Cum să stii cand il iubesti pe el sau pe ea

Cand iubesti pe cineva, vrei ca ei sa te iubeasca in schimb. Uneori poate fi greu să spui diferența dintre iubirea cuiva și simpla iubire a cuiva ca prieten. Când este vorba de dragoste, totuși, există semne specifice care vă vor spune dacă ați găsit dragoste sau doar dragoste.

Cap 1
Căutarea aprobării

 1. Adresați-vă prietenilor pentru feedback.
  1
  Adresați-vă prietenilor pentru feedback. Când iubiți pe cineva, imediat doriți să îi prezentați prietenilor. Când le introduceți, întrebați-vă prietenii pentru părerile lor oneste despre interesul dvs. de dragoste. Prietenii tăi ar putea să fie mai obiectivi decât tine și să te ajute să identifici dacă pari îndrăgostit sau doar infatuat. Este important să începeți o nouă relație pentru a avea cel puțin o aprobare de la prietenii dvs. Prietenii tăi știu și te interesează de tine, și este un steag roșu dacă toată lumea, cu excepția ta, e sceptică față de noua ta iubire.
 2. Asigurați-vă că familia dvs. îi place.
  2
  Asigurați-vă că familia dvs. îi place. Ca și în cazul prietenilor dvs., familia dvs. vă poate ajuta să identificați dacă pasiunea dvs. este potrivită pentru dvs. și dacă ceea ce vă confruntați este dragostea. Dragostea te construiește și e lungă. Pofta sau o lovitura trecuta dispar, iar familia ta te poate ajuta sa spui diferenta. Întrebați părinții, bunicii, mătușile și unchii cum știau că au găsit persoana potrivită. Poveștile lor unice vă pot ajuta să înțelegeți mai bine dacă propria dvs. situație este iubirea sau altceva.
 3. Fiți o persoană mai bună din cauza lor.
  3
  Fiți o persoană mai bună din cauza lor. Când sunteți în jurul valorii de această persoană te face să vrei să fii cea mai bună persoană pe care o poți fi, este un semn al iubirii. De exemplu, dacă această persoană te face să vrei să te îmbunătățești, dacă lucrezi sau începi un hobby reciproc care vă interesează pe ambii, înseamnă că îi iubești. Doriți să vă îmbunătățiți pentru cineva înseamnă adesea că îi iubești. Rețineți că acest lucru nu este același lucru cu a iubi pe cineva care încearcă să te transforme în cineva pe care nu îl ai. Este sănătoasă să vrei să te faci mai bine ca să fii cel mai bun partener posibil pentru cineva pe care-l iubești. Este un steag roșu dacă cineva pe care o iubiți încearcă să te forțeze să te schimbi în loc să te iubești pentru tine.
 4. Imi cer scuze si o inseamna.
  4
  Imi cer scuze si o inseamna. Când rănit accidental pe cineva pe care îl iubești, îl vei scuza și îl vei însemna. Dacă nu iubiți cu adevărat persoana, scuzele voastre s-ar putea simți cu jumătate de inima. Cu adevărat dorind iertare și înțelegând-o atunci când îți cereți scuze este un semn că această persoană înseamnă mult pentru tine și că te îndrăgostești. [1]
 5. Fii tu în jurul tău.
  5
  Fii tu în jurul tău. Odată ce ați trecut de faza inițială de "crush", dacă descoperiți că puteți fi în jurul acestei persoane, acesta este un semn bun că sunteți îndrăgostit. Când vă puteți lăsa paza și acea persoană vă mai acceptă așa cum sunteți, puteți avea încredere că sunteți îndrăgostit. Dacă vă simțiți suficient de confortabil pentru a vă lăsa machiajul acasă sau pentru a purta pijamale pentru o noapte de film , de exemplu, acest lucru înseamnă că vă simțiți confortabil să fiți în relație și să vă asigurați de dragostea voastră.

Cap 2
Mai întâi

 1. Alege să faci lucruri pentru ei.
  1
  Alege să faci lucruri pentru ei. Efectuarea actelor de serviciu este o modalitate clară de a demonstra iubirea pentru cineva. Dacă vă vedeți că doriți să faceți lucruri pentru partenerul dvs. doar pentru a le face fericiți, că este un indicator bun că sunteți îndrăgostiți de ele. [3] De exemplu, dacă știți că pasiunea dumneavoastră nu-i place să faceți feluri de mâncare, deci optați să faceți felurile de mâncare pur și simplu pentru ca ei să nu trebuiască să facă o corvoadă pe care o urăsc, probabil că o iubiți pe persoana respectivă.
 2. Gândiți-vă mai întâi la ele.
  2
  Gândiți-vă mai întâi la ele. Adevărata dragoste nu este egoistă. Dacă vă aflați într-o relație în care vă întrebați ce veți ieși din ea, atunci probabil că nu sunteți îndrăgostit de persoană. Totuși, dacă te gândești la dorințele și nevoile celorlalți față în fața ta, asta înseamnă că te îndrăgostești. Mergeți la cumpărături sau participați la evenimente sportive cu zdrobi, chiar dacă acestea nu sunt lucrurile dvs. preferate de făcut, sunt semne că le iubești. Mergând la extra mile pentru partenerul nostru este ceva ce facem când suntem cu adevărat îndrăgostiți.
 3. Planificați planuri pe termen lung cu ele.
  3
  Planificați planuri pe termen lung cu ele. Când aveți o atracție trecătoare pentru cineva, este foarte greu să vă imaginați viitorul cu persoana respectivă. Când iubiți pe cineva, este ușor să-i imaginați ca parte a planurilor viitoare. De fapt, este adesea greu să-ți imaginezi viitorul fără ei în ea! [4] Luați în considerare dacă aveți obiective similare de viață. De exemplu, vrei copii cu această persoană? Vă puteți imagina că aveți grijă de această persoană la vârste înaintate? Dacă vă gândiți la întrebări pe termen lung ca acestea și găsiți că doriți ca partenerul dvs. să fie o parte permanentă a vieții dvs., atunci înseamnă că probabil sunteți îndrăgostiți de ele.
 4. Au o atracție pentru ei.
  4
  Au o atracție pentru ei. Desigur, atractia fizica nu poate fi singurul factor care sa decida daca iubesti pe cineva, dar atractia generala este un aspect important. Dacă te simți atras de cineva fizic, mental și emoțional, asta e un semn bun că te îndrăgostești de el.
 5. Evitați luptele urâte.
  5
  Evitați luptele urâte. Toate cuplurile au dispute, dar dacă vă iubești partenerul, atunci vei lupta corect și vei evita să-i rănești intenționat. S-ar putea să fiți mai nepăsători cu prietenii, familia sau chiar cu o lovitură temporară, dar dacă sunteți îndrăgostiți de cineva, veți lua în considerare sentimentele lor chiar și în timpul luptelor.

Cap 3
Vrei să-i închizi

 1. Petreceți timpul cu ei.
  1
  Petreceți timpul cu ei. Când iubiți pe cineva, doriți să petreceți cât mai mult timp cu ei. Nu-ți place să-i vezi plecând, chiar dacă puțin timp. [7]
 2. Miss-o în timpul zilei.
  2
  Miss-o în timpul zilei. Chiar lucruri mici cum ar fi excursii la magazin alimentar împreună sau grădinărit unul lângă altul, par a fi distractiv când te îndrăgostești. Acordați atenție dacă vă place să petreceți timp cu ei sau dacă vă simțiți ușurați când pleacă. Dacă este într-adevăr dragoste, vei fi trist să le vezi.
 3. Simți-mă puțin gelos.
  3
  Simți-mă puțin gelos. Când iubiți pe cineva, veți simți o ușoară gelozie. Nu vrei să fie cu nimeni altcineva, deci este o emoție naturală. Gelul ușor este complet normal și arată că îi iubești și vrei ca acel sentiment să fie reciproc. Posedarea și suspiciunea nu sunt aceleași cu senzațiile de gelozie, când pasiunea ta își petrece timpul departe de tine. Acestea sunt indicii de insecuritate și nu sunt niciodată bune pentru o relație. [8]
 4. Fiți cei mai buni prieteni.
  4
  Fiți cei mai buni prieteni. Când vă place cineva, probabil că vă place să vă petreceți cu ei, dar când iubiți cu adevărat pe cineva, dezvoltați o relație "cea mai bună prietenă" cu ei. Nu te obosesti de compania lor. Vă conectați cu ele la un nivel mai profund și împărtășiți detalii personale și intime ale vieții pe care nu le împărțiți cu toată lumea. [9] O prietenie apropiată, personală cu partenerul dvs., este un indiciu că sunteți îndrăgostiți de ei. Dacă vă sprijiniți reciproc și vă provocați încă o dată să crească spiritual și mental, acesta este un semn al iubirii profunde. [10]
 5. Nu întotdeauna să fiți în căutarea dragostei.
  5
  Nu întotdeauna să fiți în căutarea dragostei. Evitați să căutați în permanență pe cineva care să iubească. Veți afla când veți găsi pe cineva care vă place cu adevărat și se va simți natural. Nu puteți să vă grăbiți sau să forțați iubirea. Nu simți că trebuie să găsești dragoste romantică ca să fii fericită și să eviți să te agiți de cineva care nu-ți face reciproc dragostea.