Cum să Cum lasagna strat

Optiunile ingredientelor tale cand faci lasagna sunt practic nelimitate. Poți să faci lasagna vegetariană, o lasagna a iubitorului de carne sau lasagna cu toate lucrările, ambalate cu carnea preferată, brânzeturile și legumele preferate. Lasagna este un fel de mâncare delicioasă și consistentă pentru mesele de cină. S-ar părea puțin dificil să vă dați seama cum să obțineți toate ingredientele în lasagna în mod corespunzător, fără ca aceasta să fie dezordonată sau căzută, dar nu vă faceți griji. Plasarea lasagnei este simplă și ușoară. Odată ce stăpâniți arta de a vă stratificați lasagna, puteți obține cu adevărat atât de creativ cum doriți fără să urmați nici o rețetă.

Cap 1
Pregătirea la nivel

 1. Ia toate ingredientele gata.
  1
  Ia toate ingredientele gata. Aceasta înseamnă orice ingrediente reci, cum ar fi brânza, ingrediente fierbinți, cum ar fi carne sau legume la grătar, și sosurile tale. Asigurați-vă că aveți un spațiu de lucru clar și curat și totul este ușor accesibil. Păstrați lucrurile organizate prin separarea ingredientelor dvs. în boluri individuale pe spațiul dvs. de contor. Dacă faceți o lasagna de carne, încercați carne de vită, carne de pui sau carne de porc amestecată cu puțină slănină și condimentată cu ierburi. Asigurați-vă că carnea este complet fiartă înainte de a fi întinsă în lasagna. Pentru lasagna vegetariană, încercați ciuperci, dovlecei tăiate și spanac proaspăt.
 2. Alege-ti taiteii.
  2
  Alege-ti taiteii. Puteți folosi tăiței fără ceai sau lasagna obișnuită. Trebuie să pregătiți fidea lasagna standard, uscată pentru a le înmoaie înainte de a le pune în lasagna dvs., în timp ce gătiți tăiței fără fierbere în timpul procesului de coacere. Alegeți fidea dvs. pe baza preferințelor și cât timp aveți. Dacă nu aveți prea multă experiență de a face lasagna, puteți face o lasagna mult mai rapid cu taitei fără fiert.
 3. Obțineți un fel de fel de fel de mâncare.
  3
  Obțineți un fel de fel de fel de mâncare. Pentru efectul de stratificare al lasagnei dvs. de a lucra, veți avea nevoie de un vas profund, larg. Puteți folosi fie un vas din sticlă, fie un metal. Alegeți vasul care este cel mai adânc și suficient de larg pentru dimensiunea lasagnei pe care trebuie să o faceți. O farfurie adâncă va necesita mai mult timp decât cea superioară. Sticla este un conductor slab de căldură, dar distribuie și căldura mai uniform. Folosirea unui vas de sticlă vă va ajuta să gătiți mai ușor în bucătăria dumneavoastră lasagna și să rămâneți cald dacă trebuie să așteptați ca cineva să ajungă acasă înainte de a servi cina. Metalele, în special aluminiu, sunt în general mai bune la efectuarea căldurii. Se încălzesc repede, dar pot pierde și căldura rapid după ce au fost scoase din cuptor. Folosind o farfurie de metal poți să strângi marginile și partea de jos a lasagnei mai mult decât un vas de sticlă. De asemenea, deoarece vasele de metal pierd rapid căldura, nu veți mai dori să așteptați prea mult timp înainte de servire.

Cap 2
Îmbrăcați-vă lasagna

 1. Obțineți tăiței gata pregătiți.
  1
  Obțineți tăiței gata pregătiți. Dacă folosiți taitei fără fiert, scoateți-le din pachet și puneți-le împreună cu restul ingredientelor. Dacă folosiți tăiței obișnuite, urmați instrucțiunile de ambalare pentru timpul de gătire și scurgeți bine. Lăsați-i să se răcească câteva minute. Ele pot fi foarte cald pentru a se ocupa de asamblarea lasagnei. Făcând apă rece peste ele ajută la acest lucru de-a lungul, dar asigurați-vă că nu lăsați tăiței stau prea mult timp după răcire, deoarece acestea vor stick împreună. Dacă utilizați o tigaie mai mică decât rețeta care solicită sau face doar jumătate din rețetă, puteți tăia fidea gătită pentru a se potrivi. De asemenea, puteți sparge cu grijă tăițele fără fiert pentru a se potrivi formei vasului. Puneți capetele fidea în tigaie înainte de coacere, deoarece orice care se extinde peste margini poate arde sau usca și devine greu și fragil. Pentru o servire ușoară și o margine de aur, împroșcați ușor vasele de sticlă sau de copt de metal înainte de asamblare. Dacă se utilizează o suprafață de lipire, este posibil ca untul să nu fie necesar.
 2. Începe primul tău strat.
  2
  Începe primul tău strat. Începeți cu o cantitate mică de sos din partea inferioară a vasului pentru a vă păstra umezeala lasagna și pentru a împiedica lipirea stratului de paste de paste de la tigaie. Luați o foaie de fidea tăiată și tăiată, sau fidea tăiată și puneți-le la baza vasului, suprapunându-le ușor. Scopul este de a obține întregul fund al vasului acoperit într-un strat de tăiței. Amintiți-vă, vă puteți tăia sau rupe taitei pentru a se potrivi dimensiunilor și formei tale dacă este necesar. Dacă folosiți tăiței fără fiert, poate doriți să le rupeți pentru a se potrivi în loc să le suprapuneți, deoarece piesele suprapuse pot deveni grele în timp ce se coacă.
 3. Adăugați umplutura.
  3
  Adăugați umplutura. Umplerea dvs. va varia în funcție de rețetă. Urmați regulile de rețetă pentru a crea umplutura și a le răspândi peste stratul de bază de fidea. Răspândiți aproximativ 1/3 din umplutura dvs. pe fidea de bază. Nu lasati straturile prea groase! Acest lucru poate cauza lasagna ta să se destrame atunci când servesc și mănâncă.
 4. Se amestecă brânza.
  4
  Se amestecă brânza. Urmați regulile de rețetă pentru a crea amestecul de brânză și a acoperi suprafața vasului cu un strat subțire de brânză. Utilizați suficientă brânză pentru a putea acoperi stratul anterior. Dacă rețeta dvs. cere un amestec de ricotta și un strat separat de mozzarella, puneți în primul rând ricotta și urmați-o cu mozzarella. [4]
 5. Pentru un anumit sos.
  5
  Pentru un anumit sos. Folosiți o linguriță pentru a se coace peste brânză până când este acoperită. În funcție de mărimea vasului, este posibil să fie nevoie să utilizați mai mult sau mai puțin sos. Aveți grijă să nu folosiți prea mult sos; acest lucru ar putea crea o lasagna scurtă. Când utilizați tăiței fără fiert, folosiți puțin sos. Fidea nu-fier va absorbi mai multa umezeala pentru a gati.
 6. Repetați procesul!
  6
  Repetați procesul! Odată ce ați așezat cel de-al doilea strat de sos, puneți un alt strat de fidea deasupra, urmat de umplutura, brânză și un alt strat de sos. Numărul de straturi pe care lasagna le are va varia în funcție de rețetă și mărimea vasului. Utilizați întregul amestec de umplere. Asigurați-vă că ați lăsat aproximativ patru tăițe, sau cât de multe ar fi nevoie pentru a acoperi partea superioară a lasagnei. Lasă puțin brânză în plus pentru a stropi deasupra.
 7. Încetați-l.
  7
  Încetați-l. Finisați lasagna plasând patru tăițe pe partea superioară, una în cruce și trei pe lungime. Este posibil să fie nevoie să utilizați mai mult sau mai puțin în funcție de dimensiunea vasului. Puneți brânza rămasă pe partea de sus. Aceasta va găti pentru a face o suprafață maro frumoasă. Sprinkles de paprika dulce fac o adăugare finală delicioase. Dacă folosiți tăiței fără fiert sau preferați mai mult sos pe lasagna, puteți adăuga un strat subțire de sos în partea de sus.
 8. Înghețați-vă lasagna (opțional).
  8
  Înghețați-vă lasagna (opțional). Dacă doriți, puteți acoperi vasul de lasagna cu folie de aluminiu și puneți-l în congelator timp de până la trei luni și încă se coace frumos. [5] Asigurați-vă că lasagna dumneavoastră înghețată complet dezghețați înainte de copt, altfel puteți trebuie să mărească timpul de gătit. Îndepărtați lasagna congelată din congelator în noaptea dinaintea planificării să o coaceți și lăsați-o să se dezghețe în frigider peste noapte. Este mai bine să vă răcoriți lasagna ușor înghețată decât să lăsați-o să se dezghețe pe blat.

Cap 3
Creativitatea cu straturile

 1. Încercați câteva sosuri diferite.
  1
  Încercați câteva sosuri diferite. Sosurile roșii, cu și fără carne, sunt sosurile mai populare și tradiționale pe care le puteți folosi cu lasagna, dar puteți crea și delicioasele Alfredo lasagna.
 2. Se amestecă brânza.
  2
  Se amestecă brânza. Pentru o întorsătură interesantă și inovatoare, schimbați ricotta pentru brânză de vaci. De asemenea, puteți folosi felii de mozzarella în loc de rase. Presarați și câteva felii de parmezan!
 3. Încercați să vă comercializați fidea pentru ravioli.
  3
  Încercați să vă comercializați fidea pentru ravioli. Acest lucru poate crea o lasagne cu adevărat interesantă, deoarece puteți alege și utiliza ravioli preferați. Încercați o ciupercă, carne, brânză sau ravioli vegetarieni pentru o croială delicioasă pe un vas clasic.
 4. Stergeti toate fidea!
  4
  Stergeti toate fidea! Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă bucura de lasagna dacă sunteți într-o dietă cu carbune scăzut sau trebuie să mănânci fără gluten. Utilizați felii de dovlecei în loc de fidea; veți mânca sănătos fără să o realizați.
 5. Explorați opțiunile!
  5
  Explorați opțiunile! Utilizați orice pui sau friptura rămas în frigider de la cina de ultima noapte; nu-ți fie frică să-l coaceți pentru lasagna! Dacă aveți niște roșii sau ceapă care trebuie folosite, aruncați-le și aruncați-le în sos. Aveți grijă să adăugați ingrediente suplimentare. Este posibil să trebuiască să ajustați timpul de gătire. Ingredientele pre-preparate vor fi de obicei fine, deoarece sunt doar reîncălzite ca parte a lasagnei, dar dacă introduceți ingrediente proaspete, cum ar fi felii de dovlecei sau morcovi mărunțiți, asigurați-vă că mâncarea proaspătă se va găti la timp. Decupați obiectele în bucăți mici dacă nu sunteți siguri.