Cum să identificați un păianjen văduv negru

Vaduvele neagră, numite pentru practicile lor de curtare mortale, sunt păianjeni veninoși care se găsesc în întreaga lume. Cea mai ușoară modalitate de a spune dacă un păianjen este o văduvă neagră este de a căuta colorarea neagră strălucitoare și marcajele distinctive de crimă pe abdomenul femelelor. Cu toate acestea, masculii și minorii speciei sunt puțin mai greu de identificat, deoarece își păstrează o culoare brută, nesănătoasă de-a lungul vieții. Cu puțină practică, veți putea identifica în mod corect și în siguranță o văduvă neagră, care vă poate ajuta să evitați disconfortul sever și posibilele boli asociate cu mușcătura.

Cap 1
Identificarea culorilor și marcărilor

 1. Căutați semne roșii pe văduvele negre de sex feminin.
  1
  Căutați semne roșii pe văduvele negre de sex feminin. Vaduvele negre de sex feminin sunt cele mai cunoscute pentru petele roșii de pe burtă. O văduvă neagră poate avea o formă de clepsidră roșie conectată pe subbotină sau două triunghiuri care nu ating într-o ușoară formă de clepsidră. [1] Un tip de văduvă neagră are un șir de puncte roșu, în locul formei de clepsidră pe care specie este cunoscut pentru. Există multe variații în colorarea văduvelor negre. Ocazional, culoarea marcajelor poate fi maro, galben sau portocaliu. De asemenea, uneori, forma clepsidră poate fi un singur triunghi sau punct. [2]
 2. Verificați pentru un corp negru strălucitor și fără păr.
  2
  Verificați pentru un corp negru strălucitor și fără păr. Vaduvele negre femele sunt o culoare neagră strălucitoare. Această culoare își va acoperi picioarele și burta, cu excepția locului unde este locul roșu. [3] Corpul va fi fără păr și neted. [4]
 3. Căutați vopselele alb-negru și alb-negru.
  3
  Căutați vopselele alb-negru și alb-negru. Vaduvele negre de sex masculin și juvenil de ambele sexe au corpuri maronii mai mici și marcaje albe. Ele arata diferit fata de femela matura, deoarece sunt o nuanta mai deschisa, in general o culoare tan, maro sau gri. Spre deosebire de femelele ceasului roșu, bărbații și tinerii au linii albe sau galbene pe partea superioară a abdomenului. [5] Bărbații sunt mai mici decât femelele, aproape la jumătate din dimensiune. Pântecele masculului este mai mic și mai în formă de oval Vaduvele negre masculine nu sunt la fel de periculoase ca femele, deoarece mușcătura lor nu este veninoasă.

Cap 2
Identificarea caracteristicilor fizice

 1. Verificați părul de pe picioare.
  1
  Verificați părul de pe picioare. Vaduvele neagră au opt picioare, care se extind de la toracele lor. Picioarele din spate sunt acoperite cu peri, care sunt folosite pentru a le ajuta să-și înfășoare prada în mătase. [7]
 2. Observați picioarele lungi.
  2
  Observați picioarele lungi. Vaduvele neagră au picioare lungi comparativ cu dimensiunile corpului lor. Picioarele frontale sunt cele mai lungi picioare, în timp ce a treia pereche este cea mai scurtă. [8] Femelele au picioare negre, în timp ce bărbații sau femelele tinere au picioare maronii.
 3. Evaluați mărimea păianjenului.
  3
  Evaluați mărimea păianjenului. Negrii de văduvă negri sunt relativ mici. O văduvă neagră va măsura aproximativ 1,5 inci (3,8 cm), inclusiv picioarele. Corpul său are o lungime de aproximativ 1,27 cm. [9] Bărbații sunt mult mai mici, având o lungime de aproximativ 0,75 cm (1,9 cm), inclusiv picioarele.
 4. Căutați o burtă rotunjită.
  4
  Căutați o burtă rotunjită. Vaduvele neagră au abdomenul plin, rotund, care este atașat direct de toracele păianjenului, în spatele perechii spate a păianjenilor. Abdomenul are aceeași culoare ca și capul. Veți găsi semne distinctive pe această parte a păianjenului. [10] O văduvă de sex masculin negru are o burtă mai mică decât omologul său de sex feminin.

Cap 3
Studierea web-ului

 1. Căutați o formă neregulată.
  1
  Căutați o formă neregulată. Pânza de văduvă neagră are în mod obișnuit formă neregulată. Firele sunt puternice și arată mai gros decât alte păianjen. Plăcile arată ca și cum ar fi încurcate, deși sunt construite cu precizie. Linia văduvei negre are, în general, un diametru de aproximativ un picior (30 cm). [11]
 2. Căutați pânze în locuri uscate și întunecate.
  2
  Căutați pânze în locuri uscate și întunecate. Dacă găsiți o păianjen într-o locație deschisă care are o mulțime de soare sau ploaie, atunci probabil că nu este o rețea văduvă neagră. Vaduvele neagră în general le place să trăiască în locuri ascunse și întunecate. [12] Vaduvele negre tind de asemenea să rămână în zonele apropiate de sol, astfel încât zonele care sunt situate în zone înalte nu sunt, probabil, rețele de văduve negre.
 3. Căutați un păianjen agățat cu susul în jos.
  3
  Căutați un păianjen agățat cu susul în jos. Vaduvele neagră au un mod foarte unic de a se odihni în păturile lor. În timpul nopții, își petrec cea mai mare parte a timpului agățat cu susul în jos în rețea, așteptând să prindă prada. În timpul zilei, probabil că se vor ascunde. Dacă o văduvă neagră atârnă cu susul în jos în rețeaua ei, probabil va face vizibilă zona roșie a abdomenului ei.

Cap 4
Starea în siguranță

 1. Urmăriți văduvele negre în zone întunecate și închise.
  1
  Urmăriți văduvele negre în zone întunecate și închise. Vaduvele neagră sunt în general păianjeni solitari care stau în zone întunecoase și liniștite. Printre acestea se numără colțurile și alte zone din subsol, în subsoluri, în hale, în mansarde și în exterior. De asemenea, le puteți găsi în păduri, sub verande și roci, în grămezi de gunoi, într-o grădină sau chiar în pantofi care au fost lăsați în afară. [14] Ori de câte ori lucrați în zone unde sunt cunoscute văduvele negre, și priviți cu atenție înainte de a intra în colțul întunecat sau de a lipi picioarele și mâinile în zonele închise.
 2. Protejeaza-te.
  2
  Protejeaza-te. Dacă trebuie să vă aflați într-o zonă în care știți că o văduvă neagră a fost văzută, purtați îmbrăcăminte de protecție. Folosiți mănuși, purtați mâneci lungi și pantaloni și puneți-vă pantofi cu tocuri închise. Acest lucru poate contribui la reducerea riscului de mușcare. [15] Punerea insectelor, cum ar fi DEET sau Picaridin, pe îmbrăcăminte. Acest lucru vă poate ajuta să descurajați paianjenii să vină în apropierea dvs.
 3. Contactați serviciile de control al dăunătorilor.
  3
  Contactați serviciile de control al dăunătorilor. Dacă aveți păianjeni văduve negri în casa dvs., nu încercați să vă apropiați de ei, să interacționați cu ei sau să-i omorați pe ei înșiși. Ai putea fi mușcat. În schimb, contactați un serviciu de combatere a dăunătorilor, care vă poate da seama de un plan de a scăpa de văduvele negre pentru dvs. [16]
 4. Tratează o mușcătură.
  4
  Tratează o mușcătură. Negii de văduvă neagră pot provoca mușchii rigidi, grețuri și vărsături, probleme de respirație, transpirații, mâncărime, umflături, slăbiciune și dureri abdominale. Aceste simptome pot apărea în termen de opt ore de la mușcătura [17]. Adresați-vă medicului cât mai curând posibil. Spălați mușcătura cu săpun și apă și apoi aplicați o frișcă rece. Puteți să luați un medicament pe bază de durere, cum ar fi Tylenol. Ridicați membrele pentru a preveni umflarea. Dacă copilul este mușcat, duceți-l imediat la camera de urgență.