Cum să faci un pat în Minecraft

Te-ai confruntat cu noaptea groaznică a lui Minecraft unde Mobs (scurt pentru Monsters) sunt în așteptare să te rănească? Un pat este un element esențial necesar pentru Minecraft dacă nu doriți să treceți prin noapte și să mergeți până la dimineața. Citiți mai departe pentru a afla cum să creați un pat.

Paşi

 1. Faceți scândurile.
  1
  Faceți scândurile. Întoarceți-vă într-un banc de lucru și dulapuri din lemn. Scoateți lemnul și puneți lemnul în orice locaș. Scoateți Scândurile din lemn. Lemnul poate fi găsit prin distrugerea copacilor. Puteți distruge copacii cu un topor, dar este posibil și să le pumni pentru a obține lemn, deși acest lucru durează mult mai mult.
 2. Așezați lâna în grila de artizanat.
  2
  Așezați lâna în grila de artizanat. Puneți 3 lână în mijlocul celor trei câte trei. Lana poate fi găsită prin tăierea sau uciderea oilor. Strivirea (care nu va ucide oile) necesită șanțuri, care sunt realizate prin realizarea împreună a 2 lingouri de fier. Foarfeca, de asemenea, produce mai mult lână decât uciderea.
 3. Așezați scândurile în grila de creație.
  3
  Așezați scândurile în grila de creație. După aceea, puneți cele 3 scânduri din lemn pe toate sloturile inferioare.
 4. Luați patul din cutia de craft.
  4
  Luați patul din cutia de craft. Rezultatul acestui proces va fi un pat. Faceți clic pe pat și puneți patul în inventarul dvs. sau în barul dvs. fierbinte. Înțelegeți că nu există nicio modalitate de a schimba culoarea patului. Culoarea lianei nu contează. Singura modalitate de a schimba culoarea patului este să modifici jocul (folosind un mod ca acesta)
 5. Puneți patul oriunde doriți să mergeți.
  5
  Puneți patul oriunde doriți să mergeți. Plasați patul în casă (sau în orice loc care vă ține în siguranță) și dormiți liniștit pe pat. Acest lucru are bonusul adăugat de a crea un nou punct de reproducere, după care veți fi mereu înfumurat lângă patul dvs. după moarte.