Cum să știi dacă ex-ul tău te lipsește

Relația sa încheiat, dar asta nu înseamnă că tu și fostul tău veți fi gata să vă lăsați unul pe celălalt. Dacă încă mai aveți sentimente pentru fostul partener și dacă vă întrebați dacă se simte la fel, poate doriți să țineți cont de modul în care fostul dvs. interacționează cu dvs. și de modul în care ex acționează în jurul altora. Cel mai bun mod de a ști, totuși, este să ai o conversație cinstită cu ex - încercarea de a interpreta comportamentul ex-ului tău este o modalitate destul de imperfectă de a încerca și de a determina dacă ar putea fi interesată să-și reînnoiască relația.

Cap 1
Observarea comportamentului dvs. de ex

 1. Gândește-te la ce știi despre ex.
  1
  Gândește-te la ce știi despre ex. Acordându-vă la cunoștințele dvs. despre dvs., fostul dvs. și relația dvs. este cel mai bun mod posibil de a ști cum să interpretați comportamentul observat. Gândiți-vă la relația dvs. și la modul în care ex-ul dvs. comunică și se ocupă de conflicte. Este el blunt și simplu? Apoi probabil nu-și ascunde sentimentele și vei putea să-i spui dacă ți-e dor de tine. Te-a evitat când a fost supărat și supărat? Apoi, tăcerea lui probabil înseamnă că nu te pândește - probabil e supărat și supărat și nu vrea să vorbească. Este cineva care rămâne în lucruri și locuiește în trecut? Atunci poate că se gândește mult la tine. Folosește ceea ce știi despre fostul tău și personalitatea lui de a-ți interpreta comportamentul față de tine. Rețineți că interpretările comportamentale sunt filtrate prin prejudecăți și dorințe ale observatorilor (atunci când este vorba de o relație personală) și astfel aveți tendința de a vedea lucruri care nu sunt de fapt acolo. Dacă ex-ul tău este mare în ceea ce privește textul și nu ai auzit nici un cuvânt de la el de la despărțirea ta, nu încerca să interpretezi acea tăcere că înseamnă că ți-e dor de tine - probabil că ți-ar trimite mesaje dacă ți-ar lipsi. Încercați să vă uitați la comportamentul său dintr-o perspectivă mai obiectivă.
 2. Rețineți cât de des vă contactează.
  2
  Rețineți cât de des vă contactează. Dacă ex-ul nu vă este dor de tine, probabil că te contactează numai dacă are de-a face cu ea (de exemplu, să-ți aranjeze lucrurile din casa ta). Dacă ea îți va fi dor de tine, va avea probabil un timp greu să reziste nevoii de a apela, de a scrie, de a trimite un e-mail etc. Când ex-ul tău intră în contact cu tine, poate că nu are un motiv anume. Ar putea spune ceva de genul: "Hei! Mă întrebam doar cum faci. O excepție poate fi dacă ex-ul tău a fost cel care a încheiat relația, dar și-a exprimat dorința de a rămâne prieten. În acest caz, contactul cu dvs. ar putea fi posibil
 3. Gândește-te la modul în care se comportă când te contactează.
  3
  Gândește-te la modul în care se comportă când te contactează. Dacă te contactează, probabil caută scuze pentru a chema, astfel încât să nu te contacteze continuu fără nici un motiv. Ar putea cere sfaturi sau ajutor pentru a rezolva o problemă. Ar putea încerca, de asemenea, să orienteze conversația către subiecte mai profunde. De exemplu, el ar putea vorbi despre lucrurile pe care dorește să le realizeze în viața sau în gândurile pe care le-a avut despre viața pe care dorește să o trăiască. Atunci când vă contactează, el "vă implică" în mod accidental "prin numele unui animal de companie pe care la folosit când erați împreună? Această alunecare a limbii ar putea indica faptul că încă se gândește la tine în acest fel.
 4. Observați cât durează să se întoarcă la dvs.
  4
  Observați cât durează să se întoarcă la dvs. Când și dacă te contactezi pe ex, cât de repede răspunde la textul sau e-mailul tău? Cât durează să te sun înapoi? Deși un exemplu de a lua ore să răspundă nu înseamnă neapărat nimic, dacă vă ignoră în mod consecvent timp de ore sau chiar zile, probabil că nu vă lipsește atât de mult. [1] Dacă un ex ignoră complet apelurile și mesajele dvs. , evitați trimiterea mai multor mesaje sau apelați din nou. Dacă vă lipsiți de ea, acest lucru poate fi foarte greu de făcut; totuși, impunerea unei reguli asupra ta că nu vei avea legătura cu ea te va ajuta să avansezi.
 5. Observați limbajul corpului.
  5
  Observați limbajul corpului. Dacă ajungeți în același loc ca și fostul dvs., observați limbajul corpului său în jurul vostru. Dacă ex-ul dvs. evită contactul vizual, are brațele sau picioarele încrucișate și nu zâmbește, probabil că nu este foarte fericit să fi în jurul tău. [2] Deși limbajul trupului este un mare indicator al modului în care o persoană se simte în acel moment, nu va va spune totul. De exemplu, ex-ul dvs. vă poate fi dor de tine, dar se comportă ca și cum nu vrea să facă nimic cu tine în prezența ta. Acest lucru se poate datora faptului că îi este frică să fie rănit din nou. Încercați să observați limbajul corpului său și să îl combinați cu celelalte informații pe care le aveți. De exemplu, dacă limbajul trupului tău exe sugerează că nu vrea să se afle în jurul tău, ci te cheamă în fiecare zi, atunci poate că nu ți-e dor de tine, dar se simte defensiv în prezența ta .
 6. Observați dacă apare în locurile pe care frecventați.
  6
  Observați dacă apare în locurile pe care frecventați. Dacă ex-ul tău cade în mod aleatoriu de munca ta sau apare într-un loc pe care-l știe frecvent, probabil că nu a fost un accident. Dacă aveți prieteni comuni, ea ar putea afla unde veți fi și "coincidență" să fie acolo. Dacă ex-ul dvs. apare undeva unde sunteți, nu uitați să-i respectați limbajul corpului. Se uită continuu în direcția voastră? Dacă da, probabil că încearcă să vă respecte comportamentul.

Cap 2
Observarea comportamentului dvs. ex în jurul altora

 1. Răsfoiți social media.
  1
  Răsfoiți social media. Dacă sunteți în continuare prieteni pe social media, observați cu atenție postările și interacțiunile sale. Este postat o mulțime de mesaje vagi și / sau triste (cântece trist despre dragoste pierdută, etc)? Comentodează vechile poze ale celor doi sau "le-a plăcut"? Dacă da, ar putea fi un semn că el se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește destrămarea. Amintiți-vă, totuși, că mass-media socială nu este întotdeauna o reprezentare exactă a ceea ce se întâmplă în viața cuiva. Chiar și cineva care postează o mulțime de poze arătând că are viața perfectă ar putea să se ocupe de probleme emoționale majore. Nu te duci peste bord cu navigarea în mass-media socială. Respectați intimitatea ex-ului dvs. și limitați-vă să verificați o dată în fiecare zi, cel mult.
 2. Observați cum acționează în jurul dvs. în situații sociale.
  2
  Observați cum acționează în jurul dvs. în situații sociale. Dacă tu și ex-ul tău încă mai stați într-un grup de prieteni comuni, observați cu atenție (dar discret) cum se comportă atunci când sunteți într-un grup de prieteni împreună. Dacă ex-voastră pare agitată atunci când vă petrece împreună cu dvs. într-un grup și încearcă să evitați interacțiunea cu dvs., ar putea fi pentru că ei încă se confruntă cu sentimente persistente. Ex-ul tău poate fi în continuare cu sentimente vechi, dar asta nu înseamnă neapărat că te lipsește. De exemplu, ea poate fi foarte supărată pe tine pentru că ai rănit-o cu acțiunile tale. Încercați să vă păstrați judecățile despre comportamentul ei în contextul interacțiunilor dvs. de rupere și interacțiuni din trecut. Luați notă dacă vă priviți în mod constant la dvs. chiar și atunci când interacționați cu alte persoane. Acest lucru ar putea însemna că ea este interesată să respecte comportamentul dvs. pentru a vedea cum vă simțiți și voi.
 3. Vorbește cu prietenii.
  3
  Vorbește cu prietenii. Dacă aveți prieteni amănunțiți în care aveți încredere să păstrați liniște despre investigația dvs., întrebați-i dacă fostul dvs. a menționat ceva despre dvs. Prietenii voștri vor fi probabil în măsură să vă ofere o perspectivă minunată asupra modului în care vă face ex. Dacă aveți prieteni comuni, dar vă este teamă că îi vor spune fiului tău că ai întrebat despre el, poți încerca să întrebi foarte ușor. De exemplu, în loc să fiți într-adevăr direct, ați putea spune ceva de genul: "Mă întrebam doar cum [face numele dvs. ex]? Știu că a avut un mare examen și sper să meargă bine. "Poate că se mai prind, dar nu va fi atât de evident ca să spună:" Ai [numele ex-ului tău] a spus ceva despre mine ? Evitați în mod constant hassling prietenii dvs. reciproce cu privire la acest subiect, deși. Este bine să o aduceți o dată sau de două ori, dar dacă îl aduceți tot timpul, probabil că se va deranja. Dacă prietenii voștri vor spune ceva de genul "Îmi pare rău, dar nu vreau să mă implic în situație", atunci să respecte dorințele lor. Asta nu înseamnă că nu-ți pasă de tine; înseamnă că le pasă de ambele și nu dorește să fie târât într-un "spuse-ea-a spus" scenariu sau alegeți părți.

Cap 3
Vorbind cu ex

 1. Decideți dacă aceasta este sau nu o idee bună.
  1
  Decideți dacă aceasta este sau nu o idee bună. Cea mai ușoară și cea mai directă modalitate de a afla dacă ex-ul tău e sau nu este să-l întrebi. Din păcate, pentru majoritatea oamenilor, aceasta este și cea mai intimidantă cale; totuși, pur și simplu vorbind cu el este probabil cel mai rapid mod de a afla ce se întâmplă. Fiți conștienți de faptul că, în funcție de persoană, unii oameni ar putea să nu fie cinstiți despre sentimentele lor, mai ales dacă se tem că încercați să le răniți. Dacă tu și fostul tău nu sunteți capabili să comunicați fără a intra într-o luptă mare, întâlniți-vă pentru a încerca să discutați despre un astfel de subiect poate că nu ar fi cea mai bună idee. Întrebarea pe care ați avut-o de-a dreptul în fața dvs. pare a fi înfricoșătoare, dar vă poate salva o mulțime de confuzie pe termen lung - în loc să vă petreceți timp încercând să-i interpretați tăcerea sau ce anume a însemnat folosirea emoji-ului zâmbitor dacă nu vrea să se întoarcă împreună. Dacă nu, atunci puteți începe munca de a lăsa să meargă și de a merge mai departe și nu pierdeți timpul cu cineva care nu mai vrea să te întâlnească cu tine.
 2. Luați legătura cu ea.
  2
  Luați legătura cu ea. Puteți să-l contactați prin text sau prin e-mail, dar cea mai rapidă modalitate este, probabil, doar să o apelați. Păstrați conversația cât mai ușoară și mai prietenoasă posibil. Întreabă-i dacă ar vrea să se întâlnească la prânz sau la cafea, pentru că vrei să vorbești despre ceva cu ea. Înțelegeți că ar putea refuza. Dacă ea refuză să vă vadă, este un semn bun că nu este dor de tine, sau dacă o face, nu e gata să te vadă încă. Încearcă să nu te superi. În schimb, respectați dorințele ei.
 3. Ține-l ușor.
  3
  Ține-l ușor. Dacă aceasta este prima dată când vă vedeți unul pe celălalt de la destrămare, situația se va simți probabil un pic ciudat. Luați inițiativa și încercați să păstrați situația cât mai ușoară posibil. Întreabă-l cum merg lucrurile pentru el (de exemplu, cu școala sau locul de muncă) și să-i spună câteva lucruri care se petrec în viața ta. [5] Încercați să păstrați conversația pe lucruri ușoare și nu doar să sară dreaptă să vorbești despre relația ta. Acest lucru vă va ajuta să ușurați starea de spirit și să-i spuneți că nu încercați să începeți o luptă.
 4. Așteptați momentul potrivit.
  4
  Așteptați momentul potrivit. Dacă vă aflați într-un restaurant sau cafenea și comandați alimente și / sau băuturi, ar fi o idee bună să așteptați până când veți primi comanda pentru a aduce la cunoștință motivul pentru care ați dorit să vă întâlniți. Acest lucru vă va asigura că nu vă întrerupeți continuu personalul care dorește să vă ia comanda, să vă aducă mâncarea etc. [6] Dacă comandați băuturi, evitați băuturile alcoolice (dacă este relevant pentru dvs.). Deși s-ar putea crede că ai câteva băuturi care te-ar ajuta să te relaxezi, te poate duce și la a spune lucruri pe care nu ai vrea să le spui sau ai putea deveni emoționale.
 5. Fii cinstit.
  5
  Fii cinstit. Deși ar putea fi înfricoșător, într-un anumit moment, va trebui să aduceți la iveală motivul întâlnirii. Începeți prin a spune că îi apreciați să se întâlnească cu dvs. și că doriți să vorbiți despre unele lucruri care ți-au fost în minte. Dacă mai ai sentimente pentru el, atunci fii sincer în legătură cu asta. Dacă ți-e dor de el, spunându-i că adevărul despre sentimentele tale te poate face mai vulnerabil, dar ar putea însemna că este mai probabil să se deschidă despre sentimentele lui Pentru dumneavoastră. De exemplu, ai putea spune, "Adevărul este că m-am gândit mult la tine. Știu că ne-am despărțit și îmi respect sentimentele, dar aș vrea să aflu cum vă simțiți despre mine. "Ați putea face acest lucru prin telefon sau peste text, dar având o conversație în persoană vă va permite să vă respectați limbajul corpului și expresiile faciale.
 6. Decideți ce să faceți în continuare.
  6
  Decideți ce să faceți în continuare. Dacă ți se pare că ți-e dor de tine și că ți-e dor de ea, atunci e timpul să decizi ce să faci cu privire la aceste sentimente. Încercați să aveți o conversație obiectivă despre motivele pentru care v-ați despărțit și dacă este sau nu merită să faceți o altă încercare. [8] Dacă se dovedește că nu vă este dor de tine, atunci știți că puteți trece mai departe cu dvs. viaţă. Nu încercați să o faceți să simtă lucrurile pe care nu le face. Deși este foarte dificil, încercați să gândiți rațional dacă o a doua încercare este o idee bună. S-ar putea să vă descoperiți că amândoi vă lipsiți unul de celălalt, dar să vă reîntoarceți încă nu este o idee bună. De exemplu, dacă ați luptat în mod constant cu privire la valorile de bază (de exemplu, religia sau idei despre cum ar trebui să vă trăiți viața), dându-i un alt pas, probabil că nu se va termina altfel.