Cum să fii enervant

"Când se face plictisitor, plictisitorul devine enervant", a spus nimeni niciodată. Dar dacă te-ai plictisit și vrei să-ți conduci prietenele la filme, online, la școală și în altă parte, continuă să citești.

Cap 1
Fiind foarte imatur

 1. Fii tare.
  1
  Fii tare. Cântați împreună cu orice și cu totul. Chiar dacă este muzica altcuiva. Mai ales cântecele enervante sau micuțe. Dacă un prieten ascultă un iPod, ajută-i la unul dintre căștile lor și începe să cânte împreună cu melodia (dacă ești surdul de ton, funcționează foarte bine). Conecteazăți în permanență cu voce tare în locurile publice de pe telefonul mobil. Nu contează chiar dacă vorbești cu cineva. Împărtășiți detaliile particulare prietenilor la volum extreme de peste și peste din nou. Când vă spun să fiți liniștiți, fiți mai tari. Amintiți-vă, nu trebuie să cunoașteți nici măcar cuvintele cântecului, ci doar să le creați pe măsură ce vă duceți - al naibii de versuri, cu atât mai bine! Și, pentru puncte bonus, dacă te uiți la TV, cânți împreună cu toate jinglele comerciale. Ați putea, de asemenea, să cântați ceva peste tot până la punctul în care nimeni nu mai poate suporta. Dacă pleacă, începe să țipe la plămâni până când se întorc.
 2. Spuneți da sau nu la tot ce vă întreabă cineva.
  2
  Spuneți da sau nu la tot ce vă întreabă cineva. "Cum au făcut lucrurile cu tine și Casey?" "Da" "Asta înseamnă bine?" "Nu" "Nu contează ..."
 3. Faceți sunete de animale tare.
  3
  Faceți sunete de animale tare. Oamenii se pot enerva cu adevărat dacă te furișezi în spatele lor și faci un zgomot animal. Dacă cineva vă strigă sau vă certă, faceți în schimb un sunet de interogatoriu.
 4. Întreabă pe cineva "de ce?
  4
  Întreabă pe cineva "de ce? "și atunci când explică păstrarea punctând fiecare explicație cu o întrebare" de ce? ".
 5. Fii conștient.
  5
  Fii conștient. Întrebați întrebări private sau jenante. Puteți să întrebați o singură dată o singură persoană sau să o răspândiți. Dacă intenționați să faceți acest lucru oricărei persoane aleatorii, faceți lucruri cum ar fi să întrebați un bărbat dacă este însărcinată. Râzi fără motiv și în momente aleatorii. Nu vă explicați nici atunci când cineva vă întreabă de ce râdeți, ci doar îi certați cum te-au jignit. Alternativ, puteți face glume în interior, pe care numai dvs. le cunoașteți și nu le împărtășiți nimănui. Când cineva vă întreabă de ce este atât de amuzant, spuneți-i că este o glumă în interior.
 6. Fii ridicol.
  6
  Fii ridicol. Alegeți în mod constant. Acționează ca și când nu poți să stai liniștit. Faceți o mișcare repetată în viziunea periferică a cuiva. Gawk la ceva inexistent pe partea de sus a capului cuiva. Când aveți o conversație normală cu cineva, deschideți ușor gura ușor și priviți la un moment deasupra capului sau chiar deasupra capului. Dacă își ating capul nervos și întreabă "ce?" doar înăbușiți-vă să vă prefaceți râsul și să vă scuturați capul și să vă întoarceți la conversație. Pentru a face și mai enervant, continuați să faceți acest lucru pe tot parcursul zilei, în momente neadecvate. Când cineva vă întreabă ceva, răspundeți-vă "cu siguranță, doriți cartofi prăjiți cu asta?" De asemenea, de fiecare dată când exprimă orice opinie despre ceva, asigurați-vă că întrerupeți și strigați "Asta a spus ea", chiar dacă nu era necorespunzătoare. Spuneți oamenilor, în limba engleză, că nu vorbiți engleza și că învățați de la un tutore. Acest lucru funcționează chiar mai bine dacă folosiți cuvinte cu adevărat lungi sau rareori folosite. Cuvintele pe care le-ar folosi numai persoanele fluente în limba engleză.
 7. Utilizați umor la toaletă.
  7
  Utilizați umor la toaletă. Anunță-i pe toți cei din jurul tău că trebuie să te duci la baie și că tu crezi că ar trebui să meargă tot așa, așa cum au ținut-o de ceva timp. Când se duc la baie, cheamă-le la lucruri precum: "Faci bine acolo?" Pentru a face și mai enervant, dacă există alte persoane în baie, le spuneți cu mândrie: "Prietenul meu este acolo", îndreptându-se spre salonul de baie. Când ați terminat în baie, ieșiți cu un oftat de ușurare și asigurați-vă că îi spuneți tot timpul despre timpul petrecut în baie (chiar dacă ar prefera să nu fiți).

Cap 2
Trolling online

 1. Întrebați regulile de bază ale gramaticii și utilizării.
  1
  Întrebați regulile de bază ale gramaticii și utilizării. Spell lucruri cel mai mic greșit, și atunci când oamenii te cheamă pe ea, spune-le cât de prost sunt în timp ce ortografia totul greșit. SCRIEȚI TOATE ÎN ÎNCĂLZIREA CAPS. PORNIRE CAPS LOCK. când într-adevăr trebuie să scrie ceva în toate capacele folosiți litere mici. SAU COPIȚI orice altă scrisoare. Nu punctați corect? Utilizați, virgule. Nu vă faceți griji, nu există semne de exclamare. Cuvintele intenționează greșit. Fii foarte supărat când oamenii nu te înțeleg. Absolut fără vocale. Înlocuiți toate semnele de punctuație cu "oprire" sau orice alt cuvânt aleatoriu, cum ar fi "panza", sau faceți ceva complet goo-sus ca "prăjiturile de foo" și încheiați toate propozițiile cu el. Spell totul înapoi, de exemplu, "sdrawkcab gnihtyreve lleps" Pretindeți că știți totul despre toată lumea. Dacă vizionați un videoclip dintr-un tutorial de machiaj, accesați comentariile și începeți să scrieți despre modul în care persoana din videoclip a crescut în Asia de Sud, a avut 18 copii până la vârsta de 14 ani etc.
 2. Domină fluxul de comentarii.
  2
  Domină fluxul de comentarii. Împușcă-l cu solicitări lungi de re-postări. Dacă există un videoclip fără comentarii, comentează cuvintele "OMG 1ST COMMENT" sau ceva de-a lungul acestor linii. De asemenea, puteți posta comentarii cu privire la "Care este numele acestui videoclip?" Fii argumentativ inutil. Du-te pe clipuri clasice de rock pe YouTube și se plâng de Justin Bieber. Doar plânge în general. Poate despre felul în care cupcake-ul pe care îl mănânci este învechit. Atâta timp cât știi că persoana care citește absolut nu-i pasă. Bump thread-uri vechi pe forumuri de mesaje și forumuri. Oamenii vor fi supărați atunci când postați "eu și eu" într-un fir din 2001.
 3. Utilizați emoticoane.
  3
  Utilizați emoticoane. Vorbește și textul. Deoarece multe non-cuvinte pe care le puteți pune în orice fel de comunicare sunt alegeri inteligente dacă doriți să fiți enervant. Spuneți "lol" la sfârșitul tuturor, chiar dacă nu este amuzant. Alternativ, scrieți mereu "liil" în loc de "lol" și apoi tastați "Oops îmi pare rău, întotdeauna tastez cheile greșite, liil! oops, vreau sa spun kopl, vreau sa spun LOL!
 4. Realizați personaje falsificate.
  4
  Realizați personaje falsificate. Faceți un nume de ecran fals pe AIM și trimiteți un mesaj fiecărui prieten sau utilizator pe care îl cunoașteți. Începeți o conversație pentru a vă face să pari că sunteți prietenul lor cel mai bun, sau prietenul dvs. sa rupt doar cu tine. Pe Facebook, faceți o pagină de fan sau un grup cu numele dvs. Invitați pe oricine faceți sau nu știți să vă înscrieți. Faceți persona o versiune mai ridicolă și mai medie a voastră. Se referă la persoana respectivă în persoana terță. Du-te într-un joc social și rochie ca girly și drăguț cât poți, complet cu un nume de utilizator girly, și de a folosi o tona de emoticons. Dacă cineva întreabă: "Ești o fată?" spuneți "... nu" sau "Nu știu", indiferent dacă sunteți sau nu. Notă: Aceasta face conversația foarte, foarte ciudată. Pe panourile de chat, pretindeți că sunteți un copil mic. Ori de câte ori cineva folosește limbajul adulților, întrebați ce înseamnă cuvântul sau spuneți: "Tatăl meu / mama spune (introduceți cuvântul aici) tot timpul! Exprimați greșit aproape fiecare cuvânt pe care îl scrieți. Întrebați întrebări prost cum ar fi: "Cum mă pot conecta fără ca mami să mă ajute?"
 5. Distribuiți excesiv.
  5
  Distribuiți excesiv. Pe Facebook, puneți fiecare mișcare pe care o faceți ca statut. Fii foarte detaliat. Acest lucru va deranja oamenii. Mult. În Halloween, postați sinopsisul oricărui film de groază de pe Netflix, la intervale de cincisprezece minute. Începeți o conversație lungă, plictisitoare prin e-mail cu o altă persoană, dar includeți pe toată lumea în toate răspunsurile.
 6. NU faceți acest lucru pe site-urile care vă plac, pentru că cel mai probabil veți fi interzis.
  6
  NU faceți acest lucru pe site-urile care vă plac, pentru că cel mai probabil veți fi interzis.

Cap 3
Oamenii enervanți la filme

 1. Ruinați complotul.
  1
  Ruinați complotul. Dacă ați văzut deja filmul care se joacă într-un teatru, puneți-vă capul prin ușă și strigați sfârșitul. Glumeste-l din spatele teatrului. Alternativ, alcătuiți sfârșitul sau strigați sfârșitul la un film diferit, cum ar fi "Harry Potter sorta moare, dar nu prea cred". Atunci când o parte importantă se joacă, cum ar fi ucigașul este dezvăluit, sau în cele din urmă cuplul devine împreună, strănut sau tuse tare și deranjant. Apoi începeți să strigați de ce ați tâlgit / strănat. "* Tuse * O, SORRY, am avut doar un somn în gâtul meu!" Asigurați-vă că toată lumea poate auzi.
 2. Faceți zgomote puternice.
  2
  Faceți zgomote puternice. Râzi obnoxios la glume într-adevăr corny. Împingeți toată lumea care spune ceva și apoi intrați în această discuție tare despre cum este foarte nepoliticos să vorbiți în timpul unui film, deoarece unii oameni ar încerca să o urmărească. Faceți acele sunete deranjante care încearcă să obțineți ultimele picături de sodă. Aduceți-vă doi sau mai mulți oameni cu dvs. pentru a începe o conversație voioasă și nepotrivită în timp ce filmul se joacă și asigurați-vă că sunteți aproape de cât mai mulți oameni posibil. Dacă cineva îți spune să-l zipi, arunca popcorn la ei. Dacă nimeni nu vrea să fie cu tine, adu-ți telefonul mobil și nu te deranjează să-l dai pe vibrator. Asigurați-vă că telefonul dvs. mobil se stinge ca o alarmă de mașină și nu răspundeți timp de cel puțin un minut.
 3. Fii enervant fizic.
  3
  Fii enervant fizic. Asigurați-vă că stați în mijlocul rândului, apoi la fiecare 10 minute ridicați-vă și mergeți la culoar. Mergeți puțin și apoi întoarceți-vă la scaunul din mijloc. Poate pauza la jumătatea culoarului pe scaunul tău. Cumpărați niște bomboane lipicioase ieftine, cum ar fi urșii gingii, și aruncați-le în culoar sau pe oamenii din față sau din spatele tău la intervale aleatorii. Dacă cineva vă privește ciudat, mănâncă unul. Dacă cineva se află în fața dvs., începeți să loviți scaunul persoanei și nu vă opriți. De asemenea, puteți pune picioarele în sus. Cu cât sunt mai murdare pantofii tăi, cu atât mai bine. Adu-ți costumul de jogging și începi să faci tururi ale coridoarelor, asigurați-vă că vă plimbați cu voce tare și că vă mutați șoldurile ca un expert de mers pe jos. Ridicați-vă la baie și, atunci când ajungeți la ieșire, țineți-l deschis pentru câteva minute în timp ce urmăriți filmul. Dacă vă aflați într-un film cu prietenul / prietena dvs., ridicați-vă în timpul celor mai bune părți; va conduce oamenii din spatele tău nebunesc.
 4. Annoiește personalul.
  4
  Annoiește personalul. Întrebați managerul de la standul de concesiune dacă paiele sunt libere. Stați la bilet de avion pentru perioade lungi de timp. Cereți o permisiune specială, cerând ca ei să facă loc prietenilor tăi imaginați sau fratelui tău cu handicap George. Dacă refuză, spuneți-le ceva cu totul independent. Asparagusul tatălui tău este esențial. Acționați ca ceea ce ați spus că are importanță. Dacă acceptă cererea dvs., acționează ca și când nu știți despre ce vorbește. S-ar putea să fii dat afară, dar care îi pasă.

Cap 4
Fiind enervant la școală

 1. Așteptați cu profesorii voștri.
  1
  Așteptați cu profesorii voștri. Critica scrierii de mână sau a misiunilor. Utilizați cuvântul "pedagogie". Întrebați-vă cu privire la viața privată a profesorului. Refuză să facă misiuni. Schimbați scaunele în mod constant. Dacă profesorul tău joacă rolul, trage-l pe Billy Madison și faci sunete cu mâinile tale, mai degrabă decât să spui "Aici". Corectarea gramaticii unui profesor este o metodă excelentă de iritare. Corecțiile necorespunzătoare sunt cu atât mai bune, la fel cum în "cred că vrei să spui," Cui îi va reveni ", nu-i așa că domnișoara Farquhar? Faceți, de asemenea, cuvinte și pretindeți că toți cei din clasă ar trebui să o cunoască. Dacă profesorul încearcă să explice că nu este un cuvânt real, spuneți-i cât de ridicol sunt ei stupizi. Ori de câte ori profesorul explică ceva, spuneți că nu îl înțelegeți. Când o să treacă din nou, spuneți că încă nu-l înțelegeți. Repetați, ad infinitum. Păstrați același număr în matematică. Acest lucru va face cu adevărat colegii tăi și profesorul tău doresc să moară. Exemplu: "Ce este de patru ori două?" "Opt". "Șase ori șapte?" "Opt". "De cinci ori patru?" "Opt".
 2. Vorbesti prea mult.
  2
  Vorbesti prea mult. La pranz, du-te la cineva, stai incomod în apropierea lor și spune-le, "OMG Bob, tu ești cel mai bun prieten vreodată!" Dacă numele lor este de fapt Bob, numiți-i pe Steve. Mimic tot ce spune cineva. Răspundeți la fiecare întrebare incorect sau cel puțin ridicați mâna. Spuneți mereu: "Eli Whitney și ginul de bumbac". Ia numele prietenului tău și apoi fugi. Spuneți, "Bună ziua", cu un accent britanic pentru toți cei din clasă, fără nici un motiv. Apoi, întrebați băieții care au prieteni de sex feminin dacă prietenii săi sunt prietenele lui și cereți fetelor care au prieteni de sex masculin dacă prietenii lor de sex masculin sunt prietenii ei. Întreabă pe cineva de ce au plâns, când nu sunt. Dacă vă spun că nu plânge, începeți să le explicați de ce este bine să plângeți. Mergeți în detaliu despre un moment foarte personal pe care l-ați plâns. De exemplu: "O singură dată am plâns așa de tare după ce trebuia să iau o groapă groaznică." Când ei pleacă, luați-i și trageți-i aproape de voi. Asigurați-vă că scuipați excesiv atunci când vorbiți pentru a face și mai dificilă.
 3. Îmbrățișează prostii.
  3
  Îmbrățișează prostii. Faceți sunete ciudate cum ar fi o ambulanță, sunetul unui sunet de performanță sau chiar ecou sau faceți clic pe limba dumneavoastră. Înregistrați-vă sunetele în telefon și activați-le în mod constant. Stați la tavan în timp ce cineva vă vorbește când vă întreabă ce faceți, spuneți "Este ca și cum ... stați acolo" într-un ton foarte ciudat. Sau priviți-vă la podea și spuneți-i că "stă jos acolo". Cântați melodii despre prietenii pe care îi găsesc foarte enervanți. Cântați-l din nou și din nou cu un ton neobișnuit. "Bob se bate cu toaleta lui mică / Bob ia o prostie cu fundul mic al lui", este un clasic.
 4. Faceți corpul dumneavoastră un instrument.
  4
  Faceți corpul dumneavoastră un instrument. Rugați-vă cu trupul cu trupul. Fart, burp, tuse, strănut, șterge-ți nasul pe maneci. Spune-i pe "Sor-RY" într-o voce foarte proastă când faci ceva de care nu trebuie să-ți spui rău. Repetați un cuvânt mereu și repede într-un voce de cântat. Aduceți guma la clasă și mestecați cu voce tare în urechea vecinului. Când sunteți lângă profesor și profesorul vorbește, tusea fără a vă acoperi gura.
 5. Mizerie cu calculatoare.
  5
  Mizerie cu calculatoare. Modificați imaginea de pe desktop. Alegeți ceva ce prietenul dvs. va găsi jenant sau lame, ca o imagine a lui Jonas Brothers sau a unei pisici cosmice, apoi atrage atenția tuturor asupra ei când se întorc la computer. Ștergeți pictogramele sau rearanjați-le în forme brute. Schimbați setările în mod constant. Asigurați-vă că mouse-ul sau track track-ul este foarte sensibil sau setați monitorul să meargă la culcare după treizeci de secunde de inactivitate.

Cap 5
Oamenii enervante în timp ce conduc

 1. Obțineți o mașină de dimensiuni comice.
  1
  Obțineți o mașină de dimensiuni comice. Indiferent dacă este vorba despre un vehicul ridicol de dimensiuni suburbane sau o caroserie inteligentă, asigurați-vă că vă conduceți în timpul orelor de vârf, astfel încât veți fi vehiculul gigant pe un drum aglomerat care încearcă să-și ceară spațiu pentru el însuși sau că te înfrunți și din trafic ca un iepuraș eco-deranjat. Aveți întotdeauna o remorcă atașată la vehiculul dvs., fără nimic pe ea sau ceva absurd, ca un cal.
 2. Ridicați volumul radioului.
  2
  Ridicați volumul radioului. Joacă ceva jenant în timp ce prietenii tăi se află în mașină, cum ar fi piesa tematică din "Titanic", cântece mici și rime de pepinieră sau chiar un rap gangster brutal. Alternativ, jucați "Rule Britannia" la volumul de sus. Acest lucru funcționează foarte bine dacă nu sunteți într-o țară britanică.
 3. Răspunde ciudat la oprirea traficului.
  3
  Răspunde ciudat la oprirea traficului. Găsește-ți cornul. Dacă sunteți în spatele unei persoane aflate la o lumină de stop, începeți să rotiți cornul și nu vă opriți. Dacă vrei, îți poți lăsa mâna plantată pe corn. Când sunteți opriți la semafor, puneți-vă capul pe volan și pretindeți-vă că sunteți inconștient sau mort și rămâneți în staționare. Când cineva vine să investigheze, trezește-te cu voce tare.
 4. Cereți instrucțiuni.
  4
  Cereți instrucțiuni. "Când conduceți, trageți-vă când vedeți pietonii și răsuciți, zâmbiți și strigați cu fereastra în jos la întâmplare, în mașini sau pe trotuar. Întrebați-i unde este un loc imaginar, deveniți iritați când nu știu. (de exemplu, murătură) la cineva, apoi rotiți-vă fereastra înapoi sus. Cercetați-vă cu privire la disponibilitatea de muștar de lux în automobilele vecine.

Cap 6
Oamenii enervanți la telefon

 1. Sunați la ore nepotrivite.
  1
  Sunați la ore nepotrivite. Sună târziu noaptea, când prietenul tău se culcă. Dacă nu puteți apela persoana respectivă pentru prima dată, încercați câteva ori. Dacă încă nu sunteți conectat (ă) la acea persoană, încercați o oră sau mai târziu sau câteva ore. Așteptați până când știți că prietenul tău este ocupat să sune și să continue să sune până când răspund. Utilizați numere diferite pentru a forma acea persoană din când în când. Acest lucru vă poate reduce șansele de a fi prins și crește probabilitatea ca prietenul dvs. să răspundă. Puneți * 67 înaintea numărului pe care îl apelați astfel încât persoana să nu știe cine este. Începeți săblare și repetați aceleași lucruri de mai multe ori. Dacă întreabă cine ești, continuă să bată. Sunați-vă șeful la două am să "vorbesc doar". Așteptați-vă alunecarea roz.
 2. Nu spune nimic.
  2
  Nu spune nimic. Nu spuneți nimic atunci când linia dintre persoana respectivă și dvs. este conectată, continuați să le ascultați în mod repetat, "Buna ziua, Bună ziua, Bună ziua, cine sunteți? Oricine? Respirați foarte mult. Pe măsură ce vorbiți, începeți să apăsați toate tastele astfel încât acestea să emită un semnal sonor. Aceasta va face ca cealaltă persoană să fie supărată din cauza tuturor semnalelor sonore. Când nu vorbiți, utilizați butoanele pentru a "beep" prietenul tău.
 3. Lăsați prea multe mesaje.
  3
  Lăsați prea multe mesaje. Când părăsiți un mesaj, țipați la sfârșit. Dupa ce striga spun "PS" si apoi ceva la fel de aleatoriu ca "si un patrunjel intr-un copac!" Cantatul funcționează, de asemenea.
 4. Sunați străini.
  4
  Sunați străini. Sunați la o persoană aleatoare și începeți să strivi isteric în telefon și spuneți: "Știam că se va întâmpla asta! Știam că era doar o chestiune de timp!" Ce ar trebui să fac? Dacă persoana spune: "Cred că aveți un număr greșit", spuneți, "Nimeni nu mă iubește!" și închideți. La jumătatea conversației, spuneți într-o voce robotizată "Acest telefon se va auto-distruge în ...", apoi începeți să apăsați o tastă de numere aleatoare și numărați din 10 pe măsură ce apăsați butonul .. Când ridicați telefonul, acționează ca o conexiune ruptă. Apoi, după zece ori, spuneți "Oh, hi," sau dacă închid, apelați-le înapoi și pretindeți-vă că conexiunea a izbucnit din nou.

Cap 7
Oamenii iritând în restaurante

 1. Mănâncă foarte tare.
  1
  Mănâncă foarte tare. Uitați de manierele dvs. de masă. Mestecați-vă mâncarea atât de tare și de obositoare cât puteți. Întotdeauna mestecați cu gura deschisă. Fart, burp, strănut și, în general, este dezgustător prin acoperirea feței tale în spaghete.
 2. Fii nepoliticos.
  2
  Fii nepoliticos. Când plecați, întotdeauna vă plângeți de serviciu și de mâncare. Asigurați-vă că plângerile dvs. sunt cât se poate de incoerente: "Pizza mea avea trei bucăți de pepperoni pe ele!", Am vrut patru cuburi de gheață, nu cinci! "Dacă este un restaurant cu baloane pe fiecare masă pentru copii, toate baloanele și pretindeți că le colectați pentru a trăi. Vino în restaurant îmbrăcat ca peșter, ai umbra de cinci ceasuri și totul, și în loc să răspunzi cu "Da", spuneți "UGH!".
 3. Mersi cu serverele.
  3
  Mersi cu serverele. Când serverul întreabă "Ce vrei să mănânci?" răspunde, "Alimente!" Dacă serverul sugerează un fel de mâncare pentru dvs., țipați la vârful plămânilor: "Sunt alergic la asta!" Încercați să indicați un meniu din meniu, întrebând: "Ce este în asta?" Atunci când serverul dvs. răspunde, alegeți un ingredient aleatoriu (de exemplu, fasole de lima) și țipați: "Urăsc boabe de lime!" Spuneți serverului dvs. că aveți nevoie de patru locuri suplimentare pentru prietenii imaginari. Dacă refuză, strigă că îi vei spune lui Santa că au fost obraznici. Comandați lucruri aleatorii și / sau imposibile. De exemplu, "Aș dori Blue Jean Sandwich cu o parte a toaletelor, vă rog, aș vrea și un elefant." Și nu uitați de monopol. Stați pe o masă rezervată sau o masă cu adevărat mare și refuzați să vă mutați.