Cum să gătești chorizo

Picant. Cimbru. Onctuos. Chorizo ​​este o varietate de cârnați din carne de porc, de la Spania, dar popular în America Latină. Chorizo ​​se bucură de o versatilitate uimitoare. Acesta poate crea un echilibru frumos în chorizo ​​y papas; poate adăuga fum și adâncime la huevos rancheros; poate fi chiar grilat și sa bucurat de solo. Chorizo ​​este excelent când este gătit într-o tigaie, grătar sau pui de carne - ceea ce se potrivește cu fantezia ta!

Cap 1
skillet

 1. Pulverizați o tigaie de 10 cm (25 cm) cu spray de gătit cu nonstick.
  1
  Pulverizați o tigaie de 10 cm (25 cm) cu spray de gătit cu nonstick. Așezați-o pe aragaz și faceți clic pe căldură la medie-mare.
 2. Adăugați chorizo.
  2
  Adăugați chorizo. Cel mai bine este să faceți acest lucru repede, înainte ca tigaia să devină prea fierbinte. Alternativ, puteți aștepta și după ce adăugați chorizo ​​la tigaie înainte de a porni căldura. Adăugarea chorizo ​​după ce tigaia devine prea fierbinte va crește probabilitatea ca o parte să ardă.
 3. Gatiti-l pe chorizo ​​timp de 5 minute.
  3
  Gatiti-l pe chorizo ​​timp de 5 minute. Link-urile ar trebui să înceapă să marcheze. Întoarceți frecvent, folosind clești, în timp ce prăjiți legăturile chorizo ​​pentru a împiedica arderea unei părți. Ambele fețe ale fiecărei legături ar trebui să fie rumenite în mod egal.
 4. Reduceți căldura și adăugați apă.
  4
  Reduceți căldura și adăugați apă. Întoarceți căldura până la nivelul mediu și adăugați o jumătate de cană (125 ml) de apă. Adăugați apă cu atenție pentru a împiedica împrăștierea acestuia. Țineți-vă fața și orice piele goală de-a lungul brațelor, departe de partea superioară a tăvilului, deoarece aburul fierbinte care se va ridica după adăugarea apei ar putea provoca arsuri minore.
 5. Acoperiți și terminați gătitul.
  5
  Acoperiți și terminați gătitul. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 12 minute. Când este terminat, chorizo ​​va fi maro până la capăt. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_eb74202ceb')

Cap 2
Grill-ul

 1. Acoperiți grila, dacă doriți.
  1
  Acoperiți grila, dacă doriți. Un grătar poate fi acoperit cu un spray de gătit cu nonstick sau o folie de aluminiu cu nonstick. Folia de aluminiu din folie nu creează cea mai mică cantitate de mizerie, dar semnele de grill nu vor fi la fel de întunecate. Dacă utilizați folie, executați o serie de găuri în folie utilizând o furculiță pentru a permite căldurii să străpungă. Nonstick spray de gătit este o altă alternativă care funcționează bine la prevenirea legăturilor de la lipirea la grătar prea sever.
 2. Preîncălziți grătarul.
  2
  Preîncălziți grătarul. Indiferent dacă utilizați cărbune sau gaz, grătarul trebuie să fie la o temperatură relativ scăzută. Preîncălziți un grătar cu gaz la temperatură medie. Dacă utilizați un grătar de cărbune, creați o grămadă mică de cărbune și distribuiți-l uniform pe fundul grătarului. După aprinderea grătarului, lăsați flacăra să ardă până când cenușa albă începe să se formeze peste cărbuni. Nu utilizați căldură mare. Folosind o căldură ridicată, se va alătura coridorul, făcându-l să se ardă în afară, în timp ce este încă rece și răcoros în interior.
 3. Puneți chorizo ​​pe grătar și gătiți.
  3
  Puneți chorizo ​​pe grătar și gătiți. Închideți capacul și grăbiți legăturile timp de 15 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și se fierbe. Comutați frecvent link-urile chorizo ​​folosind clești. Acest lucru asigură o simplă gătire. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_ab48c1a95e')

Cap 3
Fierbere

 1. Preîncălziți carnea de pui.
  1
  Preîncălziți carnea de pui. Dați puii de la 5 la 10 minute pentru a atinge temperatura ideală. Majoritatea broilerilor au doar o singură setare, dar unele au o setare "ridicată" și o setare "scăzută". Dacă puii dvs. au două setări, utilizați "mare".
 2. Plasați legăturile chorizo ​​pe o tigaie de carne.
  2
  Plasați legăturile chorizo ​​pe o tigaie de carne. Spațiu separat în mod egal pentru a asigura gătit chiar. Învelișul pentru puii cu pâine nu este necesar și nu trebuie să-l acoperiți cu folie de aluminiu. O tigaie de broiler are un rack interior care este proiectat pentru a tine carnea deasupra fundului tigaiei, impiedicandu-i sa stea in interiorul picaturilor sale in timp ce se incalzeste. Ca atare, nu ar trebui să acoperiți rackul în orice lucru care va împiedica scurgerea uleiului. Dacă nu aveți o tigaie de broiler, puteți folosi o tavă de copt căptușită cu folie de aluminiu, dar aceasta este departe de a fi ideală. Dacă faceți acest lucru, monitorizați cu atenție chorizo-ul în timp ce se fierbe pentru a vă asigura că nu vedeți prea mult aburi sau alte semne că grăsimea din chorizo ​​a devenit prea fierbinte.
 3. Așezați tigaia de broiler în cuptor.
  3
  Așezați tigaia de broiler în cuptor. Poziționați tava astfel încât să fie de 7 până la 9 inci (18 până la 23 cm) sub elementul de încălzire superior al cuptorului. Puiul de gătit într-un cuptor utilizează doar elementul de încălzire de vârf. Sursa de căldură inferioară nu este utilizată.
 4. Se frământă timp de 11 până la 12 minute.
  4
  Se frământă timp de 11 până la 12 minute. Chorizo ​​ar trebui să fie bine rumenit și temperatura internă ar trebui să fie de cel puțin 160 de grade Fahrenheit (71 grade Celsius). Rotiți legăturile la fiecare 4 minute folosind cleștele pentru a vă asigura o gătire uniformă și chiar și pentru rumenire. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_534c086ea2')

Cap 4
Variații

 1. Folosiți chorizo ​​în paella.
  1
  Folosiți chorizo ​​în paella. [2] Adăugați felii mici de cartofi gătite la paella aproape de sfârșitul procesului de gătit. Paella este un fel de mâncare tradițională spaniolă, constând din orez și o varietate de alte ingrediente mici, fin tăiate. Aceste ingrediente pot varia de la legume verzi și fasole la melci. Spicinessul chorizo ​​funcționează bine în acompaniamentul cu celelalte condimente găsite în paella, în special pentru paella mixtă netradițională.
 2. Adăugați chorizo ​​la ouă.
  2
  Adăugați chorizo ​​la ouă. Se amestecă cartofii, tăiați-l grosolan pe măsură ce îl gătiți, înainte de al adăuga la ouă, frittatas și omlete. Tocata rosie, ardeiul gras tocat, si sunca Serrano completeaza si gustul de chorizo ​​si oua.
 3. Adăugați chorizo ​​tăiat pentru a oferi rețetelor dvs. preferate o lovitură de fler spaniol.
  3
  Adăugați chorizo ​​tăiat pentru a oferi rețetelor dvs. preferate o lovitură de fler spaniol. Chorizo, care a fost prăjit și prăjit, poate da o lovitură multor supe de linte, mâncăruri de fasole și mazăre fiartă. De asemenea, funcționează bine ca o înlocuire în rețete de caserolă sau pizza care solicită cârnați.
 4. Fry a croit în coriz de mere.
  4
  Fry a croit în coriz de mere. Ca produs de porc, chorizo ​​este completat de gustul merelor. Se taie în corioză și se prăjește în ulei până se sfărâmă. Adăugați o cantitate mică de cidru de mere în tigaie și fierbeți conținutul până când cidrul se îngroașă și devine consistența siropului. [3]
 5. Infuzați chorizo ​​cu aroma vinului roșu.
  5
  Infuzați chorizo ​​cu aroma vinului roșu. Taiați legăturile în treimi sau jumătăți și fierbeți în vin roșu timp de câteva minute. Serviți în culoarea vinului roșu cu struguri roșii.
 6. Terminat.
  6
  Terminat.