Cum să ai Swag fiind fată

Făcând o fată drăguță înseamnă să ai încredere, să fii originală și să zbori fără să ai grijă ce gândesc ceilalți. Având swag nu este doar despre dulap - este un mod de viață. Dacă vreți să știți cum să aveți o fată, urmați acești pași.

Cap 1
Având o atitudine swag

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Dacă nu sunteți încrezători, nu veți putea avea o picătură de fată de vânătoare - nici măcar dacă furați întregul dulap al lui Nicki Minaj. Primul pas spre a avea atitudinea potrivita pentru swag este doar sa fii confortabil in pielea ta. Oricine vă vede sau vă vorbește pentru un minut ar trebui să știe că vă place cine sunteți, cu cine vă aflați și unde vă aflați. Dacă dai dovadă de încredere, oamenii vor avea încredere că știi ce faci atunci când îți alegi costumele swagtastic și îți arăți mișcările pe ringul de dans. Aveți limba corectă a corpului. Întoarceți-vă într-o cameră cu capul înalt și postura dreaptă, căutați gata pentru ceea ce vă așteaptă. Oriunde te afli, arata ca vrei sa fii acolo. Nu verificați telefonul la fiecare două secunde sau căutați în jur pentru a discuta mai bine cu cineva - ar trebui să arătați că sunteți exact unde vreți să fiți. Nu vă petreceți timpul examinând machiajul sau ajustând hainele în oglindă. Acest lucru va face să pară că nu sunteți mulțumiți de modul în care arăți.
 2. Nu mai îngriji ce gândesc oamenii.
  2
  Nu mai îngriji ce gândesc oamenii. Dacă aveți cu adevărat o fată de fată, atunci sunteți atât de fericit cu cine sunteți și cum arată că nu vă pasă dacă oamenii cred că sunteți prea tare sau că par ridicol. Fii doar pe tine și lasă urății urăște. Dacă vă petreceți tot timpul încercând să sugeți până la oameni, să vă îmbrăcați ca toți prietenii sau să întrebați oameni dacă arătați bine, atunci veți arăta nesigur. Există o diferență între faptul că nu se îngrijește de ceea ce gândesc oamenii și de a fi bătrâni sau răi. Trebuie să tratați cu toții oamenii cu respect - trebuie doar să nu mai încercați să le satisfaceți și să respectați standardele de frumusețe ale unei alte persoane sau cum ar trebui să acționeze o fată.
 3. Iubește-ți corpul.
  3
  Iubește-ți corpul. Nu poți să faci un costum de ucigaș dacă nu-ți urăsc felul în care arăți sau încerci să-ți acoperi curbele. Nu trebuie să aveți un corp perfect care să recunoască faptul că fiecare fată este unică și să găsească părțile corpului pe care le iubești cel mai mult și să fiți mândru să le arătați. Dacă purtați haine voluminoase pentru a vă acoperi, păstrați-vă brațele pliate peste pieptul dvs. sau, în general, încercați să ascundeți cât de fabuloasă arătați, atunci nu veți putea niciodată să vă iubiți și să acceptați corpul. Dacă nu acceptați niciodată corpul, înseamnă că nu sunteți sigur (ă).
 4. Iubeste-ti stilul.
  4
  Iubeste-ti stilul. Nu există nici o tinuă sau uniformă, ceea ce înseamnă că aveți un swag. Având swag înseamnă doar să vă simțiți confortabil cu propriul stil și să purtați ceea ce vă face să vă simțiți bine. Găsiți un stil original care funcționează pentru dvs. și distrați-vă experimentând cu haine care vă scot din zona dvs. de confort. Cel mai important este să te comporți ca și cum ai iubi ceea ce poți purta, în loc să-ți întrebi pe prietenii tăi dacă arăți ridicol sau să încerci să-ți rearanjezi părul sau costumele în mijlocul zilei pentru că tu crezi că ești prea nebun.
 5. Fii cool - cu toata lumea.
  5
  Fii cool - cu toata lumea. Dacă într-adevăr aveți o bătaie, atunci sunteți suficient de cool pentru a vă simți confortabil cu oricine, nu doar pentru a vă urca în societate și doar pentru a vorbi cu oamenii care vă vor face să arătați mai bine. Un adevarat semn al unei fete cu un swag este ca poate face o conversatie cu oricine, poate fi confortabil sa se intalneasca cu noi oameni si sa faca aproape oricine râde sau zâmbește. Când te întâlnești cu o fată, nu o privi în sus și în jos, dar fii prietenos în timp ce ții minte. Acest lucru te va face să ai mult mai mult decât să fii blocat și să fii frică sau gelos de oameni noi.

Cap 2
Îmbrăcăminte swag

 1. Purtați topurile drepte.
  1
  Purtați topurile drepte. Poți să-ți bați în timp ce poți să faci un top, dacă arăți bine. Puteți purta tricouri cu grafică rece, cămăși de burtă, blaturi de rezervă sau orice vă face să vă simțiți bine. Chiar și hoodie-ul potrivit poate fi un plus extraordinar pentru garderoba dvs. swag. Iată câteva topuri pe care le poți purta pentru a avea swag: tricouri. Încearcă o cămașă cu un logo, o tee grafică sau doar un tricou mare. Puteți purta, de asemenea, un tricou care nu este destul de o cămașă de burtă, dar care arată doar un centimetru sau două de burta ta. Rezervoare. Doar stâncă un halter sau un rezervor cu curele de spaghete. Puteți să vă prezentați absul cu o cămașă de burtă sau cu jumătate de sus. Purtați un vârf puțin mai mare decât un bikini sub o haină strălucitoare. Puneți o hoodie sau o jachetă cu o siglă cunoscută ca Adidas pe ea. Fiți îndrăzneți și purtați o haină de aur cu o mulțime de buzunare și fermoare. Purtați o jachetă din piele sau Letterman. Puteți să o asociați cu un rezervor. Jerseuri. Purtați un tricou cu numele dvs. preferat al jucătorului de baschet preferat pe spate sau purtați un tricou Jordan pentru un look mai retro. Au rochii mai frumoase și vă înșală stilul în timpul petrecerilor. Aveți două-trei perechi de jambiere tăiate, jambiere și vârfuri lungi. Aveți vârfuri fără mâneci sau cu mâneci jumătate și potriviți-le cu cele scurte. Nu arăta niciodată să fie mai rece decât asta! Rochii cu culori cum ar fi auriu, violet, negru, rosu si verde arata foarte minunat. Încearcă centurile. Dacă tricoul tău este foarte bagat, apoi îl introduci și poți purta o curea albă. Arată minunat pe oricine! Du-te pentru branduri cum ar fi American Eagle, Hollister, Reebok, Nike, Rue 21, Bare Denim, Diesel, etc Aceste branduri oferă o colecție largă de hoodies bine montate, pantaloni scurți, tricouri, tepe grafice, topsuri, etc. căștile sau cele cu mesaje amuzante. Încearcă să cauți un aspect tomboy odată din când în când.
 2. Purtați pantalonii potriviți.
  2
  Purtați pantalonii potriviți. Puteți purta mai multe tipuri diferite de pantaloni pentru a avea blugi, de la blugi bine montate la pantaloni scurți de baschet. Depinde de ceea ce te face sa te simti bine - si orice arata bine cu partea de sus. Nu purtați pantaloni strâmți și pantaloni foarte strâmți, sau o cămașă și pantaloni cu încărcătură, sau îmbrăcămintea dvs. nu va arăta echilibrată. Iată câteva alte tipuri de pantaloni pentru a încerca: Pantaloni blugi cu bocanci blugi Orice luminos sau tare Leggings Orice cu animal de imprimare Pantaloni cu pantaloni scurți Pantaloni chachi Pulover cu bagaj
 3. Purtați pantofi swag.
  3
  Purtați pantofi swag. Pantofii tăi pot fi frumosi și subtili sau pot fi cea mai ridicolă parte din tinuta ta. Pot să se potrivească sau să se ciocnească complet în timp ce încă mai caută zbura. Pentru a avea o bătaie, puteți să vă îmbraciți picioarele sau să mergeți pentru o privire casuală cu adidași. Iată câteva tipuri de pantofi de îmbrăcăminte dacă doriți să aveți un swag: Jordans Nikes Supra Adidas Huaraches Converse KD Negru și alb Converse Pantofi negri, argint sau aur
 4. Aveți accesorii îndoite.
  4
  Aveți accesorii îndoite. De la pălării până la bijuterii, accesoriile pot ajuta la adăugarea de bluze la tinuta dvs. și pentru a vă lega aspectul împreună. Iată câteva accesorii pe care le puteți încerca să vă păstrați aspectul swag: Cercei de aur sau argint Cercei de diamante Coliere negre colțuroase Lănțișoare Colecții Etichete de câine Inele pline de brățară Brățări Brățări spikioase O prăjină mică a nasului Capace echipate Teamsport Beanies Snapbacks Bandanas Ceasuri de ochelari de dimensiuni mari, , Â Adidas etc.
 5. Aveți machiaj și păr de păr.
  5
  Aveți machiaj și păr de păr. Gestionarea părului și a machiajului vă poate ajuta la completarea costumului dvs. swag. Nu trebuie să purtați o tona de machiaj sau să petreceți ore pe părul dvs. pentru a avea un swag. Păstrați-l simplu și distractiv. Iată câteva lucruri pe care să le încercați pe măsură ce vă completați aspectul: Puneți niște spumă de păr sau ciocolată în părul dvs. Luați luciu sau ruj funky Crearea ochilor fumatori cu ochiul negru sau întunecat și umbra Distrează-te și poate vopsea părul cu o culoare tare, roșu strălucitor, din când în când Du-te pentru orice ai putea face cu părul tău natural!