Cum să a învinge elita patru în Pokémon firered sau leafgreen

Aceasta este o pagină despre cum să învingi pe Elite Four în Pokemon FireRed sau LeafGreen.

Paşi

 1. Au o echipă de Pokémon nivelată până la nivelul 60 (de preferință mai mare).
  1
  Au o echipă de Pokémon nivelată până la nivelul 60 (de preferință mai mare). O echipă bună este una din categoriile Apă, Foc, Electric, Ghost sau Bug și Tipuri de gheață (fiecare va fi explicată atunci când este utilă în secțiunea detaliilor individuale ale membrilor Elite Four). Dacă luați acest traseu, ar trebui să căutați cel puțin nivelul 65 doar pentru a fi în siguranță și puteți utiliza unul dintre sloturile suplimentare de partid (veți avea 1-3, în funcție de utilizarea unui tip de apă / gheață cu dublă tip și includeți bug-ul / fantoma) pentru a pune un Pokémon la nivel inferior pe care doriți să-l pregătiți și să-l oferiți Share Exp. Va fi mai ușor dacă aveți o echipă completă formată din toate cele de mai sus plus un apărător puternic (tipurile de Dragon (de care puteți obține doar Dratini și evoluțiile sale înainte de a bate Elite Four) lucrează cel mai bine, deoarece singurele lor puncte slabe sunt Ice and Dragon tip se mută, în timp ce rezistă focului, apei, a electricității și a ierbii).
 2. Primul Elite Four este Lorelei.
  2
  Primul Elite Four este Lorelei. Lorelei folosește tipuri de gheață, dar nu gândiți-vă la folosirea mișcărilor de incendiu aici, deoarece toate acestea, cu excepția celor pentru Jynx, sunt apă / gheață de tip dublu (ceea ce înseamnă că focul va avea eficacitate regulată). În schimb, șocați tot Pokémul cu electricitate și utilizați Shadow Ball sau Fire Punch pe Jynx-ul ei.
 3. După ce lupți cu Lorelei, următorul Elite Four este Bruno.
  3
  După ce lupți cu Lorelei, următorul Elite Four este Bruno. Bruno folosește tipuri de lupte, cu 2 Onixes pentru a-și acoperi slăbiciunea față de tipurile de zbor. Asigurați-vă că utilizați foarte mult
 4. După Bruno, e Agatha.
  4
  După Bruno, e Agatha. Agatha folosește tipuri de otravă (majoritatea dintre ele fiind și tip Ghost), așa că Pokemul tău psihic va distruge toate acestea cu un singur atac psihic și o poți electrocuta pe Golbat dacă vrei (dar nu e nevoie). Echipele bine echipate nu ar trebui să aibă probleme aici.
 5. După Agatha este Lance.
  5
  După Agatha este Lance. Lance este maestrul tipurilor de Dragon. Asigurați-vă că conduceți cu tipul dvs. electric pentru a speria că OHKO Gyarados lui (duale de apă / tip de zbor înseamnă că mișcările de tip electric vor fi 4x eficiente). Odată ce el este în jos, treceți la tipul dvs. de gheață Pokémon, iar echipa lui va avea un timp greu. Cu toate acestea, Aerodactyl și Dragonite îi vor ucide dacă nu folosiți Articuno. Dacă se întâmplă acest lucru, treceți la apărătorul dvs. și încercați să-i depășiți (ceea ce va fi relativ ușor în cazul în care apărătorul respectiv face daune decente) sau utilizați o revigorare și orice fel de poțiune de pe tipul de gheață și reporniți-o cât mai repede posibil.
 6. Odată ce l-ai bătut pe Lance, e timpul să lupți cu Champion Blue / Kaz / Gary / YOURRIVALSNAMEHERE.
  6
  Odată ce l-ai bătut pe Lance, e timpul să lupți cu Champion Blue / Kaz / Gary / YOURRIVALSNAMEHERE. Aceasta este o luptă dură, deoarece nu se lipsește de un singur tip de Pokémon. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să porniți la ceea ce omoară următorul Pokémon. Mișcările de gheață vor scoate Venusaur, Exeggutor, Pidgeot și Rhydon, Electric este bun împotriva lui Charizard, Gyarados, Blastoise și Pidgeot. Apa este utilă împotriva lui Arcanine, Rhydon și Charizard, Fire va scoate Exeggcutor / Venusaur și va folosi Bug-ul / Ghost (dacă ai adus unul; dacă nu, du-te cu ceea ce ai, care face cele mai bune daune și nu luptă sau de tip otravă și nu utilizează în principal mișcări psihice) împotriva lui Alakazam.
 7. Victorie!
  7
  Victorie! Ai învins Liga Pokémon!