Cum să scapi de scorpioni

Scorpionii sunt dăunători casnici obișnuiți. Aceste arahnide se găsesc de obicei în sudul Statelor Unite, cele mai mari soiuri locuiesc în regiunile deșertului. Scorpionii preferă să rămână în spații întunecate în timpul zilei și să iasă noaptea pentru a găsi alimente și apă. Poți să scapi de ei prin vânarea lor noaptea, eliminându-le sursele de hrană și adăpost, introducând prădătorii și folosind spray-uri. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cum să scăpați de scorpioni.

Cap 1
Îndepărtarea surselor alimentare și sigilarea casei

 1. Eliminați excesul de umiditate.
  1
  Eliminați excesul de umiditate. Scorpionii intră în case caută apă. Păstrați podele, colțuri, dulapuri și spații de accesare cu crampoane uscate și fără scurgeri. Nu permiteți apariția apei în bălți sau în recipientele din apropierea casei.
 2. Scapă de bug-uri în casa ta.
  2
  Scapă de bug-uri în casa ta. Scorpionii se hrănesc cu insecte, deci dacă aveți o problemă cu gălăgii, furnici sau alte bug-uri în casă, va trebui să rezolvați această problemă înainte ca scorpionii să dispară. Iată câteva modalități bune de menținere a populației de insecte în casa dvs.: Curățați frișcile și faceți feluri de mâncare cu promptitudine, astfel încât bug-urile să nu aibă o sursă de hrană. Presați borax sau pământ de diatomee în jurul placilor de podea și sub chiuvetele din casă; aceste substanțe naturale distrug insectele. Luați în considerare pulverizarea insecticidelor din jurul casei pentru a distruge insectele. Faceți cercetări și abordați această metodă cu prudență, deoarece unele insecticide sunt otrăvitoare pentru oameni și animale de companie. Păstrați populația în aer liber, de asemenea, deoarece scorpionii preferă să trăiască în afara.
 3. Scoateți adăposturile scorpion.
  3
  Scoateți adăposturile scorpion. Scorpionii le place să se ascundă în locuri întunecate, mai ales în timpul zilei. Scapa de structuri în și în jurul casei dvs., care ar putea fi folosite ca un loc convenabil de ascundere de către un scorpion. Luați următoarele măsuri pentru a împiedica scorpionii să se agațe: Stocați cutii de carton pe rafturi în loc de podea. Nu țineți dezordine în jurul casei sau sub paturi. Păstrați cu ușurință dulapurile și dormitoarele organizate. Scorpionii le place să se ascundă în pantofi și în grămezi de haine de pe podea. În aer liber, tăiați spatele tufișuri și frunze pe care scorpionii le pot ascunde sub. Scapa de grămezi de lemn, pietre sau tăieri de curte. [2] Îndepărtați vița de vie și alte locuri potențiale de ascundere.
 4. Sigiliți-vă casa.
  4
  Sigiliți-vă casa. Scorpionii pot aluneca printr-o deschidere de dimensiunea unui card de credit. Sigilarea casei dvs. este o metodă importantă pentru a le împiedica să invadeze. Pentru a vă asigura că locuința dumneavoastră este sigură, luați următoarele măsuri pentru a sigila uși, ferestre și fundație: Utilizați caulk pentru a umple găurile și crăpăturile în pereții dvs., panourile sau fundația casei dumneavoastră. Asigurați-vă că ferestrele se închid strâns și ecranele sunt sigilate, astfel încât scorpionii nu se pot urca înăuntru. Aduceți garnituri de ușă pentru a împiedica scorpionii să vină sub ușile.

Cap 2
Vânătoare de scorpioni

 1. Obțineți echipamentul potrivit.
  1
  Obțineți echipamentul potrivit. Cel mai bun mod de a scăpa de scorpioni cât mai repede posibil este să-i vânați noaptea, când sunt cei mai activi. Nu este pentru cei slabi de inimă, dar uciderea lor una câte una este o modalitate bună de a reduce populația de scorpion din jurul casei tale, repede. Pentru a vâna scorpionii, aveți nevoie de următorul echipament: O lumină neagră (ultravioletă). Ele strălucesc în întuneric, astfel încât să le puteți vedea clar folosind o lumină neagră pentru a le cerceta. Luați o lanternă sau un far cu un bec negru. Un instrument pe care îl puteți folosi pentru ai ucide. În unele părți ale Arizonei, pensetele cu mâna lungă folosite pentru a sparge exoschemele de scorpioni sunt armele de alegere. De asemenea, puteți folosi un cuțit lung sau purtați o pereche de cizme grele pentru a le putea folosi.
 2. Căutați în jurul proprietății tale pentru scorpioni.
  2
  Căutați în jurul proprietății tale pentru scorpioni. Priviți pe pereții exteriori, la baza pereților și a gardurilor, sub tufișuri și alte frunze, sub stânci, și alte fisuri și crăpături în aer liber în apropierea casei. Glasați-vă lumina neagră în toate aceste zone pentru a seta scorpionii aglow. Scorpionii nu locuiesc în mod normal în iarbă, deci probabil că nu veți găsi mulți acolo. Puteți, de asemenea, să vă uitați la interior în podul dvs., de-a lungul panourilor de bord și în alte zone în care ați văzut un scorpion.
 3. Omoară scorpionii pe care îi găsești.
  3
  Omoară scorpionii pe care îi găsești. Utilizați pensete cu mâna lungă, un cuțit sau partea de jos a cizmei pentru a ucide scorpionii. Apoi puneți-le într-o pungă de gunoi, legați-o și aruncați-o cu gunoi obișnuit.

Cap 3
Utilizarea capcane, insecticide și repellente

 1. Spray insecticid conceput pentru scorpioni.
  1
  Spray insecticid conceput pentru scorpioni. Spray o zonă de 6 metri (2 metri) lățime în jurul exteriorului casei. Spray până la o înălțime de 1 picior (0,3 metri) pe peretele fundației. Aplicați insecticid în jurul ferestrelor, ușilor și panourilor din interiorul casei. Spălați subsoluri, garaje și dulapuri cu insecticid. Aplicați insecticid la orice materiale stivuite în care scorpionii se pot ascunde.
 2. Aplicați praful de pesticide sintetic și pulberea umectabilă.
  2
  Aplicați praful de pesticide sintetic și pulberea umectabilă. Aceste substanțe vor ucide scorpionii înainte de a putea intra în casa ta. Răspândiți praful de pesticide și praful umectabil în jurul prizelor electrice și a instalațiilor sanitare, precum și în mansarde. Umpleți fisurile cu praf de pesticide.
 3. Sunați un profesionist.
  3
  Sunați un profesionist. Dacă aveți în continuare probleme cu scorpionii, sunați la o agenție profesională de combatere a dăunătorilor.
 4. Stabiliți capcane lipicioase.
  4
  Stabiliți capcane lipicioase. Capcanele lipsite de capcane concepute pentru a prinde insecte sau șoareci funcționează bine și pentru capturarea scorpionilor. Scoateți-le în jurul surselor de apă și în colțurile întunecate ale casei dvs. Când prindeți un scorpion, aruncați capcana și așezați alta.
 5. Introduceți o pisică sau o pui în gospodărie.
  5
  Introduceți o pisică sau o pui în gospodărie. Unele pisici le place să vâneze scorpionii, având în jur de unul pot ajuta într-adevăr să mențină populația în jos. Puii se bucură de asemenea de mâncare de scorpioni, deci luați în considerare obținerea unui coș de pui în aer liber.
 6. Presarati scortisoara in jurul casei.
  6
  Presarati scortisoara in jurul casei. Scorțișoara de acvariu este un agent de respingere a scorpionului natural. Sprângeți-o în zone întunecate, ferestre și în jurul panourilor dvs. pentru a păstra scorpionii departe.