Cum să identificați un pedofil

Toți părinții doresc să-și protejeze copiii de prădători, dar cum vă păstrați copiii în siguranță atunci când nu știți cum să-i vedeți pe cineva? Oricine poate fi un molester copil, astfel încât identificarea poate fi dificilă - în special pentru că cele mai multe molestere copil sunt în primul rând de încredere de către copiii care abuzează. Citiți mai jos pentru a afla ce comportamente și trăsături sunt steaguri roșii, ce situații trebuie evitate și cum să descurajați molesterii copiilor să vizeze copilul.

Cap 1
Cunoașterea profilului unui copil molester

 1. Înțelegeți că orice adult ar putea fi un molester copil.
  1
  Înțelegeți că orice adult ar putea fi un molester copil. Nu există nicio caracteristică fizică, aspect, profesie sau tip de personalitate pe care îl împărtășesc toți tentativi. Înșelătoarele pentru copii pot fi orice sex sau rasă, iar afilierea, ocupația și hobby-urile lor religioase sunt la fel de diverse ca și ceilalți. Un molester de copii poate părea că este fermecător, iubitor și absolut bun, în timp ce adăpostește gândurile pradătoare pe care el sau ea este adeptul să se ascundă. Asta inseamna ca nu trebuie sa renuntati niciodata la ideea ca cineva ar putea fi un molestator de copii din mana. [2]
 2. Știți că cei mai mulți molesteri copii sunt cunoscuți de copiii pe care îi abuzează.
  2
  Știți că cei mai mulți molesteri copii sunt cunoscuți de copiii pe care îi abuzează. Treizeci la sută dintre copiii care au fost abuzați sexual au fost abuzați de un membru al familiei și 60% au fost abuzați de un adult despre care știa cine nu era membru al familiei. Aceasta înseamnă că doar 10% dintre copiii care sunt abuzați sexual au fost vizați de un străin total [3]. În majoritatea cazurilor, molestatorul copilului se dovedește a fi cineva cunoscut copilului prin școală sau altă activitate, cum ar fi un vecin, profesor, antrenor, membru al clerului, instructor de muzică sau babysitter. [4] Membrii familiei, cum ar fi mamele, părinții, bunicile, bunicii, mătușile, unchii, verișorii, pasarii și așa mai departe, pot fi, de asemenea, pradă sexuală.
 3. Cunoașteți caracteristicile comune ale unui molester copil.
  3
  Cunoașteți caracteristicile comune ale unui molester copil. În timp ce oricine se poate dovedi a fi un molester copil, majoritatea molestărilor copilului sunt bărbați, indiferent dacă victimele lor sunt bărbați sau femei. [5] Mulți pradatori sexuali au un istoric de abuz în propriul trecut, fie fizic, fie sexual. Unii au, de asemenea, boli psihice, cum ar fi o stare de spirit sau o tulburare de personalitate [6]. Bărbații heterosexuali și homosexuali sunt la fel de probabil să fie bolnavi de copil. Ideea că bărbații homosexuali sunt mai susceptibili de a fi molestari ai copilului este un mit complet [7]. Infirmitățile de boală ale copiilor au mai multe șanse să abuzeze de băieți decât de fete.
 4. Fiți conștienți de comportamentele obișnuite demonstrate de molestarea copiilor.
  4
  Fiți conștienți de comportamentele obișnuite demonstrate de molestarea copiilor. O molestă a copilului nu manifestă adesea un interes atât de mare pentru adulți ca și în cazul copiilor. Ei pot avea locuri de muncă care să le permită să se afle în jurul copiilor dintr-o anumită grupă de vârstă sau să facă alte căi de a petrece timp cu copiii, acționând ca antrenor, babysitter sau vecin care încearcă să ajute. copii ca și cum ar fi adulți. S-ar putea să se refere la un copil, așa cum s-ar referi la un prieten adult sau la un amant. [9] Infirmorii de copii spun adesea că îi iubesc pe toți copiii sau se simt ca și cum ar fi copii.
 5. Căutați semne de îngrijire.
  5
  Căutați semne de îngrijire. Termenul "îngrijire" se referă la procesul în care copilul se preocupă să câștige încrederea copilului și, uneori, și la încrederea părinților. De-a lungul a mai multor luni sau chiar ani, un molester copil va deveni din ce în ce mai mult un prieten de încredere al familiei, oferind babysit, cumpărăturile copilului sau în călătorii sau petrecerea timpului cu copilul în alte moduri. Mulți moștenitori de copii nu vor începe să abuzeze de un copil până când încrederea nu a fost câștigată. Unii pot folosi opiniile altora în jurul lor pentru a-și susține încrederea în scopul de a face copiii la cumpărături. Înșelătorii de copii caută copiii care sunt vulnerabili la tactica lor pentru că nu au sprijin emoțional sau nu primesc suficientă atenție la domiciliu sau vor încerca să convingă părinții că copiii lor sunt în siguranță cu ei și că nu merg departe. Infirmatorul copilului va încerca să intervină ca figura "părinte" pentru copil. Unii molestari de copii pradă copiilor părinților singuri care nu sunt disponibili să ofere o supraveghere atât de mare sau să convingă părinții că sunt oameni destul de drăguți pentru a supraveghea fără ei. Un molestator de copii va folosi adesea o gamă de jocuri, trucuri, activități și limbi pentru a câștiga încredere și / sau a înșela un copil. Acestea includ: păstrarea de secrete (secrete sunt valoroase pentru majoritatea copiilor, fiind văzute ca ceva "adult" și o sursă de putere), jocuri sexuale explicite, fondling, sărutări, atingeri, comportament sexual sugestiv, expunerea unui copil la materiale pornografice, coerciție , mită, lingușire, și - cel mai rău dintre toate - afecțiune și iubire. Fiți conștienți de faptul că aceste tactici sunt în cele din urmă utilizate pentru a vă izola și confunda copilul.

Cap 2
Protejarea copilului dvs. de la pradă

 1. Aflați dacă infractorii sexuali trăiesc în vecinătatea dvs.
  1
  Aflați dacă infractorii sexuali trăiesc în vecinătatea dvs. Puteți utiliza Departamentul de Justiție al Departamentului de Justiție al Statelor Unite ale Americii (http:
  www.nsopw.gov/en-US) pentru a stabili dacă vreun infractor sexual înregistrat este în zona dvs. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul poștal și să faceți o căutare și veți putea vedea unde pot trăi moștenitorii copilului. De asemenea, puteți căuta nume individuale pentru a vedea dacă o anumită persoană este un infractor sexual. Este bine să fii conștient de potențialii pradă, dar să înțelegi că este ilegal să iei orice fel de acțiune împotriva infractorilor înregistrați sexual.
 2. Controlați activitățile extracurriculare ale copilului.
  2
  Controlați activitățile extracurriculare ale copilului. Fiind implicat cât mai mult posibil în viața copilului dumneavoastră este cea mai bună cale de a vă proteja împotriva molestărilor copilului. Ei vor căuta un copil care este vulnerabil și care nu primește prea multă atenție de la părinții săi sau îi va convinge pe părinți că nu prezintă niciun pericol pentru copilul lor. Arătați-vă la jocuri, practici și repetiții, călătoriți în câmpul de excursii și excursii și petreceți timp pentru a cunoaște adulții în viața copilului dumneavoastră. Fă-ți clar că ești un părinte implicat, prezent. Dacă nu puteți fi acolo pentru o excursie sau o excursie, asigurați-vă că cel puțin doi adulți pe care îi cunoașteți bine vor fi în căutarea unei călătorii. Nu lăsați copilul singur cu adulți pe care nu îi cunoașteți bine. Chiar și rudele pot constitui o amenințare. Cheia trebuie să fie cât mai prezentă posibil.
 3. Înființați o camă de donație dacă angajați un babysitter.
  3
  Înființați o camă de donație dacă angajați un babysitter. Există momente în care nu veți putea să fiți prezenți, deci utilizați alte instrumente pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră este în siguranță. Creați o cameră ascunsă în casa dvs., astfel încât să fie detectată o activitate necorespunzătoare. Indiferent cât de bine credeți că știți pe cineva, trebuie să luați măsuri de precauție pentru siguranța copilului dumneavoastră.
 4. Învățați-vă copilul să rămână în siguranță online.
  4
  Învățați-vă copilul să rămână în siguranță online. Asigurați-vă că copilul dvs. știe că prădătorii prezintă adesea copii sau adolescenți pentru a atrage copiii online. Monitorizați utilizarea de către copil a internetului, menținând regulile în vigoare pentru a limita timpul de "chat". Au discuții regulate cu copilul despre care comunică online. Asigurați-vă că copilul dvs. nu știe niciodată să trimită poze unei persoane pe care a întâlnit-o online sau să întâlnească pe cineva cu care comunică online. Aflați că copiii sunt adesea secreți în privința comportamentului online, în special atunci când sunt încurajați de alții să păstreze secrete, astfel încât va trebui să fiți vigilenți cu privire la starea implicată în activitatea online a copilului dumneavoastră.
 5. Asigurați-vă că copilul dvs. se simte supus emoțional.
  5
  Asigurați-vă că copilul dvs. se simte supus emoțional. [10] Infirmierii copiilor vor cere copiilor să-l păstreze secret de la părinți. Asigurați-vă că copiii dvs. înțeleg că dacă cineva le-a cerut să păstreze un secret de la dvs. că nu este pentru că copilul va intra în necaz, dar persoana care le-a cerut să păstreze secretul știe ce fac ei pentru ei este greșit. Deoarece copiii care nu primesc prea multă atenție sunt deosebit de vulnerabili la pradă, asigurați-vă că petreceți mult timp cu copilul și că se simte bine sprijinit. Acordați-vă timp să discutați cu copilul dvs. în fiecare zi și să lucrați pentru a construi o relație deschisă, de încredere. Exprimați interesul pentru toate activitățile copilului dvs., inclusiv activități școlare, extrașcolare, hobby-uri și alte interese. Lăsați copilul să știe că el sau ea vă poate spune ceva și că sunteți întotdeauna dispus să vorbiți.
 6. Învățați copilul să recunoască atingerea necorespunzătoare.
  6
  Învățați copilul să recunoască atingerea necorespunzătoare. Mulți părinți folosesc metoda "atingere bună, atingere proastă, atingere secretă". Aceasta implică învățarea copilului dvs. că există câteva atingeri potrivite, cum ar fi bătăile pe spate sau pe cele cinci; există câteva atingeri nedorite sau "rele", cum ar fi lovituri sau lovituri, și există și atingeri secrete, care sunt atingeri pe care copilul este spus să păstreze un secret.Utilizați această metodă sau altul pentru a învăța copilul dvs. că unele atingeri nu sunt " t bine, iar atunci când acestea se întâmplă, el sau ea ar trebui să vă spună imediat [11] Învățați-vă copilul că nimănui nu i se permite să se atingă de el în zone private. În plus, copiii trebuie să știe că un adult nu ar trebui să ceară unui copil să atingă zonele private sau a celor proprii. Spuneți-i copilului să spună "nu" și să plece dacă cineva încearcă să-l atingă într-o zonă privată. copilul să vină imediat la tine dacă cineva îl atinge pe el sau pe calea cea rea.
 7. Recunoaște când ceva nu se sincronizează cu copilul tău.
  7
  Recunoaște când ceva nu se sincronizează cu copilul tău. Dacă observați că copilul dvs. acționează diferit, urmăriți problema pentru a afla ce este greșit. Adresați-vă în mod regulat întrebărilor copilului despre întreaga sa zi, inclusiv întrebarea dacă au avut loc atingeri "bune", "rele" sau "secrete" în acea zi, va ajuta la deschiderea liniilor de comunicare. Nu omiteți-o niciodată dacă copilul dumneavoastră vă spune că a fost atins în mod necorespunzător sau nu are încredere în adult. Încredereți copilului dumneavoastră mai întâi. Nu respingeți niciodată pretențiile copilului deoarece adultul în cauză este un membru în societate sau apare incapabil să facă astfel de lucruri. Acesta este exact ceea ce vrea un molester copil. Amintiți-vă că cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă proteja copilul este de a le acorda atenție. Evaluați nevoile și dorințele lor, discutați cu ei și, în esență, fiți cel mai bun părinte posibil. Linia de fund pentru a vă aminti: Dacă nu acordați atenție copilului dvs., altcineva o va face. Amintiți-vă că copiii în jur de 12 ani ar fi trebuit să aibă deja educație sexuală de către părinții lor și au spus ceea ce înseamnă / este numit. Acest lucru va împiedica un profesor / prieten care este un molester copil să preia conducerea și să predea alte aspecte. Asigurați-vă că copilul dvs. știe deja tot ceea ce are nevoie să știe, înainte de a fi învățat semnificații foarte diferite ale cuvintelor sau se spune că sărutarea / linsul învățătorului obraz este totală. Dacă copilul este foarte tânăr sau mai mic de 14 ani, s-ar putea să nu recunoască faptul că există o diferență între un profesor nenorocit care dă un temei suplimentar sau un profesor ciudat care vrea să-i sărute obrazul înainte de a părăsi camera. Ambele sunt "enervante". Deci, asigurați-vă că, ori de câte ori copilul dvs. vă spune povesti vagi despre profesor făcând glume sexuale sau atingându-le, sau fiind "enervant" și întrebând tot felul de "chestii private" că s-ar putea întâmpla ceva. De îndată ce copilul menționează că profesorul acționează ciudat sau că întreabă informații personale / imagini / lucruri despre frați, trebuie să-i spuneți copilului cum să reacționeze la acest lucru. Fii realist în abordarea! Spunând copiilor tăi să strige cu voce tare când profesorul atinge umărul lor sau îi lovește mâna și strigă de fiecare dată când îi atinge spatele, nu o va ajuta. Ei nu vor lovi un profesor, mai ales nu atunci când sunt îngrijit și spun că doar încearcă să ajute. Asigurați-vă că îi vor spune în mod clar că le-au spus părinților despre ceea ce sa întâmplat și nu au fost mulțumiți de asta. Sau dați copilului un plic, care conține o scrisoare care spune; "Nu mai atingeți fiica / fiul meu" și autograful. Asigurați-vă că i se dau atunci când atinge o parte rea a corpului lor și nu sa oprit când au spus că se opresc. (Asigurați-vă că vă gândiți la acest lucru, va avea doar un efect pozitiv dacă sunteți absolut sigur că va ignora limitele și că va merge prea departe. O mână impulsivă pe umăr nu este.