Cum să a crea o adresă de e-mail cool

Poate că îți faci primul cont de e-mail și vrei ca numele să fie cât mai cool posibil. Poate că te-ai săturat de e-mailul curent și vrei să folosești ceva mai interesant. În orice caz, "cool" înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni, deci va trebui să decideți ce doriți să spuneți adresa dvs. de e-mail despre dvs.

Cap 1
Brainstormingul

 1. Luați în considerare diferitele tipuri de e-mail "rece".
  1
  Luați în considerare diferitele tipuri de e-mail "rece". Unele e-mail-uri sunt reci, pentru că sunt unice și unice. Altele sunt reci, pentru că sunt simple, clasice și profesionale. Totuși, alții găsesc o modalitate interesantă și originală de a-ți exprima interesele. Va trebui să decideți ce doriți să spuneți despre dvs. adresa dvs. de e-mail. O adresă de poștă electronică de tip "kooky" ar putea fi orice, de la cuvinte aleatorii până la câteva din interesele dvs. de bază. Ar putea fi "[email protected]" sau "[email protected]" sau "[email protected]". O adresă bazată pe personalitate ar putea fi ceva care să vorbească cu unele dintre cele mai adânci interese sau valori. De exemplu: "[email protected]" sau "[email protected]". Scopul aici este de a face pe oameni să zâmbească și să le arate ceea ce te face unic. O adresă mai profesionistă ar putea fi ceva care îți folosește numele sau afacerea într-un mod interesant. Dacă numele dvs. este Billy Bones, puteți utiliza "[email protected]". Dacă numele dvs. este Catherine, puteți utiliza "[email protected]". Rețineți că o adresă de e-mail profesională trebuie să includă numele dvs. sau numele firmei dvs. și nu ar trebui să fie la fel de sălbatic ca adresa de e-mail personală.
 2. Denumiți adresa dvs. de e-mail după interesele dvs.
  2
  Denumiți adresa dvs. de e-mail după interesele dvs. Gândiți-vă la ceea ce sunteți interesat (și la ce doriți să știți că sunteți interesat) și încercați să includeți aceste lucruri în adresa dvs. de e-mail. Dacă jucați chitara, de exemplu, ați putea folosi cuvântul "chitară" în adresa dvs. Dacă vă place căpșunile, puteți fi "strawberry.girl". Gândiți-vă la un cuvânt care pare interesant înainte sau după interesul dvs. și combinați cele două pentru a forma adresa dvs. de e-mail. De exemplu, dacă alegeți să includeți dragostea de chitară în adresa dvs. de e-mail, puteți folosi "guitardude97" sau "guitarjams". Rețineți că interesele dvs. se pot schimba. Încercați să alegeți ceva pe care credeți că îl veți iubi pentru o vreme - nu doar aroma săptămânii.
 3. Luați în considerare includerea numelui dvs.
  3
  Luați în considerare includerea numelui dvs. Acestea pot fi inițialele, numele, prenumele, numele de mijloc, chiar și numele complet. Din moment ce doriți să fie cool, încercați să o asociați cu altceva care vă descrie - cum ar fi interesele dvs.

Cap 2
Spice-l

 1. Încercați să combinați două cuvinte pentru a face una.
  1
  Încercați să combinați două cuvinte pentru a face una. De exemplu, "crocodil" și "rachetă" pot fi combinate pentru a face cuvântul "BettyCrocker". Încercați să potriviți cuvintele cu aceleași șiruri de început la cuvintele care au sfârșituri similare. O altă metodă bună este să luați un cuvânt care vă place, cum ar fi "laser" sau "turbo" și să-l utilizați pentru a descrie un alt cuvânt, cum ar fi "laserboulder" sau "turbocandy". Cuvântul pe care îl descrie poate fi destul de aleatoriu. Este posibil să doriți să capitalizați prima literă a fiecărui cuvânt în locul unei subliniere pentru a indica o separare. "LaserBoulder" sau "TurboCandy".
 2. Încercați să nu faceți o adresă generică sau aleatoare.
  2
  Încercați să nu faceți o adresă generică sau aleatoare. Evitați numerele abstracte sau anii de naștere, deoarece acestea sunt mai degrabă comune și pot să vă îndepărteze de originalitatea adresei dvs. Din nou, cu toate acestea, ați putea lua în considerare utilizarea mai multor elemente de tip "generic" dacă intenționați să utilizați în cele din urmă acest e-mail în scopuri profesionale. "[email protected]" sau "[email protected]" sunt exemple de adrese de e-mail "generice". Pe de altă parte, ele sunt simple și simple. Totul se reduce la ceea ce credeți că este "cool". "[email protected]" sau "[email protected]" sunt cazuri de adrese "aleatoare". Ar putea fi reci, dar nu vor spune prea multe despre tine.
 3. Adăugați perioade sau numere pentru a vă îmbogăți numele.
  3
  Adăugați perioade sau numere pentru a vă îmbogăți numele. Dacă găsiți ceva la care sunteți atașat, dar este deja luat, gândiți-vă la aruncarea în anumite perioade sau cifre. Acestea pot fi semnificative sau aleatoare, la gustul tau. De exemplu: [email protected] [email protected] [email protected]
 4. Încercați cuvintele greșite în mod intenționat.
  4
  Încercați cuvintele greșite în mod intenționat. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a face adresa dvs. de e-mail mai unică și vă poate ajuta să păstrați nucleul ideii dvs. dacă altcineva a rezervat deja adresa pe care o doriți. Asigurați-vă că cuvântul greșit afișat încă arată sau sună similar cuvântului corect; ar trebui să fie recunoscut, chiar dacă nu este exact. Încercați să înlocuiți S cu Z sau un sunet "ks" cu un "X", "[email protected]" și "[email protected]", cu sunetul "S" și "Z". "[email protected]" și "[email protected]" înlocuiesc ambele "ks" cu un "x".

Cap 3
Realizarea contului

 1. Întreabă pe cineva pentru ajutor.
  1
  Întreabă pe cineva pentru ajutor. Întreabă pe cineva care te cunoaște bine sau pe oricine crede că ar fi bine să numești lucruri. Acesta ar putea fi un prieten, o rudă sau un părinte. Dacă nu vă place răspunsurile lor, nu vă faceți griji și încercați să vă gândiți la unul singur. Luați în considerare utilizarea unui generator de nume de utilizator, dacă nu cunoașteți pe nimeni care vă poate ajuta. Rulați o căutare web pentru "generatorul de nume de utilizatori" și este posibil să creați ceva potrivit.
 2. Alegeți o gazdă de domeniu.
  2
  Alegeți o gazdă de domeniu. Domeniul unei adrese de e-mail este partea "@ example.com". Orice client de e-mail standard ar trebui să fie bine, deși unele domenii (cum ar fi AOL sau Hotmail) s-ar putea întâmpla ca un pic datate. Unele site-uri vă vor permite să alegeți un domeniu personalizat; dacă luați acest traseu, evitați alegerea unui domeniu lung, deoarece este posibil ca oamenii să nu vrea să scrie o adresă lungă. Domenii precum "@ gmail.com" sau "@ yahoo.com" sunt scurte, populare și ușor de reținut.
 3. Înscrieți-vă pentru un cont de e-mail.
  3
  Înscrieți-vă pentru un cont de e-mail. Când sunteți gata, vizitați un client de e-mail, faceți clic pe oricare dintre variantele de "creați un cont" pe care îl găsiți și continuați să vă creați propria adresă de e-mail cool. Introduceți adresa de e-mail pe care ați decis-o în câmpul propriu-zis "nume de utilizator" sau "nume de conectare".