Cum să ajungi în NBA

Participarea la o echipă profesionistă de baschet nu este o sarcină ușoară, dar este posibilă. Asociația Națională de Baschet (NBA) este cea mai populară ligă de baschet din lume și are câțiva dintre cei mai mulți jucători de elită de pe pământ. Făcându-vă cele mai bune lucruri, ieșiți din mulțime și poziționându-vă pentru a juca profesionist, ați putea face visele NBA să devină realitate.

Cap 1
Joacă-ți binele

 1. Practicați împușcăturile de pretutindeni pe teren.
  1
  Practicați împușcăturile de pretutindeni pe teren. Practicati focuri de arma de la distanta mai mare, distanta mai mare si apoi gama de 3 puncte astfel incat sa deveniti un shooter dexterous, bine rotunjit. Acesta vă poate ajuta să lucrați la capacitatea dvs. de fotografiere în rotații continue de trei săptămâni, petrecând o săptămână în fiecare tip de fotografiere. Nu puteți fi niciodată prea precis. [1] Încercați să mențineți o medie puternică de fotografiere: cel puțin 60% din media de la obiectivul de 2 puncte, 40% de la linia de 3 puncte și 75% de linia de aruncări libere.
 2. Înregistrați-vă videoclipul despre tine în jocurile de baschet.
  2
  Înregistrați-vă videoclipul despre tine în jocurile de baschet. Vizionarea corpului se mișcă atunci când faceți coșuri bune și atunci când vă pierdeți vă poate ajuta să tweak lucrurile care sunt off și îmbunătățirea jocului. Dacă sunteți în mijlocul sau liceul, aveți un prieten sau un părinte să participe la un joc care să vă ajute să înregistrați câteva înregistrări video. Dacă te afli în facultate, multe echipe au asistenți media care înregistrează jocuri pentru universitate. Întrebați-vă antrenorul dacă puteți revizui unele imagini din joc. Poate fi util să vă compilați cele mai bune imagini din aceste jocuri într-un rol important pentru potențialii recrutorii NBA, dacă sunteți în facultate. Editați videoclipul pentru a minimiza momentele rămase și a păstra videoclipul sub 5 minute. [3]
 3. Jucați cu persoane care sunt mai bune decât dvs.
  3
  Jucați cu persoane care sunt mai bune decât dvs. Veți deveni un jucator de baschet mai puternic și mai strategic atunci când sunteți provocat de cineva a cărui competență este superioară a ta. Ridicați-vă jocul prin ștergerea regulată a altor jucători care vă împing să fiți mai buni. Dacă sunteți în liceu și sunteți deja cel mai bun jucător de baschet pe care îl cunoașteți, încercați să vă alăturați echipei locale AAU (Amateur Athletic Union) pentru a găsi persoane ale căror abilități de joc vă împing într-adevăr la un nou nivel. de către recrutorii proeminenți de la colegiu și sunt una dintre modalitățile de top pentru a obține burse atletice. Aceste echipe regionale atrag pe cei mai buni jucători din multe licee, astfel încât recrutorii le place să-i viziteze pentru a vedea un grup mai mare de copii talentați. Dwight Howard, Kobe Bryant și Josh Smith, de exemplu, au crescut cu baschet AAU. Puteți găsi un club AAU în zona dvs. la aausports.org.
 4. Îmbunătățiți dificultatea exercițiilor.
  4
  Îmbunătățiți dificultatea exercițiilor. Adăugați o anumită intensitate la o funcționare normală și exersați prin sporirea dificultăților. Ai putea încerca să fugi în nisip sau să te distrezi în pietriș. Făcând acest lucru vă va face abilitățile mai clare și va crește rezistența. Puteți face acest lucru dacă sunteți în școală, liceu sau colegiu.
 5. Începeți un regim de forță de antrenament pentru a construi musculare.
  5
  Începeți un regim de forță de antrenament pentru a construi musculare. Cresterea puterii fizice va va permite sa faceti fotografii de la distanta si muschi in jurul oamenilor care te pazesc. Începeți un regim de forță de antrenament cu un antrenor care are o înțelegere a baschetului. Ei vă pot adapta exercițiile la corpul dvs. și la nevoile specifice ale sportului dvs. Dacă sunteți în liceu, contactați directorul sportiv al școlii și întrebați dacă vă pot conecta cu un antrenor care are experiență de baschet . Dacă te afli în facultate, școala ta are probabil deja experți în formarea forței de muncă pe personal. Contactați-vă administratorul sportiv pentru a vedea dacă puteți rezerva unele sesiuni unu-la-unu cu un antrenor personal.
 6. Creșteți rezistența prin implementarea unor obiceiuri sănătoase.
  6
  Creșteți rezistența prin implementarea unor obiceiuri sănătoase. Baschetul necesită o mulțime de alergări în sus și în jos pe teren, deci este imperativ să vă mențineți starea fizică, astfel încât să puteți juca cele mai bune de la începutul jocului până la sfârșit. Starea bine hidratată, obținerea a 8 ore de somn pe noapte și consumul de alimente sănătoase vor ajuta organismul să funcționeze optim și să vă sporească rezistența.

Cap 2
Stând departe din mulțime

 1. Găsește antrenorul potrivit.
  1
  Găsește antrenorul potrivit. Dacă te afli în școală sau liceu, echipa de baschet din școală are deja un antrenor. Dacă nu primiți multă atenție individuală din partea antrenorului și simțiți cu adevărat pasionat de îmbunătățirea jocului de baschet, luați în considerare angajarea unui antrenor privat. Un antrenor privat vă poate oferi feedback personalizat pentru a vă ajuta să creascăți mai repede ca jucător și să lucrați în zonele slabe ale jocului. Coachup.com vă poate conecta cu un tutore specializat în domeniul baschetului din zona dvs. Lucrul cu un antrenor one-on-one vă permite să construiți o relație mentor-mentor mai intimă. Atunci când intervievați potențialii antrenori particulari, căutați pe cineva cu care aveți un raport bun și ale căror realizări îl respectați. Este un bonus dacă au legături cu agenți de recrutare influenți.
 2. Utilizați toate abilitățile pe care le aveți în avantajul dumneavoastră.
  2
  Utilizați toate abilitățile pe care le aveți în avantajul dumneavoastră. Dacă aveți o abilitate de joc deosebit de puternică, faceți-o singură. Există o mulțime de jucători de baschet excelenți, dar va trebui să vă distingeți de pachet ca specialist într-o zonă dacă doriți să fiți în NBA. Dacă sunteți deosebit de rapid, de exemplu, încercați să aduceți viteza la fiecare aptitudine pe care o efectuați la curte. Oamenii vor observa că aceasta este o putere unică a dvs. ca jucător.
 3. Fii un lider pe și în afara curții.
  3
  Fii un lider pe și în afara curții. Atitudinea contează. O echipă de baschet nu poate funcționa cu o listă plină de primii donani, deoarece este un sport de echipă. Faceți-vă apel la potențialii recrutori prin faptul că sunteți un lider și o persoană exemplară atât în ​​afara curții. Toată lumea dorește un jucător care să se înțeleagă cu alții și să inspire echipa să fie mai bună. [7] Învățând din greșelile tale și stabilind un standard ridicat sunt două moduri grozave în care poți să-ți intensifici jocul de lider. Nu vă fie frică să vă apropiați de antrenor la școală, fie la liceu, fie la colegiu și întrebați dacă există un mod de a-și asuma mai multă responsabilitate în echipă.
 4. Joacă cât mai multe turnee posibil.
  4
  Joacă cât mai multe turnee posibil. Noțiuni de bază în fața scouts de talente de la universitățile majore (dacă sunteți în liceu) și echipele NBA (dacă sunteți în facultate) sunt esențiale pentru a avansa în cariera ta de baschet. Participați la cât mai multe turnee, deoarece acestea sunt locuri unde antrenori și influențatori importanți merg să vadă și să selecteze următoarea generație de jucători. Cei mai influenți care te văd joacă cu atât mai bine. Dacă te afli în liceu, multe ligi AAU participă la turnee regionale, școala nu poate. Nu aveți nevoie să vă înscrieți pentru nimic suplimentar, dar programul poate fi exagerat pe lângă alte angajamente. Dacă joci în NBA este într-adevăr visul tău, încearcă să participi cât de mult poți. Dacă te afli în colegiu, echipa de baschet din școală participă deja la toate turneele potrivite. Profitați la maximum de oportunitățile de recrutare la turneele de conferințe regionale și la Madness March, jucând cât mai bine posibil.

Cap 3
Poziționați-vă pentru jocul profesionist

 1. Fă-ți echipa de liceu, ca să poți ajunge la o echipă de colegiu.
  1
  Fă-ți echipa de liceu, ca să poți ajunge la o echipă de colegiu. Trebuie să aveți 19 ani pentru a juca în NBA, iar majoritatea jucătorilor sunt desemnați din colegiu. Excelentă în ceea ce privește abilitățile dumneavoastră în liceu și baschet AAU, astfel încât să puteți juca la o școală de baschet competitivă, cum ar fi Duke, Kentucky sau Carolina de Nord. Topiștii de recrutare din NBA consideră, de obicei, doar jucătorii din programele de baschet din Divizia 1. [9] Un antrenor de baschet privat poate contribui la intensificarea jocului dacă nu sunteți acolo unde trebuie să fiți. Dacă sunteți în liceu, notele bune vă vor ajuta să vă împărțiți ca pe un pachet complet și să vă faceți mai atrăgători în calitate de atlet student. Gândiți-vă ca un recrutor: Vrei să fii o vânzare ușoară oricui au nevoie să-ți facă cazul. Dacă aveți nevoie de un profesor universitar pentru a vă aduce notele, contactați biroul deanului. Vă pot conecta cu un tutore care vă va satisface nevoile. Majoritatea antrenorilor de liceu și de colegiu vor avea un bun simț al recrutorilor care vor fi la anumite jocuri sau vitrine. Întrebați-vă antrenorul dacă au informații despre acest lucru, dacă speră să vă conectați cu cineva.
 2. Jucați la nivel internațional dacă este posibil.
  2
  Jucați la nivel internațional dacă este posibil. Majoritatea jucătorilor NBA care nu sunt selectați din programele de facultate joacă la nivel internațional înainte de a se alătura ligii. Dacă ați urmat o universitate D2, D3 sau un colegiu de juniori, acesta poate fi un drum bun în NBA. Jocul internațional vă expune la o varietate mai mare de jucători puternici și diferite stiluri de baschet. Dacă sunteți un jucător remarcabil, dar nu vă simțiți ca un colegiu pentru dvs., ar fi util să căutați o ligă internațională de baschet care are mai puține cerințe de vârstă și de eligibilitate decât NBA. [10] Hoopsagents.com are o mare pentru a vă conecta cu un agent din țara dorită pentru a începe.
 3. Închiriați un agent.
  3
  Închiriați un agent. Dacă sunteți la un nivel înalt de joc, dar nu ați fost abordați de un recrutor încă, este posibil să fi trecut vârsta colegiului sau doar să nu fiți oameni potriviți să vă vadă să jucați. Contactați un agent din SUA pentru a facilita întâlnirile importante pentru a-ți găsi o carieră profesională pe drumul cel bun. [11] Hoopshype.com are o listă cu cei mai buni agenți de baschet și link-uri către agențiile lor sportive, pentru a le putea contacta. Puteți vedea câți jucători au plasat fiecare agent și unde, dacă aveți inima setată pe o anumită echipă.