Cum să vă curățați adânc și să vă organizați camera

Ai vrut vreodată să ai o cameră organizată? Ai ajuns la locul potrivit! În acest articol, veți afla cum să faceți o cameră foarte murdară în camera curată, organizată, pe care ați visat-o mereu!

Paşi

 1. Scoateți totul de pe pat, cu excepția saltelei.
  1
  Scoateți totul de pe pat, cu excepția saltelei. Apoi, spălați patul. În timp ce aceasta se află în spălare, încercați să ridicați unele dintre elementele de pe podea sau să continuați cu pașii. Rotiți-vă salteaua pentru a crește durata de viață și confortul dumneavoastră. Când spălarea se face, faceți patul! Asigurați-vă că stilul pernele în orice fel doriți! Asigurați-patul curat, dar, de asemenea, adăugați o notă de propria personalitate. A face patul face o mare diferență în camera ta.
 2. Scoateți perdelele de pe fereastră și puneți-le în mașina de spălat.
  2
  Scoateți perdelele de pe fereastră și puneți-le în mașina de spălat.
 3. Organizați-vă noptiera.
  3
  Organizați-vă noptiera. Scoateți totul în afara lui. Organizați sertarele și partea superioară a acesteia. Ștergeți masa de noptieră și treceți prin obiectele pe care le-ați îndepărtat de pe masa de noptieră. Puneți ceva important de care aveți nevoie în partea de sus a acestuia ca un telefon mobil etc. Dar încercați să nu faceți prea aglomerat.
 4. Organizați-vă biroul, deoarece școala este foarte importantă și școala este cea mai ușoară într-o zonă organizată.
  4
  Organizați-vă biroul, deoarece școala este foarte importantă și școala este cea mai ușoară într-o zonă organizată. Scoateți totul de pe birou și sortați-l. Păstrați numai lucruri importante pentru a lucra sau pentru școală și pentru a găsi case pentru orice altceva. Ștergeți biroul și organizați cu ușurință articolele de pe birou. De asemenea, ștergeți scaunul de birou. Este mult mai probabil să lucrați bine dacă vă simțiți confortabil, curat și organizat.
 5. Organizați rafturile.
  5
  Organizați rafturile. Scoateți raftul și sortați elementele. Apoi, ștergeți rafturile și dați-i un minut să se usuce. Apoi, organizați cărți și suveniruri. Amintiți-vă, NU doriți să creați un raft junk, astfel NU puneți lucruri care sunt irelevante pentru celelalte elemente de pe raft.
 6. Organizați hainele în dulapul dvs. într-un anumit mod.
  6
  Organizați hainele în dulapul dvs. într-un anumit mod. Mai întâi, scoateți dulapul. Spală-ți hainele. Dacă îmbrăcămintea nu se mai potrivește, atunci dați-o. Aspirați / ștergeți / ștergeți podeaua și ștergeți rafturile, rafturile și alte părți ale dulapului. Apoi, închideți obiectele delicate (rețineți că articolele tricotate trebuie îndoite în sertare pentru a preveni întinderea firelor). Obțineți mai multă uzură din dulapul dvs. prin aducerea câtorva elemente rare uzate într-o poziție mai proeminentă. Dacă nu purtați obiecte, ar trebui să scăpați de ele, făcând spațiu pentru hainele pe care le veți purta. Apoi, închideți sau plasați restul hainelor pe rafturi. Puneți haine împreună (pulovere cu pulovere, rochii cu rochii, blugi cu blugi etc.) Acum, organizați-vă pantofii elegant. Ar trebui să păstrați întotdeauna pantofii cu haine, astfel încât dimineața, vă puteți rochia de la cap la pantofi.
 7. Scoateți totul de la garderoba dvs., pliați lucrurile și ștergeți-o!
  7
  Scoateți totul de la garderoba dvs., pliați lucrurile și ștergeți-o! Apoi, organizați-vă hainele în dresser. Este o idee bună să țineți toate șosetele și toată lenjeria de corp împreună, astfel încât să puteți vedea instantaneu dacă vă lipsiți! Încercați să nu puneți lucrurile pe partea de sus a dulapului, dar dacă o faceți, nu-l dezamăgiți. Încercați să plasați elemente relevante pe ea, cum ar fi o cutie de bijuterii sau ceas deșteptător.
 8. Încearcă orice altceva care nu este menționat în acest articol.
  8
  Încearcă orice altceva care nu este menționat în acest articol. Asigurați-vă că ștergeți toate suprafețele pe care le curățați. Dacă aveți o oglindă, un televizor sau un computer în camera dvs., ștergeți ecranele. Scoateți coșul de gunoi și dați obiectele donate la o stație de donație (Goodwill sau magazin de spitalizare) Asigurați-vă că aveți un loc pentru tot, dar dacă nu aparține în camera dvs., duceți-l la locul unde aparține!
 9. Praf, vid sau mop, spălați geamurile și, dacă doriți, pulverizați parfumul preferat pentru împrospătarea aerului.
  9
  Praf, vid sau mop, spălați geamurile și, dacă doriți, pulverizați parfumul preferat pentru împrospătarea aerului. Apoi, deschideți toate blind-urile! Lumina soarelui este atingerea finală!
 10. Asigurați-vă că vă place modul în care arată camera dvs.
  10
  Asigurați-vă că vă place modul în care arată camera dvs. Dacă te plictisești, schimbă-l. Asigurați-vă că dacă vă mutați lucrurile în jurul valorii de, pentru a obține ajutor, astfel încât să nu vă răniți.
 11. Bucurați-vă de camera dvs. acum curată și organizată!
  11
  Bucurați-vă de camera dvs. acum curată și organizată! Asigurați-vă că dacă luați ceva pe care l-ați lăsat departe. Începeți o rutină zilnică pentru a vă ajuta să vă asigurați că camera dvs. rămâne binefăcătoare!