Cum să săruți o fată

Așa că vrei să o săruți pe această fată superbă - dar nu ești sigur dacă e interesată sau nu știi cum să intri fără probleme pentru un sărut? Sărutul poate părea la fel de intimidant ca și știința rachetelor, dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține șansele unui sărut uimitor. Începeți la pasul 1 pentru a afla ce puteți face pentru a săruta o fată ca un pro.

Cap 1
Setarea dispoziției

 1. Găsește-o în pace.
  1
  Găsește-o în pace. Acesta este probabil cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă face sărutările romantice. Dacă încerci să sărut o fată în fața prietenilor tăi, ea va crede că încerci să-i arăți un trofeu. În schimb, fă-o să pară un moment intim și special, asigurându-vă că sunteți singuri cu ea. Trageți-o departe de pachet cu aceste tactici: Împingeți-vă mâinile în sus ale ei, trageți-o și priviți-i în ochi. Dacă sunteți cu un grup, rugați-o să stea înapoi cu tine pentru un minut. Chiar și atunci când sunteți înconjurați de oameni cel puțin încercați să o atingeți, cum ar fi mâinile, umărul etc., cu încredere să vă sub-comunicați intențiile. În școală o puteți cere să meargă la dulap cu tine sau o plimbare în școală. Este foarte romantic în vara sau toamna. Întreabă-te dacă poți să mergi acasă, fie că e de la școală, de muncă sau de la o petrecere. Sau, dacă toate celelalte nu reușesc, întreabă-o la o întâlnire dacă vrei! În felul acesta ți-ai garantat singur timpul.
 2. Setați starea de spirit.
  2
  Setați starea de spirit. Asigurați-vă că atmosfera din jurul dvs. este romantică, iar jumătate din munca grea este făcută! Trecerea prin efortul de a crea o scenă încântătoare comunică modul în care vă simțiți, precum și facilitarea pentru ea să vă vadă într-un mod măgulitor. Iată cum se face: Găsiți un loc ușor luminat. Probabil este posibil să ieșiți la fel de fermecător în lumina zilei, dar nu este ușor. În schimb, găsiți un cadru care are iluminarea iertantă care transmite un sentiment de dragoste. Încercați aceste idei: Apusurile de soare sunt considerate universal romantice, mai ales dacă aveți un punct de vedere bun Dacă este o lună plină, ați putea să vă bazați pe lumina lunii - ar trebui totuși să vedeți după ce ochii tăi se ajustează. Dacă este o zi ploioasă, găsiți un adăpost sub o verandă sau într-o mașină. Cantitatea mică de lumină care filtrează prin ploaie trebuie să fie strălucitoare și moale. Dacă sunteți camping sau la foc, faceți uz de lumina focului! Pentru a recrea aspectul interior, puteți lumina câteva lumânări.
 3. Păstrați conversația concentrată asupra ei.
  3
  Păstrați conversația concentrată asupra ei. Dacă vrei un sărut în orice moment în oră ce urmează, direcționează discuția departe de orice poate fi dezgustător sau revoltător. O scurtă trecere în revistă a ceea ce trebuie să faceți: Nu vorbiți despre: cât de uimitoare credeți că sunt alte fete. Serios, nu aduce niciodată asta. Tot ce e în neregulă cu viața ta / toate lucrurile care nu îți plac. Plângerea nu este sexy. Lucruri pe care le-ai discuta cu prietenii tăi. Funcții fizice. Vreodată. Vorbiți despre: Cât de uimitoră credeți că este. Pentru cum să plătiți un mare compliment, continuați să citiți. Interesele și gândurile ei. Dacă vreți să pierdeți cuvintele, întrebați ce crede ea despre ceva sau doar spune că vă place părul ei. Lucrurile pe care le aveți în comun, cum ar fi experiențele comune sau hobby-urile. Ar putea fi milioane de lucruri de discutat despre filme, muzică, sport, vin, mâncare, interese, jocuri, sex, rude, lucruri nebune, meme, lucruri aleatorii etc. locul unde vă aflați în prezent. Dacă vă aflați la un restaurant, pe plajă, un slogan, ați văzut în esență ceva ce ați găsi amuzant.
 4. Ia-i un compliment încântător.
  4
  Ia-i un compliment încântător. Toată lumea iubește să fie complimente, iar fetele nu fac excepție. Un compliment este modul perfect pentru a sugera că vrei să o săruți, în timp ce o face să se simtă frumoasă și adorată. Iată un exemplu rapid pentru a face acest lucru: Concentrați-vă pe ceva ce vă place cu adevărat de ea. Dacă puteți, încercați să faceți ceva special și unic pentru ea, în comparație cu alte persoane pe care le cunoașteți. Un compliment pe care-l spui cu adevărat va suna întotdeauna mai bine decât ceva pe care îl faci, deci alege cu grijă. Nu îți construiești complimentul în privința unor trăsături fizice, cum ar fi fundul ei, figura ei, greutatea ei etc. Dacă o să-ți folosești aspectul, rămâi cu ochii, părul și zâmbetul ei; nu vă așezați din aceste trei zone pentru moment. Gândiți-vă la fraze. Ați putea spune "Hei, îmi place zambetul tău", dar asta nu e chiar memorabil. Vrei ca complimentul să fie ceva ce-și amintește textul exact, pentru că a făcut-o să zâmbească. Iată câteva exemple mai bine formulate: "Zâmbetul tău este complet orbitor". Râsul tău este sunetul meu preferat din lume. "Sincer, ochii tăi strălucesc ca stelele." Spune-o într-un mod romantic. Condițiile de livrare - cel mai frumos compliment din lume poate cădea nemișcat dacă vă grăbiți sau mormăiți. Încercați aceste metode: Reduceți ușor sau ușor tonul vocii. A face acest lucru transmite un sentiment de intimitate. Înclină-te puțin când o spui. Dacă faceți acest lucru, puteți reduce și puțin volumul vocii. Un alt truc care face ca complimentul să pară privat. Dacă te simți foarte curajos, poți să te apleci și să o șopti în ureche. Făcând acest lucru este un test bun pentru dacă sau nu îi place să te aibă atât de aproape de fața ei. Dacă răspunde bine, ești probabil clar pentru a încerca un sărut.

Cap 2
intrăm pentru a

 1. Fii spontan.
  1
  Fii spontan. Cele mai multe fete îi plac tipii care sunt spontani. Un exemplu ar fi dacă mergeți cu ea și nu există mulți oameni în jurul ei apoi opriți-o brusc, puneți-vă brațele în jurul taliei și trageți-o spre tine și intrați în sărutatul romantic. Dacă ea neagă, nu gândiți-vă la ea ca la o mare afacere (pentru că nu este) și nu vă simțiți rău în privința aceasta. Ea este încă cu tine, nu-i așa? Încercați din nou după ceva timp într-un mod diferit.
 2. Testați apele.
  2
  Testați apele. Dacă nu sunteți sigur dacă vrea să o sărutați, încercați mai întâi să faceți câteva mici atingeri. Dacă pare că îți place să te aduci în spațiul ei, poți merge mai departe. Iată câteva mișcări posibile, listate de la cel mai puțin intens la mai intens:
 3. Ține mâna.
  3
  Ține mâna. Dacă umblați alături de ea și are mâinile de lângă ea, apucați-o cu ușurință. Sau, dacă stați unul lângă celălalt și nu are brațele îndoite, mergeți la el.
 4. Pune-ți brațul în jurul umerilor.
  4
  Pune-ți brațul în jurul umerilor. Nu este nevoie să faceți mare lucru în privința asta - dacă stă aproape de dvs., mergeți mai departe și vă odihniți ușor brațul pe umeri. Dacă se strânge mai aproape, o puteți ține mai ferm.
 5. Du-te pentru o îmbrățișare.
  5
  Du-te pentru o îmbrățișare. Țineți-l timp de patru sau cinci secunde înainte de a lăsa să plecați. Dacă ea pare să-i placă, puteți încerca să vă mișcați pentru un sărut.
 6. Căutați semne că este interesată.
  6
  Căutați semne că este interesată. Rețineți că nu veți putea să le ridicați pe fiecare fată - unii ar putea fi cu adevărat timizi și închis pentru sentimentele lor, chiar dacă sunt interesați de un tip. Dar, aici sunt câteva semnale comune că te îndrepți în direcția cea bună: Ea începe conversații, face o glumă sau altfel încearcă să vă atragă atenția. Se uită la tine și se uită repede când te uiți la ea. Se roteste cand vorbesti cu ea. Îi mușcă buza. Își împinge părul înapoi. Se înclină pentru mai mult contact ori de câte ori încerci să o atingi. Respirația și ritmul cardiac devin mai rapide când sunteți aproape.
 7. Sparge bariera sărutului.
  7
  Sparge bariera sărutului. Dacă mergeți de la o îmbrățișare până la un sărut de pe gură pare prea mare ca un salt, puteți încerca mai întâi un "mic" sărut. Încetați încet mâna la gură și ușor (adică, absolut fără scuipat) să-i sărutați spatele. Acest lucru pare a fi un gest vechi și fermecător, iar cele mai multe fete îl iubesc. Sărută-o pe obraz. Încercați să nu vă bateți și să vă "smack" cum ați face dacă ați sărutat o rudă. În schimb, mențineți-vă buzele moi și lumina dvs. de presiune. Dacă sunteți mai curajoși, puteți să vă orientați în jos spre gură sau spre ureche.
 8. A stabili un contact vizual.
  8
  A stabili un contact vizual. Înainte de a te duce să o săruți, închide ochii. Acesta este un semnal clar că te gândești să o săruți. Dacă se întoarce sau se schimbă brusc subiectul, țineți-l pe sărut. Dacă, totuși, pare receptivă, continuă să meargă înainte.
 9. Înclinați încet și faceți o pauză pentru o secundă.
  9
  Înclinați încet și faceți o pauză pentru o secundă. Mișcați-vă fața mai aproape de a ei într-un ritm lent, astfel încât ea are destul timp să se îndepărteze. (Înclinați ușor capul, opus înclinării sale, altfel nasul dvs. ar fi în cale.) Opriți-vă chiar înainte de a ajunge la buzele ei. Dacă se întoarce sau începe să vorbească, e un răspuns negativ. Nu luați-o prea tare și încercați din nou încă o dată. Dacă nu se mișcă, probabil că poți să o duci și să o săruți. (Sau mai bine, s-ar putea să se miște în ultimul pic și să te sărute.)
 10. Păstrați sărutările luminoase și moi (la început).
  10
  Păstrați sărutările luminoase și moi (la început). Acest lucru este deosebit de important dacă acesta este primul dvs. sărut cu această fată - nu doriți să păreați agresiv sau necalificat. Puneți ușor buzele peste ei, menținând presiunea cât mai moale posibil. După ce ați făcut acest lucru de câteva ori, schimbați focalizarea pentru a săruta blând buza inferioară, astfel încât să fie între ambele dvs. Încercați să evitați smacking cât mai mult posibil - sunetul poate distrage atenția.
 11. Știți unde să vă puneți mâinile.
  11
  Știți unde să vă puneți mâinile. Nu lăsați mâinile să stea lângă tine, cum ar fi fidea limpede - să le folosești pentru a face sărutul tău și mai bun! Iată câteva locuri bune pentru a le pune: Pe părțile laterale ale feței, astfel încât să-i dați falca în ambele mâini. Pe spatele capului ei, ca să fie încurcate în părul ei. Pe umeri. Pe talie. Dacă ea pare interesată de sărutare, dar pare, de asemenea, timidă sau timidă, iată o mișcare pe care o puteți încerca: folosiți-vă mâinile pentru a lua mâinile și a le pune pe umeri. Este o modalitate rapidă și ușoară de ao face să se apropie mai mult și o face să vă dați tu acolo și să riscați să o respingeți - salvând-o potențiala stânjenire.
 12. Încercați sărutul francez (opțional) - după ce acceptă sărutări regulate, lungi.
  12
  Încercați sărutul francez (opțional) - după ce acceptă sărutări regulate, lungi. Dacă sunteți gata să vă mutați într-un liplock mai pasionat, puteți încerca sărutările franceze. Porniți ușor de câteva ori vârful limbii pe buza inferioară. Va primi mesajul și va deschide mai mult gura, dacă este interesată.
 13. Luați o respirație, dar faceți-o într-un mod romantic.
  13
  Luați o respirație, dar faceți-o într-un mod romantic. Pe cât de incredibil sună, va trebui să faceți o pauză sau să vă opriți sărutându-vă la un moment dat. În loc să întrerupeți abrupt, totuși, o puteți face într-un mod care pare drăguț. Trageți buzele departe, dar vă odihniți fruntea împotriva ei. Stați acolo câteva secunde în timp ce vă prindeți respirația. Trageți-vă și puneți-vă obrazul deasupra ei, pentru ca gura să fie lângă urechea ei. (Dacă vrei să-i plătești un alt compliment sau să-i spui cât de uimitor este, acum e momentul potrivit!)
 14. Lăsați-vă cu o atingere plăcută.
  14
  Lăsați-vă cu o atingere plăcută. Dacă vă încheiați sărutul, încercați să faceți acest lucru cu o mângâiere blândă. Fugiți-vă degetele prin păr, înfiptați-vă obrazul cu degetele, sau să-i sărutați încet obrazul. Se pare ca un mic pas, a face ceva de genul asta poate ajuta la sfarsitul sarutului pe o nota pozitiva si sa o astepte cu nerăbdare la data viitoare. Nu te grăbi în lucruri! Fetele le place să-și ia timpul cu lucrurile.