Cum să a alege o companie de transport auto

În industria de transport auto abuzează abuzuri. Administrația federală pentru siguranța transportatorilor aerieni (FMCSA) a primit o creștere dramatică a plângerilor împotriva transportatorilor auto și a brokerilor de transport auto. Acești pași vă vor ajuta să alegeți o companie de transport auto și, mai important, cum să evitați înșelătoriile care pradă celor care transportă vehiculele pe distanțe lungi.

Paşi

 1. Găsiți o companie care vă interesează și mergeți direct la site-ul lor pentru o ofertă.
  1
  Găsiți o companie care vă interesează și mergeți direct la site-ul lor pentru o ofertă. O modalitate de a găsi o companie de renume este de a utiliza "transportul" ca un cuvânt cheie de căutare în forumurile on-line de site-uri proprietar de autoturisme de colecție. Probabil că veți găsi mutări de reputație, dar nu cele ieftine cu această abordare. (Nu puneți informațiile dvs. pe un site web cu mai multe oferte. Veți primi apeluri nefavorabile prin e-mail și telefoane de la 20 de companii diferite.) O altă sursă de companii evaluate este Angie's List. Trebuie să introduceți corect toate informațiile pentru a primi rata cea mai exactă. Cele mai multe citate automate pe care le veți primi sunt pentru vehiculele de pasageri standard, operabile. Autovehiculele cu modificări (adică kituri de ridicare, suspensii coborâte, anvelope mai mari) și autoturisme care nu rulează costuri suplimentare pentru mărimea, greutatea și condițiile pentru transportator.
 2. Nu merge automat cu cel mai mic preț.
  2
  Nu merge automat cu cel mai mic preț. Multe companii ademenesc clienții fără să se întrețină cu cea mai mică ofertă. Apoi trebuie să găsească un transportator pentru a vă deplasa fizic vehiculul. Dacă transportatorul nu acceptă prețul scăzut (și, în general, nu), atunci vehiculul dvs. nu va fi mutat. O mulțime de clienți de mici-mingi în utilizarea companiei lor.
 3. Cercetați companiile de transport pe care le considerați.
  3
  Cercetați companiile de transport pe care le considerați. Aflați de la alte experiențe folosind bogăția de informații disponibile pe Internet. Puteți începe prin a face pur și simplu o căutare pe motorul dvs. de căutare preferat pentru numele companiei în ghilimele. De asemenea, puteți repeta aceeași căutare împreună cu cuvântul "plângeri". Evitați utilizarea unui site Web de revizuire, deoarece cele mai populare nu sunt întotdeauna exacte. Sunați mai multe companii, adresați-vă prietenilor dacă au folosit vreodată o companie de transport. Revizuiți citate, termeni și condiții, recenzii postate pe Internet și, în final, asigurați-vă că au fost în afaceri cel puțin câțiva ani. Aceasta este o industrie extrem de nereglementată, iar multe companii mai puțin de dorite se întâlnesc cu noi nume la fiecare câțiva ani pentru a lovi din nou și din nou clienții fără să-i aducă bănuieli. Asigurați-vă că brokerii sunt legați și că purtătorii pe care îi atribuie sunt licențiați și asigurați. Indiferent de compania pe care ați decis să o faceți, vă familiarizați cu procedurile de soluționare a litigiilor, cu întârzieri sau chiar cu daune.
 4. Luați o decizie cu privire la ce companie să vă utilizați și să vă rezervați transportul.
  4
  Luați o decizie cu privire la ce companie să vă utilizați și să vă rezervați transportul. Asigurați-vă că aveți o confirmare prin fax sau e-mail. Citiți tot ce vă trimite o companie înainte de ao semna. Rețineți că, dacă plasați o rezervare prin Internet, semnătura dvs. electronică este obligatorie odată ce faceți clic pe trimiteți sau trimiteți.
 5. Pregătiți vehiculul pentru transport prin eliminarea tuturor obiectelor personale sau valoroase.
  5
  Pregătiți vehiculul pentru transport prin eliminarea tuturor obiectelor personale sau valoroase. Nu combustibil. Transportatorii auto preferă să aveți mai puțin de un sfert de rezervor de combustibil, deoarece scade considerabil greutatea pe care o transportă și cu cât greutate redusă le trag, cu atât economia de combustibil este mai bună în timp ce conduceți de la punct la punct. Cu cat le costa mai putin, cu atat mai putin va continua sa te coste! Este o idee bună să spălați autovehiculele înainte de raportarea inspecției la recepție. Aceasta asigură condiția mașinii și orice deteriorare poate fi identificată cu ușurință înainte și după tranzit. Este, de asemenea, o idee bună să dezactivați orice sistem de alarmă înainte de transport.
 6. Asigurați-vă că transportatorul vă inspectează vehiculul.
  6
  Asigurați-vă că transportatorul vă inspectează vehiculul. La preluare, șoferul ar trebui să inspecteze mașina pentru eventualele daune existente cu un formular denumit "The Bill of Lading". Aceștia vor nota nota privind daunele cauzate de un raport privind starea vehiculului. Ei vă vor cere să o semnați și vă vor trimite o copie a raportului pentru înregistrările dvs. Dacă nu vă dau acest lucru, insistați să cereți o copie. Păstrați acest lucru cu dvs. până când mașina este livrată.
 7. Inspectați autovehiculul pentru a vă asigura că nu există vrăji, zgârieturi sau zgârieturi suplimentare.
  7
  Inspectați autovehiculul pentru a vă asigura că nu există vrăji, zgârieturi sau zgârieturi suplimentare. Aceasta este singura dvs. ocazie de a vă pretinde daune, deci vă rugăm să vă faceți timp. Dacă este revendicată orice deteriorare, rețineți-o chiar în raportul de stare (Bill of Lading) și asigurați-vă că transportatorul semnează raportul de stare și păstrează din nou o copie pentru înregistrările dvs.