Cum să ai grijă de rock-ul tău de companie

Cum vă îngrijiți corespunzător o piatră tăcută de piatră pentru animale? Nu știi niciodată când e foame, nebun, jucăuș sau obosit. Cum îl hrănești? Curățați-l? Joacate cu ea? Acest articol vă va spune tot ce trebuie să știți despre îngrijirea prietenului tău cu fața în piatră.

Cap 1
Alegerea dvs. de rock

 1. Alege o stâncă.
  1
  Alege o stâncă. Poate fi orice fel, oriunde. Este mai bine să aveți în minte o anumită stâncă. Asigurați-vă că arătați și vedeți ce este rasa, vedeți, de asemenea, dacă doriți o piatră netedă sau o stâncă abruptă. Puteți găsi diferite pietre la parc, grădina dvs. etc.
 2. Determinați dacă dimensiunea sa este convenabilă pentru scopul dvs.
  2
  Determinați dacă dimensiunea sa este convenabilă pentru scopul dvs. Dacă este pentru un partener de călătorie, alege unul mic. Dacă este pentru un prieten, o dimensiune mai mare este cea mai bună. Dar vă puteți adapta la ceea ce doriți. Dacă doriți să fie unul mediu sau foarte mic, îl puteți alege! Depinde de tine. Este rockul tău special.
 3. Spălați-l cu săpun și apă.
  3
  Spălați-l cu săpun și apă. Vedeți Înotarea
 4. Felicitări!
  4
  Felicitări! Acum ai o stâncă pentru animale de companie!

Cap 2
Denumire

 1. Înainte de a face orice altceva, trebuie să-ți numiți piatra.
  1
  Înainte de a face orice altceva, trebuie să-ți numiți piatra. Ai putea să-ți dai roci simple nume ca Rocky, sau să se stabilească cu un nume exotic, ca Steaua. Asigură-te că ți se potrivește cu tine și cu roca ta. Fii creativ și poate numi rock-ul tău un fel de boabe sau o floare. Cum ar fi de exemplu numele Lemon, ar putea avea mici fisuri galbene sau galben. Sau dacă ați fi numit-o Blossom, ar putea fi ușor colorat roz sau să fie o culoare albă. De asemenea, trebuie să determinați "sexul" animalului dvs. de companie. Nu chemați un băiat Petal, decât dacă vreți cu adevărat. Dacă nu puteți decide, gândiți-vă la orice nume doriți, băiat sau fată.
 2. Uită-te la aspectul rocilor tale.
  2
  Uită-te la aspectul rocilor tale. Dacă este neplăcut sau neted, dați-i un nume care se potrivește. Poate ai o stâncă maro? Aflați că este aspectul pentru a vă asigura că ați ales numele potrivit.
 3. Dacă doriți numele unei persoane, atunci puteți căuta "numele copilului" pe Google.
  3
  Dacă doriți numele unei persoane, atunci puteți căuta "numele copilului" pe Google. Vă va oferi numeroase nume pentru a vedea. Câteva sfaturi: faceți o listă cu toate denumirile pe care le doriți, apoi restrângeți-le. Amintiți-vă, puteți da mereu rocii un nume de mijloc și un nume de familie!

Cap 3
Hrănire

 1. Alimentați-vă stâncă!
  1
  Alimentați-vă stâncă! Nu poate să mănânce obiecte fizice, oferindu-i astfel hrană pentru alte simțuri, cum ar fi vederea, atingerea, mirosul și auzul. Puteți să jucați muzică dulce, să pictați sau să imprimați o imagine frumoasă, să găsiți ceva moale etc. Dacă nu puteți imprima sau găsi ceva care miroase frumos, încercați să vedeți dacă roca dvs. este interesată să vă uitați la mâncarea dvs. și poate dacă vă simțiți bine că piatra voastră ar putea mirosi mâncarea.
 2. Faceți un potpuri pentru ca roca dvs. să miroasă.
  2
  Faceți un potpuri pentru ca roca dvs. să miroasă. Acest lucru este posibil numai dacă puteți. Dacă sunteți un copil mic, cereți unui adult să vă ajute. Adăugați niște coji de lămâie sau portocală la o mână de cuișoare. De asemenea, puteți adăuga petale de trandafir, menta sau levănțică.
 3. Vopsea sau tipăriți o imagine frumoasă.
  3
  Vopsea sau tipăriți o imagine frumoasă. Din nou, puteți doar să lăsați să vadă ce faceți pentru gustări.
 4. Redați muzică.
  4
  Redați muzică. Muzica clasică va face minunat. Dar dacă nu vă place muzica clasică, stânca dvs. poate fi în continuare confortabilă cu pop pop. În ciuda numelui lor, pietrele pentru animale de companie nu se aseamănă în mod normal cu muzica rock.
 5. Faceți o placă de textura prin lipirea unor bucăți de materiale diferite într-o bucată de carton.
  5
  Faceți o placă de textura prin lipirea unor bucăți de materiale diferite într-o bucată de carton. Puneți-vă piatra de animale de companie peste aceste texturi diferite. Aceasta este o idee bună dacă rock-ul tău devine puțin dur.

Cap 4
Baie

 1. Pregătiți o ceașcă de apă caldă. Veți dori un castron frumos.
  1
  Pregătiți o ceașcă de apă caldă. Veți dori un castron frumos.
 2. Adăugați un săpun lichid.
  2
  Adăugați un săpun lichid. Agitați-o împreună și așezați cu atenție piatra în amestec. Dar înainte de a face, verificați tipul rockului. Este posibil ca unele roci să nu poată intra în apă.
 3. Utilizați un burete sau o cârpă pentru a vă curăța pietrele de casă în interiorul amestecului de săpun-apă, dacă nu puteți folosi niciuna dintre acestea, utilizați-vă mâinile.
  3
  Utilizați un burete sau o cârpă pentru a vă curăța pietrele de casă în interiorul amestecului de săpun-apă, dacă nu puteți folosi niciuna dintre acestea, utilizați-vă mâinile. Se curăță timp de 2-4 minute. Asigurați-vă că se rupe peste tot, sub orice fisuri.
 4. Uscați-vă stânca de animale de companie cu o cârpă mică.
  4
  Uscați-vă stânca de animale de companie cu o cârpă mică. Acum, lăsați-vă să se odihnească. Băiatul este foarte important atunci când "animalul se balansează", iar rocile le place să-și contempleze ziua după o baie relaxantă. Este posibil să trebuiască să refaceți orice text / stilou pe care ați putea fi tras.

Cap 5
Construcții de locuințe

 1. Luați o cutie de carton și tăiați o mică fereastră în lateral cu foarfece ascuțite.
  1
  Luați o cutie de carton și tăiați o mică fereastră în lateral cu foarfece ascuțite. Dacă sunteți copil, cereți-i și adultului să vă ajute.
 2. Scoateți capacul și plasați o cutie mică (de ex
  2
  Scoateți capacul și plasați o cutie mică (de ex o casetă de potrivire sau o casetă de tip Altoids) într-un colț al cutiei. Umpleți-l cu un material moale, cum ar fi bumbac, pâslă sau o cârpă. Chiar și ziarele vor face.
 3. Creați un covor prin tăierea unei bucăți de material sau a unui material și lipirea acestuia în partea inferioară a cutiei.
  3
  Creați un covor prin tăierea unei bucăți de material sau a unui material și lipirea acestuia în partea inferioară a cutiei. Asigurați-vă că se potrivește întregii zone.
 4. Faceți o canapea de beanbag, fie prin achiziționarea unui beanbag, fie prin umplerea unei pungi mici de șnur cu bumbac sau ziar crud.
  4
  Faceți o canapea de beanbag, fie prin achiziționarea unui beanbag, fie prin umplerea unei pungi mici de șnur cu bumbac sau ziar crud.
 5. Faceți o cutie de gunoi prin plasarea bucăților de ziare într-o cutie de carton.
  5
  Faceți o cutie de gunoi prin plasarea bucăților de ziare într-o cutie de carton. S-ar putea să doriți să-l înjumătățiți.
 6. Creați un lounge făcând o bucată de carton 3D în formă de canapea și plasând perne mici din casa de păpuși pe ea.
  6
  Creați un lounge făcând o bucată de carton 3D în formă de canapea și plasând perne mici din casa de păpuși pe ea. Dacă nu aveți perne de păpuși, încercați să coaseți o pernă. Setați canapeaua de bean pe lateral și creați o masă fixând o bucată de material robust peste patru pietricele. Le-ai putea lipi.
 7. Faceți o sală de mese prin plasarea unui mini potpourri în colț.
  7
  Faceți o sală de mese prin plasarea unui mini potpourri în colț. Puteți juca și muzică.
 8. Culoarea preferată a rock-ului depinde de rasa animalului dvs. de companie.
  8
  Culoarea preferată a rock-ului depinde de rasa animalului dvs. de companie. Utilizați această culoare pentru mochetă în casă.

Cap 6
Călător

 1. Călătorește cu rock-ul tău de companie!
  1
  Călătorește cu rock-ul tău de companie! Adu-l la școală, într-o vacanță sau doar să faceți o plimbare cu animalele.
 2. Faceți o casă mică pentru călătorii, urmând acești pași:
  2
  Faceți o casă mică pentru călătorii, urmând acești pași: Utilizați o cutie suficient de mare pentru stâncă. Puteți adăuga un atașament pentru proprietățile sale.
 3. Taie două clape opuse pe cutie.
  3
  Taie două clape opuse pe cutie. Clapele rămase trebuie să fie pliate la aproximativ 3-4 cm distanță de capete.
 4. Faceți o fantă în partea pliată a clapei.
  4
  Faceți o fantă în partea pliată a clapei. Asigurați-vă că atunci când închideți cutia fantetele sunt aliniate.
 5. Tăiați o bucată lungă de carton din lamelele rămase și amintiți-vă să faceți o lățime mai mică decât fanta, astfel încât să alunece fără efort.
  5
  Tăiați o bucată lungă de carton din lamelele rămase și amintiți-vă să faceți o lățime mai mică decât fanta, astfel încât să alunece fără efort. Impaturește-o.
 6. Răsturnați niște ziare (ruptura este mai distractivă deși) și umpleți caseta la jumătatea drumului.
  6
  Răsturnați niște ziare (ruptura este mai distractivă deși) și umpleți caseta la jumătatea drumului. Apoi este gata de utilizare!
 7. Protejați-vă întotdeauna piatra atunci când intrați în locuri murdare sau străine.
  7
  Protejați-vă întotdeauna piatra atunci când intrați în locuri murdare sau străine. Rock-urile se pot îmbolnăvi de asemenea! Acestea pot ridica mușchi, ciuperci, lichen și alte boli nedorite.

Cap 7
Aruncarea pet rock party

 1. Faceți o zi spa de la instrucțiunile de mai jos.
  1
  Faceți o zi spa de la instrucțiunile de mai jos. Aruncați petale de flori uscate în apă fierbinte și amestecați într-un amestec foarte mic de bule. Masați-vă rock-ul pentru animale de companie! Își frecați picioarele și crăpăturile cu vaselină sau ulei pentru bebeluși. De asemenea, puteți obține și alte roci.
 2. Aruncați o cameră de dormit cu pisica de companie!
  2
  Aruncați o cameră de dormit cu pisica de companie! Adunați niște prieteni, indiferent dacă au pietre de animale sau nu. Dacă nu, puteți dori să le dați câteva. Luați câteva gustări preferate și hrăniți și roca de companie. Amintiți-vă că trebuie să utilizeze simțurile altele decât gustul! Când este timpul să dormiți, aduceți-vă patul pentru animale de companie împreună cu dvs. în sacul de dormit. În seara asta, dormi cu animalul tău special. Dacă nu vrei, puneți piatra în ea acasă. Dacă prietenii dvs. au adus sau li s-au dat roci de animale de companie, plasați-le și la fel. Amintiți-vă care este piatra care, totuși!
 3. Faceți o petrecere de aniversare!
  3
  Faceți o petrecere de aniversare! Dacă vă aduceți aminte de ziua în care ați găsit rockul de companie, o petrecere de aniversare este o modalitate excelentă de a sărbători fiecare an pe care tu și animalul dvs. de companie le petreceți împreună. Dacă nu, găzduiți-o ori de câte ori doriți! Fă-ți o masă specială pentru tine și pentru piatra ta. Ține minte că nu-ți poate mânca mâncarea, dar poți mânca a ta. Petreceți singuri un timp împreună. Poate juca un joc.

Cap 8
Efectuarea unui home cinema pet rock

 1. Creați un home cinema!
  1
  Creați un home cinema! Este o modalitate excelentă pentru tine și pentru casa de discuri de a petrece timp de calitate împreună. În primul rând, găsiți niște cărți subțiri (acest lucru va fi folosit ca un perete, pentru a găsi o cutie cu pereți de aceeași dimensiune, dacă este necesar tăiat la dimensiune).
 2. Măsurați-vă dispozitivul iPhone / iPod și apoi decupați o gaură din card cu aceeași dimensiune ca și ecranul.
  2
  Măsurați-vă dispozitivul iPhone / iPod și apoi decupați o gaură din card cu aceeași dimensiune ca și ecranul.
 3. Asigurați-vă că ecranul este vizibil și că sunteți mulțumit de el.
  3
  Asigurați-vă că ecranul este vizibil și că sunteți mulțumit de el. Când este completă, decupați o parte a peretelui de pe cutie și lipiți peretele tăiat în loc.
 4. Creați un suport pentru iPhone / iPod pe spatele peretelui.
  4
  Creați un suport pentru iPhone / iPod pe spatele peretelui.
 5. Tăiați și lipiți o bucată de card (de preferință dreptunghiulară) pe partea din spate a suportului.
  5
  Tăiați și lipiți o bucată de card (de preferință dreptunghiulară) pe partea din spate a suportului.
 6. Alunecați telefonul pe suport.
  6
  Alunecați telefonul pe suport. Puneți-vă filmul sau videoclipul preferat, faceți pop porumb. Și, bineînțeles, dă-i prietenului tău un mic beanbag să te relaxezi, să te relaxezi și să te bucuri de a nu avea prieteni!