Cum să crești volumul spermei

Există o mulțime de motive pentru care doresc să crească volumul spermei și la fel de multe moduri de a face acest lucru. Acest eduCum vă va oferi câteva sfaturi despre cum să măriți volumul spermei prin modificări ale modului de dietă și ale stilului de viață.

Cap 1
Modificări în dietă

 1. Modificați-vă dieta.
  1
  Modificați-vă dieta. Schimbările corecte ale lucrurilor pe care le consumați pot duce la sperma mai mult, precum și mai sănătoasă. Nu subestimați acest pas. Reduceți sau eliminați alimentele procesate și treceți la o dietă scăzută de grăsimi și bogată în proteine. Mănâncă multe legume și cereale integrale și cumpăra alimente ecologice când este posibil. Bea multa apa. Orice lucru care este benefic pentru sănătatea dvs. generală este, de asemenea, benefic pentru micul dvs. mini-me.
 2. Creșteți aportul de alimente bogate în vitamina C și antioxidanți.
  2
  Creșteți aportul de alimente bogate în vitamina C și antioxidanți. Aceste substanțe nutritive pot reduce defectele spermatozoizilor și pot crește motilitatea spermatozoizilor. Este la fel de ușor ca și o portocală pentru desert! Un pahar de suc proaspăt de portocale de 8 uncii (230 ml) conține aproximativ 124 de miligrame de vitamină C - o cantitate totală de zile.
 3. Luați în cantități mari zinc mineral.
  3
  Luați în cantități mari zinc mineral. Este asociat cu creșterea volumului spermei, a numărului de spermatozoizi și a nivelului de testosteron. Luați în jur de 11 mg zilnic, pe care le puteți obține prin consumul de nuci, fasole, stridii, carne de vită și pui.
 4. Luați în aminoacizi, ca suplimente sau în alimente.
  4
  Luați în aminoacizi, ca suplimente sau în alimente. Aminoacizii, ale căror urme se găsesc în carne, fructe și legume, se crede că măresc numărul de spermatozoizi și mențin spermatozoizii. Aminoacizii pe care îi puteți încorpora în dieta dvs. includ: L-carnitina, care se găsește în carnea roșie și laptele L-arginină, care se găsește în fructele cu coajă lemnoasă, semințele de susan și ouăle L-lizină, și brânzeturi
 5. Încercați să completați dieta cu acid folic.
  5
  Încercați să completați dieta cu acid folic. Acidul folic (vitamina B9) poate contribui la creșterea spermei. Cele 400 de micrograme pe zi se găsesc în cereale, legume cu frunze verzi, leguminoase și suc de portocale.
 6. Creșteți cantitățile zilnice de calciu și vitamina D.
  6
  Creșteți cantitățile zilnice de calciu și vitamina D. Puteți lua suplimente de ambele sau petreceți un timp semnificativ în soare, astfel încât corpul dumneavoastră să sintetizeze vitamina D și să mănânce multă iaurt, lapte degresat și somon pentru a crește aportul de calciu. Dacă petreceți mai mult timp la soare, asigurați-vă că ați lăsat-o cu o cremă de protecție solară pentru a preveni deteriorarea cauzată de razele daunatoare și de melanomul posibil.
 7. Consumați alicină, care provine din usturoi.
  7
  Consumați alicină, care provine din usturoi. Allicin, un compus organosulf, mărește volumul spermei prin optimizarea fluxului sanguin la organele sexuale, creând milioane de spermă mai fericită. Găsiți mâncăruri noi și interesante pentru a adăuga la repertoriul dvs. de usturoi sau fiare și acționa ca un adevărat om prin adăugarea unui catel sau două de usturoi crud la legumele dvs. de legume dimineața.
 8. Mancati mai multe din urmatoarele alimente sanatoase din sperma.
  8
  Mancati mai multe din urmatoarele alimente sanatoase din sperma. Dacă doriți ca sperma dumneavoastră să se umfle cu mere mici sănătoase din ochi, luați în considerare încorporarea în alimentația dumneavoastră a mai multor alimente [1]: Goji fructe de padure (antioxidanti) Semințe de dovleac Ginseng (acizi grași omega-3) Nuc (omega-3 acizi grași) Sparanghel (vitamina C) Banane (vitamina B)

Cap 2
Schimbări în stilul de viață

 1. Curățați-vă stilul de viață.
  1
  Curățați-vă stilul de viață. Anumite obiceiuri de stil de viață, care vă stresează corpul și sistemul imunitar, vor duce la un număr mai mic de spermatozoizi. Dacă încercați să faceți un copil, cel mai bine este să vă abțineți de la fumat, droguri (cu excepția medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală - consultați-vă medicul în această privință) și alcool în mod moderat.
 2. Aruncați sertarele.
  2
  Aruncați sertarele. Nu literalmente, dar asigurați-vă că testiculele nu sunt blocate împotriva corpului. Căldura o va ucide pe băieții mici, așa că treceți la boxeri și le dați o cameră de respirație. Dacă există un motiv că oamenii se nasc cu testicule în afara corpului lor, este pentru ei să rămână frumos și rece.
 3. Scoateți bicicleta.
  3
  Scoateți bicicleta. Scaunele pentru biciclete sunt celebre pentru reducerea numărului de spermatozoizi, iar dacă vă gândiți la asta pentru un moment, veți înțelege de ce. Presiunea, jostlingul, bouncingul - nici unul dintre acestea nu se bucură de sperma. Treceți la mașină sau la autobuz în timp ce vă aflați în modul de producție a spermei, iar muncitorii dvs. vor răspunde cu o producție mai mare.
 4. Ieșiți din cada fierbinte.
  4
  Ieșiți din cada fierbinte. Da, conduce la starea de spirit potrivită, dar în timp ce faceți ochii lunei, ei cedează la insolație. Lăsați tubulatura să se relaxeze după aceea.
 5. Înviorează-te.
  5
  Înviorează-te. Stresul ucide și, în timp ce s-ar putea să-l ocupați pentru o vreme, sperma ta nu este aproape atât de accidentată. Stresul poate interfera cu hormonii necesari pentru a ajuta la producerea spermei. Având în vedere orice fel de abuz emoțional (sau fizic) și se vor abate de la acel mare scrot din cer, nu se vor întoarce niciodată.
 6. Mențineți greutatea sub control.
  6
  Mențineți greutatea sub control. Fiind prea mare - sau prea mic - poate afecta echilibrul hormonal. Prea mult estrogen sau prea puțin testosteron va avea un impact negativ asupra numărului de spermatozoizi. Așa că loviți sală de gimnastică înainte de a lovi sacul și găsiți modalități noi și interesante de a vă menține motivat, astfel încât să nu renunțați la misiunea de pierdere în greutate înainte de a începe.
 7. Bateți steroizii.
  7
  Bateți steroizii. În timp ce ele vă pot ajuta să vă înmuiați mușchii, testiculele dvs. musculare se vor micșora. Indiferent de problemele legate de numărul de spermatozoizi, cine vrea acest lucru? Steroizii steroizi sunt dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră generală.
 8. Ia odihna.
  8
  Ia odihna. Corpul tau face cea mai buna munca de productie in timp ce dormi - si asta include productia de sperma. Obțineți un total de 8 ore de somn în fiecare noapte când lucrați la creșterea numărului de spermatozoizi ...
 9. Încercați exercițiile de mușchi PC.
  9
  Încercați exercițiile de mușchi PC. Exercițiile fizice ale mușchilor sunt folosite de bărbați nu numai pentru a rezista mai mult, ci și pentru a mări volumul spermei. Există o mulțime de exerciții de mușchi pe PC pe care le puteți face atât pentru a-ți satisface partenerul, cât și pentru a da descendenților dvs. cea mai bună lovitură la succes.
 10. Stai departe de lubrifianți în timpul sexului.
  10
  Stai departe de lubrifianți în timpul sexului. Lubrifianții, în timp ce sunt folositori pentru proces, pot fi dăunători pentru rezultate. Aceasta deoarece lubrifianții, inclusiv saliva, loțiuni și jeleuri, pot interfera cu mișcarea spermei. Dacă este necesar, încercați să utilizați ulei vegetal, ulei de arahide sau un lubrifiant, cum ar fi PreSeed, care nu vă poate afecta sperma.
 11. Limitați expunerea la substanțe chimice toxice și la radiații.
  11
  Limitați expunerea la substanțe chimice toxice și la radiații. Chimicalele toxice și radiațiile pot provoca leziuni permanente spermatozoizilor. Dacă lucrați în mod regulat cu substanțe chimice toxice, asigurați-vă că purtați o acoperire protectoare (mănuși, măști etc.), astfel încât să limitați expunerea la piele. Evitați zonele despre care știți că produc prea multă radiație și optați doar pentru proceduri medicale care implică radiații, dacă este necesar.
 12. Ia-ti notite.
  12
  Ia-ti notite. Toate sfaturile de mai sus nu numai că vă vor ajuta să măriți cantitatea de spermă, ci și să îmbunătățiți calitatea. Mențineți-i sănătoși, activi și pregătiți pentru călătoria care va veni, iar cu un noroc, unul dintre ei vă va răsplăti devenind un copil!