Cum să îți dezactivezi contul de Tinder de pe un dispozitiv iOS

Dacă ați avut destul de Tinder, aveți posibilitatea să ștergeți contul chiar din interiorul aplicației în sine. Pentru a șterge integral toate datele asociate contului, va trebui să revocați accesul la Tinder din Facebook din meniul Setări după ștergerea contului.

Paşi

  1. Deschideți aplicația dvs. "Tinder".
    1
    Deschideți aplicația dvs. "Tinder". Dacă nu sunteți deja conectat (ă), introduceți numele de utilizator și parola pentru a continua.
  2. Atingeți pictograma persoană.
    2
    Atingeți pictograma persoană. Acesta este în colțul din stânga sus al ecranului. [1]
  3. Atingeți Setări.
    3
    Atingeți Setări.
  4. Atingeți Șterge cont.
    4
    Atingeți Șterge cont.
  5. Apăsați din nou Șterge contul.
    5
    Apăsați din nou Șterge contul.
  6. Apăsați butonul Acasă.
    6
    Apăsați butonul Acasă. Acest lucru va ieși din Tinder.
  7. Atingeți aplicația "Setări".
    7
    Atingeți aplicația "Setări".
  8. Apăsați Facebook.
    8
    Apăsați Facebook.
  9. Apăsați comutatorul de lângă "Tinder".
    9
    Apăsați comutatorul de lângă "Tinder".
  10. Apăsați din nou butonul Acasă.
    10
    Apăsați din nou butonul Acasă. Aceasta va ieși din Setări.
  11. Atingeți și țineți apăsată pictograma Tinder.
    11
    Atingeți și țineți apăsată pictograma Tinder. Ar trebui să înceapă să vibreze după o secundă.
  12. Atingeți "X" în colțul din stânga sus al aplicației Tinder.
    12
    Atingeți "X" în colțul din stânga sus al aplicației Tinder.
  13. Atingeți Ștergere.
    13
    Atingeți Ștergere. Ați dezactivat cu succes contul tău Tinder!