Cum să adăugați subtitrări la un videoclip descărcat

O mulțime de playere media vă va permite să selectați mai multe fișiere de subtitrări pentru a fi redate cu filmul dvs., dar uneori pur și simplu nu puteți încărca subtitrările, indiferent de efortul pe care îl încercați. În aceste cazuri, este posibil să doriți să definiți subtitrările în fișierul video în sine. Aceasta înseamnă că subtitrările vor apărea întotdeauna, indiferent de ce player media folosiți. Pentru a face acest lucru, va trebui să re-codificați fișierul video, care va adăuga subtitrările direct la cadre. Citiți mai departe după salt pentru a afla cum.

Cap 1
Tencoder

 1. Plasați fișierul video și fișierul de subtitrări în același folder.
  1
  Plasați fișierul video și fișierul de subtitrări în același folder. Asigurați-vă că fișierul de subtitrare are exact același nume ca fișierul video. De exemplu, dacă fișierul video este numit "MyMovie.mp4", fișierul de subtitrare ar trebui să fie numit "MyMovie" plus extensia, care poate fi .srt, .ssa sau alt format de subtitrări. Ambele fișiere trebuie să fie în aceeași locație pe computer.
 2. Descărcați TEncoder.
  2
  Descărcați TEncoder. Există o mare varietate de programe de conversie video și de codare disponibile online, iar majoritatea subtitrărilor pot fi codate fără prea multe dificultăți. Una dintre cele mai puternice și populare soluții este de a folosi TEncoder, un encoder video cu sursă deschisă disponibil pentru descărcare gratuită.
 3. Deschideți fișierul video din TEncoder.
  3
  Deschideți fișierul video din TEncoder. Faceți clic pe butonul Adăugare fișier din partea de sus a ferestrei TEncoder pentru a selecta fișierul film la care doriți să adăugați subtitrări.
 4. Selectați opțiunile de conversie video.
  4
  Selectați opțiunile de conversie video. Sub lista de fișiere, veți găsi mai multe opțiuni de conversii care trebuie să fie setate înainte de a putea continua. Majoritatea acestor opțiuni pot fi lăsate la setările implicite. Puteți schimba fiecare opțiune pentru a satisface nevoile proiectului dvs., dar pur și simplu adăugați subtitrări la videoclipul dvs., nimic nu trebuie schimbat. Dacă doriți să modificați formatul fișierului convertit, alegeți un nou format din lista Video Codec. Dacă doriți să păstrați același format, selectați Copiați din lista acestora. Dacă doriți să micșorați calitatea videoclipului pentru a accelera procesul de codificare, alegeți un bitrate video mai mic. Setarea acestei valori mai scăzute decât cea implicită poate duce la o reducere semnificativă a calității.
 5. Activați subtitrările.
  5
  Activați subtitrările. În secțiunea Alte opțiuni, bifați caseta numită "Subtitrări activate". Fișierul de subtitrare TREBUIE să fie în același director ca și video și TREBUIE să aibă același nume de fișier, altfel subtitrările nu vor fi încărcate.
 6. Activați două treceri pentru codificare.
  6
  Activați două treceri pentru codificare. Dacă doriți ca videoclipul final să aibă o calitate superioară, bifați caseta cu eticheta "Do două treceri". Aceasta va executa de două ori procesul de codificare, rezultând un fișier de calitate mai bună. Procesul de codificare va dura aproximativ de două ori mai mult decât normal.
 7. Începeți codificarea.
  7
  Începeți codificarea. După ce toate opțiunile sunt configurate, faceți clic pe butonul Codare pentru a începe procesul. Acest lucru poate dura o perioadă semnificativă de timp dacă aveți un calculator lent, deci începeți codarea atunci când știți că nu veți avea nevoie să folosiți calculatorul pentru câteva ore. [1] Videoclipurile mai lungi și prelucrarea de calitate superioară vor dura mult mai mult decât setările de calitate inferioară.

Cap 2
Virtualdub

 1. Plasați fișierul video și fișierul de subtitrări în același folder.
  1
  Plasați fișierul video și fișierul de subtitrări în același folder. Asigurați-vă că fișierul de subtitrare are exact același nume ca fișierul video. De exemplu, dacă fișierul video este denumit "MyMovie.mp4", fișierul de subtitrare ar trebui să fie numit "MyMovie" plus extensia, care ar trebui să fie .srt sau .ssa. Ambele fișiere trebuie să fie în aceeași locație pe computer.
 2. Descărcați VirtualDub.
  2
  Descărcați VirtualDub. Acesta este un program gratuit, open-source care poate fi descărcat direct de la dezvoltator. Este un program de editare video ușor, care poate adăuga rapid subtitrări la videoclipul dvs.
 3. Descărcați filtrul Subtitler.
  3
  Descărcați filtrul Subtitler. Găsiți filtrul Subtitler pentru descărcare de pe site-ul VirtualDub. Acest filtru va adăuga subtitrările la fluxul video în timp ce acesta este codat. Instalați filtrul deschizând VirtualDub, făcând clic pe meniul Video și selectând Filtre. Faceți clic pe butonul Adăugați și apoi pe butonul Încărcați. Căutați fișierul "subtitrat.vdf" pe care l-ați descărcat și apăsați Deschideți.
 4. Conversia subtitrărilor.
  4
  Conversia subtitrărilor. Dacă subtitrările sunt în format .srt, acestea vor trebui convertite în .ssa pentru a fi citite de VirtualDub. Utilizați un convertor SRT-SSA care poate fi găsit online. Există mai multe opțiuni gratuite. Dacă fișierul dvs. de subtitrări este deja .ssa, nu trebuie să faceți nimic.
 5. Încărcați videoclipul în VirtualDub.
  5
  Încărcați videoclipul în VirtualDub. Faceți clic pe meniul Video din VirtualDub și asigurați-vă că este selectat "Modul complet de procesare". Apoi, faceți clic pe meniul Fișier și apoi selectați Deschideți fișier video. Căutați fișierul video la care doriți să adăugați subtitrări.
 6. Adăugați subtitrările.
  6
  Adăugați subtitrările. Odată ce videoclipul a fost încărcat, faceți clic pe meniul Video și selectați Filtre. Faceți clic pe butonul Adăugați și selectați Subtitrare din listă. Apăsați OK și vi se va cere să încărcați fișierul .ssa. Căutați-o pe computer și apăsați pe OK.
 7. Setați compresia.
  7
  Setați compresia. Faceți clic pe meniul Video și apoi selectați Compresie. Selectați codecul care se potrivește cu tipul de fișier. XviD Mpeg-4 va fi unul dintre cele mai comune codec-uri pe care le veți folosi.
 8. Începeți codificarea.
  8
  Începeți codificarea. Faceți clic pe Fișier și apoi selectați "Salvați ca .avi". Salvați video oriunde v-ați dori pe computer. După ce faceți clic pe Salvați, procesul de codificare va începe. Acest lucru ar putea dura o perioadă semnificativă de timp, în funcție de sistemul dvs. [2]

Cap 3
Vlc player

 1. Descărcați și instalați Player VLC.
  1
  Descărcați și instalați Player VLC. Dacă nu îl aveți deja, descărcați playerul VLC de pe site-ul dezvoltatorului. Acesta este un program gratuit, și ar trebui să dureze doar câteva minute pentru a obține setup.
 2. Descărcați fișierul de subtitrări pentru videoclip.
  2
  Descărcați fișierul de subtitrări pentru videoclip. VLC Player va încărca automat fișierele de subtitrări localizate în aceeași locație ca fișierul video care se redă, atâta timp cât fișierul de subtitrare se aliniază cu videoclipul. Puteți găsi fișiere de subtitrări pentru aproape orice film sau spectacol într-o varietate de locații online. Pur și simplu căutați titlul plus "fișier subtitrare" sau "srt". SRT este unul dintre cele mai comune formate de fișiere de subtitrare. Subtitrările pot fi, de asemenea, în format SSA.
 3. Plasați fișierul de subtitrare în același director ca și videoclipul dvs.
  3
  Plasați fișierul de subtitrare în același director ca și videoclipul dvs. Acesta poate fi într-un dosar cu multe videoclipuri diferite. Redenumiți fișierele de subtitrări astfel încât să aibă același nume ca și videoclipul.
 4. Deschideți filmul în VLC.
  4
  Deschideți filmul în VLC. Puteți fie să porniți VLC și apoi încărcați filmul, fie puteți seta fișierul film să se deschidă automat în VLC. În orice caz, asigurați-vă că VLC încarcă filmul.
 5. Încărcați subtitrările.
  5
  Încărcați subtitrările. Odată ce fișierul filmului a început să fie redat, faceți clic pe meniul Subtitlu și faceți clic pe "Adăugați fișierul subtitrărilor". Răsfoiți fișierul de subtitrare și deschideți-l. Subtitlurile ar trebui să fie afișate în partea inferioară a videoclipului. Fișierul de subtitrare nu va fi adăugat la videoclip. Va trebui să păstrați fișierul de subtitrări pentru a le vedea.