Cum să obțineți răzbunare subtilă asupra dușmanilor voștri

În viața noastră, toți am fost pe un roller coaster, fie că este vorba în anii de adolescență, fie în anii de adult. A existat un punct în viața noastră atunci când am căzut împreună cu prietenii că suntem cu adevărat apropiați sau rupți de "dragostea" vieții noastre. Dar trebuie să învățăm să uităm de aceste lucruri, oricât de greu ar fi ele. Următorul articol vă va oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să vă răzbunați pe dușmanii voștri.

Paşi

 1. Fi inteligent.
  1
  Fi inteligent. Aceasta este modalitatea ultimă de a vă răni inamicul! Mai ales dacă dușmanul tău este mai inteligent și mai competitiv decât tine. Există multe modalități prin care puteți obține inteligență, dar singurul lucru de care ne-am luat toate informațiile sunt cărțile. Citește cât de multe cărți poți. Poate fi știință, matematică, engleză, istorie sau chiar reviste și ziare. Toate aceste lucruri vă vor ajuta să obțineți informații. Fiind destept, va incalci total inamicul. Unii dintre voi ar putea fi prea leneși, dar tot ce trebuie să vă amintiți, sunt dușmanii voștri față când le bateți în examene și în viață. Amintiți-vă că a fi inteligent vă va deschide o mulțime de uși în viață. Veți avea o slujbă bine plătită și veți trăi o viață fericită cu mulți prieteni. Oamenii vor deveni interesați de tine și vor să fii prietenul tău. Chiar și oamenii care nu vă plac atât de mult, vă vor cere ajutorul. Veți fi respectat și popular pentru inteligența voastră și care vă va arde dușmanul înăuntru, deși nu pare să fie în afară. În cele din urmă, poate că își vor da seama ce idiot au fost pentru că te-au părăsit și ți-ai cerut din nou să fii prietenul tău.
 2. Nu renunta la lucruri.
  2
  Nu renunta la lucruri. Ei vor fi mai fericiți dacă renunți la a face lucrurile pe care le făceai. Continuați viața în mod normal. Acest lucru poate fi greu, dar încercați cel mai greu să trăiți până la maxim. Acest lucru va dura, bineînțeles, timp, dar în cele din urmă ca orice altceva în viață, veți uita de ele. Timpul trece. . O poți face!
 3. Respecta-te pe tine insuti.
  3
  Respecta-te pe tine insuti. Nu lăsa niciodată pe oameni să te aducă în jos. Amintiți-vă că dacă nu vă respectați, atunci ceilalți nu vor.
 4. Acționează ca și cum nu ar fi acolo.
  4
  Acționează ca și cum nu ar fi acolo. Chiar și când le vezi din când în când sau în fiecare zi. Doar pretindeți că nu sunt acolo. Acest lucru îi va face, de asemenea, furioși! O modalitate simplă de a face acest lucru prin a nu căuta calea lor. Chiar dacă se uită la tine doar pretinde că nu sunt acolo. Acest lucru poate fi greu, dar încercați în continuare și în cele din urmă veți ajunge acolo.
 5. Fii dragut.
  5
  Fii dragut. Fiind drăguț cu ceilalți, vă va fi plăcut și acest lucru vă va deranja pe vrăjmașul vostru. Puteți face acest lucru ajutând pe cineva. Faceți acest lucru numai dacă persoana sau oamenii pe care sunteți frumos să respecte bunătatea voastră. Dacă v-au greșit înainte de atunci, cunoașteți profunzimea bunătății voastre. Dacă ceea ce au făcut este iertat și uitat, atunci fii normal cu ei. Tratează oameni cum te tratează.
 6. Intră în lucruri.
  6
  Intră în lucruri. Faceți mai multe activități și proiecte.
 7. Fii încrezător.
  7
  Fii încrezător. Aceasta este și o altă cale mare de a vă răzbuna pe dușmani. Din nou, nu este ușor să fii încrezător. Dar amintiți-vă doar că sunteți om. Nimeni altcineva nu este mai bun decât tine. Esti modul in care esti si nimic nu se poate schimba asta. Invinge-ti inamicul in tot ceea ce joci unul impotriva celuilalt. Nu te teme prea mult de dușmanul tău. Respectați-vă pentru cine sunteți. Amintiți-vă că oamenii nu vă judecă după felul în care arătați că vă judecă după caracterul vostru.
 8. Nu vă fie frică să vă schimbați.
  8
  Nu vă fie frică să vă schimbați. Modificați lucrurile pe care le-ați făcut greșit. Nu credeți că doar pentru că oamenii știu că vă place acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți schimba. Nu este niciodată prea târziu să se schimbe. Încercați să vă îmbunătățiți obiceiurile proaste pe care le aveți.
 9. Ca o alternativă la pasul 4, puteți încerca întotdeauna să acționați ca inamicul dvs. este cel mai bun prieten al tău.
  9
  Ca o alternativă la pasul 4, puteți încerca întotdeauna să acționați ca inamicul dvs. este cel mai bun prieten al tău. Acest lucru îi va face nebuni! Deoarece va fi o reacție negativă, ei vor căuta mai degrabă decât unul pozitiv.
 10. Bateți-i la propriul lor joc.
  10
  Bateți-i la propriul lor joc. Faceți-le exact ceea ce vă fac, pentru a obține un gust al propriului lor medicament.
 11. Răspundeți cu un singur cuvânt când răspundeți sau vă pun întrebări.
  11
  Răspundeți cu un singur cuvânt când răspundeți sau vă pun întrebări. Acest lucru îi va face să simtă că trebuie să facă mai multă conversație și, în curând, vor arăta ca și cum ar încerca să vă atragă atenția și, prin urmare, vă vor face să arătați mai populari decât ei, oferindu-vă astfel un pic de putere asupra lor.