Cum să tăiem un grapefruit

Un grapefruit este un delicios citrice care poate fi savurat singur sau într-o varietate de salate sau băuturi. Puteți să tăiați un grapefruit într-o varietate de moduri, indiferent dacă vreți să-l tăiați, să-l tăiați sau să vă bucurați de el în interiorul propriei jumătăți. Dacă doriți să știți cum să tăiați grapefruit, urmați acești pași.

Cap 1
Secționarea unui grapefruit

 1. Tăiați ambele capete ale unui grepfrut.
  1
  Tăiați ambele capete ale unui grepfrut. Așezați grapefruitul pe o parte pe o placă de tăiere și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia la aproximativ 6,4 cm distanță de punctele rotunde de la sfârșitul fiecărui grapefruit. Acest lucru va face grapefruitul mai ușor la secțiune.
 2. Întoarceți grapefruitul astfel încât unul dintre capetele tăiate să vă fie îndreptate spre dumneavoastră.
  2
  Întoarceți grapefruitul astfel încât unul dintre capetele tăiate să vă fie îndreptate spre dumneavoastră. Celălalt capăt se poate sprijini pe unul dintre capetele pe care le-ați tăiat pentru o pernă suplimentară.
 3. Faceți mai multe felii de 1/4 inch (.6 cm) în marginea exterioară a grepfrutului.
  3
  Faceți mai multe felii de 1/4 inch (.6 cm) în marginea exterioară a grepfrutului.
 4. Utilizați cuțitul pentru a coaja grapefruitul.
  4
  Utilizați cuțitul pentru a coaja grapefruitul. Acum că ați făcut felii, va fi puțin mai ușor să coajați grapefruitul. Purtați cuțitul de-a lungul pielii grapefruitului, îndepărtându-vă fiecare secțiune mică tăiată, până când toată pielea se îndepărtează. Dacă există piele rămasă după ce ați străbătut întregul grapefruit, îndepărtați restul părții albe înainte de a continua.
 5. Tăiați fiecare secțiune cu cuțitul.
  5
  Tăiați fiecare secțiune cu cuțitul. Acum că ați curățat pielea, puteți folosi un cuțit pentru a tăia fiecare secțiune individuală până când separați grapefruitul de secțiuni. Vă puteți bucura de grapefruit singur sau într-o salată de fructe sau o varietate de alte salate.

Cap 2
Înjumătățind un grapefruit

 1. Întoarceți grepfrutul pe partea sa.
  1
  Întoarceți grepfrutul pe partea sa. Capetele grepfrutului, cu cercurile mici de pe ele, trebuie să se afle între ele, pe fiecare parte a grapefruitului. Așezați-o pe o placă de tăiere. [1]
 2. Tăiați grapefruitul pe jumătate.
  2
  Tăiați grapefruitul pe jumătate. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia grapefruitul în jumătate, de sus în jos.
 3. Tăiați în jurul diametrului grapefruitului.
  3
  Tăiați în jurul diametrului grapefruitului. Utilizați un cuțit ascuțit sau chiar un cuțit de grapefruit pentru a tăia arunca zona circulară între grapefruit și crustă. În timp ce taiați calea circulară, încercați să mutați cuțitul sub bucăți, astfel încât să fiți și în partea de jos a grapefruitului. Acest lucru va ajuta la separarea secțiunilor de grapefruit din coaja lor.
 4. Tăiați fiecare segment de grapefruit.
  4
  Tăiați fiecare segment de grapefruit. Fiecare segment al grapefruitului va avea o formă aproximativ triunghiulară. Utilizați un cuțit subțire, o lingură sau, mai bine, o lingură de grapefruit, pentru a tăia zona între fiecare felie și pielea subțire. Odată ce ați separat fiecare segment, puteți utiliza fie o lingură pentru a muta fiecare segment într-un castron, fie doar să mâncați grapefruitul din fiecare jumătate cu o lingură. / / Se presara cateva zaharuri deasupra pentru o dulceata.

Cap 3
Se taie un grapefruit

 1. Întoarceți grepfrutul pe partea sa.
  1
  Întoarceți grepfrutul pe partea sa. Capetele grepfrutului, cu cercurile mici de pe ele, trebuie să se afle între ele, pe fiecare parte a grapefruitului. Asigurați-vă că ați pus-o pe o placă de tăiere.
 2. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia grapefruitul de sus în jos.
  2
  Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia grapefruitul de sus în jos. Imaginați-vă că "stâlpii" grapefruitului se află pe ambele părți, ca un glob care sa întors de partea sa. Acum, felii grapefruit pe ecuator, creând linii care sunt paralele cu mici "poli" circulară la fiecare capăt al fructelor. Tăiați fiecare felie, astfel încât să fie de aproximativ 1/4 inch (.6 cm)
  Când ați terminat, ar trebui să aveți aproximativ o duzină de felii circulare, în funcție de mărimea grapefruitului.
 3. Tăiați felii (opțional).
  3
  Tăiați felii (opțional). Dacă doriți să tăiați mai departe grapefruitul, puteți tăia fiecare felie rotundă în jumătate sau în patru, ca și cum ați tăia bucățile de plăcintă. Această metodă poate fi ideală pentru utilizarea grapefruitului în băuturile fructe. Puteți, de asemenea, să tăiați o felie în mijlocul grapefruitului și să o utilizați ca o garnitură pe partea unui castron de salată de fructe sau pe un vas mare de suc de grepfrut. Sau puteți rupe felia în afară și o puteți mânca chiar din felie fără a folosi o lingură sau o furculiță.