Cum să scapi de rozătoare în mod natural

Patruzeci la sută din toate mamiferele sunt clasificate ca rozătoare, dar rozătoarele care devin, cel mai adesea, o piedică în case, garaje și șantiere sunt șoareci, șobolani, veverițe și bomboane. Pentru a scăpa de rozătoare în mod natural când sunt în interior, închideți accesul la casa dvs. pentru a împiedica mai mult să veniți, apoi puneți capcane umane și răspândiți repellente naturale ca uleiul de mentă în care dăunătorii călătoresc. Pentru a scăpa de rozătoare în mod natural atunci când sunt în aer liber, minimalizați sursele de adăpost și mâncare, apoi pulverizați urină de prădător sau alte substanțe repulsive din jurul grădinii dvs. pentru a descuraja dăunătorii să viziteze. Procesul poate dura timp și perseverență, dar poate fi mult mai sigur și mai uman decât utilizarea otrăvurilor chimice.

Cap 1
Scapa de rozătoare în interior

 1. Sigilați toate găurile și crăpăturile din casa dvs., unde pot fi accesate rozătoarele.
  1
  Sigilați toate găurile și crăpăturile din casa dvs., unde pot fi accesate rozătoarele. Șoarecii pot trece prin cele mai mici găuri, astfel încât acestea pot fi complet blocate. Cu toate acestea, îngreunarea accesării poate fi suficientă pentru descurajarea rozătoarelor. Verificați fundația, ferestrele și ramele ușii pentru găuri mici, fisuri sau sigilii necorespunzătoare. Utilizați caulk, chit sau stripping pentru a umple orice zone de acces găsiți.
 2. Îndepărtați orice rozătoare care se află deja în casa dvs.
  2
  Îndepărtați orice rozătoare care se află deja în casa dvs. Utilizați capcane în stil snap concepute pentru a ucide rapid rozătoarele. Prindeți rozătoarele în capcane vii, cum ar fi capcane Have-A-Heart, apoi conduceți-le la cel puțin o milă de la domiciliu înainte de a le elibera.
 3. Asigurați-vă că casa ta este mai puțin atractivă pentru rozătoare pentru ai descuraja să-ți instaleze acasă în viitor.
  3
  Asigurați-vă că casa ta este mai puțin atractivă pentru rozătoare pentru ai descuraja să-ți instaleze acasă în viitor. Puneți cârpe în amoniac și puneți moli în containere deschise și lăsați-le în colțurile subsolului, mansardei sau în alte zone ale casei, unde rozătoarele reprezintă o problemă. Înlăturați ulei de mentă pe grinzi și în alte zone în care se deplasează rozătoarele. Puteți, de asemenea, să împrăștiați frunze proaspete sau uscate de menta, deoarece atât uleiul, cât și frunzele respinge rozătoarele. Ia o pisică. Chiar dacă pisica ta nu este un miros mare, mirosul prezenței pisicii în casă îndepărtează rozătoarele. Achiziționați vulp, coiot sau urină bobcat la un centru de grădină sau la un magazin de vânătoare și articole sportive. Alternativ, puteți obține niște deșeuri de pisici uzate de la cineva care deține o pisică. Puneți așternutul de pisică înmuiat în urină în subsol sau pod, sau înmuiți bilele de bumbac în urină și plasați-le în jurul zonei. Răspândiți bilele Camphor în pod sau în locuri frecventate de rozătoare. Mirosul este intolerabil pentru șoareci și ei vor înceta să viziteze locul.

Cap 2
Scapa de rozătoare în aer liber

 1. Creați un mediu care nu încurajează rozătoarele să facă o casă în curtea ta.
  1
  Creați un mediu care nu încurajează rozătoarele să facă o casă în curtea ta. Stack lemne de foc de cel puțin 18 inch (45.7 cm) de la sol și să-l păstrați la câțiva metri distanță de casa ta. Plante tufișuri, arbuști și plante mari de cel puțin 3 picioare (0,9 m) distanță de toate clădirile. Puneți hrănitorii de păsări pe stâlpi în care semințele nu sunt accesibile rozătoarelor. Păstrați toate deșeurile în coșurile de gunoi cu capace închise în siguranță.
 2. Păstrați rozătoarele din grădini și departe de plante.
  2
  Păstrați rozătoarele din grădini și departe de plante. Plantați menta în jurul grădinii dvs. pentru a crea o barieră pe care rozătoarele nu o va trece. Spray urina de la un prădător pe copaci, arbuști sau pe pământ pe perimetrul grădinii sau curții. Aplicați mirosul de fiecare dată când plouă. Se amestecă împreună fulgi de naftalenă, gips și ardei iute și se împrăștie amestecul din jurul grădinii pentru a ține veverițele afară.