Cum să îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză

În zilele și zilele de astăzi, cunoașterea solidă a limbii engleze este o necesitate. Ea devine limba lumii și toți trebuie să ținem pasul. Dar, dacă ați învățat ceva timp și nu vă aflați într-adevăr comunicând cu ușurință, cum ajungeți în jurul valorii de criză de învățare? Veți avea nevoie de puțină ingeniozitate și dedicație, dar din fericire este mai ușor acum mai mult decât oricând. Ești gata să începi chiar acum?

Cap 1
Îmbunătățirea vorbirii

 1. Găsiți vorbitori nativi de limba engleză.
  1
  Găsiți vorbitori nativi de limba engleză. În anumite zone este cel mai greu de făcut, dar este cea mai bună utilizare a timpului tău. Vorbind cu vorbitori nativi este cea mai eficientă modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile în limba engleză, vorbind sau altfel. Deci, dacă trebuie să le Skype, să le sunați sau să le cereți să vorbească cu dvs., faceți acest lucru. Progresul dvs. va fi mai rapid decât oricare altul. Chiar dacă sunt doar turiști, invită-i la cină! Ei primesc o masă, veți obține o lecție de engleză. Publicitate pe Craigslist. Luați o clasă și luați amicul cu profesorul tău. Oferiți un schimb de limbi. Se ascund acolo undeva!
 2. Ascultați muzica de engleză.
  2
  Ascultați muzica de engleză. Nu muzica engleza, muzica engleza - liltul, prozodia, piesa de melodie a ei. Intonația. Chiar dacă vorbești tehnic din limba engleză perfectă, dacă o spui ca un robot nu vorbești așa cum trebuie să fie vorbit. Uita-te la oameni. Urmăriți cum gurile lor formează cuvintele. Urmăriți cum este comunicată emoția. Urmăriți unde accentul se pune pe anumite propoziții și cum oferă contextul. În afară de a-ți descifra cuvintele, ia-ți aminte de umorul, sentimentul și formalitatea pe care o folosesc.
 3. Incetineste.
  3
  Incetineste. Mai presus de toate, dacă vrei să fii înțeles, încetini. Cu cât vorbesti mai clar, cu atât mai mare este șansa ascultătorului tău să te înțeleagă. Este tentant să te deranjezi și vrei să urci până la capăt, dar nu poți face asta! Claritatea este esențială - și pentru unii vorbitori nativi de limba engleză! Ei vor avea răbdare cu tine - nu-ți face griji! Trebuie să ai răbdare cu tine. Este mult mai puțin frustrant să vorbești cu cineva pe care o înțelegi, chiar dacă vorbesc încet, decât să vorbești cu cineva pe care nu o înțelegi deloc. Vorbind repede, nu este impresionantă dacă limba ta devine cu toții jignitoare.
 4. Înregistrează-te.
  4
  Înregistrează-te. Deși ne ascultăm tot timpul, nu știm exact ceea ce suntem. Înregistrați-vă! Care sunt punctele slabe și puternice pe care le auziți în discursul dvs.? Și apoi vă puteți concentra asupra a ceea ce trebuie să lucrați. O idee grozavă este să obțineți o carte pe bandă, înregistrați-vă citirea unui extras din ea (sau mimarea naratorului) și compararea cu înregistrarea. În felul acesta poți să o faci mereu până când o vei face bine! Când este un efort prea mare, citiți cărțile cu voce tare. Veți câștiga puncte pe abilitățile dvs. de lectură și pe abilitățile dvs. de vorbire. Jumătate din bătălie se simte confortabil cu cuvintele!
 5. Luați diferite clase de stil.
  5
  Luați diferite clase de stil. Da, o clasă este bună. De fapt, o clasă este chiar minunată. Dar dacă poți lua mai mult de o clasă - de stiluri diferite - asta e chiar mai bine. O clasă de grup poate fi ieftină, distractivă și poate lucra pe toate abilitățile dvs., dar poate adăuga și o clasă unu-la-unu? Veți primi atenția individualizată la discursul pe care l-ați dorit. Aceasta este o doză dublă de îmbunătățire. Există și cursuri de specialitate pe care le puteți lua. Clase de reducere a accentului, clase de afaceri de engleză, cursuri de turism, heck, uneori chiar clase de hrană. Dacă vedeți ceva care vă interesează (hai să o facem, uneori, gramatica nu o taie), du-te pentru asta! Puteți afla mai multe decât credeți.
 6. Vorbește engleza acasă.
  6
  Vorbește engleza acasă. Aceasta este cea mai mare, cea mai ușoară greșeală de făcut. Voi mergeți în ziua voastră, sunteți la locul de muncă care lucrează parțial în limba engleză, mergeți la clasa engleză, apoi mergeți acasă și reveniți în limba maternă. Deși este posibil să faceți îmbunătățiri lente, nu veți trece niciodată de acel platou lingual temut. Faceți un punct de a vorbi și acasă. Au doar engleza la masă. Stick la televiziunea engleză la domiciliu. Faceți-o cât mai 24/7. Heck, vorbește cu tine în engleză. Povestește-ți acțiunile. În timp ce spălați felurile de mâncare, spuneți ce faceți, gândiți sau simțiți. Pare puțin cam proastă (dacă te prinde!), Dar îți păstrează creierul gândindu-te în limba engleză înainte de prima ta limbă, ceea ce este uriaș. Odată ce poți să faci asta, restul o ții la curent.
 7. Creați oportunități.
  7
  Creați oportunități. Este ușor să te uiți la situația ta și să te gândești că nu vei fi niciodată expus la limba engleză în mod natural cât ai dori. Deplasarea în străinătate este costisitoare, nu cunoașteți nici un străin etc. Acesta este modul leneș de a privi! Vorbitorii englezi sunt peste tot; uneori, trebuie doar să fie găsite și coaxate din ascundere. Trebuie să vii la ei. Heck, apelați o linie telefonică engleză. Sunați-l pe Nike și întrebați-i despre adidașii lor. Sunați la o companie de telefonie și discutați puțin despre planurile telefonice. Începeți un blog. Setați sistemul de operare în limba engleză. Joaca WoW. Intrați în camerele de chat din limba engleză. Există întotdeauna oportunități de a fi avut.

Cap 2
Îmbunătățirea ascultării

 1. Știi de ce e dificil.
  1
  Știi de ce e dificil. Dacă abilitățile de ascultare se simt lipsite, nu vă bateți. Se pare că este cea mai ușoară abilitate, dar poate fi foarte, foarte impozabilă. Modul în care sunteți învățat limba engleză în școală este practic opusul vorbitorilor de limbă maternă. Nu e de mirare că este o astfel de operă! Așa că data viitoare cineva spune: "Vrei să-mi dai punga?" și ați auzit, "Djuwanapassmethabag?" nu te înnebuni. Între aceasta și toate "cum ar fi", "uhh" și "umm", te-ai întâlni în ea ar putea conduce o persoană nebună. Deci, când intri în zona de ascultare, reaminti-te: e timpul de slang.
 2. Vorbi.
  2
  Vorbi. Într-adevăr. Ascultarea pasivă este în regulă, dar interacțiunea este chiar mai bună. Dacă doriți să obțineți bine la ascultare, trebuie să puneți întrebări. Și astfel ai controlul conversației! Dacă întrebi pe cineva ce lucru preferat de făcut în timpul verii, știi că nu vor merge pe o tangență confuză pe politică. Cel puțin, sperăm! Și cu cât auziți mai mult o discuție individuală, cu atât este mai ușor să le înțelegeți. Engleză are atâtea accente pe care le-ați putea găsi nu înțeleg pe cineva și întrebându-te de ce. Fii răbdător! Mintea ta se va obișnui cu accentul lor în timp. Persoanele vorbite de limbă engleză trebuie să se adapteze tot timpul.
 3. Uita-te la TV, filme, podcast-uri, și totul între ele.
  3
  Uita-te la TV, filme, podcast-uri, și totul între ele. Deci, în timp ce vorbim și ascultăm proactiv este cel mai bun, învățarea pasivă este de asemenea bună. Deci, aruncă-te pe televizor și stai jos pentru o vrajă. Încercați să păstrați subtitrarea! Și dacă o puteți înregistra și o puteți urmări de mai multe ori, chiar mai bine. În felul acesta puteți vedea progresul dvs. Chiar și având radio în fundal este de ajutor, doar pentru a vă păstra mintea în zona engleză. Dar cel mai bun scenariu este obținerea unui film și vizionarea lui mereu până când mintea nu mai trebuie să-și facă griji în privința înțelegerii și poate să se concentreze asupra lucrurilor mici, cum ar fi intonația și slangul. Și uitându-te la emisiuni TV unde ai aceleași personaje mereu și mereu, ca să te obișnuiești cu discursul lor. Cu alte cuvinte: repetarea.
 4. Au un schimb de limba engleză.
  4
  Au un schimb de limba engleză. Dacă aveți un prieten care vorbește engleza care încearcă să învețe o limbă pe care o vorbiți, începeți un schimb de limba engleză! În jumătate de timp când îți vorbești limba, iar cealaltă jumătate vorbi engleza. Și veți petrece timp să beți cafea și să vă relaxați! Dacă aceasta nu este o posibilitate, găsiți niște prieteni care doresc să-și practice limba engleză. Deși practicarea acestei limbi cu vorbitori non-nativi nu este ideală, este cu siguranță mai bună decât nimic. Veți fi mai puțin nervos vorbind în fața lor și puteți învăța din punctele forte ale celorlalți.
 5. Ascultați muzica engleză.
  5
  Ascultați muzica engleză. Chiar și învățând o melodie pe zi poate să vă lărgească extensiv vocabularul. Și este distractiv și energizant. Puteți să vă dezvoltați repertoriul muzical, să învățați cuvinte noi și să vă extindeți cunoștințele fără să le realizați. Și apoi poți să duci bara de karaoke! Stick la melodii care sunt lente și clare. Beatles și Elvis sunt două locuri minunate pentru a începe, deși și muzica modernă este bună - caută doar baladele; acestea sunt de obicei cele mai ușor de înțeles. Rap poate aștepta până mai târziu.

Cap 3
Îmbunătățirea scrierii tale

 1. Scrie.
  1
  Scrie. Este la fel de simplu ca asta. Pentru a obține bine la ceva, trebuie să o faceți. Trebuie să o faci mereu și repede. Deci scrie. In fiecare zi. Poate fi o intrare în jurnal, ar putea fi următorul dvs. bestseller; nu contează cu adevărat. Doar puneți stiloul în hârtie și mergeți. Păstrați-le într-un singur loc. Având un notebook sau un liant dedicat lucrării dvs. englezești vă va menține organizat și motivat. Cu cât obțineți mai bine, cu atât va fi mai ușor să vă vedeți progresul. Puteți să vă uitați înapoi și să minuniți cât de rău ați fost și cât de minunați sunteți acum.
 2. Verifică-l.
  2
  Verifică-l. Cu toate acestea, este cam inutil dacă nu veți fi verificat sau corectat vreodată. Vrei să te îmbogățești în întreaga limbă, nu doar în limbajul pe care îl poți face acum. Aveți două opțiuni aici: Internetul. Este uimitor; chiar este. Site-uri precum italki.com și lang-8 vă pot corecta munca gratuit! Nu coborâți încă de la eduCum, ci păstrați-le în minte. Un prieten. Evident. Dar lucrul grozav în ceea ce privește scrierea este că puteți trimite un e-mail prietenului dvs. și oriunde s-ar afla, poate să îl primească, să-l corecteze și să-l primească înapoi. Deci, indiferent dacă se află la o milă distanță sau în mijlocul Canadei, pot fi făcute progrese.
 3. Adăugați fraze în vocabular.
  3
  Adăugați fraze în vocabular. Dacă scrieți ca un bătrân de șase ani, indiferent de cât de corect este scrisul dvs., acesta va continua să semene cu vârsta de șase ani. Singura diferență dintre un șase ani, cu o gramatică bună și o vârstă de 20 de ani, cu o gramatică bună este vocabularul lor. Deci, ori de câte ori întâlniți o frază pe care doriți să o încorporați în scris (sau discurs), scrieți-o. Apoi faceți un punct pentru a le folosi. O idee bună este să începeți să învățați colaționările. Acesta este un termen fantezist pentru cuvintele care merg împreună. "Căsătoriți" este utilă, dar "căsătoria cu cineva" este chiar mai bună - în acest fel nu știi să spui "să te căsătorești". Dacă ați spus că ați primit o răceală, veți primi niște priviri amuzante - dar nu dacă ați spus că ați "răcit". Vezi cum funcționează?
 4. Nu uitați lucrurile mici!
  4
  Nu uitați lucrurile mici! În timp ce știți o mulțime de cuvinte este bine și bine, dacă tastați astfel, scrisul dvs. nu merge 2 arata foarte bine u know? Dureros. Asigurați-vă că aveți spațiile dvs. corecte, dreptul de punctuație și folosiți litere mari dacă este cazul. Chestia asta contează prea. Dacă nu ești o fetiță de 15 ani care îi trimite mesaje prietenilor, textul nu este în regulă. "Tu" ești "tu", nu "u". "Pentru" nu este "4." "2" înseamnă ceva foarte diferit de "la" sau "prea". Nu veți câștiga nici o medalie pentru a scrie așa.
 5. Utilizați Internetul.
  5
  Utilizați Internetul. Are practic tot ce ai vrut vreodată. Practic. Există site-uri care conțin jocuri în limba engleză, articole ușor de citit în limba engleză și exerciții pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în fiecare domeniu. Iată doar câteva dintre cele îngrijite pentru a vă alimenta apetitul: [1] Anki este un software flashcard. Lucruri similare pot fi găsite și pe site-uri precum Memrise. Puteți să vă încercați în esență. OneLook este un tip de dicționar care poate să vă găsească cuvinte, să le definească și să traducă. Aveți nevoie doar de tusea de tuse, o singură privire. De asemenea, are un dicționar inversat, în care puteți introduce conceptul în loc! Visuwords creează vizualizări de hărți de cuvinte, conectând cuvântul pe care îl căutați cu cuvinte similare sau asociate sau cu cuvinte care se colocalizează cu acesta. Excelent mod de a vă extinde vocabularul! Similar cu Visuwords, Merriam Webster are un "dicționar vizual". Dacă introduceți în "anvelopă", vă va arăta o anvelopă, cu cuvinte care indică fiecare detaliu mic al acesteia, de la "suprafață de rulare" la "fir de sârmă". Englishforums este un loc minunat de a pune întrebări și de a vorbi cu vorbitorii. Este în esență mesajul de bord după mesajul de întrebări legate de limba engleză.
 6. Întotdeauna corectați scrisul.
  6
  Întotdeauna corectați scrisul. Și prin asta, noi nu intenționăm să "verificăm", așa cum am spus mai sus. Vrem să verificăm și apoi să o rescriem. Vrei un proiect frumos, finisat de engleză perfectă creată de tine. Dacă tocmai ați scris-o și ați făcut-o corectată, nu veți ingera cu adevărat ce greșeli ați făcut și cum să le remediați. Și în acest fel, notebook-ul tău este un hell de mult mai frumos. Odată ce ați corectat o piesă, încercați să scrieți ceva a doua zi care se bazează pe greșelile pe care le-ați corectat. În acest fel vă puteți dovedi că ați îmbunătățit și ați observat de fapt greșelile pe care nu le mai faceți. Veți fi mai bine și vă veți construi încrederea. Primă.-