Cum să știu dacă cineva te-a blocat pe ce folosește

Dacă întâmpinați dificultăți în a contacta pe cineva pe WhatsApp, este posibil ca utilizatorul să vă fi blocat. Deși nu există nicio modalitate sigură de a vă spune dacă ați fost blocat - WhatsApp o face intenționat vagă din motive de confidențialitate - există câteva semne pe care le puteți căuta pentru a vă confirma suspiciunile.

Paşi

 1. Deschideți WhatsApp.
  1
  Deschideți WhatsApp.
 2. Atingeți "Contacte.
  2
  Atingeți "Contacte. "Pe Android, este în text alb în partea dreaptă sus a ecranului. În iOS," Contacts "este o pictogramă gri în centrul din partea de jos a ecranului.
 3. Defilați la utilizatorul care vă poate fi blocat.
  3
  Defilați la utilizatorul care vă poate fi blocat.
 4. Căutați starea utilizatorului.
  4
  Căutați starea utilizatorului. Dacă sub stadiul de contact nu apare nici o stare, cum ar fi "online" sau "disponibilă", acestea s-ar putea să vă fi blocat.
 5. Atingeți persoana care vă poate fi blocată.
  5
  Atingeți persoana care vă poate fi blocată. În iOS, atingeți "Trimiteți un mesaj" în partea de jos a ecranului care apare pentru a ajunge la fereastra de chat.
 6. Căutați marca de timp "ultima văzută".
  6
  Căutați marca de timp "ultima văzută". Acesta va apărea în partea de sus a ferestrei de chat, în textul gri, sub numele utilizatorului. Dacă nu este vizibil niciun moment "văzut ultima dată", aceasta este o dovadă suplimentară că ați fost blocată.
 7. Căutați două semne de verificare.
  7
  Căutați două semne de verificare. Când trimiteți un mesaj către contact, în fiecare bule de chat va apărea un marcaj simplu, albastru, în dreptul marcajului de timp, adică mesajul a fost trimis la server. Un al doilea marcator va apărea odată ce destinatarul a citit mesajul. Dacă cele mai recente mesaje către utilizatorul pe care credeți că le-a blocat afișați doar un marcaj de selectare și niciodată două, este posibil să fi fost blocat. Marcajele nu sunt un indicator clar. Ar putea, de asemenea, să se piardă conexiunea la internet. Cu toate acestea, dacă cel de-al doilea semnal de marcare nu a apărut după o perioadă lungă de timp și există alte semne, este probabil blocat.
 8. Apăsați pe profilul utilizatorului.
  8
  Apăsați pe profilul utilizatorului. Acesta este numele utilizatorului din partea de sus a ferestrei de chat.
 9. Căutați schimbări de profil.
  9
  Căutați schimbări de profil. Când sunteți blocat pe WhatsApp, profilul unui utilizator nu vă va schimba niciodată. Dacă aveți motive să credeți că utilizatorul suspect a modificat profilul, cum ar fi o imagine nouă, dar nu puteți vedea modificările, este posibil să fi fost blocat.
 10. Desenează-ți propria concluzie.
  10
  Desenează-ți propria concluzie. Dacă ați identificat mai mult de unul dintre acești indicatori, există o șansă ca utilizatorul suspectat să te blocheze pe WhatsApp.