Cum să obțineți un sărut de la o fată care vă place

Pentru a obține un sărut de la o fată care vă place, va trebui să vă asigurați că vă cunoașteți suficient de bine pentru ca ea să se simtă confortabilă în jurul vostru. Când timpul este corect, căutați un moment privat, testați apele cu contact fizic ușor și conduceți calea prin a vă apleca înainte pentru un sărut de gură închis. Încercarea de a obține primul sărut de la "cineva special" poate fi atât emoționantă, cât și provocatoare, dar atâta timp cât dezvoltați starea de spirit potrivită, puteți reuși.

Cap 1
Planificați să vă faceți mișcarea

 1. Planificați-vă să faceți ceva interesant împreună.
  1
  Planificați-vă să faceți ceva interesant împreună. Rushul de adrenalină pe care îl experimentați atunci când faceți ceva romantic sau provocator vă face să faceți curse de inimă și este similar cu modul în care vă simțiți atunci când obțineți o pasiune pe cineva. Cea mai bună parte a acestui lucru este că va asocia sentimentul de emoție cu dvs. [3] și poate ajuta la crearea unui sentiment sporit de interes romantic pentru dvs. [4]. Nu numai că cuplurile care se angajează în activități interesante sunt mult mai fericite în relațiile lor pe termen lung [5], dar afirmarea emoțională crește, de asemenea, excluziunea sexuală pe termen scurt [6]. Mergeți la o plimbare înainte să fiți singuri împreună. Schi, drumeție, dans sau la un concert - orice va primi adrenalina care curge pentru voi doi.
 2. Alegeți un timp și un loc care stabilește starea de spirit.
  2
  Alegeți un timp și un loc care stabilește starea de spirit. Seara funcționează adesea cel mai bine, deoarece luminile și întunericul dim mai devreme au fost găsite pentru a crește atracția, comunicarea și conexiunea, contactul fizic și excitarea sexuală. [7] În plus, împrejurimile speciale sau noi vor face sărutul mai memorabil. Locația ar putea fi în afara stelelor, într-un restaurant luminat la lumină sau într-o sală de gimnastică întunecată în timpul prânzului, dar asigurați-vă că voi doi aveți o intimitate. Poate că nu vrea un public.
 3. Fiți atenți la îngrijirea dvs.
  3
  Fiți atenți la îngrijirea dvs. În timp ce veți dori să vă îmbrăcați în haine curate, să vă spălați părul și să arătați bine pentru dvs., nu uitați să acordați o atenție deosebită igienei orale. Periați-vă dinții și nu mâncați nimic puternic sau murdar ca usturoiul înainte și în timpul întâlnirii. [8] Puteți aduce, de asemenea, menta respirație sau gumă doar în caz. Veți dori ca buzele să fie moi, așa că aduceți-le de-a lungul unei balsamuri de buze sau a unui băț. Purtați roșu. Aceasta face ca bărbații să pară mai atractive și mai de dorit sexual [9].

Cap 2
Noțiuni de bază să o cunoască

 1. Vorbeste cu ea.
  1
  Vorbeste cu ea. Obiectivul tău este să devii prieteni, așa că vei dori să găsești lucruri care să râdă împreună și să descoperi lucruri pe care le ai în comun. Citiți câteva glume amuzante sau alcătuiți-vă propriile și spuneți-le. Râsul este o modalitate bună de a rupe anxietatea și incomoditatea primelor date. Începeți cu mici discuții despre vreme sau despre un profesor pe care îl aveți în comun. Complimentați-i pe păr, haine sau zâmbet. Cunoașteți preferințele personale discutând scenele de film sau melodii pentru a obține o idee despre ce fel de lucruri îi place și cum se simte în legătură cu întâlnirile romantice. [10] Ține-ți fața înclinată când vorbești cu ea, deoarece te face să fii mai masculin și atractiv.
 2. Legați-vă cu ea la un nivel mai profund.
  2
  Legați-vă cu ea la un nivel mai profund. Vrei să se simtă confortabil și conectat la tine - mai mult decât ceilalți prieteni. Schimbul de informații emoționale și personale poate crea într-adevăr o conexiune foarte puternică și durabilă. [12] Femeile folosesc adesea sărutări pentru a le lega și întări legătura. [13] Unele întrebări sau întrebări care trebuie adresate pentru a îmbunătăți legătura sunt: ​​Descrieți o zi perfectă. Ce te simți cel mai recunoscător în viața ta? Care este cel mai bun lucru pe care îl ai în viața ta? Ce memorie te prețuiești cel mai mult? Care este cea mai proastă memorie? Dacă casa dvs. a fost prinsă și ați avut timp doar pentru a salva un element (familia și animalele de companie sunt deja sigure), ce ar fi aceasta? [14] Arătați-i că vă place de ea, zâmbind și uitându-se în ochii ei. [15] Spune-i cum te simți. Poate că nu știe că vrei să fii mai mult decât prieteni, deci cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a nu fi blocat în "zona prietenilor" este să îi spui că vrei mai mult.
 3. Aflați să citiți limbajul corpului.
  3
  Aflați să citiți limbajul corpului. Veți dori să acordați o atenție deosebită modului în care ea vă reacționează pentru a vă decide dacă / când trebuie să mergeți pentru sărut. Limba corpului pozitiv vă spune că îi place ceea ce faceți, în timp ce limbajul corpului negativ vă spune că nu-i place. Căutați combinații de comportamente pozitive sau negative care vă dau să știți cum se simte. Limbajul corpului pozitiv poate fi arătat atunci când se mișcă spre tine, își îndreaptă picioarele spre tine, decuplează picioarele, își ține brațele deschise și palmele în sus, își mângâie jocul bijuteriile sau părul, zâmbește sau păstrează contactul vizual. Limba corpului negativ poate însemna că se îndepărtează de tine, își îndreaptă picioarele departe de tine, își ține picioarele și brațele încrucișate, palmele în jos, mâinile închise, fidgeturile, se încruntă sau își întorc ochii în lateral. Dacă obțineți o mulțime de limbaj corporal negativ, atunci ar trebui probabil să vă schimbați abordarea sau să încercați din nou într-un moment mai bun sau atunci când are o stare mai bună. Dacă face o mulțime de contact cu corpul tău, cum ar fi atingerea mâinii tale, frecare împotriva genunchiului tău, lovind ușor împotriva ta, atingându-te pe umăr sau ținându-ți mâna, atunci probabil că e în tine.
 4. Faceți contact fizic.
  4
  Faceți contact fizic. Pentru a obține destul de aproape pentru un sărut, trebuie să intri în spațiul ei personal și să vezi cum simte asta. Este nevoie de încredere sau de așteptare pentru a vă permite să vă apropiați și, dacă ea este în regulă cu ea, știți că aveți o șansă bună să obțineți acel sărut. În plus, atingerea consolidează faptul că sunteți interesat de ea și că vă place să luați legătura cu ea. Fii un gentleman. Trageți scaunul la un restaurant și împingeți-l înapoi după ce se așează. Aceasta vă oferă posibilitatea de a atinge ușor pe umăr, pe braț sau pe spate. [21] Ține mâna. Dacă nu se îndepărtează de tine, atunci știi că îi place ce faci. [22] Ajustați-i părul. Atingerea parului ei este intimă, fără a fi la fel de personală ca un sărut și vă va permite să vedeți cum se simte despre tine. Dacă se zbate sau se îndepărtează, probabil că nu este gata sau interesată de un sărut. Dacă ea pare să-i placă, atunci puteți să faceți următorul pas spre primul sărut. [23] Încearcă mai întâi un sărut pe obraz. Înclinați-vă și dați-i un peck pe obraz pentru a vedea dacă oferă feedback pozitiv sau negativ. Apoi puteți decide când este timpul să încercați un adevărat sărut de gură.

Cap 3
Obținerea sărutului

 1. E timpul potrivit.
  1
  E timpul potrivit. Veți dori să construiți până acum și să găsiți momentul potrivit pentru a rupe tensiunea cu un sărut. Nu așteptați prea mult timp, dar poate crede că nu sunteți interesat (ă). [24] Când sunteți amândoi apropiați, atingând în mod regulat, menținând contactul vizual extins, afișând limbajul corpului pozitiv și nu sunteți distras, luați-vă șansa. Timpul potrivit pentru voi doi poate fi spre sfarsitul primei sau a doua date, dar este mai bine sa o faceti inainte de sfarsitul noptii, astfel incat sa nu stati in masina sau in picioare in ușă ciudată. [25] Fii spontan. Un sarut incredibil se intampla cand totul se intinde. Nu trebuie să fie în vreun moment specific în timpul dvs. împreună. S-ar putea întâmpla înainte de a intra într-un restaurant devreme seara, într-o masă de cină, într-un teatru sau doar în plimbare sub o lună plină. Încercați să nu întrebați mai întâi. Solicitarea permisiunii arată o lipsă de încredere și poate distruge momentul. Limba corpului ei ar trebui să vă spună când este gata, dar dacă într-adevăr nu sunteți siguri, puteți întreba. [27]
 2. Preia conducerea.
  2
  Preia conducerea. Când sărutăm, asertivitatea este atrăgătoare, fă-o și fă-o cu ea. [28] Uită-te la buzele ei, umezi-ți buzele pentru lubrifiere, întoarce-ți ușor capul spre dreapta [29] și înclină-te pentru un sărut închis. Așteptați un moment, astfel încât partenerul dvs. să vă poată întâlni la jumătatea drumului. [30] Utilizați atingerea pentru a face sărutul mai interesant, cum ar fi ținându-i obrazul sau capul, perindându-i părul înapoi, atingându-i gâtul sau cuddling. Deși puteți menține contactul vizual până când revine sărutul, este mai bine să vă închideți ochii odată ce atingeți buzele. [31]
 3. Fii senzual și nu prea agresiv sau neglijent.
  3
  Fii senzual și nu prea agresiv sau neglijent. Sarutul inițial este cea mai bună închisă fără prea multă schimbare de saliva și vă păstrați limba în gură. [32] Sărut pentru câteva momente și trageți-o când se întâmplă. Totuși, puteți menține contactul cu ochii fizici și cu ochii. [33] Acum este timpul să-i urmăriți conducerea și să vă potriviți mișcărilor și pasiunii. [34] Ascultați-i respirația pentru a vedea dacă ea se bucură de sărut și pentru a vă asigura că o lăsați să aibă suficient aer.
 4. Învață să te descurci cu respingerea.
  4
  Învață să te descurci cu respingerea. Uneori, fata pe care doriți să o sărutați nu vă interesează și va trebui să continuați. Recunoașteți că, probabil, nu este vina voastră că nu vrea să sărută "poate că are multe în minte, este deja într-o relație angajată sau doar a mâncat usturoi pentru prânz. Nu faceți peste generalizări despre faptul că această fată nu a vrut sărutări. Realizați faptul că a fi respins în această situație particulară cu această persoană nu înseamnă că se va întâmpla din nou cu altcineva sau că este ceva în neregulă cu tine. Este important să știți că ceea ce sa întâmplat nu spune nimic despre valoarea de sine sau valoarea dvs. ca persoană. [36] Dă-ți puțin timp să "îți faci peste sentimentele tale pentru această fată și să încerci din nou cu altcineva care îți place.