Cum să flirtezi (pentru adolescenti)

Dacă vrei ca pasiunea ta să fie interesată de tine, flirtul e foarte important! Vrei să flirtezi cu zdrobirea ta la fel, totuși. Flirtul este un pic o formă de artă, și multe dintre ele sunt pur și simplu de încredere și de a fi dispuși să facă o conversație.

Cap 1
Flirtul cu conversația

 1. Alegeți o linie de deschidere.
  1
  Alegeți o linie de deschidere. Dacă vrei să flirtezi cu cineva, trebuie să vorbești cu ei! Vino cu o linie de deschidere pentru a face această abordare mai ușoară. Linia de deschidere, deși, nu ar trebui să fie ceva prea ciudat sau clichic sau strivirea ar putea răspunde cu un râs! Dacă o fac, râdeți-vă! Ați putea oferi gingia personală sau un Tic-Tac. Cele mai bune linii de deschidere se referă la puncte naturale de interes comun. De exemplu, puteți să faceți un comentariu sau să adresați o întrebare despre o temă de acasă sau despre un film despre care vorbește toată lumea. Spuneți ceva de genul: "Hei, ce credeți despre acest test de matematică? Am crezut că a fost greu". Sau: "Ați văzut filmul X? Încerc să decid să mă descurc." Cheia este să spargem gheața și să facem o conversație.
 2. Completați persoana.
  2
  Completați persoana. Flirtul trebuie să fie pozitiv și să-l facă pe celălalt să se simtă mai bine despre el însuși. [1] Ai putea spune: "Hei, imi place tricoul tau! De unde ai aflat?" Sau: "Cum faci mereu atât de bine testele? Spune-mi secretele tale!" Oamenii vor dori să fie în jurul tău mai mult dacă îi construiești cu complimente pozitive, dar sincer. Deci, alegeți ceva care vă place foarte mult despre persoana respectivă și spuneți-i! Nu face acest lucru prea mult sau într-un mod de top-ul sau ar putea suna fals. Un compliment poate funcționa și ca linie de deschidere. Un compliment este, de asemenea, în esență o atingere a celeilalte persoane, și este posibil să-l facă să se deschidă mai mult pentru tine.
 3. Vorbiți-vă.
  3
  Vorbiți-vă. Incearca sa nu faci cealalta persoana sa faca toate conversatiile grele de ridicare. Conversația poate fi foarte flirtativă dacă se face bine. Nu lăsați conversația să se scufunde în tăcere lungă, pentru că poate fi ciudat și incomod pentru toată lumea. Puneți întrebări dacă toate celelalte nu reușesc. "Cum crezi că va face echipa de fotbal în seara asta?" Sau: "Ați auzit acea melodie nouă pe care artistul X la scos?" Când vorbim, încercați să vă concentrați asupra intereselor comune. Poate că amândoi vă place același grup de muzică sau aveți grupuri comune de prieteni. Rămâneți pozitivi și nu faceți rău altor oameni! Adresați-vă o întrebare despre ceva ce le place sau sunt implicați.
 4. Încearcă-ți pasiunea.
  4
  Încearcă-ți pasiunea. Faceți asta frumos. Ticăloșul obișnuit care doare sentimentele cuiva nu o va face să se simtă mai aproape de tine. Cu toate acestea, teatrul cu inima ușoară este o modalitate de a comunica interesul. Ați putea spune ceva de genul: "Ați încercat pentru fotbal? Ești atât de bine că sunt surprins că ai nevoie de o încercare! "Fii amuzant. Umorul este atractiv pentru majoritatea oamenilor dacă este făcut într-un mod care nu pare crud și nu se distrează la diferențele oamenilor. Fii foarte atent în ceea ce privește tachinarea sau complimentarea unui adolescent despre dimensiunea sau aspectul corpului sau pentru că ceea ce crezi că îți va place, ar putea să nu funcționeze. Adolescenții pot fi foarte sensibili. [2]

Cap 2
Flirtul cu limbajul corpului

 1. Fii tu insuti.
  1
  Fii tu insuti. Deși un cliché, această cerință este esențială atunci când flirtează. Falsul sau falsul nu este atractiv. Gândește-te: dacă tot acest flirt va ajunge la starea bf / gf în cel mai scurt timp, celălalt om va realiza că nu ești aceeași persoană dacă ai pus aer și grații și te-ai prefăcut că e diferit de adevăratul tău sine în unele încercați să câștigați cealaltă persoană. Dacă această persoană nu este atrasă de cine sunteți cu adevărat, atunci ei nu merită timpul și efortul.
 2. A stabili un contact vizual.
  2
  A stabili un contact vizual. Limbajul corpului este o mare parte a flirtului, iar o mare parte din acesta este contactul vizual. Contactul cu ochii transmite intimitate și interes. Veți părea dezinteresat sau chiar snobby dacă nu faceți niciun contact vizual. Sau veți părea extrem de timid. Priviți-vă buzele și apoi priviți-vă. [3] Nu vă uitați la nesfârșit. Asta poate fi înfiorător. Luați contact periodic cu ochii. Faceți-vă întâlnirile pe scurt ale minții, zâmbiți cu ochii deschiși și apoi aruncați o privire. Apoi, repetați.
 3. Zâmbiți la zdrobi.
  3
  Zâmbiți la zdrobi. O parte esențială a flirturilor zâmbește. Zâmbetul comunică oamenilor că te simți pozitiv și cald în legătură cu ele. Nu zâmbiți prea mult sau ar putea părea fals, ca și în cazul contactului vizual. Este important să zâmbiți la momentele naturale. [4] Oamenii preferă să fie în jurul oamenilor care par a fi fericiți și îi fac să se simtă bine despre lume și pe ei înșiși. Încrederea este infecțioasă, iar un mod esențial de a promova încrederea este să zâmbești.
 4. Utilizați limba deschisă a corpului.
  4
  Utilizați limba deschisă a corpului. Experții în limbajul corpului spun că există limbajul corpului închis și limbajul deschis al corpului. Pentru a flirta, veți dori să comunicați cu limbajul deschis al corpului. Limbajul deschis al corpului înseamnă lucruri cum ar fi palmele în sus, brațele și picioarele fără cruce, se deplasează ușor în spațiul celuilalt (spunând prin înclinarea înainte) și zâmbind. [5] Limbajul trupului închis înseamnă picioarele întoarse, mâinile răsucite, brațele traversate peste piept, un zâmbet și o înclinare. În plus față de comunicarea limbajului deschis al corpului, puteți să evaluați dacă el sau ea vă place sau este receptiv la flirturi prin studierea limbajului corpului său.
 5. Apasă ușor asupra pasiunii tale.
  5
  Apasă ușor asupra pasiunii tale. Alertă grozavă, sigur. Cu toate acestea, dacă ați vorbit înainte și vă înțelegeți până acum, încercați să contactați ușor persoana respectivă, jucând cu jocul sau ștergând o genă imaginară de pe obraz. Apăsați zdrobirea pe cot atunci când spuneți ceva despre ele sau fixați cu blândețe un păr de aer. Vedeți cum reacționează cealaltă persoană. Dacă ei se îndepărtează (punând distanța fizică între voi), traversează brațele (punând distanța simbolică între voi), găsește o scuză pentru a începe trimiterea textului etc., oprește flirtul (sau oprește flirtul atât de tare - este posibil ca tu Revenirea prea puternică).

Cap 3
Flirtul în alte moduri

 1. Flirtați nevinovat.
  1
  Flirtați nevinovat. Cel mai bun flirt este subtil. Aceasta înseamnă că sunteți interesat de comunicarea celeilalte persoane fără să o faceți în mod deschis. E o artă. Aceasta înseamnă că activitățile vizibile, cum ar fi sexting-ul, nu sunt idei bune. Pentru unul, poate fi ilegal și împotriva regulilor școlare. Pentru altul, este foarte puțin probabil să vă câștigați tipul de interes pe care îl doriți. [6] O modalitate mult mai bună de a flirta este pur și simplu să vorbești cu cealaltă persoană cu un interes real despre lucrurile în care te afli în ambele părți. Evitați discuțiile sexuale. Chiar dacă nu erați tineri, nu este o modalitate bună de a face asta!
 2. Flirtați prin text sau prin mass-media socială.
  2
  Flirtați prin text sau prin mass-media socială. Acest lucru nu înseamnă că trimiteți texte murdare sau sext. Nu facem acele lucruri. Ei nu sunt atrăgători și ar putea să vă aducă în necazuri mari. Flirtul prin text (sau alte medii sociale) înseamnă pur și simplu că vă indicați interesul și că oferiți feedback pozitiv. Le-ați putea scrie un comentariu despre o sarcină de lucru, de exemplu. Fii casual. Rămâneți foarte pozitiv pe social media, postând statute care se concentrează pe activitățile pe care le faceți. Acest lucru îl va face să vrea să facă parte din viața ta interesantă! Puteți să faceți clic pe una din fotografiile lor pe Facebook, să repetați unul dintre tweets sau să le adăugați pe Snapchat. Acesta este echivalentul Internetului de a merge la persoana în persoană să spun hi. Puteti folosi emojis pentru a indica interesul. [7] [8]
 3. Fii un bun ascultător.
  3
  Fii un bun ascultător. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși. Să ne confruntăm cu asta. Veți atrage interesul său, fiind uneori un bun ascultător și un sistem de sprijin. Puneți întrebări atunci când vorbește pentru a indica faptul că ascultați cu adevărat și oferiți feedback pozitiv. Înclinați-vă puțin mai aproape sau atingeți umărul persoanei dacă trece printr-un timp greu pentru a indica căldură și îngrijire. Nu vorbi doar despre tine!
 4. Purtați roșu.
  4
  Purtați roșu. Cercetările au arătat că oamenii, în special băieții, sunt desenați în mod natural la roșu, uneori chiar fără să-și dea seama. [9] În mod similar, dacă sunteți femeie, ați putea purta luciu de buze, pe care unii oameni le găsesc atrăgătoare, un gat lung. Spritz parfum sau colin din partea din spate a gâtului. Evitați culorile întunecate care par neobișnuite și deprimante. Purtați culori vibrante și distractive și pastelate mai moi care indică dragoste (cum ar fi roz, albastru deschis etc.)
 5. Lăsați-le să mai vrea.
  5
  Lăsați-le să mai vrea. Dacă sesiunea de flirturi se desfășoară foarte bine, s-ar putea să nu vreți să se termine (mai ales dacă vă place persoana), dar acest lucru pune sesiunea de flirtare la riscul de a se plictisi. Evitați zona prietenilor. Fiind prietenos cu cineva te uneori te riscă să vii ca un prea mare prieten, și nimic nu spune că nu este atât de sexy ca să fii gândit ca un BFF de pasiunea ta. Evitați să fiți prea disponibili, dând prea mult (timp, energie, atenție) sau încercați prea mult. Dacă, de obicei, vă împrăștieți, în mod obișnuit, în fiecare zi, de la dulapuri sau de la masa de prânz, faceți o idee de a nu fi acolo din când în când, pentru a avea ocazia să vă fie dor de tine.