Cum să obține o viză turistică pentru dubai

Dubai este un oraș înfloritor în Emiratele Arabe Unite (EAU). Dezvoltarea pe scară largă și atracțiile pentru toate grupele de vârstă au făcut din Dubai o atracție turistică majoră și de afaceri. Spune că vei vizita Dubai. Cum obțineți o viză turistică în Dubai? În funcție de naționalitatea dvs., poate fi un proces simplu.

Cap 1
Stabilirea regulilor

 1. Determinați regulile pentru țara dvs. specifică.
  1
  Determinați regulile pentru țara dvs. specifică. Dacă doriți o viză de vizită pentru Dubai, fiți conștient de faptul că este mult mai ușor dacă sunteți cetățean al Statelor Unite sau sunteți din alte 32 de țări (inclusiv țările din Uniunea Europeană) ale căror cetățeni nu au nevoie de o pre- vize de intrare pentru a intra Dubai. [1] Cetățenii Statelor Unite și toate statele membre ale UE se califică pentru vizele gratuite de vizită pe aeroporturile din Emiratele Arabe Unite sau în alte puncte de intrare. Acestea durează 30 de zile. Aceasta înseamnă că nu trebuie să obțineți o viză înainte de a ajunge în Dubai. [2] Dacă sunteți cetățean al țării Consiliului de Cooperare al Golfului, nu aveți nevoie de o viză deloc și ați putea beneficia, de asemenea, de viză pentru ajutor domestic. Țările CCG sunt țări de-a lungul peninsulei arabe. Aceste țări includ: Qatar, Kuwait, Bahrain, Oman și Arabia Saudită. Dacă sunteți dintr-o țară care nu se află pe acea listă de 33 de ani și nu sunteți dintr-o țară CCG, puteți obține viză de viză de o zi, în funcție de țara din care vă aflați, dar trebuie să fie sponsorizată de o entitate locală, cum ar fi un hotel sau un operator de turism și trebuie să obțineți viza înainte de a intra în Dubai. Consultați-vă cu ambasada înainte de a călători în Dubai deoarece lista țărilor care nu necesită o viză prealabilă sau sponsor se poate schimba.
 2. Determinați tipul de viză de care aveți nevoie dacă nu vă puteți califica pentru viza gratuită de vizită.
  2
  Determinați tipul de viză de care aveți nevoie dacă nu vă puteți califica pentru viza gratuită de vizită. Dacă nu sunteți din America, din UE sau din alte câteva țări, va trebui să găsiți sponsorul pentru a solicita o viză pentru dvs. Sponsorii valabili includ companii de turism și companii de turism, companii aeriene și agenții de operatori aerieni, organizații din Emiratele Arabe Unite și unele persoane care locuiesc deja acolo. Va trebui să alegeți tipul de viză. Posibilitățile includ o viză turistică care este valabilă timp de 30 de zile, o viză de serviciu valabilă timp de 14 zile sau o viză de vizită care este valabilă 30 de zile și poate fi prelungită pentru alte 30 de companii. Operatorii de transport aerian și companiile aeriene pot beneficia de un tranzit de 96 de ore Visa.

Cap 2
Obținerea unei viză dacă sunteți cetățean american

 1. Obțineți o viză de 30 de zile ca cetățean american.
  1
  Obțineți o viză de 30 de zile ca cetățean american. Dacă sunteți cetățean american care deține un pașaport american, vă veți califica pentru o viză în Emiratele Arabe Unite. [3] Pașaportul dvs. trebuie să fie valabil mai mult de șase luni, deci asigurați-vă că nu este pe cale să expire. Așa cum am notat, nu trebuie să obțineți o viză înainte de intrarea în Emiratele Arabe Unite dacă veți rămâne în Dubai mai puțin de o lună. Mergeți direct la verificarea vamală și veți fi instruiți cu privire la modul de obținere a vizei. Veți avea nevoie de pașaportul dvs. din SUA. Acestea includ cetățenii americani care dețin vize sau timbre de intrare din alte țări în pașapoartele lor. Veți avea nevoie de un bilet de avion confirmat și un pașaport original semnat de purtător, care nu ar trebui să expire în termen de șase luni de la ora la care vă așteptați să ajungeți în Dubai. Vizele sunt disponibile atunci când ajungeți la aeroport. Dacă intenționați să rămâneți mai mult de o lună, puteți cere o prelungire de la biroul de imigrare din Emiratele Arabe Unite.
 2. Obțineți o viză diplomatică sau oficială.
  2
  Obțineți o viză diplomatică sau oficială. Regulile sunt mai complicate pentru persoanele care au nevoie de o viză diplomatică sau oficială în SUA. Trebuie să trimiteți două formulare completate, care sunt tipărite și conțin informații despre gazda sponsorului în EAU (cum ar fi Ambasada SUA). De asemenea, trebuie să furnizați adresa de domiciliu în țară. Aveți nevoie de pașaportul original semnat de purtător și nu ar trebui să expire în termen de 6 luni de la sosire. Veți avea nevoie de o copie a pașaportului și a aplicației, două fotografii originale cu dimensiuni de pașaport și o scrisoare originală din partea Departamentului american pe care îl reprezentați, care vă indică poziția, scopul vizitei, numele și numărul de telefon al persoanei dvs. de contact în Emiratele Arabe Unite și o confirmare a sponsorului. [4]

Cap 3
Obținerea unei viză pentru o intrare mai frecventă sau o călătorie mai lungă

 1. Aflați dacă aveți nevoie de o viză cu mai multe intrări.
  1
  Aflați dacă aveți nevoie de o viză cu mai multe intrări. Uneori, oamenii de pe navele de croazieră au nevoie de vize cu intrări multiple, deoarece vor intra în țară mai mult de o singură dată în timpul călătoriei. Vizitatorii frecvenți ai țării și cei care sunt vizitatori de afaceri legați de o companie multinațională sau de renume din Dubai pot de asemenea să beneficieze de o viză cu intrări multiple. Trebuie să intrați mai întâi în EAU cu o viză de vizită. Obțineți viza cu intrări multiple în timp ce vă aflați în țară. Viza va fi ștampilată în pașaport. Cetățenii Statelor Unite ale Americii și toate statele membre ale UE se califică pentru vizele gratuite de vizită în aeroporturile din Emiratele Arabe Unite sau în alte puncte de intrare [5]. Cetățenii americani se pot adresa la ambasada EAU din Statele Unite pentru a obține vize de intrare cu vârsta cuprinsă între 1 și 10 ani. Acest lucru necesită un sponsor. Viza este gratuită. Turiștii și oamenii de afaceri care folosesc această viză nu trebuie să rămână mai mult de șase luni pentru fiecare vizită. Cetățenii germani pot să se adreseze ambasadei din Emiratele Arabe Unite în Germania, dar pot beneficia doar de vize cu intrări multiple de 1 până la 2 ani. Nu au nevoie de un sponsor. Ei nu pot rămâne mai mult de trei luni pe an și trebuie să plătească o taxă de viză.
 2. Obțineți o viză de tranzit.
  2
  Obțineți o viză de tranzit. Dacă vă opriți doar la Aeroportul Internațional Dubai, dar veți fi acolo timp de cel puțin 8 ore, puteți beneficia de o viză de tranzit de 96 de ore. Trebuie să afișați un bilet valabil în plus. Trebuie să prezentați documente de pașaport și de călătorie. Dacă sunteți din Somalia, Afganistan, Irak, Niger sau Yemen, nu vă puteți califica pentru o viză de tranzit. Companiile aeriene organizează adesea aceste vize de tranzit pentru pasagerii lor.
 3. Obțineți o viză pentru studenți.
  3
  Obțineți o viză pentru studenți. Dacă veți participa la o instituție de învățământ sau o instituție de învățământ licențiată în țară, această instituție vă poate fi sponsorizată pentru o viză de student. Va trebui să prezentați o copie clară a pașaportului sponsorului, o copie a actului de stabilire, o copie a licenței de comerț și o asigurare de călătorie. Există taxe asociate vizelor pentru studenți. De asemenea, va trebui să furnizați o fotografie personală clară a persoanei sponsorizate și a semnaturilor autorizate.
 4. Obțineți o viză de tratament medical.
  4
  Obțineți o viză de tratament medical. Pentru a căuta un tratament medical în țară, trebuie să aveți o sponsorizare de la o instituție medicală aprobată de Ministerul Sănătății sau Autoritatea de Sănătate. Vizele medicale durează 60 de zile și pot fi reînnoite de două ori pe perioade de 60 de zile. Veți avea nevoie de o copie clară de pașaport a sponsorului, o copie a cardului de stabilire, un certificat medical atestat de către Autoritatea de Sănătate sau MOH și asigurarea de călătorie. De asemenea, veți avea nevoie de o fotografie personală clară a persoanei sponsorizate.
 5. Obțineți o viză pentru o conferință, un festival sau o expoziție.
  5
  Obțineți o viză pentru o conferință, un festival sau o expoziție. Puteți obține o viză specială pentru astfel de evenimente, furnizând o fotografie clară a persoanei sponsorizate aprobată de sponsori cu semnături adecvate. Veți avea nevoie de un pașaport al sponsorului, o copie a cardului de stabilire, o copie a licenței de comerț, o scrisoare a entității vizate care anunță evenimentul și asigurarea de călătorie. Aceste vize durează 30 sau 60 de zile și nu pot fi reînnoite.