Cum să știi ce să-ți faci prietenul pentru ziua lui de naștere

Barbatii au o reputatie (uneori bine meritata) de a fi greu de facut cumparaturi. Presiunea este dublată când încerci să-ți dai seama ce să-ți faci prietenul pentru ziua lui de naștere. Indiferent cât de imposibil ar părea, fiecare iubită este mai mult decât capabilă să-i facă pe iubitul ei un cadou de ziua lui pe care îl va iubi.

Cap 1
Simțiți darul

 1. Gândește-te la hobby-urile și interesele prietenului tău.
  1
  Gândește-te la hobby-urile și interesele prietenului tău. Ce face el în timpul liber? Ce citește și ce vizionează videoclipuri? La ce își cheltuie banii? Gândirea la întrebări ca acestea vă va oferi un început minunat în alegerea unui cadou perfect pentru iubitul dumneavoastră. Orice îi ajută să-i urmărească pe aceștia îi va face să zâmbească. Pune-te în pantofi. Gândește-te la ceea ce ar putea cumpăra pentru el însuși dacă ar fi avut banii și ar fi vrut să se trateze. Oamenii care fac acest lucru tind să ofere daruri pe care destinatarul le iubește mai des decât oamenii care nu încearcă să vadă lucrurile dintr-un alt punct de vedere. [1]
 2. Ascultați pentru sugestii.
  2
  Ascultați pentru sugestii. Știe că vine ziua lui de naștere și că ești obligat să-i faci ceva la fel de bine ca și tine. Probabil va încerca să vă ajute, renunțând la câteva sugestii în conversațiile dvs. normale. Așteptați să începeți să auziți sugestii despre trei sau patru săptămâni înainte de a veni ziua lui de naștere. Dacă aduce ceva de mai multe ori, este ceva ce ar trebui să investighezi în continuare. În funcție de personalitatea prietenului tău, aceste sugestii ar putea fi destul de subtile. Poate că nu va veni imediat și va spune că-i place foarte mult dacă cineva i-a adus colecția de serii de filme preferate. Este mult mai probabil să spui ceva de genul: "Am văzut că această cutie a ieșit în urmă cu câteva săptămâni, arăta foarte bine!", Dacă el tinde să fie mai rezervat.
 3. Adresați-vă prietenilor și familiei.
  3
  Adresați-vă prietenilor și familiei. Poate că este mai confortabil să vorbească despre ceea ce dorește pentru ziua lui de naștere cu prietenii și familia lui decât cu tine. Vorbește cu ei când prietenul tău nu este în jur pentru a vedea dacă au idei care ar putea ajuta. Dacă vă decideți să mergeți cu ceva pe care îl menționează, asigurați-vă că îi cereți să păstreze un secret.
 4. Consultați propriul grup de prieteni.
  4
  Consultați propriul grup de prieteni. Prietenul tău este probabil în jurul prietenilor tăi de multe ori. Dacă vă simțiți stresat cum să-i aduceți pe iubitul dvs. un cadou de ziua lui pe care îl va iubi, întrebați-vă prietenii pentru sfaturi. Ei vor fi capabili să ofere o idee utilă în ceea ce privește tipurile de cadouri pe care prietenii lor le-au apreciat și ceea ce ar putea fi ceva frumos pentru a obține pentru dvs.
 5. Adresați-vă prietenului pentru idei.
  5
  Adresați-vă prietenului pentru idei. Nu oricine poate fi psihic atunci când vine vorba de a ști ce vrea oamenii pentru ziua lor de naștere. Dacă sunteți într-adevăr senzație de frazzled și nu se poate gândi la ceva bun, doar cereți-vă prietenul pentru unele sugestii. Nu-ți va da seama că ai nevoie de puțin ajutor de la el. De fapt, darurile pe care oamenii le cer de multe ori ajung să fie cele mai apreciate. [2] Nu-i cereți ceva specific. Încercați să-l faceți să vă spună că dorește câteva accesorii de iarnă frumoase, mai degrabă decât o pălărie din lână roșie și gri, de la un anumit magazin. Completați spațiile goale cu ceea ce știi despre iubitul tău și vei obține ceva grijuliu pe care îl iubește.

Cap 2
Planificarea prezentului

 1. Stabiliți un buget.
  1
  Stabiliți un buget. Aflați cât de mult vă puteți permite în mod rezonabil să cheltuiți pentru un cadou pentru prietenul tău. Fii strictă în legătură cu asta și nu obții nimic care să-l depășească. Contrar a ceea ce ați putea crede, valoarea monetară a unui cadou nu are un impact enorm asupra cât de mult beneficiază beneficiarul. De fapt, destinatarii se bucură de cadouri ieftine la fel de mult ca și cele scumpe, atât timp cât sunt amândoi grijulii. [3] Luați în considerare cât timp vă întâlniți. Dacă v-ați întâlnit timp de șase luni sau mai puțin, nu-i aduceți ceva scump, chiar dacă vă puteți permite cu ușurință. Nu stii cat de mult va dura relatia. Dacă veți ajunge împreună pentru o lungă perioadă de timp, veți avea mult mai multe zile de naștere pe care îi puteți strica. [4] Este posibil să puteți obține mai mult bang pentru buck dvs., dacă vă cumpărați ceva renovate sau vânătoare de vânzări. Aceasta este o idee deosebit de bună dacă te gândești să-i faci electronică. De cele mai multe ori vin cu o garanție și prietenul tău probabil că nu va avea grijă sau nu observă că cineva a folosit-o puțin înainte de a face.
 2. Faceți niște cercetări despre hobby-urile și interesele sale.
  2
  Faceți niște cercetări despre hobby-urile și interesele sale. Dacă nu știți prea multe despre ceea ce face prietenul tău petrecând timpul, atunci este timpul să faceți puțină cercetare. Puteți afla ceva destul de mult pe internet într-o oră. Petreceți ceva timp căutând hobby-urile și interesele sale și citiți tot ce vorbește despre ele. Citiți toate site-urile dedicate pentru a aduce împreună pasionații și entuziaștii împreună și pentru a vedea ce este nou în domeniu. Este posibil să trebuiască să-ți iei nivelul de experiență și experiență atunci când te gândești la cadouri. Dacă prietenul tău a fost skateboarding de când putea să meargă, nu are sens să ajungi la bordul unui începător care probabil că va urî călare. În același timp, o barcă scumpă de pescuit nu are sens dacă nu a plecat de două sau trei ori în viață. Adresați-vă oamenilor cu interese similare pentru ajutor dacă sunteți blocați. Există comunități online pentru orice fel de pasiune imaginabilă. Căutați forumuri și alte grupuri dedicate discuției despre ceva pe care prietenul dvs. îi place să o facă. Efectuați un cont și explicați situația dvs. Șansele sunt, membrii vor oferi sfaturi utile care vă vor îndruma spre obținerea iubitului dvs. ceva ce-l va iubi. Puteți găsi liste care spun ceva de genul "10 cadouri grozave pentru băieții care iubesc drumeții". Acestea pot fi de ajutor, dar uneori sunt doar un instrument de marketing pentru a vinde lucruri. Dacă aveți o idee dintr-o listă ca aceasta, încercați să găsiți câteva recenzii reale pentru a vedea dacă merită sau nu.
 3. Gândiți-vă la unele daruri care sunt fie sentimentale, fie practice.
  3
  Gândiți-vă la unele daruri care sunt fie sentimentale, fie practice. Atâta timp cât cadou dvs. se încadrează într-una din aceste categorii, el va aprecia. Ar trebui să nu fie doar un plus față de colecția sa de lucruri. Ar trebui să fie ceva pe care va folosi de fapt sau ceva pe care să îl poată privi și să-și amintească toate momentele fericite pe care le-ați împărtășit împreună. [5] Nu vă limitați la produse. Uneori experiențele pot face un cadou mult mai bun. Faceți un videoclip cu toți prietenii și familia care vă împărtășesc memoria preferată a prietenului dvs. Programați o activitate despre care știți că se va bucura că puteți face împreună. Poate că nu ar putea să-i arate cum ar fi putut să facă cu alte cadouri, dar va însemna mult mai mult pentru el. [6] Stai departe de cadouri de rău clasic. Poate fi tentant să-i faci pe prietenul tău ca un set de cravată sau de ras pentru ziua lor de naștere. Are sens, acestea sunt răspunsuri destul de comune și evidente la întrebarea a ceea ce face un bun cadou pentru un iubit. În realitate, aceste cadouri aproape întotdeauna se prăbușesc. Dacă se pare că este un cadou stereotip al unei prietene, luați în considerare alte opțiuni, cu excepția cazului în care sunteți pozitiv că o va plăcea. [7]
 4. Strângeți-o la o idee.
  4
  Strângeți-o la o idee. O mulțime de oameni fac greșeala de a obține un cadou mare și o grămadă de mici pentru cei dragi. Este ușor de văzut de ce. La urma urmei, nu este mai întotdeauna mai bine? De fapt, oferirea de cadouri mici alături de cea mare va face ca darul principal să pară mai puțin special. Puneți mult efort într-un cadou mai degrabă decât într-o mână. [8]

Cap 3
Dându-ți prietenului ziua lui de naștere

 1. Aveți gata bine în avans.
  1
  Aveți gata bine în avans. Puține lucruri sunt atât de stresante încât nu știți dacă prezentul dvs. va fi gata la timp pentru ziua de naștere a prietenului tău. Dă-ți câteva săptămâni pentru a te tampona și pentru a te asigura că totul este corect. Verificați cât timp vor lua comenzile online pentru expediere. Nu uitați că produsele sunt uneori deteriorate sau defecte și trebuie returnate.
 2. Păstrați-o o surpriză.
  2
  Păstrați-o o surpriză. Dacă știți că vreunul dintre prietenii dvs. sau prietenii prietenului dvs. sunt susceptibili să vărce fasolea, nu le spuneți ce aveți prietenul pentru ziua de naștere. Dă-i prietenului câteva sugestii dacă vrei, dar nu ceva care este destul de specific încât să poată ghici ce-ai făcut. El va aprecia ce primește mai mult dacă nu se așteaptă.
 3. Acordați atenție prezentării.
  3
  Acordați atenție prezentării. O prezentare frumoasă va face pe iubitul tău entuziasmat să deschidă darul pe care-l așteaptă. Dacă i-ați obținut ceva pe care îl puteți împacheta, asigurați-vă că hârtia și panglica se completează reciproc și că darul este înfășurat frumos. Dacă i-ați găsit ceva care este mai bine scris într-un card, alegeți o carte pe care o veți plăcea și vă veți strădui să vă faceți scrierile de mână să arate bine. [9]
 4. Asociați-o cu o notă atentă.
  4
  Asociați-o cu o notă atentă. Vorbește despre motivul pentru care îi pasă de el și de ce credeți că ar dori darul. Chiar dacă nu este perfect, vechea zicală, "este gândul care contează", sa dovedit a fi adevărat. Oamenii dețin cadouri pe care oamenii le-au petrecut mult timp și energie gândindu-se la fel de mult ca și cum ar face cadouri pe care le-au cerut de luni de zile. Atâta timp cât vă depuneți cu adevărat un efort și veți ajunge în mod rezonabil aproape de marcă, vă va plăcea. [10] Țineți-l ușor dacă v-ați întâlnit doar câteva luni. Este destul de ciudat să continuați și să vedeți cum este întreaga dvs. lume dacă nu v-ați cunoscut foarte mult. Vorbește despre distracția pe care o petreceți împreună, dar nu o lăsați prea grea.