Cum să introduce o linie în cuvânt

Linile vă permit să creați pauze vizuale clare în documentele dvs. Ele pot evidenția, de asemenea, rubrici importante. Acest eduCum vă va arăta câteva modalități diferite de a introduce o linie în Word.

Cap 1
Utilizarea instrumentului linie orizontală

 1. Plasați cursorul în locul în care doriți să inserați linia.
  1
  Plasați cursorul în locul în care doriți să inserați linia. Puteți introduce o bară orizontală în orice parte a documentului. Această linie este una dintre cele mai ușor de utilizat, deoarece vă puteți deplasa cu ușurință în jurul documentului după ce ați introdus-o.
 2. Faceți clic pe fila Pagina principală.
  2
  Faceți clic pe fila Pagina principală. Dacă utilizați Office 2007 sau o versiune ulterioară, faceți clic pe fila Pagina principală pentru a găsi butonul potrivit. Dacă utilizați Office 2003 sau o versiune anterioară, faceți clic pe meniul Inserare.
 3. Faceți clic pe butonul săgeată în jos de lângă butonul Frontiere.
  3
  Faceți clic pe butonul săgeată în jos de lângă butonul Frontiere. Butonul "Frontiere" poate fi găsit în grupul Paragraf și arată ca patru cutii cu linii punctate. Dacă faceți clic pe săgeata în jos, vor fi afișate toate opțiunile de frontieră.
 4. Selectați "Linia orizontală".
  4
  Selectați "Linia orizontală". "
 5. Faceți dublu clic pe linia de editare.
  5
  Faceți dublu clic pe linia de editare. Aceasta va deschide o fereastră nouă, permițându-vă să ajustați opțiunile de linie. Puteți schimba culoarea, lățimea, înălțimea și alinierea pentru a se potrivi nevoilor dvs.
 6. Faceți clic și trageți linia pentru ao muta.
  6
  Faceți clic și trageți linia pentru ao muta. Puteți muta linia în orice loc al documentului. Nu poate exista pe aceeași linie ca textul, deci va fi plasat pe propria linie direct sub orice text.
 7. Trageți marginile pentru a redimensiona linia.
  7
  Trageți marginile pentru a redimensiona linia. Dacă faceți clic și trageți casetele de-a lungul marginii liniei, veți putea să-l redimensionați. Aveți posibilitatea să transformați linia într-o bară groasă sau să o micșorați astfel încât să nu necesite suficient spațiu.

Cap 2
Utilizarea tastaturii

 1. Plasați cursorul în locul în care doriți să apară linia dvs.
  1
  Plasați cursorul în locul în care doriți să apară linia dvs. Va trebui să vă aflați pe o linie necompletată, deoarece acest lucru nu va funcționa dacă există un text înainte sau după cursorul dvs. pe aceeași linie. Veți crea o linie orizontală care se extinde de la o margine a paginii la cealaltă. Linia se va opri la marjele setate.
 2. Introduceți trei liniuțe într-un rând.
  2
  Introduceți trei liniuțe într-un rând. Utilizați tasta Dash pe rândul de numere din partea superioară a tastaturii sau pe tastatura numerică.
 3. Presa .
  3
  Presa . â † μ Introduceți pentru a transforma liniuțele într-o linie.
 4. Utilizați caractere diferite pentru diferite stiluri de linie.
  4
  Utilizați caractere diferite pentru diferite stiluri de linie. Există o varietate de linii diferite pe care le puteți crea utilizând alte caractere decât liniuța: [1] *** va crea o linie punctată. ___ va crea o linie solidă mai îndrăzneață. === va crea o linie dublă. ### va crea o linie cu trei benzi, cu o dungă centrală îndrăzneață. ~~~ va crea o linie făcută din îngrijire.
 5. Faceți clic și trageți linia pentru ao muta.
  5
  Faceți clic și trageți linia pentru ao muta. Puteți să faceți clic și să trageți linia pentru a vă deplasa puțin în sus și în jos pe pagină. Nu o puteți muta în afara "liniei" pe care o ocupă în prezent.

Cap 3
Desenarea unei linii

 1. Faceți clic pe fila Inserare.
  1
  Faceți clic pe fila Inserare. Puteți utiliza instrumentele de desen Word pentru a desena o linie în document. Acest lucru vă va oferi cel mai mult control asupra a ceea ce arată linia. Dacă utilizați Word 2003 sau o versiune ulterioară, faceți clic pe meniul Inserați în loc și selectați "Imagine" â † "Desenare nouă".
 2. Faceți clic pe butonul "Forme" și selectați linia dorită.
  2
  Faceți clic pe butonul "Forme" și selectați linia dorită. Puteți selecta o linie simplă, dreaptă sau puteți selecta dintr-o varietate de alte tipuri de linii.
 3. Faceți clic și trageți grila pentru a trage linia.
  3
  Faceți clic și trageți grila pentru a trage linia. Țineți apăsată tasta Shift pentru a forța linia să rămână perfect orizontală.
 4. Faceți clic și trageți linia pentru ao muta.
  4
  Faceți clic și trageți linia pentru ao muta. Deoarece linia este un desen, ea poate fi plasată direct peste text. Faceți clic și trageți linia pentru ao muta în jurul documentului.
 5. Selectați linia și apoi faceți clic pe fila Format pentru a deschide instrumentele de desen.
  5
  Selectați linia și apoi faceți clic pe fila Format pentru a deschide instrumentele de desen. Această filă vă permite să modificați culoarea liniei, să adăugați efecte sau să alegeți dintre temele prestabilite. [2] Faceți clic pe butonul "Shape Outline" pentru a schimba culoarea sau pentru a face linia punctată, punctată sau pentru a schimba grosimea. Faceți clic pe butonul "Efecte de formă" pentru a adăuga efecte la linie, cum ar fi umbra sau strălucirea.