Cum să mârâieți

Mormele dure sunt o piatră de temelie a metalelor negre, a death metalului și a altor forme extreme de muzică. Dacă vrei să știi ce-ți trebuie pentru a mârâi ca cântăreața ta preferată, poți să înveți cum să cânți în mod corespunzător fără a-ți răni vocea.

Cap 1
Explozia creste

 1. Respirați din diafragmă.
  1
  Respirați din diafragmă. Așezați-vă cu spatele drept și doar furieți cu vocea și gura obișnuită închise. Pune-ți mâna pe stomac, chiar sub coaste, și zumză de câteva ori în izbucniri scurte. Atunci când bâjbâi, se utilizează automat diafragma și mușchii abdominali, așa că ar trebui să simțiți că abdomenul dumneavoastră intră, în timp ce pieptul și umerii nu se mișcă. Respirați din acel loc când doriți să vă mârâți. [1] Puneți-vă mâna pe abdomen și zumzăți cu gura închisă. Creșteți treptat volumul. Simțiți cum abdomenul dvs. se micșorează spre interior? Aceasta înseamnă că diafragma este relaxantă și împinge aerul afară. De acolo ar trebui să vină sunetul.
 2. Strângeți gâtul.
  2
  Strângeți gâtul. Deschideți maxilarul și faceți o formă "O" cu buzele. Trageți limba în spatele gâtului. Cu cât întăriți mai tare partea din spate a gâtului, cu atât va crește înălțimea mâinii tale. Mutați limbajul înainte ușor și slăbiți vârful și mărirea va fi puțin mai mică. Încearcă să lași puțin aer. Ar trebui să zboare puțin în spatele gâtului tău, fără a trebui să faci prea mult sunet. Ratarea este un semn că ai forma potrivită.
 3. Expirați cu forța, dar în mod egal.
  3
  Expirați cu forța, dar în mod egal. Practicați respirația adânc în diafragmă și poziționați corect gâtul, apoi încercați să exhaleze de câteva ori, suficient de uniform, dar suficient de puternic pentru a obține o cantitate bună de sunet din gât. Ar trebui să auzi o mângâiere bună și mică, care sună bine pentru impresiile de animale și pentru cântecele metalice. [2] Trageți mârâitul pentru câteva secunde și lăsați-l să se desprindă. Practicați aducerea volumului în sus și în jos și schimbați puțin pasul. Va lua puțină practică. Păstrați-vă mâna pe stomac pentru a vă asigura că respirați cât mai adânc posibil și împingeți aerul din adâncul diafragmei dvs. [3]
 4. Practicandu-te silabele prostii.
  4
  Practicandu-te silabele prostii. Pentru a vă ajuta să canalizați sunetele gâtului în ceva care este asemănător cu muzica, este important să practicați formarea silabelor și a culorii în schimbare. Următoarele silabe sunt bune pentru a vă exercita în rutină, formându-le cât mai uniform și mai uniform posibil: Yo We Ah Ra
 5. Nu tăiați capetele.
  5
  Nu tăiați capetele. Când mârâieți, dacă vă tăiați mormăi foarte brusc, riscați să vă pierdeți vocea. Forța necesară pentru a opri sunetul poate provoca dezastru pe acordurile voastre vocale și veți sfârși cu o durere în gât dacă vă tăiați mormăirile brusc, în loc să le lăsați să iasă.
 6. Practicați schimbarea pitch-ului.
  6
  Practicați schimbarea pitch-ului. Pentru vocile stilului de metal black metal, adesea doriți să mârâiți cu un pas mai înalt. Păstrați limba în jos și păstrați-vă capul înclinat până un pic, practicând ciupit gâtul dvs. suficient pentru a obține dreptul de fel de ton și schimbarea în pitch.

Cap 2
Cresterea prin inhalare

 1. Folosiți mormăi prin inhalare pentru melodii mai înalte.
  1
  Folosiți mormăi prin inhalare pentru melodii mai înalte. În general vorbind, mârtelia prin inhalare sună mai degrabă "purtătoare" și puțin mai înaltă, dar poate fi și ea demonică și diabolică și poți face totul cu tehnica. Într-adevăr, sună foarte asemănător, dar este un alt truc mic pe care îl puteți adăuga la arsenalul dvs. extrem de cântat, pentru a vă face abilitățile un pic mai rotunjite. Este doar o mică diferență de mormintele expirate.
 2. Respirați din diafragmă.
  2
  Respirați din diafragmă. Similar cu mârâitul expirat, doriți să vă concentrați atenția asupra diafragmei. Cu toate cântând, suportul pentru respirația bună este important pentru un ton bun. Puneți mâna pe stomac și simțiți că diafragma dvs. intră și iese în timp ce respirați. Pentru a vă inhala, extindeți abdomenul și coapsele inferioare, în timp ce nu mutați pieptul și umerii. Practicați respirația de la adânc în stomac, nu din gât, pentru a vă mârâi cât mai adânc posibil.
 3. Faceți gâtul și înghițiți.
  3
  Faceți gâtul și înghițiți. Faceți-vă un "O" cu buzele, deschideți maxilarul și aduceți-vă limba înapoi în același mod ca și în cazul mângâierii expirate. Începeți să inhalați în același mod în care ați expirat, respirați adânc în diafragmă. Măriți volumul și forțați-vă treptat, pentru a obține un sentiment cât de mult trebuie să respirați pentru a obține un fel de sunet și pitch pe care îl căutați. Joacă-te cu el pentru o vreme până se simte confortabil pentru tine.
 4. Începeți cu silaba "noi.
  4
  Începeți cu silaba "noi. "Cea mai obișnuită mormăială inhalată pare să se afle în jurul" bestiei ", pentru că se simte cea mai confortabilă. Aceasta este adesea folosită pentru a începe melodii în genele" moarte "sau" black metal ", permițându-vă să vă pierdeți cu mult volum. practicând în jurul nostru "noi" până când te simți confortabil, încercați apoi mai multe silabe pe măsură ce lucrați la mlaștina voastră: Go Ra Die
 5. Practici alternând între expirarea și inhalarea.
  5
  Practici alternând între expirarea și inhalarea. Un bun vocalist de metal poate să alterneze între cele două, astfel încât să puteți canta un lot întreg dintr-o dată, așa cum cântecul cânta. Cu cât mai bine puteți să vă deplasați înainte și înapoi între mormăirile expuse și cele inhalate, cu atât mai abstracte și mai virtuoase vă sunt abilitățile ca pe un crescător. Scrieți câteva versuri și practicați cântând jumătate într-o mârâie expirată și pe jumătate inhalată. Încercați niște Opeth [4] pentru practică: (Expirat) "Intră iarna încă o dată" / (Inhalat) "Înghețată goală din respirație".

Cap 3
Vocale groase

 1. Întotdeauna încălziți întâi vocea.
  1
  Întotdeauna încălziți întâi vocea. Cresterea face mai multa tensiune pe gat decat orice alt tip de cantare. Aceasta implică mai puțin acordurile vocale, dar vă poate da o durere în gât destul de repede. Nu este întotdeauna necesar să vă încălziți coardele locale cu exerciții fanteziste, dar încălzirea puțină a gâtului este importantă. Nu începeți niciodată frig. Beți ceai cald cu miere pentru a vă încălzi gura. Evitați să beți lucruri cum ar fi sifon și lapte, ceea ce poate face ca gâtul să fie acoperit cu mucus, ceea ce face greu să cânți. Nu fumați. O mulțime de cântăreți lipsiți de experiență consideră că un cuplu de țigări este rapidul spre o voce groasă. Este într-adevăr rapidă la dependență și boală. Forma adecvată va funcționa mult mai bine.
 2. Încercați să mârâiți cuvintele.
  2
  Încercați să mârâiți cuvintele. Chiar dacă sunt greu de constatat, în cele din urmă, probabil că veți dori să mârâiți versurile în loc de silabe aleatoare, nu? Pentru a lucra la acest lucru, alegeți câteva dintre versurile dvs. preferate de metal și practicați-le, formându-le și formându-le în tehnica voioasă. Nu încercați să faceți ca sunetul ca și cântăreața originală. Toată mârâița este diferită. Dacă e mai mic sau mai mare, nu e un lucru rău. Îmbrățișează-ți vocea unică. Dacă nu vreți să repetați cântecul altcuiva, alegeți un pasaj dintr-o carte pe care o citiți sau o poezie englezească veche care rimează și ar putea să arate sunetul morții metalice. Este doar o practică. Scrie propriile versuri de metal, dacă vrei să lucrezi cu ceva original. Temele bune includ întotdeauna moartea, demonii, dragonii, șerpi, iarnă, amărăciune și întuneric. Du-te.
 3. Păstrați-vă corpul relaxat.
  3
  Păstrați-vă corpul relaxat. Formați glasul cu mintea, exprimați-l cu faldurile. Nu încercați să forțați faldurile vocale să facă ceea ce nu ar trebui să facă. Ține-ți gâtul relaxat. Intensitatea mormăirii nu ar trebui să rănească. Dacă se întâmplă, revizuiți-vă tehnica și asigurați-vă că respirați din diafragmă. Când începi să mârâiești, folosești mușchii pe care nu i-ai folosit până acum la un nivel atât de puternic. În cazul în care mușchii din jurul gâtului sau gâtului sunt obosiți, opriți mârâind până la sfârșit și începeți din nou.
 4. Practicați în mod consecvent.
  4
  Practicați în mod consecvent. Acest lucru este foarte asemănător cu ridicarea greutăților la sală. Utilizați mușchii mult mai intens decât în ​​mod normal și așteptați ca aceștia să le restabilească înainte de a le folosi la un nivel mai înalt de fiecare dată. Dacă încetați să mârâieți pentru o perioadă lungă de timp, abilitățile voastre de mângâiere vor scădea. Dacă vă ridicați după mârâit după o pauză lungă, luați-o ușor, deoarece rezistența dumneavoastră va fi mult mai rău. Cu toate acestea, veți redevina mult mai repede decât prima dată.
 5. Înregistrează-te.
  5
  Înregistrează-te. Aceasta este o modalitate foarte utilă de a afla dacă atingeți volumul, stilul și stilul potrivit. Este recomandat să înregistrați, să ascultați și să ascultați din nou numai după câteva ore, astfel încât mintea voastră să poată observa chiar și cele mai mici greșeli. Nu trebuie să fie fantezie sau împreună cu o piesă muzicală. Folosiți doar telefonul și vedeți cum pare, sau deschideți un fișier GarageBand sau un fișier Audacity și cântați împreună cu o melodie care vă place să obțineți un sens mai bun.
 6. Faceți sesiuni scurte.
  6
  Faceți sesiuni scurte. Tipul de voce de metal neagră poate răni dacă împinge prea tare sau după sesiuni foarte lungi și intense. Practicați nu mai mult de 10-15 minute pe zi la început, va fi nevoie de timp pentru acordurile voastre vocale să se adapteze la abuz și, în cele din urmă, veți suna mai bine. Dacă vă doare rău la început, opriți-vă și revizuiți-vă tehnica. Poate că împingeți prea mult.