Cum să știți când un bărbat este atras de tine

Învățând să spui când un om este atras de tine nu este o știință a rachetelor. Există multe modalități ușoare de a spune dacă este sau nu atras de tine, de la studierea limbajului corpului său până la a vedea cât de mult contact cu ochii îl face. Dacă doriți să aflați dacă un bărbat este atras de dvs., consultați Pasul 1 pentru a începe să citiți semnele.

Cap 1
Văzând ce face

 1. Vezi dacă vă favorizează.
  1
  Vezi dacă vă favorizează. Îți aduce cafeaua? Să te duc acasă? Cu excepția cazului în care el este cu adevărat un bun cetățean bun, există șanse ca el să nu o facă doar din bunătatea inimii sale. El trebuie să vă fie atras și trebuie să vă dorească ceva mai mult decât un "mulțumesc" pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru dvs.
 2. Vezi dacă caută orice scuză pentru a fi în jurul tău.
  2
  Vezi dacă caută orice scuză pentru a fi în jurul tău. Îți întreabă dacă ai nevoie de ajutorul lui cu totul, de la reparații la domiciliu până la lovirea zăpezii de pe străzile tale? Se pregătește pentru tine pentru că ai avut o zi lungă? Dacă el întotdeauna este în jur și găsește modalități de a te apropia de tine și de a fi în prezența ta, atunci probabil că e atras de tine.
 3. Vezi dacă face lucruri scandaloase în fața ta.
  3
  Vezi dacă face lucruri scandaloase în fața ta. Dacă un tip este interesat de o fată, el va încerca să o impresioneze. Chiar riscați vătămări grave, cum ar fi sări de pe stânci în apă sau călăriți pe trunchiuri de mașini în mișcare sau orice altceva pentru a vă atrage atenția și grija dacă se rănește. Dacă nu este, în general, un riscant sau dacă își ia riscul la un nou nivel atunci când ești în jur, șansele sunt că o face doar pentru a te impresiona. Vedeți dacă încearcă să vă prindă ochii sau să vă privească după ce a făcut lucrul riscant - dacă da, atunci el chiar face doar pentru a obține o reacție de la dvs.
 4. Vezi dacă el flirtează cu tine.
  4
  Vezi dacă el flirtează cu tine. Un tip nu ar fi flirtat cu o fată în care nu a fost atras. Dacă un tip flirtează cu tine, probabil că te testează pentru a vedea dacă sentimentele sunt reciproce. Flirtul inofensiv poate să-și ascundă teama de a fi respins dacă ar fi să te întrebe fără îndoială. Vezi dacă e jucăuș în jurul tău, dacă te tachinează și dacă îi place să te facă să râzi. Doar asigurați-vă că nu este tipul de tip care flirtează cu fiecare fată pe care o vede. Dacă e flirt de cronică și asta e doar modul lui de a vorbi cu femeile, atunci poate că nu ar însemna la fel de mult cum ar fi dacă ar flirta doar cu tine.
 5. Vezi dacă el devine gelos atunci când ești cu alți tipi.
  5
  Vezi dacă el devine gelos atunci când ești cu alți tipi. Observi nefericirea în el dacă te duci la cafea sau la prânz cu un coleg de sex masculin? Se uită cine este în jurul tău? Dacă ai un prieten de sex masculin e puțin critic față de el? Gelozia lui nu poate ieși în cele mai evidente moduri, dar dacă el este cu adevărat gelos pe tine și pe un alt tip, el va atrage atenția asupra faptului că tu esti alături de un alt tip sau se va acționa foarte îndepărtat când faci planuri cu un alt tip. Fiecare tip este diferit în ceea ce privește modul în care arată că este gelos, dar dacă îți dai seama că e gelos față de tine, atunci e un semn uriaș că te-a atras.
 6. Vedeți dacă vă dă mici daruri.
  6
  Vedeți dacă vă dă mici daruri. Dacă vă dă flori sau jetoane drăguțe care vă vor face să râdeți sau să zâmbiți, atunci este un semn important că el este atras de tine. De ce altceva ar lua timp să vă aducă un cadou pe care știe că-l va face ziua mai specială? El poate să cedeze darul când vă dăruiește, făcând-o să nu pară o afacere mare în cazul în care îl respingeți, dar într-adevăr, el face acest lucru pentru că vă place!
 7. Vezi dacă se comportă ca un gentleman în jurul tău.
  7
  Vezi dacă se comportă ca un gentleman în jurul tău. Dacă ține uși deschise și uși de mașină pentru tine, își scoate scaunul înainte să stai jos, îți oferă haina lui și alte lucruri diferite în gentleman și cavaleresc în jurul tău, atunci da, există o mare șansă că el este atras de tine și vrea ceva mai mult. Doar asigurați-vă că nu se comportă cu toată gentlemanul în fața tuturor doamnelor.
 8. Vezi dacă se preface în jurul tău.
  8
  Vezi dacă se preface în jurul tău. Dacă se îmbulzește cu părul, își scutură hainele, își scutură manșetele de cămașă, își ajustează centura, îndepărtează o pată de la pantofi sau, în general, se obișnuiește să apară în jurul tău, atunci e un semn grozav că te atrage de tine . Dacă-l prindem acționând în mod conștient de aspectul său, văzându-se în oglindă sau pur și simplu îngrijorându-vă mai mult despre aspectul său ori de câte ori veniți, atunci este un semn important că el este în tine.
 9. Vezi dacă merge în același ritm cu tine.
  9
  Vezi dacă merge în același ritm cu tine. Într-adevăr! Cercetările au arătat că atunci când un tip merge cu o fată pe care este atrasă, el încetinește sau accelerează pentru a se potrivi cu ritmul ei de mers pe jos. Când aceiași tipi mergeau împreună cu fetele, vedeau doar ca prieteni, nu și-au încetinit ritmul pentru a se potrivi cu viteza partenerului lor de mers pe jos. Data viitoare când vă plimbați cu pasiunea, verificați ritmul picioarelor sale! [1]

Cap 2
Citirea limbajului corpului

 1. Vezi dacă îl poți prinde să privească la tine.
  1
  Vezi dacă îl poți prinde să privească la tine. Dacă omul este atras de tine, atunci șansele sunt că îl vei putea prinde să te uite la tine din întreaga cameră. Desigur, nu ar trebui să încercați prea mult pentru a vedea dacă îl puteți prinde să facă acest lucru, sau el se va gândi că tu ești cel care îl privea (pe care tu esti). Dacă te uiți în sus și îl găsești ținându-ți privirea de câteva ori, probabil că te-a atras. Bonusul punctează dacă se uită rapid sau pare jenat.
 2. Vezi dacă îl puteți prinde să priviți privirea.
  2
  Vezi dacă îl puteți prinde să priviți privirea. Dacă vă închideți ochii și vă privește mereu într-un mod care vă face să vă înnebuneți sau să vă spălați puțin, atunci el poate rămâne neschimbat deoarece este foarte atras de tine și vrea mai mult din voi. Bineînțeles, dacă e mai timid, ar putea să se uite puțin, dar dacă se uită la tine câteva secunde, atunci este o șansă bună să te atragă.
 3. Vezi dacă-și întoarce corpul spre tine când vorbești.
  3
  Vezi dacă-și întoarce corpul spre tine când vorbești. Dacă omul este atras de tine, atunci el va subtil - sau nu atât de subtil - să-și întoarcă corpul spre tine când vorbești. Aceasta este doar o parte din regulile de bază ale atracției. Dacă el vă place, atunci el va dori să-și întoarcă umerii, fața, brațele și corpul în direcția voastră. Dacă s-ar întoarce de la tine sau se va opri, atunci poate că nu ar fi atât de interesat.
 4. Vedeți dacă se înghesuie foarte mult în jurul vostru.
  4
  Vedeți dacă se înghesuie foarte mult în jurul vostru. Dacă îl vezi când se joacă cu butoanele de pe cămașă, se roșie, își ia unghiile, se joacă cu un obiect de pe birou, își mișcă picioarele dintr-o parte în alta sau, în general, acționează puțin antez, atunci există șansa bună că el o faci pentru că este atras de tine. Acestea sunt toate semnele clasice de nervozitate și, dacă îl faceți puțin nervos, atunci da, el va fi fidgeting mai mult decât ar fi în mod normal în jurul tău pentru că este încântat de prezența ta.
 5. Vezi dacă mereu caută scuze să te atingă.
  5
  Vezi dacă mereu caută scuze să te atingă. Dacă te-a atras într-adevăr, atunci va face tot ce-i stă în putință să te apropii de tine. Acest lucru ar putea însemna că își va pune mâna pe spatele dvs. atunci când intri într-o cameră, ar putea să vă dea un pat luminos pe umăr sau pe braț sau ar putea chiar să stea atât de aproape de tine încât picioarele tale sau atinge picioarele și nu se îndepărtează imediat de tine. Ar putea chiar să miște un fir de păr departe de fața ta, dacă vrea cu adevărat să se apropie de tine.
 6. Vezi dacă fața lui "se deschide" atunci când vorbește cu tine.
  6
  Vezi dacă fața lui "se deschide" atunci când vorbește cu tine. Vezi dacă buzele lui sunt ușor despărțite. Acesta este un semn clasic de atracție. Dacă el este atras de tine, buzele sale se vor despărți puțin atunci când faceți contact vizual sau atunci când vorbiți. Vedeți dacă nările lui sunt ușor aprinse când vorbiți. Verificați dacă sprâncenele sale sunt puțin ridicate atunci când vorbiți unul cu celălalt. Toate acestea sunt semne că chipul său se deschide când sunteți împreună pentru că el este cu adevărat în voi.
 7. Vezi dacă întotdeauna se confruntă cu tine.
  7
  Vezi dacă întotdeauna se confruntă cu tine. Dacă stați în picioare, verificați-i că capul, umărul și picioarele sunt toate îndreptate în direcția voastră. Dacă tipul este atras de tine, atunci acesta este modul lui de a arăta că el vrea doar să se apropie de tine. Dacă el privește în depărtare, se îndreaptă într-o direcție puțin diferită sau se îndepărtează de picioarele voastre, atunci el poate să nu vă vadă într-un mod romantic.

Cap 3
Văzând ceea ce spune el

 1. Vezi dacă întreabă despre tine.
  1
  Vezi dacă întreabă despre tine. Ai auzit că întreabă despre tine prietenilor tăi? A întrebat dacă ai avut un prieten? Dacă da, atunci el este cu siguranță atras de tine. Poate fi un pic cam greu sa-ti dai seama daca te-a intrebat sau nu despre tine fara sa te intrebi in jurul tau, pentru ca atunci va fi evident ca vrei sa stii pentru ca iti place. Dar dacă ați auzit prin vița de vie pe care a întrebat-o despre tine, atunci cu siguranță înseamnă că a fost atras de tine.
 2. Vezi dacă începe să se întoarcă în jurul tău.
  2
  Vezi dacă începe să se întoarcă în jurul tău. Poate fi atât de pierdut în atracția sa față de tine încât ajunge să vorbească despre dragostea lui pentru Star Trek sau despre relația sa cu sora lui. Acest tip de comportament drăguț se datorează faptului că el este atât de în tine încât nici nu poate controla lucrurile care ies din gură. Poate chiar îmi cere scuze pentru că vorbesc atât de mult sau spune "Nu știu de ce tocmai v-am spus asta", pentru că este conștient de faptul că arată în față ca un nebun.
 3. Vezi dacă te deschide.
  3
  Vezi dacă te deschide. Dacă e atras de tine, atunci s-ar putea să-ți dezvălui niște chestii personale, care în mod normal nu spune nimănui. Asta pentru că vrea să te cunoască și vrea să-l cunoști. Dacă îl descoperiți deschizând sau chiar spunând ceva de genul: "N-am spus nimănui că înainte" sau "Au trecut ani de când am adus asta", atunci poate că este într-adevăr atras de tine și te vrea să afle mai multe despre el.
 4. Vedeți dacă vorbește într-o voce inferioară pentru tine.
  4
  Vedeți dacă vorbește într-o voce inferioară pentru tine. Cercetările arată că bărbații își coboară tonul vocii atunci când vorbesc cu femeile la care sunt atrase. Data viitoare când ai o conversație cu tipul tău, verifică tonul vocii lui. Comparați-l cu modul în care vorbește cu prietenii sau alte fete și vedeți dacă puteți observa o diferență. Dacă puteți, atunci este o șansă că el este atras de tine! [2]
 5. Vezi dacă îți dă întotdeauna complimente subtile.
  5
  Vezi dacă îți dă întotdeauna complimente subtile. S-ar putea să nu vină imediat și să spună: "Ești atât de fierbinte, încât sunt atât de atras de tine." Cu toate acestea, el ar putea să vă dea mai multe complimente subtile care se adaugă pentru a spune că el este într-adevăr atras de tine. El poate spune că aveți o culoare unică a parului, că aveți un râs mare sau că îi place că sunteți întotdeauna într-o stare bună. Vezi dacă ți-a dat recent mai multe complimente - poate că încearcă să-ți spună ceva.
 6. Vezi dacă râde fără motiv când este în jurul tău.
  6
  Vezi dacă râde fără motiv când este în jurul tău. Dacă el este atras de tine, atunci cu siguranță va râde mai des doar pentru că va fi încântat să se afle în jurul tău. S-ar putea să spui ceva care nu mai este amuzant și el se va sparge sau poate chiar să spui ceva care nu ar fi vrut să fie considerat amuzant și putea să înceapă să râdă doar pentru că e nervos. Toate acestea sunt semne că el a fost atras de tine. Pe de altă parte, poate fi atât de nervos încât nu va râde de ceva ce ai vrut să spui, pentru că e prea ocupat îngrijorându-te de ceea ce crezi despre el să acorde atenție la tot ceea ce spui!