Cum să cumpărați bilete de avion

Cumpărarea de bilete de avion a fost mult simplificată prin utilizarea pe scară largă a serviciilor de rezervare online. Călătorii pot compara prețurile și rutele pe diferite companii aeriene folosind site-urile de rezervare online și fac rezervări cu doar câteva clicuri de mouse. Cele mai importante abilități pe care le veți avea nevoie sunt o mică doză de Internet savvy și conștientizarea organizațională de a planifica în avans cele mai bune tarife.

Paşi

 1. Solidificați datele de călătorie.
  1
  Solidificați datele de călătorie. De multe ori, rezervarea în avans va asigura că veți putea alege dintr-o varietate de rute și cele mai accesibile tarife.
 2. Începeți verificarea precoce a tarifelor.
  2
  Începeți verificarea precoce a tarifelor. Chiar dacă aveți doar o idee generală despre momentul în care va avea loc călătoria cu avionul, este o idee bună să începeți să faceți cumpărături în jur. Dacă aveți de gând să zburați în timpul unei perioade de pauză majoră, cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou, apropierea datei călătoriei dumneavoastră de zilele grele de trafic, vă poate afecta șansele de a fi lovit, lipsesc zborul sau au o experiență neplăcută de călătorie. Rezervați devreme!
 3. Verificați site-urile web de călătorie.
  3
  Verificați site-urile web de călătorie. Cele mai multe site-uri de turism operează în mod similar. Acestea vă vor solicita să introduceți o destinație și o anumită dată de călătorie. Va fi generată o listă care să arate rezultatele în mai multe companii aeriene diferite. Rezultatele pot fi, de obicei, organizate după preț. Prețul poate fi afectat de un număr de variabile, inclusiv numărul de opriri făcute, aeroportul de destinație sau de plecare și apropierea de data călătoriei.
 4. O altă opțiune este contactarea directă a unei companii aeriene.
  4
  O altă opțiune este contactarea directă a unei companii aeriene. Dacă aveți o companie aeriană pe care o preferați puteți rezerva bilete online în aceeași manieră ca și pe oricare dintre aceste site-uri de călătorie. Dezavantajul acestei metode este că nu veți putea compara prețurile sau rutele pe diferite companii aeriene.
 5. Rezervarea însăși va necesita un card de credit valabil și vi se va solicita să introduceți numărul cardului de credit și data expirării în secțiunea de plată.
  5
  Rezervarea însăși va necesita un card de credit valabil și vi se va solicita să introduceți numărul cardului de credit și data expirării în secțiunea de plată. De asemenea, vi se va solicita informații personale pertinente, cum ar fi numele complet, adresa și, eventual, un număr de pașaport pentru călătoriile internaționale. Asigurați-vă că nu uitați să aduceți cu dvs. cardul de credit utilizat pentru a vă plăti pentru rezervare la aeroport! Este posibil să vi se solicite să prezentați cardul de credit în cazul în care rezervarea este irevocabilă sau pentru a dovedi identitatea.
 6. Veți fi întrebat cel mai probabil dacă doriți să vi se trimită o confirmare prin e-mail.
  6
  Veți fi întrebat cel mai probabil dacă doriți să vi se trimită o confirmare prin e-mail. Alegeți pentru a genera această confirmare prin e-mail