Cum să inventezi un produs

Sunteți convins să creați un produs incredibil de popular care schimbă viața? Atunci nu așteptați! Luați acești pași simpli pentru a vă face propria invenție și pentru a ieși pe piețe și a crea produse de schimbare a lumii.

Cap 1
Imaginați-vă produsul

 1. Creați idei.
  1
  Creați idei. Primul pas în a veni cu un produs cu adevărat unic și util este ideea de brainstorming. Luați în considerare domeniul dvs. de expertiză - ceea ce sunteți mai interesat și știți cel mai mult despre? Pentru a inventa ceva de la început până la sfârșit, va trebui să stați în domeniul tau de cunoaștere. În caz contrar, puteți avea o idee grozavă, dar nu înțelegeți cum să o implementați. Încercați să faceți o listă cu toate lucrurile care vă interesează. Acestea ar putea fi hobby-uri, locuri de muncă sau produse pe care le utilizați în mod regulat. Aflați problema pe care o aveți în câteva produse. Adăugați-o la lista dvs. de brainstorming. Pentru fiecare activitate sau element de interes pentru dvs., faceți o listă a posibilelor îmbunătățiri care ar putea fi făcute sub forma unei invenții. Aceasta ar putea include variații ale produsului sau activității sau suplimente utile. Faceți o listă gravă. Este mai bine să aveți prea multe idei decât prea puține, așa că continuați să vă înscrieți până când nu vă puteți gândi la absolut nimic altceva de adăugat. Păstrați în permanență un jurnal cu dvs., pentru a adăuga în mod constant elemente noi în lista dvs. de posibile invenții. Păstrarea ideilor dvs. toate organizate într-un singur loc, un jurnal, vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți fără mâncare și să vă permiteți să vă revedeți ideile ulterior. Nu vă grăbiți procesul de brainstorming. Inspirația poate să nu vă lovească ca fulgerul și ar putea necesita câteva săptămâni sau luni de idei de listare înainte de grevele dvs. de epifanie.
 2. Alegeți o idee.
  2
  Alegeți o idee. Odată ce ați petrecut ceva timp având în vedere toate opțiunile posibile, alegeți cea mai bună idee pentru o invenție. Acum va trebui să vă petreceți timpul luând în considerare detaliile proiectului. Desenați câteva schițe din ceea ce vă imaginați că va arăta invenția dvs. și apoi luați în considerare câteva întrebări importante. Ce ați putea adăuga pentru a îmbunătăți acest produs? Ce este cu invenția dvs. atât de specială încât oamenii se vor simți forțați să-i aducă în viața lor? De ce invenția ta este atât de mare? Gândiți-vă la schimbările care ar putea fi necesare. Ce părți ale invenției dvs. sunt inutile sau inutile? Există vreo modalitate de a le face mai eficiente sau mai ieftine? Luați în considerare toate aspectele invenției dvs., inclusiv toate părțile necesare și detalii importante despre cum funcționează sau ce va face. Păstrați aceste răspunsuri și idei în jurnalul dvs. pentru a vă putea referi la ele. [1]
 3. Cercetează-ți invenția.
  3
  Cercetează-ți invenția. Când vă simțiți încrezători în invenția dvs. și ați făcut alte modificări utile, căutați-l pentru a vă asigura că ideea dvs. este cu adevărat unică. Dacă un alt produs, cum ar fi al tău, a fost deja brevetat, atunci nu vei putea să produci în masă invenția sau să primești propriul brevet. Căutați online produse care corespund descrierii invenției dvs. Dacă aveți deja un nume pentru produsul dvs., căutați și acesta pentru a vă asigura că acesta nu este deja utilizat. Vizitați magazine care oferă produse similare cu cele ale dvs. Căutați rafturile pentru produse similare și chiar mergeți cât mai departe pentru a solicita lucrătorilor din magazin obiecte pe care le-ar putea vinde cu un scop similar. Vizitați o Bibliotecă de depozitare a brevetelor și mărcilor comerciale din apropiere. Aici puteți căuta toate brevetele și categoriile pentru alte invenții ca ale dvs. De asemenea, sunteți gratuit și puteți să utilizați ajutorul bibliotecarilor pentru a vă ajuta în căutarea dvs. Obțineți o căutare profesională a brevetelor se face pentru a verifica dacă nu există cu adevărat alte invenții pe piață similare cu ale dvs. În SUA, brevetele sunt acordate pe baza unei "primei baze de date", mai degrabă decât a unei "primei invenții". Aceasta înseamnă că, de îndată ce reușiți, să depuneți un brevet asupra invenției dvs., astfel încât nimeni altcineva să nu vă poată copia. Dovada (de obicei, sub forma unui jurnal) pe care ați inventat produsul dvs. nu vă va ajuta să obțineți un brevet înainte de altcineva care a depus prima.

Cap 2
Patentarea invenției

 1. Creați o evidență amănunțită a invenției dvs.
  1
  Creați o evidență amănunțită a invenției dvs. Deși nu trebuie să fii prima persoană care inventează produsul pentru a obține un brevet, va trebui totodată să păstrați o evidență a invenției dvs., inclusiv gama completă de specificații și utilizări. Înregistrați procesul de inventare a produsului. Scrieți cum ați venit cu ideea, ce te-a inspirat, cât a durat și de ce vrei să o faci. Afișează toate lucrurile de care ai nevoie pentru ao crea, toate piesele și materialele posibile pentru invenția ta. Păstrați o evidență a cercetărilor dvs., arătând că nu ați întâlnit alte produse de pe piață care sunt similare cu cele ale dvs. și care au deja un brevet. Trebuie să dovediți că invenția dvs. este unică pentru a vă califica pentru un brevet. Luați în considerare valoarea comercială a invenției dvs. Există taxe în obținerea unui brevet, chiar dacă nu folosiți un avocat pentru brevete. Înainte de a vă angaja la aceste taxe, asigurați-vă că ați înregistrat valoarea comercială și venitul potențial bazat pe vânzările invenției dvs. În acest fel, veți ști că potențialul de câștig al produsului dvs. depășește suma pe care o veți plăti în taxe. Creați un desen informal al invenției dvs. Nu aveți nevoie să creați ceva fantezist, dar dacă aveți un desen precis al invenției dvs., ar putea fi necesară înregistrarea brevetului. Dacă nu ești singur artist, gândește-te să ai un prieten artistic sau membru al familiei să creeze desenul pentru tine.
 2. Luați în considerare angajarea unui avocat de brevetare.
  2
  Luați în considerare angajarea unui avocat de brevetare. Deși avocații de brevete pot fi foarte scumpi, ajutorul lor poate fi de neprețuit. Funcția principală a unui avocat de brevete este de a vă ajuta să obțineți un brevet și de a face față încălcării brevetelor. Avocații pentru brevete pot oferi sfaturi pe baza celor mai recente modificări ale legislației privind brevetele, pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent. Dacă cineva vă încalcă brevetul (după ce ați obținut-o), avocatul dvs. de brevetare vă poate ajuta să luați măsuri legale pentru a rezolva problema sau pentru a le da în judecată dacă este necesar. Dacă invenția dvs. este clasificată în categoria "tehnologie", un avocat de brevetare poate fi util în mod special pentru a vă asigura că progresele tehnologice similare nu sunt deja în curs de desfășurare de către alte companii sau întreprinderi. Tehnologia este una dintre zonele de dezvoltare cu cea mai rapidă dezvoltare și una dintre cele mai dificile zone de brevetare.
 3. Obțineți o cerere provizorie de brevet.
  3
  Obțineți o cerere provizorie de brevet. O cerere de brevet provizorie, denumită și PPA, vă arată invenția ca fiind în curs de obținere a brevetului. Aceasta înseamnă că veți fi siguri de ceilalți copiați ideea în timp ce cererea dvs. de brevet este încă procesată. Acest pas este opțional, dar poate fi foarte util pentru a vă salva de durere și frustrare, dacă cineva obține un brevet cu aceeași invenție ca și dvs. puțin înainte de a vă face. Va trebui să plătiți o taxă care variază de la 65 la 260 dolari pe baza afacerii pentru care lucrați și a elementului pe care doriți să-l acordați.
 4. Dosar pentru un brevet.
  4
  Dosar pentru un brevet. Odată ce ați organizat toate informațiile despre invenția dvs., puteți depune o cerere de brevet obișnuită sau RPA. Acestea sunt depuse prin intermediul USPTO pe site-ul lor web sau într-un birou dacă vă aflați aproape de unul. Pur și simplu urmați instrucțiunile pas cu pas furnizate în formular și furnizați toate informațiile necesare înainte de a le trimite. [3]

Cap 3
Efectuarea invenției dvs. o realitate

 1. Creați un prototip.
  1
  Creați un prototip. Cu brevetul dvs. în lucrări, este un moment potrivit să creați un model de lucru al invenției dvs. Nu vă faceți griji că ați făcut-o cu materiale scumpe sau că ați trecut printr-un proces amplu, fă-ți singur o versiune a invenției tale. Nu aveți obligația de a vă face prototipul din aceleași materiale pe care invenția dvs. ar putea să le producă în masă, cu excepția cazului în care este absolut imperativ să vă creați produsul. Dacă nu reușiți să faceți prototipul pe cont propriu, puteți plăti o companie pentru a vă face una. Acest lucru poate deveni destul de scump, de aceea, asigurați-vă că întotdeauna încercați să o faceți mai întâi.
 2. Creați o prezentare.
  2
  Creați o prezentare. Cu brevetul și prototipul în mână, sunteți pe drumul spre succes! Următorul pas este să faceți o prezentare care acoperă complet bazele invenției dvs. Puteți utiliza acest lucru pentru a vă arăta atât potențialilor producători, cât și cumpărătorilor, deși puteți crea versiuni ușor diferite ale prezentării dvs. pentru fiecare scop. Asigurați-vă că prezentarea dvs. este foarte profesionistă, indiferent de modul în care o creați. Puteți crea un tablou de prezentare PowerPoint, video sau prezentare fizică. Utilizați o mulțime de informații utile, diagrame și imagini. Asigurați-vă că acoperiți specificațiile produsului, utilizările și rezultatele pe termen lung sau beneficii. Deși este opțional, puteți alege să angajeze un designer grafic pentru a crea o prezentare spectaculoasă pentru invenția dvs. Efectuarea acesteia cât mai atractivă din punct de vedere vizual va încuraja interesele producătorilor și cumpărătorilor. Asigurați-vă că vorbirea dvs. a fost rezolvată și pentru prezentare. Nu este suficient să aveți diagrame și imagini minunate, trebuie să fiți bine la audieri publice. Nu țineți minte cartelele de note, dar aveți o idee (cu ajutorul unor note, dacă este necesar) despre tot ceea ce dorești să spui și răspunsurile la întrebările frecvente care ar putea fi cerute.
 3. Prezentați invenția dvs. unui producător.
  3
  Prezentați invenția dvs. unui producător. Găsiți producătorii locali care creează produse similare cu ale dvs. și faceți apel la ele pentru a vă produce invenția pentru dvs. S-ar putea să trebuiască să le trimiteți o scrisoare introductivă, pentru a începe, explicând cine sunteți și ce doriți de la ei. După ce veți auzi din scrisoarea dvs. (corespondență melc sau e-mail), pregătiți prezentarea. Probabil că va trebui să vă prezentați invenția și să le explicați ce doriți de la compania lor. Asigurați-vă că le-ați lăsat cu o copie a prezentării și a informațiilor dvs., astfel încât să poată examina chiar și după ce ați plecat. Subliniați de ce și cum invenția dvs. nu numai că va ajuta pe oameni, ci va face producătorul o mulțime de bani. Sunt oameni de afaceri ca tine și doresc să știe ce vor obține la încheierea înțelegerii dacă vor fi parteneri cu tine.
 4. Produce invenția ta.
  4
  Produce invenția ta. Odată ce obțineți un producător la bord cu invenția dvs., începeți să-l produceți în masă! Deși va fi probabil cel mai bine să începeți în loturi mici (compania dvs. de producție vă va vorbi despre acest lucru), puteți începe să vă creați invenția în sute sau mii.
 5. Publicați-vă invenția.
  5
  Publicați-vă invenția. Ai scos totul jos; patentul dvs., prototipul dvs., un producător și în cele din urmă invenția dvs. a fost produsă în serie. Găsiți modalități de a face publicitate pentru a obține un potențial maxim de vânzare. Faceți cunoștință cu proprietarii de afaceri locale și cu managerii magazinelor pentru a discuta despre vânzarea produsului cu ei. Puteți să vă prezentați prezentarea pentru a explica de ce acest lucru este o opțiune excelentă pentru afacerea lor, în plus față de ajutorul unui antreprenor local. Creați anunțuri pentru invenția dvs. Investiți ajutorul unui designer grafic local pentru a crea imagini și clipuri video pe care oamenii cer să vă cumpere produsul dvs.! Găsiți modalități de a afișa anunțul dvs. în zona dvs. Multe ziare, posturi de televiziune și posturi de radio locale sunt în măsură să vă facă publicitate pentru o mică taxă. Răspândiți cuvântul printre prietenii și familia dvs. Obținerea celor mai apropiați de cei pe care-i îmbogățiți cu ideea dvs. vă va ajuta să obțineți cuvintele despre invenția dvs. și despre noi comunități și populații noi. Organizați sesiuni de informare locale și cabine și conferințe antreprenoriale și târguri de afaceri. Uită-te în costul de a avea o cabină pentru a face publicitate produsului dvs. la convențiile din apropierea dvs. [4]