Cum să păstrați conversația cu o fată (pentru băieți)

Sigur că ești bun la mersul pe jos într-o cameră aglomerată și la introducerea unei fete pentru a-i atrage atenția. Dar te simți vreodată după câteva minute că ai terminat lucruri despre care să vorbești? Sau poate că tocmai ați ajuns curajul să vorbiți cu fata visurilor dvs., dar vă simțiți complet legată de limbă și ciudată odată ce conversația merge. Indiferent dacă sunteți expediat sau timid, puteți păstra conversația cu o fată odată ce o porniți, urmând câțiva pași din acest articol.

Cap 1
Păstrarea unei conversații care curge

 1. Începeți lucrurile pentru al invita să vorbească.
  1
  Începeți lucrurile pentru al invita să vorbească. Acordați atenție scenariului și formați-vă invitația la circumstanțe. Nu, de exemplu, să îi întrebi o întrebare aleatorie despre astronomie atunci când cumpără pantofi. Iată câteva moduri diferite de a realiza acest lucru: dacă doriți să faceți o conversație cu o fată pe care nu o cunoașteți, încercați să faceți o recomandare. De exemplu, dacă vedeți o fată frumoasă la o cafenea și se pare că este nedeterminată în legătură cu comanda ei, atunci vă recomandă băutura dvs. preferată sau spuneți-i că veți ghici exact ce vrea ea doar privindu-i. Când o cunoști deja pe fata, începe cu un teren comun. Dacă sunteți în școală împreună, faceți un comentariu despre orele de curs sau discutați despre activitățile dvs. extra curriculare. Dacă lucrați împreună, începeți un chat despre unele știri de la locul de muncă sau cereți ajutorul ei cu ceva la care lucrați. Cere-i o favoare minoră. Spuneți-i, de exemplu, să vă urmărească lucrurile (cum ar fi telefonul) în timp ce mergeți să-i dați ceva de băut. Fetele se vor simți mai interesate de tine dacă au făcut o favoare pentru tine. Le va face, de asemenea, să se simtă demni de încredere și poate chiar curioși. [1] Plătește-i un compliment. Dacă arata grozav în acea zi sau dacă a spus ceva uimitor în timpul orelor, atunci spune-i așa. Completați părul, zâmbetul sau rochia ei. Stai departe de caracteristicile ei mai feminine. Asigurați-vă că complimentul dvs. este autentic și nu fals.
 2. Întreabă-i niște întrebări.
  2
  Întreabă-i niște întrebări. Vreți să îi arătați că sunteți interesat de ea, în timp ce decideți în același timp dacă merită cu adevărat interesul dvs. [2] O mare întrebare o va face să se gândească, să râdă și să vă placă tot, în același timp. Evitați întrebările "da" și "nu". O întrebare de genul: "Ți-a plăcut noul film care a ieșit în acest weekend?" vă va oferi fie un "da", fie un "nu", dar nu poate lansa o conversație semnificativă. În schimb, întreabă-i ce alte filme a văzut și de ce îi place. Acest tip de întrebare va primi un răspuns mult mai lung de la ea. Adesea fetele îi plac fetele să facă prima mișcare. În loc să așteptați ca ea să vă pună întrebări, fiți proactivi și faceți mai întâi întrebarea. Odată ce ți-a răspuns întrebarea, dă-ți din cap și apoi oferi propria perspectivă. Vrei o conversație echilibrată, în care să afli despre ce are de-a face în timp ce împărtășești, de asemenea, părți din tine. Află despre ce e pasionată. Dacă vă place această fată, atunci sunt șanse să găsiți ceva despre ea cu adevărat fascinant. Întreabă-i de ce îi place ce îi place sau de ce crede ce crede ea. Întreabă-i ceva despre care vrei cu adevărat să afli mai multe în loc să pui întrebări doar pentru a-i face să vorbească. Dacă ești nesimțit, o să știe și conversația ta va fi moartă în apă. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși. Dacă aflați despre ce este pasionată, conversația se va desfășura în mod natural și ușor. Acesta este cel mai simplu mod de a construi o conexiune.
 3. Asigurați-vă că arată bine în întreaga conversație.
  3
  Asigurați-vă că arată bine în întreaga conversație. Vrei să afli cât de mult poți despre ea, dar și tu vrei să te asiguri că ești cel mai bun. Discutați despre un subiect care vă face să vă simțiți pasionați și persuasivi. Când vorbești despre ceva cu adevărat pozitiv, vei fi cel mai bun. Dacă sunteți pasionat de muzică, atunci vorbiți despre trupele preferate. Dacă aveți ceva ce vă place să faceți, discutați despre ea cu ea. Asigurați-vă că îi acordați timp egal. Cu siguranță vrei să împărtășești ceva despre tine, dar dacă vorbești doar despre tine, ea va crede că ești auto-centrat și nu va vorbi cu tine. Nu oferiți opinii despre subiecte despre care nu știți nimic. Scopul tău este să impresionezi fata cu inteligența ta, cu conversația ta și cu inteligența ta. Dacă vă bați joc de ceva despre care sunteți conștient, dar despre care nu v-ați informat, nu veți fi la fel de inteligenți.
 4. Acceptați pauzele.
  4
  Acceptați pauzele. Nu veți putea să vă gândiți la ceva de spus în fiecare moment al conversației, și asta e perfect. Pașii reprezintă o parte naturală a conversației. Convingeți-vă cu ideea de pauze folosind pauze sau deliberări în mod discret în propriul dvs. discurs. Zâmbiți la ea, luați o gustare de la băutură sau priviți în jurul camerei până când veți găsi ceva nou de spus. Atâta timp cât păreați încrezător și interesat, va aștepta cu mult anticipări pentru următorul pas al conversației. Dacă arăți nervos sau te vei uita la picioarele tale, atunci se va simți inconfortabilă și probabil va spune "te văd mai târziu". Utilizați pauze în întreaga conversație. Când vă întrerupeți, arătați că vă gândiți cu atenție la ceea ce doriți să spuneți. Va fi investită în încercarea de a afla ce veți spune mai târziu și se poate simți obligată să umple tăcerea cu propria conversație. Rata de vorbire a oamenilor se sincronizează natural când vorbește. Asta inseamna ca oamenii imita inconstient cat de repede se intelege cealalta persoana. Deci, dacă vorbiți încet, va vorbi încet, iar conversația va dura mai mult. Secretul de a vorbi încet este încrezător, nu nervos. Gândiți-vă la pauze ca șansa ei de a vă impresiona. Nu simțiți că trebuie să generați subiect după subiect pentru conversație. În timpul pauzei, doriți să o invitați în tăcere să ia inițiativa. Dacă o face, atunci veți ști că se bucură să vorbească cu dvs. [3]
 5. Păstrați lumina de conversație.
  5
  Păstrați lumina de conversație. Nu te îngropa în subiectele controversate sau în orice altceva pe care ar putea-o găsi inconfortabil. De asemenea, nu bârfe despre alte persoane, pentru că poate crede că nu ești cu adevărat plăcut. Utilizați simțul umorului. Nu vă plimbați cu o glumă cu adevărat în afara culorii sau ceva care ar putea fi șocant pentru ea. Țineți-l lumină și testați apele înainte de a spune ceva despre care ar putea crede că este medie sau ofensivă. Practicați povestirile amuzante. Mai mult decât pur și simplu glume, oamenii iubesc povestiri despre lucruri amuzante care ți s-au întâmplat. Deci, urmăriți lucrurile amuzante sau distractive care s-au întâmplat cu dvs. și repetați povestea pe care doriți să o spuneți prietenilor. Cunoașteți cultura ta pop. Păstrați ultimele știri despre celebrități și ce este nou în filme și muzică. Când știi ce se întâmplă acolo, vei avea mereu ceva despre care să vorbești. În plus, ai putea să o impresionezi cu numărul de lucruri pe care le știi.
 6. Concentrează-te pe limbajul corpului.
  6
  Concentrează-te pe limbajul corpului. Pentru tine, folosește un ochi mare, stai drept și zâmbiți călduros. Când faci aceste lucruri, ea va simți ca și cum tu te vei concentra asupra ei. Urmăriți modul în care își folosește trupul. Dacă ea face contact vizual cu tine, atinge ușor brațul sau se sprijină spre tine în timp ce vorbești, atunci poți să te simți încrezător că este în tine. Asigurați-vă că proiectați și limbajul corpului. Nu traversati-va bratele, nu atingeti picioarele, nu-i suspinati sau nu stricati. Toate aceste ticuri sunt semne că sunteți plictisit sau nemulțumit de ea. Dacă ea continuă să se uite, trăgând cu băutura ei sau bijuteriile ei sau arătând că nu poate aștepta să scape, atunci poate că iți pierdeți interesul. Puteți încerca să spuneți ceva de genul "Aveți o zi proastă? Arăți ca și cum sunteți la un milion de kilometri distanță". Sau, dacă conversația nu a fost tot ce interesant pentru a începe cu, spuneți politicos, "Frumos vorbesc cu tine" și de mers pe jos.
 7. Păstrează întotdeauna atenția asupra ei.
  7
  Păstrează întotdeauna atenția asupra ei. Spuneți-i că credeți că este importantă. Nu vă îngrijorați să întoarceți atenția asupra dvs. În schimb, concentrați-o în principal asupra ei. Opriți telefonul mobil în timp ce discutați cu o fată. Dacă ieși afară pentru a suna, poți să te întorci și să descoperi că a trecut mai departe. Dacă vă întâlniți cu prietenii, introduceți-i prietenii, dar concentrați-vă asupra conversației. Încercați să trimiteți semnale nonverbale prietenilor dvs., permițându-i să știe că au nevoie să vorbească încă o dată.
 8. Sfârșit pentru o notă bună dacă ea îți spune că trebuie să plece.
  8
  Sfârșit pentru o notă bună dacă ea îți spune că trebuie să plece. Spune-i că ți-a plăcut să vorbești cu ea și să o cunoști. Dacă ați simțit o legătură reală cu ea, cereți-i numărul de telefon. În dimineața următoare, trimiteți-i un text care spune că ați avut un timp minunat și căutați-i o zi bună. S-ar putea să aveți oa doua șansă să continuați conversația inițială dacă vă întoarce texte. O regulă bună este să așteptați cel puțin o zi înainte să o apelați, mai ales dacă v-ați apropiat de ea ca un străin. Nu vrei ca ea să creadă că ești prea departe și că nu vrei să fii prea nevoiaș, așa că cel mai bine este să întârzii o zi. Când îi sunați, țineți lucrurile scurte și dulci. Dacă nu se bucură cu adevărat de conversația, pur și simplu o întreba dacă vrea să vadă un film sau să meargă la cafenea și să o lase la asta. Vrei să o impresionezi în persoană, unde poți face mai bine controlul daunelor dacă ceva nu merge bine. Păstrați-l jos până când știți că vă place cu adevărat. Poate că se simte puțin ciudată dacă împingeți foarte mult și nu este, așa că încercați să obțineți un echilibru bun. Și în orice moment, mențineți conversația curgătoare.