Cum să știți dacă aveți un tip pe un tip

Începeți să bănuiți că aveți un pas îndrăgit de un tip pe care îl cunoașteți, dar nu vă puteți da seama dacă vă gândiți la el mai mult decât de obicei sau dacă sunteți în modul de strivire în întregime. S-ar putea să vă simțiți fluturi de fiecare dată când vă apropiați de el sau puteți suferi doar de indigestie. Dacă doriți cu adevărat să știți dacă aveți un pas îndrăgostit asupra unui tip, trebuie să acordați atenție la ceea ce credeți și să vă simțiți și să observați cum acționați. Dacă doriți să aflați dacă aveți un pas îndrăgit de un tip, citiți aceste sfaturi utile.

Cap 1
Observați ce credeți

 1. Dacă credeți că aveți o pasiune asupra lui, probabil că o veți face.
  1
  Dacă credeți că aveți o pasiune asupra lui, probabil că o veți face. Dacă vă întrebați dacă aveți un pas îndrăgit de un tip și dacă aveți suficientă îngrijire pentru a face unele cercetări pe această temă, atunci este posibil să faceți acest lucru. S-ar putea să vă ghiciți în al doilea rând pentru că tipul este un vechi prieten, sau o țintă puțin probabilă pentru afecțiunea dvs. sau pentru că sunteți simplu confuz. Dar nu-l răstoarnă - având o pasiune pe cineva nu înseamnă că vrei să fie sufletul tău pereche. Înseamnă doar că-l placi și vrei să-i petreci mai mult timp în jurul lui.
 2. Observați cât de des vă gândiți la el.
  2
  Observați cât de des vă gândiți la el. Acesta este un alt mod ușor de a spune dacă aveți o pasiune asupra lui. De ce ai fi petrecut mult timp gândindu-te la un tip dacă nu ar fi fost special pentru tine? Dacă te gândești la tipul de la fiecare câteva ore sau doar să te întrebi pe cine e tot timpul, atunci probabil că ai o pasiune asupra lui. Iată câteva modalități de a vă spune dacă gândurile dvs. spun că aveți o pasiune: Dacă vă prindeți visarea de zi cu zi despre tipul din clasă. Dacă te gândești la tipul ăsta când te duci să dormi. Punctele bonus dacă vreodată visezi despre el, chiar dacă nu este într-un mod romantic. Dacă vă aflați întotdeauna întrebat ce face tipul sau ce are de gând să facă. Dacă vă întrebați mereu ce ar gândi tipul în legătură cu anumite lucruri. Ce-ar fi crezut despre rochia ta nouă, tunsul tău nou, filmul pe care tocmai l-ai văzut sau restaurantul pe care tocmai l-ai încercat? Observați cât de des vă gândiți la tipul în fiecare zi. O data pe zi? Poate nu. O dată pe oră? Probabil o pasiune.
 3. Observați dacă nu vă puteți concentra.
  3
  Observați dacă nu vă puteți concentra. Lipsa de concentrare este un alt semn de siguranta pe care il aveti pe un tip. Dacă te concentrezi pe tine însumi, pe notele tale și pe prietenii tăi, atunci nu ai timp să te gândești la o pasiune. Dar dacă abia citești o pagină din cartea ta pentru temă, pentru că gândurile tale continuă să se ducă la el, atunci acesta este un semn că zdrobești greu. Dacă te simți atât de distras de gândul tipului tău că nu poți să ții o conversație cu unul dintre prietenii tăi mai mult de cinci minute, atunci ai o pasiune. Dacă nu poți citi mai mult decât un paragraf al misiunii de la domiciliu fără a-ți imagina fața de tip, sau dacă te întrebi dacă și-a făcut temele, atunci ai o pasiune. Dacă vă aflați în derivă cu gândurile personajului dvs. în mijlocul unui film sau chiar în timpul unei emisiuni TV de treizeci de minute, atunci aveți o pasiune. Dacă ești atît de distras că nu te poți concentra pe luarea de note în clasă și să te trezești cu numele băiatului, atunci cu siguranță vei zdrobi.
 4. Observați dacă v-ați gândit la un alt tip în acest mod înainte.
  4
  Observați dacă v-ați gândit la un alt tip în acest mod înainte. Șansele sunt, aceasta nu este prima ta zdrobi, deci gândește-te la un alt tip pe care l-ai zdrobit în trecut și o compara cu asta. Deși nici două relații sau zdrobitoare nu sunt aceleași, dacă v-ați gândit la o altă zdrobire în același mod înainte, atunci sunt șanse, acest tip este pasiunea nouă. Încearcă să-ți amintești dacă te-ai gândit la o altă zdrobire în acest fel înainte. Ce gânduri ai avut? Dacă aveți gânduri similare despre o jucărie nouă de băieți, atunci este probabil că aveți o pasiune. Cunoașteți stilul dvs. de zdrobire. Ați neglijat, de asemenea, când ați căzut pentru pasiunea voastră anterioară? Dacă da, atunci acesta este un semn că acest lucru este calea voastră de a ușura într-o pasiune. Dacă nu ați avut niciodată o pasiune, atunci s-ar putea să nu aveți nimic de comparat cu entuziasmul. Dacă acesta este cazul, atunci probabil că aveți o pasiune și pur și simplu nu știți ce simți!

Cap 2
Observați ce simțiți

 1. Observați dacă sunteți entuziasmați.
  1
  Observați dacă sunteți entuziasmați. Dacă sunteți entuziasmat de a fi în jurul valorii de tipul dvs. și simțiți-vă entuziasmul de a construi după ce petreceți mai mult timp împreună, atunci sunt șanse, aveți o pasiune. Dacă tipul te-a făcut să te simți prea relaxat în loc de emoție, atunci asta ar însemna că te simți confortabil în jurul lui, dar probabil nu-l vezi ca pe un material de strivire. Dacă nu poți să stai liniștit atunci când ești în jurul lui, atunci poți avea o pasiune. În cazul în care mâinile se agită sau nu puteți opri vorbirea sau pur și simplu continuați să gestați atunci când vorbiți, atunci nivelul de energie este mai mare decât de obicei pentru că aveți o pasiune. Dacă ești atât de încântat că râzi de tot ceea ce spune el, chiar dacă nu e amuzant, probabil că ai o pasiune. Dacă vă plac tipul, este mai probabil să credeți că fiecare cuvânt care iese din gură este hilar. Dacă ești atât de încântat că nu poți să dormi noaptea pentru că te gândești la tipul ăsta sau că îți reții conversația în cap, atunci ai o pasiune. Dacă simțiți o senzație de emoție și inimile voastre atunci când vă întâmpină, vă texte sau discuții, sau chiar când vă spune numele, atunci aveți o pasiune.
 2. Observați dacă sunteți nervos.
  2
  Observați dacă sunteți nervos. Dacă ai un băiat pe tip, atunci nu te vei simți complet confortabil în jurul lui. În schimb, te-ai simți nervos pentru că ești îngrijorat de ce gândește despre tine și nu vrei să spui ceva greșit. Dacă ești nervos, înseamnă că îți pasă ce gândește el despre tine și dacă îți pasă ce gândește despre tine, atunci - ai ghicit - ai o pasiune. Dacă mâinile tremurați, genunchii se agită sau vocea voastră se învârte când sunteți în jurul lui, atunci vă face nervi. Dacă ești atât de nervos încât rămâi nesfârșită atunci când vorbești cu el sau doar mănânci complet pentru că nu te poți gândi la nimic de spus, atunci ai o pasiune. Dacă sunteți atât de nervos încât să vă bateți în lucrurile din jurul lui, să mergeți în mese sau să renunțați la toată conținutul pungii dvs. în fața lui, atunci aveți o pasiune. Dacă sunteți atât de nervos încât întotdeauna vă simțiți jenat sau vă roșiți mereu atunci când sunteți în jurul tipului, chiar dacă nu există niciun motiv pentru asta, atunci aveți o pasiune.
 3. Observați cum vă simțiți în legătură cu tipul cu alte fete.
  3
  Observați cum vă simțiți în legătură cu tipul cu alte fete. Dacă aveți o pasiune, atunci este firesc să nu doriți ca tipul pe care doriți să vă întâlniți, să vorbiți despre el sau chiar să vă petreceți cu alte fete. Dacă sunteți cool cu ​​el având o prietena sau flirtează cu o mulțime de fete, atunci probabil că nu aveți o pasiune pe el. Dacă gândul tipului care se întâlnește cu alte fete vă face să vă loviți, probabil că aveți o pasiune. Dacă gândul tipului care se află pe lângă alte fete te face să te simți squeamish, atunci cu siguranță ai o pasiune. Încercați să nu faceți acest lucru o problemă în viitor sau s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme de gelozie. Dacă are o prietenă și crezi că are o relație bună și e fericit pentru el fără complicații, probabil că nu ai o pasiune.

Cap 3
Observați ce faceți

 1. Observați ce spuneți.
  1
  Observați ce spuneți. Lucrurile pe care le spui omului, sau chiar lucrurile despre care vorbești când nu ești în jurul tipului, poate fi un mare indiciu dacă ai sau nu un băiat pe tipul ăsta. Iată cum să știți dacă lucrurile pe care le spuneți înseamnă că aveți o pasiune gravă: Dacă vă aflați mereu în rândul unui tip. Dacă întotdeauna ajungeți să vă distrați la tipul fără să înțelegeți, înseamnă că aveți o pasiune. Dacă vorbești într-adevăr repede sau bâjbâi când spui ceva tipului, înseamnă că ai o pasiune. Dacă ai grijă să nu spui nimic care ar putea să te facă să arăți ca un ditz sau prost în fața tipului, atunci ai o pasiune. Și dacă simțiți că tot ceea ce îi spuneți nu vă face să sunați ca un ditz, atunci probabil că aveți o pasiune. Dacă nu poți vorbi cu unul dintre prietenii tăi mai mult de zece minute fără să menționezi tipul, atunci ai o pasiune. Dacă ai o pasiune, prietenii tăi ar putea să-l ia înaintea ta.
 2. Observați cum acționați.
  2
  Observați cum acționați. Puteți afla multe despre faptul dacă aveți sau nu un indiciu asupra tipului pe baza felului în care acționați în jurul lui sau chiar a modului în care acționați atunci când acesta este la distanță de mile. Iată câteva modalități de a ști dacă acțiunile tale înseamnă că ai fost bătuți de eroarea de strivire: Dacă ieși din drumul tău să stai cu el, atunci ai o pasiune asupra lui. Dacă nu ați urmărit niciodată baseball-ul în viața voastră, dar veți merge brusc la toate jocurile școlare, deoarece știți că el va sta în modă, atunci aveți o pasiune. Dacă vrei să fi aproape de el ori de câte ori stai. Dacă te afli că te apropii de el când ești într-un grup de prieteni sau chiar dacă îl atingi într-un mod jucăuș ori de câte ori poți, atunci ai o pasiune. Dacă nu poți să stai în jurul lui când flirtezi cu alte fete, atunci ai o pasiune. Dacă inima ta cade când te arăți într-un loc în care crezi că va fi și nu este acolo, atunci ai o pasiune.
 3. Observați dacă începeți să acordați mai multă atenție aspectului dvs.
  3
  Observați dacă începeți să acordați mai multă atenție aspectului dvs. Poate nu este o coincidență faptul că cheltuiți brusc de două ori mai mult timp în fața oglinzii ori de câte ori știți că veți vedea tipul. Iată cum să știți dacă obiceiurile dvs. de îngrijire și atenția la aspectul dvs. spun că aveți o pasiune asupra tipului: Dacă încercați de două ori mai greu să arăți bine dacă știți că îl veți vedea. Dacă îmbrăcați cel mai bun costum, cel mai bun coafat și cel mai uimitor machiaj de ochi când știți că va fi acolo, atunci aveți o pasiune. Dacă te găsești experimentând cu aspect nou de machiaj sau bijuterii pentru a vedea dacă observă, atunci ai o pasiune. Dacă vă aflați că nu vă îngrijești deloc de cum arăți dacă mergeți undeva unde știți că nu îl veți vedea, atunci aveți o pasiune.
 4. Observați dacă începeți să vă schimbați personalitatea.
  4
  Observați dacă începeți să vă schimbați personalitatea. Să spunem că tipul ăsta este tipul de băiat atletic. S-ar putea să te găsești practicând baschet și fotbal, sau cumpărând pantofi Nike, așa că tipul tău poate să te intereseze de tine. Și dacă vrei ca tipul tău să te intereseze, înseamnă că ai o pasiune și o să faci ceva pentru el.