Cum să faci un băiat să te scoată in oraș

Pentru a obține un tip pentru a vă întreba, trebuie să-l lăsați să vadă că vrei să-l cunoști și că ai să-ți dai seama că ești pregătit pentru o întâlnire. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a-l face să vadă că vreți să vă întrebe, să utilizați limbajul pozitiv al corpului pentru ai lăsa să-și cunoască programul. Dacă doriți să aflați cum să obțineți un tip care să vă întrebe în cel mai scurt timp, urmați acești pași simpli.

Cap 1
Lasă-l să știe că te interesează

 1. Lucrați-vă corpul.
  1
  Lucrați-vă corpul. Limba trupului tău îl va lăsa să știe că îl vezi mai mult decât un prieten. Există câteva trucuri minore care te pot ajuta să-i arăți că vrei să te întrebe. Iată ce puteți face: Mențineți contactul vizual. Uită-te în ochii lui atât de mult încât să-l facă să zâmbească și apoi să privească. Spune-i clar că are atenția ta. Joacă cu părul din când în când. Faceți-o să arate sexy, și cum vă place el, nu ca și cum v-ați fugit. Fie că stați în picioare, fie că vă aflați în picioare, ar trebui să vă înclinați spre el și să vă țineți brațele la o parte sau să le folosiți pentru a gest, așa că simte că corpul vostru este "deschis" pentru comunicare. Uită-te ocazional la podea. Acest lucru vă va face să arătați drăguți și demni.
 2. Flirt.
  2
  Flirt. Flirtul este o modalitate excelentă de a vă lua relația la nivelul următor și de a arăta că doriți să vă întrebe. Puteți fi un flirt subtil și aruncați sugestii pe care doriți să mergeți la o întâlnire fără a veni prea puternic. Vorbiți încet, dar nu prea liniștit. Acest lucru vă va face să arătați mai atrăgător și îl va face pe tipul să se aplece să vorbească cu dvs. Găsiți o modalitate subtilă de al complimenta. Lasă-l să știe că e drăguț sau că arată frumos fără să fie prea evident despre asta. Fii ispititor. Arătați-vă puțină scindare sau purtați ceva care vă arată cele mai bune resurse. Amintiți-vă, fiți modest (băieți ca integritatea), dar prezentând un pic este o modalitate foarte bună de a obține un tip să te observe. Încă îl poți păstra la modă în timp ce îi atragi atenția. Trăiască-l. Să se distreze jucăuș de unul dintre interesele lui sau o bucată de îmbrăcăminte unică pe care o poartă. Amintiți-vă să păstrați lumina. Flirtul este vorba de subtilitate.
 3. Îl cunoașteți.
  3
  Îl cunoașteți. Dacă doriți să știe că sunteți interesat să ieșiți la o întâlnire, atunci trebuie să arătați că sunteți interesat de el ca persoană. Nu trebuie să aranjați un interviu pentru a vă arăta că vă interesează cine este și ce îi place să facă. Iată ce trebuie să faceți: puneți câteva întrebări despre interesele sale. Acest lucru este neinvaziv și tipii vorbesc despre ceea ce iubesc. Practic toți tipii ca muzica. Întreabă-l ce tip de muzică preferă. Atunci întreabă-i ce melodie preferată este. El va iubi că sunteți interesat de el în loc de voi înșivă. Arătați că opinia lui contează. Întreabă-l ce credea despre un nou film controversat sau despre o chestiune politică care a fost bâzâitoare în presă. Doar nu alegeți ceva atât de controversat încât să puteți ajunge la un argument.

Cap 2
Drop sugestii

 1. Folosește-ți interesele comune în avantajul tău.
  1
  Folosește-ți interesele comune în avantajul tău. Dacă împărțiți anumite interese, aveți și mai multe motive să ieșiți la o întâlnire. Odată ce ați cunoaște tipul și știți că aveți câteva lucruri în comun, le puteți folosi ca motiv pentru a vă duce prietenia la nivelul următor. Muzica este un mare interes comun. Dacă ai aceeași bandă preferată, poți să vorbești despre trupă și să menționezi că vor juca curând în oraș și să vadă dacă te cere să mergi cu el. Redați-vă interesele, astfel încât are mai multe motive să vă întrebe. Vedeți dacă aveți aceeași echipă sportivă favorită. Dacă sunteți într-adevăr în aceeași echipă de baseball, vorbiți despre echipă și întrebați ocazional dacă a fost recent la un joc. Utilizați alimentele ca punct de discuție. Dacă se întâmplă să menționezi că iubiți mâncarea greacă, puteți întreba dacă a ajuns la noul loc grecesc din oraș.
 2. Lăsați prietenii dvs. să renunțe la câteva sugestii.
  2
  Lăsați prietenii dvs. să renunțe la câteva sugestii. Prietenii dvs. vă pot ajuta, de asemenea, să-l faceți să vă întrebe fără să vină prea tare. Dacă prietenul tău face un comentariu la momentul potrivit, ar putea să-l influențeze pentru a-ți cere să mergi la o întâlnire. Iată cum prietenii dvs. vă pot ajuta să vă îmbrățișați zdrobi: Unul dintre prietenii tăi poate să-l tachineze subtil și să întrebe când va ridica curajul să te întrebe. Asigurați-vă că nu părea că ți-ai spus prietenului tău să facă asta. Dacă sunteți întotdeauna în jurul valorii de tipul, au un prieten spune, "Aw, acolo merge cuplul meu preferat din nou." Acest lucru va fi ciudat, dar îl va lămuri că oamenii vă văd pe voi doi împreună. Adu-ți un prieten ocazional să te aducă în conversație, să vezi cum reacționează. Dacă reacționează pozitiv, prietenul poate spune că voi doi ar trebui să vă cunoașteți mai bine unul pe altul.
 3. Vorbește despre planurile tale.
  3
  Vorbește despre planurile tale. Dacă găsiți o modalitate de a vorbi neobișnuit despre planurile dvs., fie că este vorba de a merge la un concert sau de petrecere distractiv sau de a lua cafea între clase, acesta va fi o modalitate ușoară de a se alătura. Dacă menționați ceva care sună atrăgătoare pentru el, va duce la o sesiune de joasă presiune care se poate transforma într-o întâlnire. Dacă mergeți la o petrecere distractivă în weekend, menționați-o. Poate că vrea să se alăture, mai ales dacă aveți prieteni amândoi care merg. Dacă vi se întâmplă să intri în el, puteți să-i spuneți că mergeți la o plimbare sau luați o gustare, poate doriți să vă alăturați. Dacă vă întoarceți de la curs sau de la o activitate împreună, găsiți un mod subtil de a spune că ți-e foame sau ai nevoie de un remediu pentru cafeină și el te poate cere să-ți faci o mușcătură rapidă sau o cafea. Menționați dacă faceți ceva distractiv în câteva săptămâni. Dacă aveți planuri mari să verificați un nou bar, un film sau un concert, el ar putea să vă ajute să vă alăture atunci când va veni timpul.
 4. Lăsați-l să știe programul dvs.
  4
  Lăsați-l să știe programul dvs. Permițându-le să știe cum arată programul tău este diferită de a vorbi despre planurile tale. Dacă îi spui cum arată programul tău, atunci va fi mai probabil să te întrebe dacă programul tău se aliniază sau dacă știe că ai timp liber. Încercați să nu sune prea ocupat, sau el va crede că nu aveți timp pentru o întâlnire. Pe de altă parte, nu sună atât de liberă încât să arăți disperată. Dacă aveți câteva clase împreună, spuneți-le când aveți pauze în program. Dacă știe că ai câteva ore să ucizi între clase, el îți poate cere să ia prânzul. Dacă treceți prin barul preferat, puteți spune ocazional: "Îmi place locul acela. Întotdeauna merg acolo pentru ora fericită miercurea". Acesta este un mod subtil de a-i spune că ar trebui să vină. Dacă aveți un weekend gratuit în avans, anunțați-l. Spune: "Ultimele mele trei weekend-uri au fost atât de ocupate - cu adevărat aștept cu nerăbdare să fac ceva distractiv și cheie în acest weekend." Dacă aveți un magazin de cafea preferat, spuneți-i că acolo unde mergeți pentru a obține de lucru câteva seara pe săptămână. Lasă-l să spună că are cea mai bună cafea din oraș sau recomanda una dintre specialitățile sale.

Cap 3
Știți ce să nu faceți

 1. Evitați zona prietenilor.
  1
  Evitați zona prietenilor. Trebuie să te asiguri că tipul nu ți-a plantat ferm în zona prietenului și că nu crede că e în "zona prietenilor tăi". Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a desena distincția dintre "doar prieteni" și "mai mult decât prieteni". Dacă el încearcă să te trateze ca pe un alt tip, nu-l lăsa. Spune-ți clar că nu ești doar acolo ca să fii prietenul lui. Dacă te invită la un grup de băieți, arăți frumos, ca și cum te îmbraci pentru o întâlnire. Uită-te la cum te întreabă el pentru sfat. Dacă te întreabă mereu ce ar trebui să facă cu privire la o fată sau alta, atunci el te poate vedea doar ca prieten. Încercați să schimbați subiectul și să-i arătați că sunteți materialul prietenei.
 2. Evitați să-i lăsați să știe cât de mult doriți să ieșiți împreună cu el.
  2
  Evitați să-i lăsați să știe cât de mult doriți să ieșiți împreună cu el. Există o diferență între sugestiile de cădere pe care doriți să vi le ceară și să fiți foarte clar despre cât de mult doriți să mergeți la o întâlnire. Dacă ești prea evident, nu vei lăsa nimic imaginației și nu vei mai fi de dorit. Evitați-i să-i lăsați atenția. El va fi copleșit și e mai bine să-l joci bine. Evitați să-l rugați constant să stea. Dacă nu răspunde, s-ar putea să nu simtă asta. Evitați să vorbiți despre cât de libere sunt weekend-urile dvs. sau cât de flexibilă este programul dvs. În schimb, vorbiți despre toate planurile distractive pe care le aveți înainte. Ar trebui să se simtă ca și cum ar trebui să încerce să vă stoarce în programul dvs. aglomerat dacă vrea să te vadă, nu ca și cum ai aștepta în jur pentru ceva distractiv de făcut.
 3. Nu așteptați prea mult timp.
  3
  Nu așteptați prea mult timp. Dacă vrei cu adevărat ca tipul să te întrebe și să te simți ca și cum ai lăsa să-ți dai seama că vrei să ieși pentru totdeauna, atunci sunt două lucruri pe care le poți face. Mergi mai departe. Dacă ați arătat clar că vreți să vă întrebe și că nu se va răscula, poate că nu este vorba despre asta și ar trebui să găsiți pe cineva mai demn de afecțiunea dumneavoastră. Întreabă-l. Dacă el este foarte timid, dar aveți sensul că vrea să vă cunoască mai bine, trebuie să fiți îndrăzneț și să-l întrebați. Dacă sunteți nervos în legătură cu aceasta, cereți-i mai întâi să stea împreună cu dvs. într-un grup mare.