Cum să gătești spaghete carbonara cu șuncă

Spaghetele carbonara cu șuncă sunt în principal slănină și ouă pentru lumea pastelor! Este o rețetă clasică de paste italiană, care este simplă, dar delicioasă. Cu toate acestea, în timp ce rețeta în sine este ușoară, calendarul este esențial pentru a asigura un sos cremos neted.

Paşi

 1. Se taie baconul în bucăți de 1/2 "(pătrate de 1cm).
  1
  Se taie baconul în bucăți de 1/2 "(pătrate de 1cm). Puneți piesele deoparte într-o tigaie neîncălzită.
 2. Aduceți apă să fiarbă în oală greu sau cratiță pentru paste.
  2
  Aduceți apă să fiarbă în oală greu sau cratiță pentru paste.
 3. Odată ce apa se fierbe, adăugați pastele în.
  3
  Odată ce apa se fierbe, adăugați pastele în. Setați un cronometru timp de 10 minute. Cu toate acestea, cel mai bun test pentru a spune când pastele este gata este să mănânci o bucată - este gata când nu mai are nici un fel de pietre sau criză, dar are totuși rezistență când este mușcat.
 4. Între timp, opriți căldura de sub tigaie la o înălțime medie.
  4
  Între timp, opriți căldura de sub tigaie la o înălțime medie. Adăugați niște cuișoare de usturoi zdrobite dacă doriți.
 5. Gatiti baconul.
  5
  Gatiti baconul. Ajustați căldura, după cum este necesar, pentru a face grăsime din slănină, dar evitați gătitul de slănină în stadiul crocant "- într-adevăr doriți să fie moale și puțin ușor rumenit. Timpul este esențial - ar trebui să puteți să pregătiți slănina în cele 10 minute necesare pentru a găti pastele; - poate fi necesar să reduceți căldura pentru a menține baconul fierbinte. Nu lăsați pastele și ghiveciul / tigaul să se răcească, așteptând ca făinăle să gătească, deoarece acest lucru va lăsa oul fiartă nepregătită.
 6. Rapid și în timp ce pastele și pan sunt încă fierbinte dump paste în filtru.
  6
  Rapid și în timp ce pastele și pan sunt încă fierbinte dump paste în filtru. Se agită rapid pentru a elimina excesul de apă. Nu clătiți pastele și întoarceți-l la vasul fierbinte pe care l-ați folosit inițial pentru fierberea acestuia.
 7. Se toarnă conținutul tăvii de prăjit (bacon, usturoi și grăsime) peste paste în vas și începe să se amestece, acoperind pastele cu grăsimea de slănină.
  7
  Se toarnă conținutul tăvii de prăjit (bacon, usturoi și grăsime) peste paste în vas și începe să se amestece, acoperind pastele cu grăsimea de slănină.
 8. Adăugați ouăle bătute și continuați să le amestecați.
  8
  Adăugați ouăle bătute și continuați să le amestecați. Ouăle se vor găti din căldura grăsimii și pasta fierbinte (și oală fierbinte).
 9. Se adaugă brânza parmezană rasă și se continuă agitarea.
  9
  Se adaugă brânza parmezană rasă și se continuă agitarea. Brânza se va topi din căldura baconului și oală. Dacă doriți, puteți adăuga o pată de cremă pentru a îmbunătăți bogăția vasului.
 10. Începeți să stropiți în piperul măcinat.
  10
  Începeți să stropiți în piperul măcinat. Se amestecă până se amestecă pastele cu piper. Ați putea folosi în jurul unei linguri de piper măcinat, deși, ca bucătar, ați putea adăuga mai mult sau mai puțin la gustul personal.
 11. Serviți imediat.
  11
  Serviți imediat. Combinația de brânză de parmezan și piper face din acest lucru un fel de mâncare minunată. Poate fi servit ca o farfurie laterală sau principală (în funcție de dimensiunea de servire).