Cum să decorezi elegant un copac de Crăciun

Oricine poate arunca lumini pe un copac, dar un pom de Crăciun frumos decorat poate lumina spiritul de vacanță al tuturor celor care o văd. Asigurați-vă că arborele dvs. arata rafinat și clasic decorând cu eleganță. Veți avea nevoie de timp de planificare și de un buget pentru ornamente și apoi aranjați toate decorațiile în ordine.

Cap 1
Proiectarea unei estetici

 1. Recunoașteți diferitele specii de copaci de Crăciun.
  1
  Recunoașteți diferitele specii de copaci de Crăciun. Mulți oameni nu își dau seama că nu toate speciile de pom de Crăciun sunt create egale. Fiecare specie are propria sa caracteristică care joacă un rol în modul în care o decorezi, cât durează în casa ta și mai degrabă sau nu are un parfum puternic de pom de Crăciun. Există trei familii principale oferite în comerțul cu pomul de Crăciun proaspăt tăiat. Fiecare regiune sau stat al Statelor Unite are propriile preferințe locale. Brazi, molid si pin sunt cele trei familii sau categorii cele mai des vândute. Aruncați o privire la pomul ieftin de pin. Toate speciile de pin au ace mai lungi decât alte pomi de Crăciun, pe care unele specii, cum ar fi Pinul Scotch, sunt ascuțite și necesită mănuși. Alții, cum ar fi pinul alb, sunt moi, dar ramurile sunt slabe și nu pot avea multe ornamente grele. Luați în considerare familia populară și scumpă de brad. Această familie din familia Rose Royce sau din familia Cadillac își dă numele pentru acele moi care nu sunt ciupite. Aceste specii au, de asemenea, un parfum foarte bogat spre deosebire de molidurile similare. De asemenea, acele de brad cresc în sus de-a lungul vârfului ramurii ca o perie de par, mai degrabă decât în ​​spirală. Balsamurile Douglas și Fraser sunt cele mai ușor vândute în comerțul cu arbori proaspeți, dar și alți brazi Noble și Grand sunt mai greu de găsit. Dacă cineva are alergii la pomul de Crăciun, luați în considerare familia de molid. Aceste specii au un parfum ușor, care nu deranjează majoritatea oamenilor. Această familie este recunoscută de acele fiind aranjate într-o spirală de-a lungul ramurii Blue Spruce este cea mai des observată în magazine Urmăriți mai multe soiuri unice care nu sunt enumerate în acest articol. În funcție de regiunea dvs. există și alte specii de mere veșnic ce s-ar putea întâlni oferite pentru pomul de Crăciun. Adresați-vă comerciantului sau accesați site-ul unui pom de Crăciun proaspăt tăiat pentru a afla mai multe despre selecțiile suplimentare.
 2. Alegeți un copac.
  2
  Alegeți un copac. Arborele dvs. este pânza dvs., deci este important să selectați unul bun - "ornamentele superbe pot face doar atât de mult pentru un copac scraggly. Unii oameni preferă aspectul și mirosul unui pin sau brad real, în timp ce alții preferă fiabilitatea unui fals. Regulile de locuire (în condos, etc.) pot să dicteze alegerea dvs. datorită reglementărilor privind siguranța la incendiu. Indiferent ce alegeți, iată câteva puncte pe care să vă gândiți: obțineți un copac bine format. Dacă obțineți un copac adevărat, asigurați-vă că îl vedeți din plasa sa. Căutați ramuri pline, uniforme și o formă simetrică care se înclină spre partea de sus. Cu cât mai multe ramuri sfatuiesc cu atât mai bine. Dacă instalați un copac fals și modelați singur ramurile, încercați să le îndoiți astfel încât să nu puteți vedea cotele de spațiu dintre fiecare strat de ramuri. Creați un stand de copaci și o fustă. Pentru copacii adevărați, veți avea nevoie de un suport de copaci cu un rezervor de apă adâncă, pe care ar trebui să îl umpleți numai după ce arborele este la locul lui. Aranjați o fustă de copac în jurul podelei pentru a prinde acele care se încadrează și pentru a face curățenia mai ușoară mai târziu. Luați în considerare un copac pre-luminat. Dacă ați decis deja un copac artificial, ați putea dori să cumpărați unul care deja are mici lumini de Crăciun pe ramuri. Punerea în scenă a luminilor este cea mai gravă parte a procesului pentru majoritatea oamenilor - dacă puteți sări peste acel pas, veți putea să petreceți mai mult timp și energie asupra altor aspecte legate de decorarea copacului.
 3. Alegeți o schemă de culori.
  3
  Alegeți o schemă de culori. Adaptarea la o schemă de culori vă va face arborele să arate coerent și complet. Rețineți că ați putea dori să alegeți ceva care să nu se împotrivească cu camera în care se află copacul și că este posibil să trebuiască să acordați spațiu pentru ornamente din copilarie sau obiecte de nuntă care se ciocnesc cu restul copacului. Acestea fiind spuse, iată câteva scheme populare de culoare pe care le puteți încerca: Culori clasice de Crăciun, roșii și verzi. Accentați copacul verde cu ornamente roșii, ghirlande și panglici. Dacă doriți să adăugați niște pizazz cu o culoare metalică, încercați aur sau argint. Lumina roșie, verde sau clară ar funcționa cel mai bine cu acest stil. Culori vii, cum ar fi albastru, argintiu și violet. Folosiți-vă copacul pentru a imita culorile înghețate și strălucitoare ale unui Crăciun cu zăpadă. Dacă alegeți această schemă, încercați să evitați amestecarea în ceva roșu, galben sau auriu. Alegeți lumina clară sau albastră pentru a merge cu ea. Pentru un aspect de iarnă cu adevărat minimalist, folosiți numai decorațiuni de culoare albă și de argint. Culori metalice, cum ar fi aurul, argintul și bronzul. Vestea bună este că culorile metalice sunt ușor de amestecat și puteți juca cu unul, doi sau trei. Acestea sunt cel mai bine accentuate cu lumini clare. Culori calde sau calde. Dacă doriți un copac care este puțin mai divers, încercați să vă lipiți de culori care sunt fie reci (cu subtone albastre), fie calde (cu subtone roșii). De exemplu, un copac cald poate avea decorațiuni roșii, portocalii și aurite; unul rece ar putea avea verde, violet, albastru și argintiu.
 4. Alegeți o temă (opțional).
  4
  Alegeți o temă (opțional). Unii oameni selectează o temă specifică pentru pomii lor de Crăciun, cum ar fi îngerii, nutcrackerii sau fulgii de zăpadă. Puteți, de asemenea, să colectați ca o temă ornamente dintr-o anumită regiune, oraș sau țară. O temă vă poate ajuta copacul să pară coerentă, precum și o face să se evidențieze împotriva altor copaci. Dacă aveți tendința de a colecta ornamente care sunt centrate pe o anumită temă, oricum, aceasta ar putea fi o modalitate amuzantă de a vă decora copacul și de a vă extinde colecția. Dacă nu sunteți prea colectiv de temă, nu vă faceți griji prea mult - Crăciunul este o temă suficientă pentru majoritatea copacilor!
 5. Achiziționați becuri ornamentale (opțional).
  5
  Achiziționați becuri ornamentale (opțional). Poate că ați colectat deja ornamente de mai mulți ani și intenționați să le folosiți. Dacă nu, totuși, acum este momentul să obțineți un set care să vă facă arborele să arate elegant și clasic pentru anii următori.
 6. Uită-te la pachete multi-ornament.
  6
  Uită-te la pachete multi-ornament. Cele mai multe magazine vând ornamente în cutii de la șase la 12, la un preț destul de rezonabil. Deși puteți adăuga câteva ornamente mai interesante și mai costisitoare amestecului, aceste becuri cu mai multe pachete formează baza ornamentelor de pom de Crăciun pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, puteți crea propriul "set" prin cumpărarea de ornamente realizate din aceleași materiale cum ar fi colecția de ornamente de cristal, ornamente de jucărie din lemn, fulgi de zăpadă sau chiar un set de artiști sau de mărci. Mată sau strălucitoare? Nu este o regulă cu adevărat, dar amestecarea poate fi o modalitate excelentă de a adăuga diversitate și interes. Bilele de Crăciun și alte ornamente de bază folosite în locul lor vin în multe pachete de designer cu diferite culori, texturi, desene pe un singur set. Alegeți o culoare principală sau două pentru finisajele de bază. Roșu și verde poate fi în toate strălucitoare sau mat, sau o culoare poate fi mată și o altă strălucitoare. Argintul, aurul și alte metalice sunt mari neutre. Nu vă fie teamă să adăugați noi culori și / sau ornamente noi, cu cele două culori ale selecției dvs. dominând sau în aceeași schemă de culori. De asemenea, puteți avea culori diferite într-o schemă specifică, cum ar fi toate tonurile bogate de bijuterii bogate, toate tonurile de pământ sau toate pastelurile. Nu vă fie frică să experimentați culorile de amestecare, finisajele, texturile pe un copac. Dacă arborele dvs. de o singură culoare (monocromatic) consideră că are varietate în culoarea selectată. Încercați diferite nuanțe, valori, nuanțe ale culorii. De asemenea, puteți avea toate bilele strălucitoare ale culorii și puteți schimba afișajul cu panglicile având o textura total diferită. Fără arbori monocromați de varietate pot deveni plictisitori.
 7. Luați în considerare luminile.
  7
  Luați în considerare luminile. Selectarea luminii a devenit foarte intensă de-a lungul anilor cu multe forme, forme și culori. Înainte de a cumpăra seturi de becuri fantastice, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru hassle de a găsi becurile lor de înlocuire. Lumini de bază mici sunt de cele mai multe ori cea mai bună alegere pentru mulți oameni, dar alții ar putea dori aspectul de modă veche de lumini mari sau lumini figura. Dacă utilizați luminile mai mari, puneți becurile individuale ca ornamentele în spațiul copac, în timp ce mergeți. Există, de asemenea, mai multe lumini mini cu diferite forme care nu sunt cu adevărat invazive și pot fi amestecate cu lumini normale. Profitați de modelele de sârmă și de construcția luminilor. Ai luminile cu gheață? Puteți înfășura sârma principală în jurul circumferinței pomului și împachetați firele individuale de lumini în jurul celei mai apropiate ramuri și ați putea dori să lăsați niște standuri agățate. Lumina de sârmă albă pe copacul verde poate da copacului un aspect de nuntă de nuntă de nuntă, aspect de glazură de glazură sau aspect înghețat la un copac. Lămpile legate ca o ghirlandă sau o panglică pot fi așezate pe un copac ca un model de panglică și ascunse în interiorul copacului. Încercați să alegeți luminile care nu redau muzică sau bliț și lipiți de o culoare care funcționează cu schema aleasă. Dacă doriți să aveți lămpi de urmărire sau funcționale obțineți o mulțime de arzătoare constant pentru a păstra modelele intermitente de a deveni prea ocupat și hectic.Obțineți-vă ochii o odihnă. Fiecare bec de pe copac nu trebuie să clipească sau să clipească. De asemenea, în loc de luminile muzicale, puteți să jucați cântecele preferate de Crăciun prin intermediul casetei CD sau MP3. Multe magazine au acum multe dispozitive cool tech care permit utilizatorului să programeze luminile pentru muzică de la un boombox radio sau un dispozitiv MP3 care ar putea fi excelent pentru petreceri de vacanță. Dacă doriți să faceți o alegere sigură, alegeți lumina albă sau albă. Cate lumini? Acest lucru variază în funcție de gustul personal, copacul în sine, mărimea și luminozitatea becurilor de pe set, și nu de numărul de lămpi. O regulă de bază este cel puțin 25 până la 50 de becuri pe picior, dar acest lucru depinde într-adevăr de mulți factori individuali. Utilizați judecata proprie și fiți gata să ajustați acest lucru pentru a satisface cele mai bune nevoi.

Cap 2
Începând cu cel mai puțin mobil decorații în primul rând

 1. Suspendați mai întâi luminile.
  1
  Suspendați mai întâi luminile. Luminile merg mai întâi, astfel încât să nu vedeți cabluri peste tot celelalte decorațiuni pe copac, care nu sunt o vedere frumoasă. Punerea în mișcare a fasciculelor de lumini poate fi partea cea mai intensă a muncii pentru decorarea unui copac. Fă drept, totuși, și te va face arborele să arate mai magic decât orice altceva ar putea să-l faci. Urmați aceste sfaturi pentru a obține un succes maxim: Strângeți luminile de sus în jos, împingându-le în ramuri pentru a ascunde cablul. Spațiu-le în mod uniform. Dacă nu sunteți siguri cum arată chiar și luminile, trageți la o distanță de 10 metri (3.0 m) de copac și aruncați-vă ochii. Luați notă de pete speciale sau luminoase.
 2. Pune ghirlande sau panglici.
  2
  Pune ghirlande sau panglici. Dacă ați pune ornamentele în fața ghirlandei și a panglicilor, există șansa ca ghirlanda să poată fi prinsă într-un cârlig de ornament și să facă ca ornamentul să cadă. Odată ce luminile sunt în sus, vă puteți împacheta copacul cu orice altceva care ar trebui să meargă sub ornamente. Ceea ce alegeți să utilizați va depinde de gustul dvs. personal, însă luați în considerare aceste puncte: Evitați panglica pufoasă. Pălării fluorescente de țigări erau un suport al copacilor de Crăciun din secolul al XVIII-lea, dar în ultima vreme au scăpat de stil. Dacă sunteți un tinsel dură-hard sau vă place aspectul shimmer, încercați ghirlande mai mici pe bază de sârmă care prezintă bucăți mai mici de folie, de obicei, tăiate în forme, cum ar fi copaci sau stele. Ghetele de plastic sunt greu de facut bine. La fel ca țigările, fâșiile de gheață din plastic, cu lumini mici în interiorul lor, erau mai frecvente. Dacă le-ați folosit cu succes în trecut, probabil că știți cum să le trageți fără a face din plastic foarte vizibil; dacă nu, alegeți altceva. Iciclele sunt acum disponibile în sticlă și staniu și ambele adăugați strălucirea copacului. Dacă vă plac ghirlandele de popcorn, păstrați-le albe. Asta înseamnă: nici un popcorn pre-buturat. Pentru o privire cât mai elegantă, porniți-vă porumbul în așa fel încât să fie un alb frumos, în loc de galben. Este greu să te înșeli cu ghirlande din margele metalice sau din plastic. Atâta timp cât alegeți o culoare care se potrivește schemei dvs. și o dimensiune care este dainty, șiruri de mărgele metalice sau stele vor arăta, probabil, mare pe copac. Distribuiți-le uniform pe ramurile exterioare ale copacului, asemănătoare cu felul în care așezați luminile. Puteți utiliza, de asemenea, coliere vechi, cording decorative și ghirlande de pompom în culori potrivite. Utilizați panglică cu fir sau ochiuri. Dacă doriți să puneți o garnitură de panglică, asigurați-vă că alegeți un tip care să-și păstreze forma în loc să flop. Alegeți lățimea medie, astfel încât panglica să fie încă suficient de largă pentru a vedea din afară, dar nu atât de mare încât țeserea în jurul copacului este dificilă. Adăugați arcuri mici, distribuite uniform pe lungimea benzii, pentru a face să pară chiar mai bine.
 3. Adăugați un topper.
  3
  Adăugați un topper. Punerea pe topper înainte de ornamente ar putea părea nebun, dar gândiți-vă în acest fel: nu doriți să sunați "cherestea!" pe un copac încărcat cu ornamente de sticlă prețioasă dacă ceva nu merge bine. Ce fel de topper alegeți depinde de tema și aspectul arborelui dvs., dar aici sunt câteva opțiuni populare: O stea O pasăre artificială O floare artificială (alegeți-o pe cea preferată) Un înger Un arc destul de Imitație de frunze și fructe de pădure O mare fulg de zăpadă O cruce creștină O coroană sau Tiara

Cap 3
Plasarea ornamentelor

 1. Înainte de a plasa ornamente pe copac, clasificați-le în grămezi.
  1
  Înainte de a plasa ornamente pe copac, clasificați-le în grămezi. Păstrați seturi ornamentale definite în seturi separate sau într-o cutie din categoria în care aparțin. Puteți clasifica după culoare, materiale, toate temele de zăpadă, toate temele religioase împreună în fiecare grămadă. Dacă aveți un "set complet de decoratori", cum ar fi o piesă "Winter Splendor" de 60 de bucăți, setată cu toate ornamentele din sticlă, o abordare bună este crearea de "mini-categorii" care sunt foarte specifice. Toate bilele cu exact același model sau toate ornamentele figurative pot merge în categoriile lor separate. Utilizați această abordare, de asemenea, atunci când aveți o mulțime de ornamente de același lucru ca toate fulgii de zăpadă sau aceeași minge de aur cu aceeași textura sau finisaj cu o scenă diferită. Plasați un ornament din categoria de arbori de pe copac, pe fiecare "parte", aceasta putând avea 2, 3, 4 laturi, astfel încât o categorie de ornamente să poată fi văzută pe tot copacul. Pur și simplu când plasați un ornament în copac, plasați unul în partea opusă. Lucrați de sus în jos și încercați să le distribuiți în mod egal. Amintiți-vă să plasați câțiva centimetri înapoi în copac, pentru a vă oferi o profunzime mică. Pe măsură ce mergeți cu decorarea copacului puteți crea modele și efecte. Acest lucru vă oferă arborelui dvs. un aspect coeziv și dă iluzia unui profesionist. Dacă utilizați un amestec de ornamente cu bulb și ornamente de specialitate, adăugați mai întâi becurile. Gândiți-vă la ele ca bază. Apoi puteți alege unde să distribuiți ornamente de excepție, astfel încât acestea să fie ușor de văzut și integrate cu restul copacului. Luați în considerare partea de jos a copacului. Dacă aveți animale de casă sau copii mici, poate doriți să evitați plasarea a ceva prea prețios în cazul în care poate fi ușor tras în jos. În schimb, luați în considerare umplerea zonei cu lămpi suplimentare sau ghirlande, asigurându-vă că acestea sunt foarte securizate astfel încât să nu poată fi extrase din copac. Puteți folosi chiar și lucruri care nu sunt strict pentru copac. Bomboane și alte tratamente sunt un plus tradițional și popular cu copii. De asemenea, încercați obiecte naturale, cum ar fi conuri de pin și fructe fals sau non-comestibile.
 2. Arătați ornamentele în avantajul lor.
  2
  Arătați ornamentele în avantajul lor. Lucrurile strălucitoare și strălucitoare arată lumina reflectoarelor bune din copac. Clear ornamente translucide sau transparente pot arăta foarte frumos în fața unui bec. Puteți pune ornamentele casei peste becuri pentru a da iluzia unei case luminate. Ascundeți animalele și păsările adânc în copac pentru a le oferi oaspeților o surpriză sau șoc când se uită în copac! O minge albastră poate arăta frumos lângă o lumină albastră. Plasați ornamentele mai mari adânc în interiorul copacului mai aproape de trunchi pentru a da dimensiuni. Cele mai mici pot merge pe părțile exterioare ale ramurilor. Plasarea ornamentelor mari pe exterior poate fi eficientă dacă se face cu ușurință. De asemenea, așezați ornamente solide, cu aspect solid, aproape de partea inferioară și adânc în interiorul unui copac, iar ornamentele dvs. și ornamentele mai ușoare vă ajută să vă echilibrați ramurile. Puteți crea, de asemenea, mini cache-uri pentru ornamente speciale prin înconjurarea ornamentului cu ornamente de o temă color similară sau ca un ornament de casă poate fi plasat lângă un ornament de zăpadă, o pasăre poate fi plasată lângă un fruct pentru a face să pară că mănâncă la fructe. Plasați ornamentele ornamentale adânci în copac și cele speciale pe care le faceți mai departe. De asemenea, încercați să plasați ornamente pe un copac greșit, în cazul în care acestea au sens, cum ar fi îngerii și stelele în partea de sus și case și cerb în partea de jos.