Cum să Cum sa-ti pastrezi sotia fericita

Fie că v-ați căsătorit timp de numai un an, fie că vă apropiați de aniversarea a 25 de ani de nuntă, trebuie să fi învățat un fapt de bază: dacă soția dvs. nu este fericită, atunci nimeni nu este fericit. Ținerea fericită a soției tale este secretul unei vieți fericite, iar dacă vrei să o faci, trebuie să lucrezi la abilitățile tale de comunicare, să ții viața ta în viață și să înțelegi nevoile femeii tale. Dacă doriți să știți cum să vă păstrați soția fericită, urmați acești pași. Ei te pot ajuta și te pot oferi o șansă mai bună în relația ta.

Cap 1
Menținerea romanului în viață

 1. Întotdeauna faceți timp pentru noapte.
  1
  Întotdeauna faceți timp pentru noapte. Indiferent cât de ocupat ar fi, ar trebui întotdeauna să faceți timp pentru o întâlnire cu soția dvs., în mod ideal o dată pe săptămână sau cel puțin de două ori pe lună. Dacă vă petreceți tot timpul prețios împreună împreună cu prietenii sau doar lounging în jurul casei, atunci veți uita acea scânteie care face relația dvs. atât de speciale. Mișcați-o. Faceți ceva diferit în fiecare noapte, fie că faceți un nou film sau mergeți la un restaurant unde nu ați mai fost niciodată înainte. Dacă stați să gătiți, îmbrăcați-vă la fel de frumos ca și dumneavoastră dacă plecați. Fă-ți timp să vorbești. Activitățile precum mini-golful sau vizionarea filmelor sunt minunate, dar asigurați-vă că există o parte din seară când aveți timp să vă uitați în ochii celuilalt și să discutați. Dă-i soției tale un card care să-i spună cât de mult o iubești în timpul nopții, chiar dacă nu există ocazii speciale. Fiecare ocazie cu soția ta ar trebui să fie specială.
 2. Mențineți aparența.
  2
  Mențineți aparența. Deși este tentant să vă lăsați să crească și să vă bucurați în jurul casei în hainele dvs. de antrenament, ar trebui să încercați să fiți prezenți în orice moment și să lucrați pentru a vă menține aspectul frumos. Dacă voi doi nu vă pasă cum arați mai mult, atunci vă lăsați în minte în departamentul de dragoste. Cu excepția cazului în care faceți o barbă sau o bâlbâie, asigurați-vă că vă radeți în fiecare zi și că vă păstrați fața netedă. Faceți un duș în fiecare zi și continuați să miroșiți în stare proaspătă. Nu lăsați igiena să vă împiedice pe voi și pe soția dumneavoastră. Chiar dacă doar veniți în jurul casei, faceți un efort să purtați haine curate și potrivite. Desigur, nu puteți arăta uimitor în fiecare zi. Tu și soția ta poți decide o zi mai neobișnuită, cum ar fi duminica, când poți purta orice vrei tu, dar nu lăsa vechile tale pulovere să devină standard.
 3. Faceți timp pentru evadări romantice.
  3
  Faceți timp pentru evadări romantice. Deși o vacanță romantică nu este o soluție pe termen lung pentru orice problemă din departamentul de dragoste, luarea unei scurte evadări este o modalitate perfectă de a petrece timp cu soția într-un mediu proaspăt și pentru a învăța să apreciezi relația ta chiar mai mult. Faceți un obiectiv de a pleca undeva exotic împreună cel puțin o dată pe an, dacă bugetul permite acest lucru. Rezervați-vă călătoria cu mult timp în avans, astfel încât, atunci când va veni timpul, nu puteți spune că sunteți prea ocupat ca scuză. Încercați să mergeți la un loc nou de fiecare dată. Nu numai că aceasta va menține povestea ta proaspătă, dar va întări și legătura ta atunci când explorezi lumea împreună. Dacă bugetul dvs. este într-adevăr strâns sau dacă este dificil pentru dvs. să găsiți un sitter, aveți un obiectiv cel puțin să vă îndepărtați de weekend împreună, din când în când, chiar dacă mergeți la o oră cu mașina sau doar verificați într-un hotel în cel mai apropiat oraș.
 4. Mențineți o atmosferă romantică acasă.
  4
  Mențineți o atmosferă romantică acasă. Încă puteți face loc pentru romantism, chiar dacă stați în jurul casei. Deși se poate simți imposibil să creați o atmosferă romantică atunci când casa dvs. este aglomerată cu mâncăruri murdare și jucării, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă face timpul acasă mult mai romantic. Adu-ți trandafiri sau alte flori acasă soției tale o dată pe săptămână și pune-le într-un buchet pe masa de mese. Dacă voi doi purtați doar o cină normală sau vă uitați la televizor, blocați lumina și luminați câteva lumânări. Dacă sunteți doar angajat într-o conversație liniștită, ridicați muzică de jazz sau romantică. Încercați să păstrați casa cât mai curată posibil, astfel încât să vă simțiți mai relaxați și mai fericiți în mediul în care vă aflați. Faceți dormitorul dvs. un sanctuar sexual. Indiferent cât de aglomerat este restul casei, ar trebui să păstrați dormitorul curat, curat și mirositor proaspăt în orice moment. Nu utilizați dormitorul ca birou sau loc pentru a vă arunca rufele murdare.
 5. Arătați întotdeauna dragoste și afecțiune.
  5
  Arătați întotdeauna dragoste și afecțiune. Dacă doriți să mențineți dragoste în relația voastră, nu ar trebui să vă luați niciodată soția. Deși știți că o iubești și că ar trebui să știe cum te simți, trebuie să-ți faci tot timpul pentru a-ți spune cât de mult prețuiești relația ta. Ea este o soție, nu psihică. Spune-i soției tale că o iubești în fiecare zi. Indiferent de situatie. Ia-ți timp să nu-i spui soției tale că o iubești, dar spune-i de ce iubești și o apreciezi atât de mult. Adu-i aminte de ce e specială. Nu doar să fii afectuos în dormitor. Ia-ți timp să îți îmbrățișezi, să-ți mângâi și să-ți săruți soția cât de des poți. Dacă părăsiți casa în timp ce ea este plecată sau încă adormită, lăsați o notă post-it care îi spune cât de mult o iubești și îi doresc o zi bună.

Cap 2
Menținerea comunicării oneste

 1. Rămâi sincer și deschis.
  1
  Rămâi sincer și deschis. Comunicarea cinstită este cheia oricărei relații lungi și stabile. Dacă doriți să vă păstrați soția fericită, atunci ar trebui să vă împărtășiți întotdeauna sentimentele și să fiți bucuroși să ascultați ceea ce are de spus. Ar trebui să vă simțiți confortabil să vă împărtășiți sentimentele cu soția dvs. și să fiți deschisi în legătură cu gândurile voastre, chiar dacă aveți un timp greu să le exprimați. Dacă e ceva în mintea ta, spune-o. Nu faceți o situație dificilă singură. Dacă sunteți supărat de ceva pe care soția dvs. a făcut-o, ridicați-o. Este mai bine să vorbești despre sentimentele tale decât să fii pasiv-agresiv. Dacă vă întreabă soția dvs. despre opinia dvs. sinceră despre o nouă tinuă sau tuns, nu fiți prost și spuneți că arăta mai bine - spuneți-i că arată minunat, indiferent de ce. Desigur, vrea doar să confirmați că ea crede că arată minunat. Timpul tău onestitate. Dacă aveți ceva important de spus soției dvs., faceți-o când este relativ lipsită de stres și vă poate oferi timp și energie. S-ar putea să fiți îngrijorat de o flirtă recentă cu un coleg la serviciu, dar ar trebui să îi spuneți adevărul, să nu o faceți singură. Deschiderea, comunicarea onestă este cheia unei relații. Soția ta este partenerul tău în viață și merită să cunoști întregul adevăr despre tine și despre activitățile tale.
 2. Continuați să faceți compromisuri.
  2
  Continuați să faceți compromisuri. Compromisul este o parte importantă a comunicării puternice. Ar trebui să fii în măsură să faci compromisuri și să iei decizii ca o unitate în loc să te uiți întotdeauna la tine. Ar trebui să lucrați pentru a putea discuta o decizie importantă și pentru a găsi o rezoluție care să vă facă amândoi fericiți. Mai întâi, ai timp să asculți. Fiecare dintre voi ar trebui să spună de ce opinia dvs. este importantă pentru dvs. și ce ar însemna să luați decizia. Fii atent. Puteți face chiar și o listă de argumente pro și contra atunci când luați o decizie împreună. Rămâneți compromițătoare. Uneori o decizie va face ca o singură persoană să fie fericită (cum ar fi alegerea de a trăi într-un oraș peste altul), dar data viitoare când vine o decizie mare, asigurați-vă că cealaltă persoană își face drumul. Asigurați-vă că ambii oameni sunt de fapt compromițători. Nu-ți fă-ți vina soția în a face întotdeauna ceea ce vrei, pentru că vei fi atât de supărat dacă nu ți-ai face drumul.
 3. Învață să dai și să accepți o scuză.
  3
  Învață să dai și să accepți o scuză. Dacă chiar vrei să-ți faci soția fericită, atunci ar trebui să știi că a fi fericit este mult mai important decât să ai dreptate. Trebuie să vă înghiți mândria și să vă intensificați dacă ați făcut o greșeală și să fiți suficient de rezonabil pentru a accepta scuzele soției dvs. dacă ea este cea care a greșit. Când vă cereți scuze, fiți sincer. Mențineți contactul vizual și permiteți soției dvs. să știe că vă pare rău. Nu va accepta scuze dacă sunați ca și cum tocmai ați făcut-o pentru că nu aveți de ales. Învățați să acceptați o scuză. Încă mai puteți fi supărat, dar clarificați-vă că acceptați scuzele soției dvs. chiar dacă aveți nevoie de ceva timp pentru a vă răcori.

Cap 3
Starea fizic proaspata impreuna

 1. Lucrează împreună.
  1
  Lucrează împreună. Obținerea împreună a endorfinelor este o modalitate excelentă pentru tine și soția ta să mențină corpuri sănătoase și să îți amestece chimia corpului. Dacă doriți să vă mențineți soția fericită, atunci faceți timp să lucrați cu ea sau să faceți doar un exercițiu ușor împreună cel puțin o dată pe săptămână. Antrenează-te împreună pentru o cursă. Acesta este un obiectiv excelent care vă va aduce mai aproape împreună ca un cuplu, fie că sunteți de formare pentru un 5K sau un maraton. Luați împreună o clasă de dans. Acest lucru nu va stimula numai factorul de dragoste, dar veți avea ocazia să învățați ceva nou în timp ce vărsați kilograme. Mergeți la o sală de sport împreună. Puteți menține o conversație în timp ce ardeți calorii. Dacă nu sunteți amândoi analfabeți, faceți o mers pe jos de douăzeci de minute împreună câteva zile pe săptămână, indiferent dacă este dimineața înainte de micul dejun sau după cină.
 2. Păstrați-l proaspăt în dormitor.
  2
  Păstrați-l proaspăt în dormitor. Dacă doriți să vă păstrați soția fericită, atunci trebuie să păstrați lucrurile proaspete și interesante în dormitor. Nu trebuie să faceți o excursie la magazinul de sex pentru a menține viața sexuală plină de satisfacții și recompense. Asigurați-vă că faceți dragoste cel puțin o dată pe săptămână, indiferent cât de ocupat sunteți. Încercați să faceți dragoste la un moment diferit în fiecare zi. Dacă aveți doar sex în dimineața sau serile de miercuri, sexul dvs. va simți ca o altă parte a rutinei. Fii aventuros. Nu vă fie frică să vă iubiți în noi locuri sau în locuri noi. Nu uitați să vă întrebați cu soția după sex și să îi spuneți cât de mult o iubești.
 3. Fii activ în jurul casei împreună.
  3
  Fii activ în jurul casei împreună. Deși treburile nu sunt distractive, puteți avea mai multă distracție cu soția dvs., dacă sunteți activi în jurul casei împreună, în loc să faceți rău ceea ce trebuie făcut. Acest lucru vă va aduce și mai aproape. Dacă trebuie să fixați acoperișul, asigurați-vă că soția dvs. este aproape de dvs. pe teren, astfel încât să puteți vorbi în timp ce faceți lucrurile. Dacă aveți o grădină, încercați să plantați ceva împreună. Cine spune că grădinăritul este munca femeii? Casa de primăvară curăță împreună. Nu lăsați soția să facă toată curățenia. Pictați o cameră nouă a casei împreună. Aceasta este o modalitate foarte bună de a te distra și de a îmbunătăți aspectul casei tale.

Cap 4
Înțelegerea nevoilor soției tale

 1. Fii tată, nu babysitter.
  1
  Fii tată, nu babysitter. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți copii, atunci ar trebui să încercați să petreceți cât mai mult timp cu ei cât puteți, în loc să așteptați ca soția dvs. să se obosească și apoi să preia. Soția ta îi iubește pe copiii tăi, dar ea i-ar plăcea dacă ai fi ajutat cât ai putut. Nu trebuie să vă întoarceți niciodată cu copiii. Puteți împleti legătura prin a lua copiii în parc sau împreună cu o noapte de film de familie. Dacă lucrați în timp ce soția dvs. rămâne acasă cu copiii, încercați să faceți cât mai mult timp pentru a le vedea când sunteți acasă. Alegeți câteva weekend-uri atunci când vă petreceți împreună cu copiii pentru a oferi soției dvs. un timp de odihnă. Mamă este un lucru minunat, dar este, de asemenea, epuizant.
 2. Dă-i puțin spațiu.
  2
  Dă-i puțin spațiu. Partea de a-ți ține soția fericită înseamnă să îi dai ceva timp. Deși poate părea aproape imposibil să îi oferiți un spațiu atunci când viața dvs. este atât de înfășurată, permițându-i să facă ceva din când în când, vă va face să vă apreciați și mai mult. Să-i viziteze din când în când familia fără tine. Nu trebuie să fii acolo la fiecare eveniment de familie - decât dacă insistă. Lasă-i să aibă o noapte de fete cu prietenii ei odată odată. De asemenea, nu trebuie să fiți la orice eveniment social. Să-și urmărească hobby-urile și interesele. Nu trebuie să faceți tot aceleași sporturi, să iubiți toate emisiunile de televiziune sau să citiți toate aceleași cărți.
 3. Înțelegeți dificultățile din cariera sau ocupația ei.
  3
  Înțelegeți dificultățile din cariera sau ocupația ei. Acordați-vă timp să discutați cu soția dvs. despre cariera sa și să îi oferiți sfatul atunci când este necesar. Amintiți-vă cât de greu este să fiți o soție, o mamă și o femeie de carieră în același timp. Lăsați soția să-și elibereze slujba din când în când. Are nevoie de dragostea și sprijinul tău. Dacă are o săptămână dificilă la lucru, ar trebui să-i faci prânzul sau să o dai cu o cafea și să preiei treburile acasă pentru puțin timp. Dacă ea este o mamă la domiciliu, amintiți-vă că și acesta este un loc de muncă cu normă întreagă și nu unul ușor. Fiți conștienți de nevoile ei și de dificultățile vieții ei de zi cu zi.