Cum să te simți bine într-un avion

Zboruri foarte lungi și zboruri nu prea lungi pot deveni plictisitoare. Luând un pui de somn este o opțiune, până când te trezești trei ore înaintea aterizării fără nimic de făcut, ai putea deranja persoana care stă lângă tine. Cu toate acestea, există și alte modalități de a vă distra, fără a deranja pe nimeni.

Cap 1
Te distrezi într-un avion

 1. Citit.
  1
  Citit. Întotdeauna o alegere bună; ia cel puțin două cărți, în funcție de durata programată a zborului. Obțineți cărți ușor și distractiv de citit, pentru că veți fi blocați cu ei. Dar nu este recomandat să luați cartea dvs. despre dezastre de aeronave sau deturnări din motive evidente!
 2. Asculta muzica.
  2
  Asculta muzica. Luați playerul iPod / MP3. Există întotdeauna o mulțime de a face pe ele, și puteți cumpăra melodii pe iTunes (sau similare) în prealabil. Toate echipamentele electronice trebuie să fie oprite pentru decolare și aterizare pentru siguranță și astfel sunteți pe deplin alertați. În timpul zborului, dispozitivele iPhone și alte telefoane mobile ar trebui să fie setate pe modul "în zbor" - dacă nu este disponibil, nu îl porniți.
 3. Urmăriți un film.
  3
  Urmăriți un film. Filmele sunt o alegere bună, deoarece durează mai mult și sunt în general plăcute.
 4. Joaca jocuri.
  4
  Joaca jocuri. Acestea sunt (surprinzător) distractive, cel puțin pentru puțin timp și ajută la uciderea timpului, ca în cazul aplicației Dull Swipe. Există o mulțime de jocuri pe iTunes, pe lângă ceea ce vine iPod-ul. De asemenea, puteți juca jocuri în timp ce ascultați muzică. Există și jocuri (pe distanțe lungi) pe ecran ascunse undeva în apropierea ta. Dacă aveți un PSP sau DS, asigurați-vă că funcția wireless este dezactivată.
 5. Ascultați cărți audio.
  5
  Ascultați cărți audio. Acestea sunt, de asemenea, disponibile și durează mult timp pentru a termina. Puteți să vă odihniți și să vă relaxați și să ascultați.
 6. Socializa.
  6
  Socializa. Vorbiți cu colegii de ședință. Uneori întâlnești oameni buni. Puteți avea discuții lungi dacă sunteți din aceeași țară sau aveți aceleași culturi.
 7. Luați puzzle-uri sudoku.
  7
  Luați puzzle-uri sudoku. Ia-le pe cele dificile. Timpul zboară când încerci să-i rezolvi.
 8. Tricot sau croșetat.
  8
  Tricot sau croșetat. Aceasta este o mare oportunitate de a prinde dincolo de faptul că croșetarea sau tricotarea pe care nu o puteți face niciodată acasă. Aduceți un ac plictisitor pe care toate companiile aeriene le acceptă, cele mai ascuțite vor fi luate în siguranță.
 9. Scrie.
  9
  Scrie. Începeți autobiografia pe care ați vrut să o faceți pentru un timp sau jurnal!
 10. Stați pe fereastră.
  10
  Stați pe fereastră. Vizionarea fluxului de peisaj cu o valoare de 9144.0 m de mai jos poate fi fascinantă, mai ales cu ajutorul hărții de pe spatele scaunului din fața dvs. Bucurați-vă de diferite culori și texturi, dealuri și văi, structuri și drumuri. Un atlas rutier vă poate ajuta să vă bucurați de zborurile interne, dar numai dacă aveți un scaun de fereastră.
 11. Dormi.
  11
  Dormi. Unii dintre noi pot, unii nu pot. Dacă doriți să dormiți în timpul zborului, încercați să obțineți un scaun de fereastră. În acest fel, vă puteți odihni capul pe fereastră sau pe lateralul scaunului. Este mult mai ușor să dormi în clasa I, dar dacă ești în Economie, dormi pe perna mică pe care ți-o dau.
 12. Luați un jucător portabil.
  12
  Luați un jucător portabil. Acest lucru este astfel încât vă puteți bucura de joc în timp ce trece timpul. Asigurați-vă că toate funcțiile wireless sunt oprite.
 13. Uita-te la televizor pe ecran deasupra capului, dar dacă sunteți pe un zbor lung ar putea avea un televizor pentru fiecare persoană, așa că utilizați-l și urmăriți filmele pe care ați dorit întotdeauna să urmăriți.
  13
  Uita-te la televizor pe ecran deasupra capului, dar dacă sunteți pe un zbor lung ar putea avea un televizor pentru fiecare persoană, așa că utilizați-l și urmăriți filmele pe care ați dorit întotdeauna să urmăriți.
 14. Fă-ți un prieten cu tine să vorbești dacă poți.
  14
  Fă-ți un prieten cu tine să vorbești dacă poți. Cele mai multe dintre aceste lucruri se pot face cu alții: sudoku, ascultarea de muzică etc.
 15. Faceți fotografii.
  15
  Faceți fotografii. Vă puteți bucura orele de fotografiile din insulele Sahara, Caraibe, nori sau apusuri de soare.
 16. Scrieți o poveste, poezie sau un e-mail despre sentimentele pe care călătoria, experiențele sau așteptările dvs. sau fotografiile dvs. evocă.
  16
  Scrieți o poveste, poezie sau un e-mail despre sentimentele pe care călătoria, experiențele sau așteptările dvs. sau fotografiile dvs. evocă.
 17. Faceți o listă cu toate site-urile pe care doriți să le vedeți sau de ce sunteți încântați să le vedeți în destinația dvs. de vacanță.
  17
  Faceți o listă cu toate site-urile pe care doriți să le vedeți sau de ce sunteți încântați să le vedeți în destinația dvs. de vacanță. A se distra!
 18. Este cu adevărat copilăresc, dar încercați cele mai bune la o impresie de caracterul dvs. preferat.
  18
  Este cu adevărat copilăresc, dar încercați cele mai bune la o impresie de caracterul dvs. preferat. În mod surprinzător, acest lucru este destul de amuzant.