Cum să impresionezi o fată

Vrei să uiți acea fată? Deși nu poți controla cum se simte și o face să se îndrăgostească de tine, poți să te faci mult mai de dorit. Iată două metode pentru a impresiona o fată: mai întâi pentru o fată pe care nu o cunoști bine și a doua pentru o fată care spune că este interesată doar de prietenie.

Cap 1
Impresionează-o: elementele de bază

 1. Practicați obiceiurile bune de îngrijire.
  1
  Practicați obiceiurile bune de îngrijire. Mândrim cu aspectul dvs. arată o fată care vă maturizează și vă îngrijește de a face o impresie bună. Dușul și spălați-vă părul în mod regulat și folosiți zilnic deodorant. Un frumos parfum sau parfum poate ajuta de asemenea. [1] Spălați zilnic, dar în funcție de tipul de păr, puteți să spălați fiecare al treilea sau al treilea zi. Nu uitați nici igiena orală - periați-vă dinții de două ori pe zi și clătiți-vă cu o apă de gură dacă respirația urâtă este o preocupare. Dacă aveți părul facial, asigurați-vă că este curățat cu atenție pentru a evita căutarea neclară. Fiți atenți și la hainele voastre. Evitați purtarea elementelor încrețite, pătate sau uzate.
 2. Folosiți maniere bune.
  2
  Folosiți maniere bune. Tratarea oamenilor pe care îi întâlnești politicos și cu respect este o modalitate sigură de a impresiona, pentru că este o reflectare a personajului tău. Țineți ușa deschisă, spuneți-vă "Vă rog," Vă mulțumim, "și sunteți" bineveniți "și ascultați fără a întrerupe când vorbește cu adevărat să o impresioneze. Doar foloseste maniere bune cu fata pe care o interesezi. Trateaza-i pe toti cu amabilitate, incluzand serverul de la restaurant sau barista la barul de cafea, asa ca stie ca nu faci doar un act.
 3. Arătați la timp.
  3
  Arătați la timp. Ajungeți târziu când ați fost de acord să întâlniți pe cineva poate să arate o lipsă de respect sau să creadă că nu vă țineți serios angajamentele. Dacă aveți de gând să vă întâlniți cu ea, permiteți-vă timp suficient pentru a ajunge acolo la timp, astfel încât ea nu trebuie să aștepte pentru dvs. [3] Asigurați-vă că luați lucruri precum traficul și găsirea unui spațiu de parcare în cont de timp, astfel încât să fiți siguri că veți ajunge când ați spus că veți face asta.
 4. Au un simț al umorului despre tine.
  4
  Au un simț al umorului despre tine. Un bun simț al umorului este întotdeauna o calitate atractivă, dar este deosebit de important să nu vă luați prea în serios. Fiind capabil să vă distrați de tine și să râdeți la lucrurile mici, arată că aveți încredere, ceea ce poate fi foarte impresionant. [4] De exemplu, dacă vă călătoriți peste cuvintele voastre, încercați să râdeți.

Cap 2
Impresionează o fată pe care nu o cunoști bine

 1. Rochie pentru a impresiona.
  1
  Rochie pentru a impresiona. Nu numai că veți arăta și miroși mai atrăgător, îngrijindu-vă că îngrijirea vă arată că sunteți matur și capabil de sarcini zilnice importante. De asemenea, acordați atenție stilului de îmbrăcăminte pe care îl poartă și purtați același stil de îmbrăcăminte, ceea ce o va ajuta să se relaționeze cu dvs. și să vă găsească în general mai atractivă. Și acordați o atenție deosebită acestor domenii: Duș cel puțin o dată pe zi. Spălați-vă părul, săpați-vă peste tot și clătiți-vă. Utilizați și un scrumios de duș mirositor, ceva nu prea feminin, dar nu prea masculin, poate încercați un miros ca menta sau lamaie. Păstrați-vă gura curată. Periați de două ori pe zi, atacați ața și folosiți apă de gură. Pentru ajutor în mijlocul zilei, utilizați menta de respirație și guma de mestecat. Gestionați părul facial prin ras pe zi. Dacă creșteți părul facial, asigurați-vă că este tăiat la o lungime uniformă, și nu scârțâit sau nesupus. Dacă aveți tendința de a avea un unibrow, ia în considerare scoaterea orice părul fără păr pe nas. Purtați o combinație de deodorant-antiperspirant. Aplicați-o imediat ce ieșiți din duș dimineața. Asigurați-vă că, de asemenea, nu miros prea feminin sau prea masculin. Du-te ușor pe Colonia. Puteți folosi câteva spray-uri cu pulbere de corp sau spray de corp, dar nu treceți peste 2. Purtați haine curate. Dacă vă aflați în căutarea rufelor proaspete, luați în considerare stabilirea unui program regulat de spălare, cum ar fi spălarea rufelor în fiecare seară de duminică.
 2. Fi politicos.
  2
  Fi politicos. A fi bine manierat nu inseamna ca esti plictisit - inseamna ca stii cum sa tratezi alti oameni cu respect, o calitate pe care majoritatea fetelor doresc in prietenii lor. Arătați-i că știți cum să fiți atenți, făcând aceste lucruri pentru toată lumea, nu doar pentru ea: Spuneți "vă rog", "vă mulțumesc" și "sunteți bineveniți". Pe lângă întrebarea cu "Aș aprecia dacă" sau "Aș vrea pentru dvs. ..." Dacă cineva se plimba printr-o ușă în spatele vostru, țineți-o deschisă pentru el sau ea. Evitați să blestemați sau să spuneți ceva brut în public sau în compania mixtă. Este bine să te relaxezi puțin în jurul prietenilor tăi, dar încercați să arătați partea cea mai bună în jurul oamenilor pe care nu îi cunoașteți bine. Pentru mai mult ajutor, consultați Cum să ai bune maniere.
 3. Gândește-te înainte de a vorbi.
  3
  Gândește-te înainte de a vorbi. Toată lumea alunecă și spune lucruri prostești, dar încercați tot ce este mai bun să o limitați când sunteți în jurul acestei fete. Luați câteva secunde pentru a evalua ceea ce veți spune înainte de a vă scuipa. Nu vorbi cu alte fete. S-ar putea să crezi că ai făcut-o gelozie este o idee bună, dar direcționează-te clar. Discutarea aspectului altor fete în fața ei vă va face să pari superficial și nestatornic. Din câte știe, ea e singura care te interesează. Evitați să ieșiți ca un bătăuș. Nu aruncați insulte neglijente sau nu puneți pe ceilalți în jos, chiar dacă acestea ar trebui să fie amuzante. Poate că nu va fi capabilă să vă ridice tonul plin de umor și să vă luați cuvintele la valoare. Nu spune glume murdare. Există un timp și un loc pentru umorul rău - și atunci când vă petreceți cu prietenii de tip. Păstrați un capac pe el când sunteți în jurul ei.
 4. Plătește-i un compliment sincer.
  4
  Plătește-i un compliment sincer. Un lucru pe care ar trebui să-l spui când ești în jurul ei este un compliment frumos și autentic. Nu este atât de dificilă cum pare! Iată ce trebuie să faceți: Gândiți-vă la ceea ce vă place cel mai mult. Ar putea fi zâmbetul ei, râsul ei, inteligența ei ... - orice te-a lovit ca fiind cea mai bună calitate a ei. (Singurul avertisment este că nu ar trebui să o complimentezi cu privire la trăsături fizice, cu excepția ochilor sau a zâmbetului ei. Poate avea o figură grozavă, dar acum nu e momentul.) Faceți-o semi-privat. Nu trebuie să o dați complet singură să-i plătească un compliment, dar încercați să nu o faceți cu toți prietenii sau prietenii săi ascultând îndeaproape. Puteți, de asemenea, să o scoateți dintr-un mesaj text sau instant. Păstrați-l scurt și dulce. Nu este nevoie să ceară poetic timp de trei sau patru minute pe cele mai bune calități. O linie simplă va face. Fiți atenți la modul în care spuneți acest lucru. În loc să spui "Este o rochie frumoasă" sau "Îmi place tricoul tău", spune "Arăți foarte bine în rochia aceea". Plătește femeia, nu articolul de îmbrăcăminte! Obțineți limba corectă a corpului. Zâmbet! Păstrați contactul vizual în timp ce spuneți și el.
 5. Fă-o să se simtă specială.
  5
  Fă-o să se simtă specială. Găsiți niște moduri minunate de a lăsa să știe că credeți că este o persoană extraordinară și ea va observa cu siguranță. Nu o ignorați și nu jucați din greu pentru a obține. Dacă te textează, întoarce-te. Dacă vrea să vorbească, încercați să faceți timpul, chiar dacă este ușor incomod. Ieșiți din cale să o ajutați. Dacă ar putea folosi o mână cu ceva, oferi asistență! Ar putea să ducă obiecte grele sau greoaie, mergând cu ea pentru a conduce o comisie sau pentru a vorbi cu ea printr-o situație dificilă. Lasă-i să vorbească. Greseala # 1 când vorbim cu o fată se concentrează pe tine însuți. Fetele sunt mult mai confortabile atunci când vorbesc despre interese comune. Întrebați despre interesele, hobby-urile, cărțile preferate, muzica etc. Dacă vă întreabă o întrebare, răspundeți-o în câteva propoziții scurte și apoi redirecționați întrebarea la ea. Aceasta o implică în conversație. Începeți o glumă cu ea! Făcând acest lucru, voi doi veți împărtăși o conexiune secretă care este împărțită între voi doi. Acest lucru o va face sa se simta special, inclus si mai aproape de tine. De asemenea, vă va oferi un demaror de conversație ușor de înființat. Dar ține minte, dacă excesul de glumă în interior, ar putea merge rapid de la distracție la plictisitor, așa că utilizați-l numai atunci când trebuie.

Cap 3
Breaking out din friendzone

 1. Ia puțin spațiu de la ea.
  1
  Ia puțin spațiu de la ea. Este cel mai greu de făcut când ești nebun de fată, dar este singura modalitate sigură de a ieși din prieten. Dacă vrei ca ea să te vadă într-o lumină diferită, trebuie să iei ceva timp, astfel încât relația ta să se reseteze când începi să interacționezi din nou. Se angajează să fie în contact minim cu ea timp de cel puțin 3 sau 4 săptămâni. Sună ca pentru totdeauna, dar poți să o faci! Fii politicos când o vezi, dar nu stai cu ea, nu te implica în telefoane lungi, nu mergi la întâlniri și răspunde la textele ei cu răspunsuri scurte și până la punct. Dacă întreabă de ce ești atât de îndepărtat, spune-ți că iei ceva timp pentru a-ți reorienta prioritățile. Spuneți-i că nu este personal, că lucrați doar la îndeplinirea obiectivelor în alte zone ale vieții voastre. Cele mai multe fete îi plac pe cineva motivat și ambițios; chiar dacă e deranjată că nu cheltuiți cât mai mult timp cu ea, acesta este un motiv atât de bun pe care îl puteți da.
 2. Petreceți timp pentru auto-îmbunătățire.
  2
  Petreceți timp pentru auto-îmbunătățire. Dedicați-vă orelor pe care altfel le-ați petrece cu ea (sau gândindu-vă la ea) să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. Veți fi un tip nou și îmbunătățit cu o mai bună încredere în sine, indiferent dacă este sau nu interesată de asta la sfârșitul zilei. Ține minte că nu o faci pentru ea chiar acum - faci asta pentru tine, ca să te simți ca cea mai bună versiune a ta. Ridică-ți grooming-ul. Încearcă să îți faci rutina puțin mai riguroasă și vezi cum afectează stima ta de sine. Amplificați-vă îngrijirea pielii, încercați o coafură diferită, faceți un duș mai regulat, încercați o nouă colină și așa mai departe. Luați controlul asupra vieții voastre. Dacă există un aspect al vieții voastre, care se simte în prezent în afara controlului - fie că este vorba de școală, de cariera sau de finanțe - acum este momentul să-l restrângeți înapoi. Figurați ce trebuie să faceți pentru a vă stabiliza situația și a vă simți ca si cum ai revenit pe drumul cel bun. Apoi, du-te-o "nu mai pierdeți timp, subliniind despre asta. Da, fetele sunt atrase de bărbați care par a fi în controlul vieții lor. Dar chiar și mai bine, veți simți încrezător și sigur că lucrurile se îndreaptă spre voi, pentru că ați făcut așa. Cultivați un nou hobby sau interes. Există un sport pe care l-ați dorit întotdeauna să îl încercați? Sau un subiect despre care v-ați dorit întotdeauna să aflați mai multe? Acum e timpul! Devineți-vă la orice interes extrașcolar vă lovește de fantezie și faceți-vă noul dvs. focalizare. Fetele sunt interesate de persoane interesante, iar hobby-urile sau activitățile exterioare vă fac interesante.
 3. Faceți o nouă prima impresie.
  3
  Faceți o nouă prima impresie. După ce ați fost plecați de ceva vreme, veți avea șansa de a face o altă "prima" impresie când sunteți gata să interacționați cu ea din nou. Dacă o poți juca corect, ea va începe să te vadă într-o lumină cu totul nouă. Arata bine. Faceți un efort suplimentar pentru a vă arăta cât mai bine posibil atunci când simțiți că vă apropiați să o vedeți din nou. În felul acesta, următoarea dvs. întâlnire nu vă va prinde din gardă. Asigurați-vă clar intențiile. Dacă vrei ca ea să te vadă ca material prieten, acționează așa! Flirt cu ea. Mentine contactul vizual. Plătește-i un compliment umilitor. Nu doar cădeați în obiceiurile vechi și acționați ca și când vă închinați la pământ pe care merge. Faceți-o să se simtă specială, dar nu cu prețul de scădere.
 4. Nu vă oferiți timpul atât de liber.
  4
  Nu vă oferiți timpul atât de liber. În loc să fie constant disponibil pentru ea oricând dorește, o face să lucreze puțin pentru atenția ta. De exemplu, nu sunteți disponibil să veniți și să urmăriți comedii romantice împreună cu ea, în timp ce ea se plânge de ultima sa despărțire; totuși, sunteți disponibil să o luați la cină vineri dacă este interesată. Desenați o linie clară între lucrurile pe care le-ați făcut pentru ea în zona de prieteni și lucrurile pe care sunteți dispus să o faceți pentru ea ca un potențial prieten. Fiți vigilenți în legătură cu această diferență.
 5. Nu pierde timpul.
  5
  Nu pierde timpul. După ce reintroduceți persoana de contact, nu așteptați luni să o întrebați sau să mutați relația la următorul nivel. Fă-o în cadrul săptămânii. Întreabă-o la o dată care este în mod clar romantică. Asta înseamnă: cină, în weekend, doar voi doi. O să primească indiciul. Exprimă-ți sentimentele pentru ea într-un mod clar, încrezător. Spuneți-i că sunteți interesat să fiți mai mult decât prieteni. Spune-i că vei accepta decizia ei dacă nu e interesată, dar nu poți continua să pierzi în zona de prieteni. Spargeți bariera de atingere. Țineți mâna, dați-i o îmbrățișare, oferiți-vă să vă aliniați sau altfel contactați fizic pe masă. Mai ales dacă bariera de atingere a fost o caracteristică a interacțiunilor dvs. anterioare, aceasta este o modalitate destul de clară de a trimite un mesaj. Amintiți-vă că filmul vechi al lui Sean Connery citează: "Cheia pentru inima unei femei este un dar neașteptat la un moment neașteptat". Darul nu trebuie să fie extravagant - încercați ceva la fel de simplu ca o singură floare sau tratamentul preferat. Nu faceți mare lucru în privința acordării acesteia, faceți-o cu un zâmbet și acceptați-o grație.
 6. Acceptați decizia ei.
  6
  Acceptați decizia ei. Dacă ați încercat totul ca să o impresioneze și ea încă nu este interesată de întâlniri, întoarce-te cu grație. Uneori scânteia nu este acolo. Ai încercat tot ce ai mai bun și există și alte fete care vor aprecia persoana în care te afli. Continuați cu încredere!