Cum să activezi iMessage

Acest eduCum vă învață cum să configurați dispozitivul Apple pentru a trimite și a primi mesaje iMessages. Acest lucru vă va permite să trimiteți și să primiți mesaje către alți utilizatori iPhone, iPad și Mac utilizând WiFi în loc de date celulare.

Cap 1
Activarea mesajelor imessages pe un iphone

 1. Deschideți aplicația Setări de pe iPhone.
  1
  Deschideți aplicația Setări de pe iPhone. Această aplicație arată ca un set de unelte de culoare gri și se află pe ecranul dvs. inițial.
 2. Derulați în jos și atingeți Mesaje.
  2
  Derulați în jos și atingeți Mesaje. Se află aproximativ o treime din drumul din meniu.
 3. Glisați glisorul alb iMessages în poziția "în".
  3
  Glisați glisorul alb iMessages în poziția "în". Glisorul va deveni verde, indicând faptul că iMessages sunt acum activate. Dispozitivul dvs. va putea acum să trimită și să primească mesaje fără a utiliza date celulare atunci când este conectat la o rețea fără fir. Dacă utilizați un iPhone, puteți trimite în continuare mesaje text fără o rețea fără fir, utilizând datele dvs. celulare obișnuite. Dacă vi se solicită să vă conectați la ID-ul dvs. Apple, introduceți pur și simplu numele de utilizator și parola în fereastra pop-up. Dispozitivul va verifica informațiile dvs. de conectare și apoi va activa iMessages dacă este de succes. Dacă nu aveți un ID Apple, consultați acest ghid pentru instrucțiuni detaliate despre crearea acestuia. iMesajele pot dura până la 24 de ore pentru a fi activate, deoarece Apple are nevoie să verifice dacă se potrivesc numărul de telefon și ID-ul Apple. Activarea se produce de obicei în decurs de o oră. [1]
 4. Atingeți Trimiteți și primiți.
  4
  Atingeți Trimiteți și primiți. Acest lucru vă va duce la setările iMessage care afectează ce e-mailuri sau numere de telefon puteți trimite și primi mesaje către / de la.
 5. Atingeți un e-mail sau un număr de telefon pentru a activa.
  5
  Atingeți un e-mail sau un număr de telefon pentru a activa. Pe lângă cont va apărea un marcaj de selectare. Acest lucru va permite e-mailului sau numărului să trimită / primească mesaje utilizând serviciul iMessage. În Cine puteți ajunge la iMessage la:

Cap 2
Activarea mesajelor imessages pe un mac

 1. Deschideți aplicația Mesaje.
  1
  Deschideți aplicația Mesaje. Se pare ca un balon albastru de discutii aflat fie pe doc sau pe desktop.
 2. Dați clic pe Mesaje.
  2
  Dați clic pe Mesaje. Acesta este situat în bara de meniu din partea de sus a aplicației. Dacă nu ați utilizat anterior mesajele pe acest Mac, vi se va solicita să introduceți sau să creați ID-ul Apple. Introduceți numele de utilizator Apple și parola sau faceți clic pe Creare cod ID Apple
 3. Faceți clic pe Preferințe.
  3
  Faceți clic pe Preferințe.
 4. Dați clic pe Conturi.
  4
  Dați clic pe Conturi. Icoana arată ca un simbol alb "#" și este situată în colțul din stânga sus al ferestrei.
 5. Faceți clic pe contul iMessages.
  5
  Faceți clic pe contul iMessages. Acesta este în meniul din stânga al ferestrei.
 6. Introduceți numele de utilizator / parola Apple și faceți clic pe Sign In.
  6
  Introduceți numele de utilizator / parola Apple și faceți clic pe Sign In. Dacă sunteți deja conectat (ă) la contul dvs. Apple, nu veți vedea această opțiune de conectare.
 7. Dați clic pe Setări.
  7
  Dați clic pe Setări.
 8. Bifați caseta Activare acest cont.
  8
  Bifați caseta Activare acest cont. Acesta este localizat sub ID-ul dvs. Apple. Va apărea un marcaj de bifare, indicând faptul că contul Apple poate trimite și primi mesaje de pe Mac dvs. [4]