Cum să te sărut

Așa că, în cele din urmă, ați obținut "aspectul" și vă deplasați pentru sarutul ucigaș când vă va da seama că aveți nevoie de ajutor - și rapid. Dacă sunteți un joc pentru a afla tot ce trebuie să știți despre cine, ce, când, unde, de ce și cum să vă sărutați, ați ajuns la locul potrivit. Ridică-te și hai să ne distrăm!

Cap 1
Inițierea unui sărut

 1. Drop indică faptul că sunteți interesat.
  1
  Drop indică faptul că sunteți interesat. Puteți scoate câteva semnale subtile pe care le pescuiești pentru un sărut, fără a veni imediat și spune-le. Iată cum să o comunicați romantic: prindeți-vă în căutarea (pe scurt) la buzele celeilalte persoane. Nu vă purtați buzele. Păstrați-le ușor separat - nu atât de mult încât să puteți respira confortabil prin deschidere, dar suficient încât să vă puteți mușca ușor buza de bază. Asigurați-vă că gura este atrăgătoare. Utilizați capsulă sau gură de lustruță pentru a netezi buzele subțiri și mențineți respirația proaspătă cu bureți sau spray. Evitați gingia, pe care probabil că trebuie să o scuipați în mod ciudat dacă celălalt persoană intră pentru un sărut.
 2. Sparge bariera sărutului (opțional).
  2
  Sparge bariera sărutului (opțional). Dacă vă simțiți curajoși, testați apele cu un mic sărut pe mână sau pe obraz. Dacă cealaltă persoană pare interesată, este probabil sigur să procedați cu un sărut pe gură. Dacă o sărută o fată
 3. Setați starea de spirit cu un compliment romantic.
  3
  Setați starea de spirit cu un compliment romantic. Du-te mare și plătiți celeilalte persoane cel mai sincere compliment pe care vă puteți gândi. Dacă ai dreptate, cealaltă persoană ar putea lua conducerea și se va înclina să te sărute. Spune-o într-un mod intim. Reduceți ușor volumul și tonul vocii dvs. și blocați ochii. Nu numai că acest lucru comunică faptul că aveți sentimente profunde pentru această persoană, ci îl îndemnă să vină mai aproape să vă audă. Concentrați-vă pe o calitate atrăgătoare. Chiar dacă credeți că data dvs. este un jucator de baschet uimitor, acum nu ar fi cel mai bun moment pentru ao aduce. În loc să vă bazați pe complimentul pe care îl vedeți ca partener romantic. Încercați aceste linii: "Sunteți atât de frumoase". Ochii tăi mă înnebunește. "Îmi place să vă văd zâmbetul." "Nu pot să cred că sunt destul de norocos să fiu cu tine acum."
 4. Luați în căutarea unui sărut direct.
  4
  Luați în căutarea unui sărut direct. Dacă totul eșuează, du-te și spargeți intențiile. Dacă data nu a fost luată de vreunul dintre sugestiile dvs. și ați murit pentru a bloca buzele, ați putea fi la fel de simplu și întrebați dacă puteți să-l sărutați pe el sau ea. Nu vă faceți griji, deși - puteți fi direct în timp ce sunteți totuși romantic și convingător. Încercați aceste fraze dacă sunteți în pierdere pentru cuvinte: "Nu mi-ar plăcea nimic mai mult decât să te sărut acum." "Îmi pare rău dacă este prea mult înainte, dar aș vrea să te sărut." "Vreau să te sărut atât de mult încât este vorba doar de uciderea mea."
 5. Du-te pentru sarut.
  5
  Du-te pentru sarut. Nu pierdeți nici un moment după ce ați făcut-o înainte - închideți-vă ochii, înclinați-vă și smooch! Următoarele secțiuni vor discuta câteva tehnici de sărutări, precum și modul de a trata sarutul în diferite situații de întâlniri, cum ar fi un prim sărut sau o sărutare după o întâlnire.

Cap 2
Tehnici de sărutat

 1. Păstrați-vă buzele moi.
  1
  Păstrați-vă buzele moi. Amplificatoarele tensionate sunt pentru membrii familiei sau pentru persoanele pe care sunteți obligat să le sărutați, dar păstrarea gurii ușor despărțită și moale comunică un sentiment de deschidere.
 2. Faceți câteva sărutări moi.
  2
  Faceți câteva sărutări moi. Începeți încet cu sărutări blânde și blânde și săriți limba și dinții - deocamdată. Dacă partenerul dvs. pare receptiv, puteți să vă deplasați înainte în sarutul francez. Încercați să evitați să vă loviți buzele. Zgomotul poate distrage atenția și vă poate rupe imersiunea în acest moment. Dacă vă simțiți ciudat, încetiniți și împărțiți buzele puțin mai mult. Rămâneți la început. Evitați să vă distrugeți buzele împotriva gurii datei - deocamdată. Sărutul încet și ușor dă celeilalte persoane șansa de a se opri dacă este incomod, precum și să vă permită să-i măsurați interesul.
 3. Rămâneți la un nivel de salivă ușor de manevrat.
  3
  Rămâneți la un nivel de salivă ușor de manevrat. Catelusii Slobbery sunt ultimul lucru pe care doriti sa-l ganditi la intalnire in timp ce il sarutati. Evitați această soartă prin înghițirea excesivă a saliva ocazional. Dacă observați că buzele dvs. sunt puțin prea ude, trageți-le și plasați-le în mod discret pentru a aduce spitul înapoi în gură.
 4. Blocați buzele.
  4
  Blocați buzele. În cazul în care primele dvs. sărutări au mers bine, încercați o blocare a buzelor, care poate duce la sărutări mai apropiate (și este o poartă bună pentru sărutarea franceză). În principiu, veți "strânge" buzele astfel încât (de exemplu) să arate astfel: Buza inferioară Buza inferioară a partenerului dvs. Buza superioară Buza superioară a partenerului dvs. La început, punerea buzei inferioare a datei dvs. este cel mai sigur pariu. Majoritatea oamenilor au buze mai mari, făcându-le mai ușor să apucați ușor cu buzele.
 5. Asigurați-vă că respirați.
  5
  Asigurați-vă că respirați. În mod ideal, veți putea respira ușor prin nas în timp ce vă sărutați. Dacă nu este posibil, totuși, îndepărtați-vă pentru o secundă să respirați. Nu te simți conștient de faptul că ai rămas fără respirație sau că ai nevoie de o pauză pentru o secundă. Respirația greu este un indiciu că sunteți nervos și entuziasmat, pe care partenerul dvs., probabil, va găsi măgulitor.
 6. Folosește-ți mâinile.
  6
  Folosește-ți mâinile. Nu lăsați-vă mâinile atârnate de partea dvs. ca două tăiței fettuccini limpezi - le folosiți! Puneți mâinile ușor pe umerii partenerului sau în jurul taliei. (În cultura occidentală, fetele își pun mâinile pe umerii băieților în timp ce își pune mâinile în jurul taliei). Luați intimitatea într-o crestătură trăgând partenerul dvs. mai aproape. Puneți-vă mâinile pe părțile laterale ale feței, folosind degetul mare pentru a mătui peste pomeșă, sau puneți o mână sub bărbie și înclinați-o în sus. O altă mișcare destul de senzuală este aceea de a pune ambele mâini în jurul capului partenerului dvs. și de a le încurca în părul lui, trăgând ușor.
 7. Testați folosind limba.
  7
  Testați folosind limba. Odată ce vă aflați într-o buză de buzunar cu buza inferioară a partenerului dvs. între cele două, treceți ușor vârful limbii peste el. Dacă o puteți mișca încet, chiar mai bine. Vedeți cum răspunde partenerul tău. Dacă el sau ea se apasă mai aproape sau întoarce gestul, probabil că sunteți clar pentru a menține intensitatea sărutului. În cazul în care data dvs. se îndepărtează, poate că este mai bine să scoateți din nou limba și să vă lipiți de buze - doar sărutări.
 8. Încercați sărutul francez (opțional).
  8
  Încercați sărutul francez (opțional). Folosirea limbii în timpul sărutului este, în cultura occidentală, menționată ca un sărut francez. De ce francezii primesc creditul? Cine știe! Iată cum puteți începe: Îndepărtați-vă limba de-a lungul buzei inferioare a partenerului dvs. Încercați să vă mișcați încet și ușor la început, crescând viteza și presiunea numai dacă partenerul dvs. pare să răspundă bine. Glisați vârful limbii în gura partenerului și mișcați-l ușor pe vârful limbii sale. Utilizați mișcări ușoare, darting și păstrați-vă limbajul în mișcare - lăsându-l să stea limpede în gura partenerului dvs. nu este atrăgătoare și va aduce un sfârșit rapid la sărutări. Încercați lovituri mai profunde și mai grele dacă partenerul dvs. pare receptiv.
 9. Mișcați-o.
  9
  Mișcați-o. Nu vă simțiți obligați să păstrați pentru totdeauna activitatea intensă a limbii. Alternativ moale și tare, lentă și rapidă, adâncă și superficială. Puteți chiar să vă întoarceți la folosirea doar a buzelor pentru câteva minute. Alternând tehnica dvs., partenerul dvs. va fi capabil să prezică ce urmează. Menținerea acestui sentiment de surpriză și spontaneitate vă ajută ca sărutările să evite întârzierea.
 10. Curățăți ușor buzele partenerului (opțional).
  10
  Curățăți ușor buzele partenerului (opțional). Dinții nu sunt un element necesar de a săruta, ci o pășunare pe buza partenerului poate introduce un alt element neașteptat. Iată câteva indicații rapide: Mențineți presiunea cât mai ușoară posibil. Amintiți-vă că v-ați gândit să nuțiți, să nu mușcați. Misca-te incet. Din nou, menținerea ritmului tău blând va ajuta la prevenirea accidentală a chomping pe buza partenerului tău. Când buzele sunt blocate, plasați-vă dinții peste buza inferioară a partenerului și trageți încet înapoi până când dinții sunt aproape la capătul buzei. Întrerupeți o clipă, apoi reluați sărutările ca de obicei. Nu izbucni prea mult. Acestea ar trebui să fie un perk ocazional, nu atracția principală. Fiți pregătiți pentru respingere. Nu toată lumea îi place o parte a dinților cu sărutările lor. Dacă partenerul dvs. nu răspunde bine, încercați să nu fiți prea ofensați - probabil că este vorba de un gust personal, nu de o întrerupere a tehnicii.
 11. Măriți intensitatea cu pauze ocazionale.
  11
  Măriți intensitatea cu pauze ocazionale. Trageți pentru o clipă pentru a privi în ochii partenerului dvs., șoapta ceva în urechea lui sau pur și simplu prindeți-vă respirația și minunăți-vă de averea voastră. În loc să pună un amortizor asupra acțiunii, aceste mici momente pot face sărutările mai intime. Oferă partenerului dvs. sentimentul că îl vedeți ca pe o persoană completă și nu pur și simplu să vă sărutați.

Cap 3
 1. Încercați să alegeți un partener de încredere.
  1
  Încercați să alegeți un partener de încredere. Smooching cineva în care aveți încredere poate ușura o mare parte din anxietatea primului dvs. sărut. Dacă știți că îi dați pe cineva primul sărut, încercați să fiți răbdători și înțelegători, așa că vă așteptați la același lucru cu partenerul. Rețineți că un prim sarut ciudat nu este sfârșitul relației (sau al lumii). De fapt, poate construi intimitatea prin experiența împărtășită. Atâta timp cât poți râde, vei fi bine. Amintiți-vă, toată lumea a trecut prin primul sărut. Cotele sunt că majoritatea oamenilor sunt mai ciudați despre asta decât veți fi, chiar dacă nu o cunoașteți.
 2. Pregătiți-vă gura.
  2
  Pregătiți-vă gura. Utilizați capsulă sau cremă pentru a lămâi buzele crăpate și periați dinții și limba bine. Dacă gura se simte puțin învechită, utilizați bomboane de respirație sau pulverizare pentru a se împrospăta. Știind că gura ta este curată și atrăgătoare te poate ajuta să te simți mai încrezător în sărutări. Acestea fiind spuse, totuși, nu simțiți că trebuie să observați curățenia. Cele mai multe guri doar "gust" cald, cu excepția cazului în care ați mâncat recent ceva picant (cum ar fi ceapa sau usturoi) sau tocmai v-ați trezit dimineața.
 3. Nu te grăbi.
  3
  Nu te grăbi. Ai doar un prim sarut! Cu excepția cazului în care sunteți atât de copleșiți de dorința că trebuie să vă sărutați chiar acum, fie că lumea se va sfârși, scoateți-o. Poate fi extraordinar de incitant si senzual de a tachina sarutul inainte de a se intampla, mentinand contactul vizual tot timpul.
 4. Lăsați cealaltă persoană să preia conducerea (opțională).
  4
  Lăsați cealaltă persoană să preia conducerea (opțională). Dacă sunteți nervos că nu știți tehnicile potrivite, lăsați partenerul să inițieze ceea ce se întâmplă în timpul sărutului. Imită ceea ce face sau nu până când vă simțiți confortabil încercând propriile dvs. mișcări.
 5. Luați câteva riscuri calculate.
  5
  Luați câteva riscuri calculate. Pe măsură ce deveniți mai confortabil cu sărutările, încercați să vă ocupați de inițierea sărutărilor sau de lucrul la noi tehnici. Dacă partenerul dvs. nu răspunde bine, scrieți-l simplu ca preferință personală și încercați altceva.

Cap 4
 1. Apropie-te.
  1
  Apropie-te. Din moment ce posibilitatea unui sărut la revedere întotdeauna intră în permanență - și presupunând că este dorința ta - este mai bine să începi să te apropii mai devreme decât mai târziu. În caz contrar, veți găsi că vă spuneți răbdarea cu ceea ce se simte ca o prăpastie între voi, făcând să vă plimbați pentru sărut, foarte vizibil și ciudat. Băieți, asta este momentul în care obții rutina de teamă, de ultimă oră, care se află pe locul al doilea în fraza "Îmi amintești de fratele meu" pentru data cea mai deflată final. Pe măsură ce vă duceți la mașină, la ușă etc., puneți-vă mâna (sau o jachetă) pe umărul sau pe spate. Acest lucru împiedică bariera de atingere, vă permite să cunoașteți cu ușurință intențiile dvs. și vă oferă o scuză să stați foarte aproape în același timp.
 2. Urmăriți reacția datei dvs.
  2
  Urmăriți reacția datei dvs. Dacă data îți taie corpul departe de tine sau te grăbește să creezi distanța, nu încerca să termini sarutul nopții bune și nu lăsa ego-ul tău să te facă nebun. Simțiți un zâmbet mare, mulțumiți-i pentru timpul minunat și vizitați afacerea dvs. Ar fi pur și simplu faptul că data nu este încă pregătită să se sărute.
 3. Mentine contactul vizual.
  3
  Mentine contactul vizual. Efectuarea contactului vizual în timp ce stați aproape este un indicator universal recunoscut că un sărut post-data este pe cale să aibă loc. Dacă contactul cu ochii devine prea lung, rupeți-l și restabiliți după cum este necesar; este mai bine să lași ochii în jurul valorii de a vă supune la un stil de interogator privi în jos. O modalitate buna de a sparge contactul vizual in timp ce mentineti romantismul este sa priviti la buzele datei dvs. Poate va simti ciudat ca sa va faceti dorintele atat de clare, amintiti-va ca prin oferirea unei intalniri de tip heads-up, veti face sarutul mergeți mult mai ușor și îmbunătățiți șansele că se va transforma într-o sesiune glorioasă. Încercarea de a planta un sărut prin surprindere, pe de altă parte, poate avea ca rezultat nasuri și dinți răniți, o tragere înspăimântată și multă stânjenire.
 4. Opriți conversația.
  4
  Opriți conversația. Atunci când oamenii devin nervoși, ei deseori compensează găsind ceva de vorbit, ucigând oportunitățile de sărutări. În timp ce nu ar trebui să încercați să întrerupeți brusc conversația, care s-ar putea întâmpla ca încercând să vă apropiați de dragostea dvs., nu ar trebui să vă încurajați și să vă întoarceți. Lasă chatterul să moară prin păstrarea răspunsurilor dvs. prietenos, dar minim.
 5. Luați în considerare ruperea barierului sărutului.
  5
  Luați în considerare ruperea barierului sărutului. Dacă totul merge bine, dar nu sunteți chiar pregătit să vă aruncați în sărutări romantice pline, înclinați-vă să vă îmbrățișați și să-l sărutați pe obraz. Nu confundați acest lucru cu o pungă prietenoasă în mijlocul obrazului; fă-ți sentimentele clar prin plasarea sărutului aproape de ureche sau gură și lăsându-ți buzele să stai puțin pentru o clipă sau șopti ceva în flăcări în ureche cu buze atinge. Acest lucru îi va ajuta pe celălalt să știe că sărutul nu este înțeles într-un context platonic.
 6. Nu te complica.
  6
  Nu te complica. Dacă acesta este un prim sărut cu această persoană "sau, mai important încă, o primă dată - nu o exagerați. Păstrați-vă buzele ușor despărțite și fie plantați un sărut direct pe buzele partenerului dvs., fie prin ante, prin blocarea ușoară a buzelor. Rezistati ispitei de a te saruta cu limba, daca nu v-ati urmarit de mult timp. S-ar putea să pară prea departe și să închidă oportunitățile viitoare.
 7. Urmați data conducerii datei.
  7
  Urmați data conducerii datei. Acordați atenție modului în care data dvs. răspunde și se mișcă în timpul sărutului. Dacă se înclină mai aproape sau mai mult, puteți să treceți într-un sărut mai romantic; în caz contrar, terminați sărutul trăgând încet înapoi, redeschizându-vă ochii pentru a obține contactul vizual și zâmbind.

Cap 5
Non-romantic saruta

 1. Dă-ți buzele.
  1
  Dă-ți buzele. Ținându-ți buzele înfundate, le țineți strânse și puțin închise, indicând faptul că nu vrei să-ți deschizi gura pentru mai multă intimitate. Majoritatea oamenilor vor citi un pucker ca strict platonic. Să știi dacă îți bați buzele corect, sărutându-te în aer. Cât de tare este zgomotul de sărut? Ar trebui să fie un "pop" clar al buzelor tale, pe măsură ce le împărțiți în timp ce suge aerul. Un sărut romantic va face abia acest zgomot deoarece buzele tale sunt mult mai relaxate.
 2. Asigurați-vă clar intențiile.
  2
  Asigurați-vă clar intențiile. Dacă vrei să săruți pe cineva pe obraz și dacă cineva riscă să-ți interpreteze greșit intențiile, dă-ți seama că nu mergi spre gură, întorcându-ți capul în lateral înainte să te apleci. Incearca sa faci sarutul în mod obișnuit în mijlocul obrazului, astfel încât să nu vereze pentru zone mai romantice, cum ar fi urechea sau gura. Dacă sunteți inconfortabil de fapt, sărutați pielea celeilalte persoane, încercați sărutați-vă cu aerul. Înclinați-vă, astfel încât obrazul să atingă fața obrazului celuilalt și să sărute aerul cu câteva puchere rapide și audibile. Pentru un efect suplimentar, trageți înapoi, comutați părțile laterale și faceți-l din nou.
 3. Ține-l scurt.
  3
  Ține-l scurt. Timpul pe care buzele tale îl petrec pe obrajii sau pe buzele celeilalte persoane ar trebui să fie limitat la ceea ce este nevoie pentru a face zgomotul sărutat descris în pasul anterior - nimic mai mult. Dacă buzele tale persistă, nu va părea atât de platonică.
 4. Sărută din respect sau închinare.
  4
  Sărută din respect sau închinare. Aruncați sau îngenuncheați în fața celeilalte persoane. Uită-te în respect. Rămâi în această poziție în timpul sărutului. Luați ușor mâna persoanei și aduceți-o aproape de buze.
Cum să săpați o gaură la plajă
Cum să poate face față lupusului
Cum să găsesc toate simbolurile și fonturile ferestrelor
Cum să treci prin primul an de căsătorie
Cum să cureți pantofii de merrell
Cum să te îmbraci pentru o iarnă saskatchewan