Cum să vă păstrați laptopul de la supraîncălzire

Multe laptop-uri se supraîncălzesc deoarece ventilatorul din partea inferioară este blocat, iar unitatea hard disk nu reușește repede. Utilizând una (sau toate) aceste metode, puteți să păstrați laptopul mai frig și să funcționați eficient.

Cap 1
Elevație

 1. Ridicați laptopul.
  1
  Ridicați laptopul. Puneți o carte sau un element mic (cum ar fi stația de andocare pentru iPod-ul dvs.) sub bateria calculatorului dvs. când stați la birou. Această înclinare ușoară permite aerului să curgă mai mult sub laptop, menținându-l semnificativ mai rece. Asigurați-vă că cartea nu blochează orificiul inferior al ventilatorului. Dacă o carte nu vă ajută, puteți încerca ceva mai neuniform. Încercați să lipiți patru prize dintr-o tavă de ou în patru colțuri ale laptopului. Fie le puteți lipi cu o bandă adezivă / bandă de mascare sau puteți folosi bandă de cârlig și buclă pentru un design flexibil.

Cap 2
Păstrați-l rece

 1. Cumpărați un laptop de răcire.
  1
  Cumpărați un laptop de răcire. Există multe mărci de la care puteți alege (Thermaltake, Xion, Targus) și sunt disponibile la magazine de calculatoare cum ar fi Best Buy sau online de la Newegg. Puteți cumpăra chiar șanțuri sau standuri de calculatoare, care au ventilație. Dacă nu vă puteți permite / găsi mat de răcire, preferați întotdeauna ceva greu sub laptop, mai degrabă decât ceva moale. De exemplu, utilizați o carcasă din plastic, un birou de birou, o masă de tavă sau chiar o placă de tăiere din lemn pentru a oferi o suprafață solidă și plată pentru a permite un flux adecvat de aer. Nu folosiți laptopul pe suprafețe moi, cum ar fi o canapea, mochetă, pilă pliată sau pernă. Orice guri de ventilație situate pe partea inferioară a laptopului dvs. va fi blocată, iar fluxul de aer va fi redus, cauzând supraîncălzirea acestuia. Poate chiar să supraîncălzească suficient pentru a prinde focul.
 2. Mențineți un mediu rece. Încercați să păstrați laptopul într-o zonă cu aer condiționat sau răcoroasă pentru a permite sistemului să se răcească și să îl împiedice să se supraîncălzească.
  2
  Mențineți un mediu rece. Încercați să păstrați laptopul într-o zonă cu aer condiționat sau răcoroasă pentru a permite sistemului să se răcească și să îl împiedice să se supraîncălzească.
 3. Luați în considerare utilizarea unui radiator.
  3
  Luați în considerare utilizarea unui radiator. Utilizați o bară plată din oțel ca radiator extern. Funcționează deoarece calculatorul dvs. trebuie să încălzească mai multă masă înainte de supraîncălzire. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, cu cât bara este mai mare, cu atât va dura mai mult timp ca ea să supraîncălzească. Acesta va funcționa numai dacă laptopul dvs. are un carcasă din metal și se simte cald.

Cap 3
Setarea pc-ului

 1. Obțineți un program pentru a urmări temperatura.
  1
  Obțineți un program pentru a urmări temperatura. Mai multe sunt disponibile.
 2. Opriți overclockarea.
  2
  Opriți overclockarea. Dacă vă overclocați computerul, acesta va fi mai fierbinte decât de obicei. Dacă nu ați făcut-o, nu este nevoie să subliniați, deoarece vă va afecta computerul.
 3. Coborâți stările procesorului maxim.
  3
  Coborâți stările procesorului maxim. Rețineți, aceasta este numai pentru Windows. S-ar putea să puteți face acest lucru pe Mac, dar Windows este mai ușor. Faceți clic pe baterie, alegeți mai multă opțiune de alimentare. Schimbați setările planului pentru cea pe care o utilizați, apoi faceți clic pe Setări avansate de alimentare. Faceți clic pe managementul puterii procesorului, apoi pe cel maxim, pe starea procesorului. Setați ambele la aproximativ 70-90%. (Se recomandă 80%).
 4. Coborâți luminozitatea.
  4
  Coborâți luminozitatea. Acest lucru funcționează bine!