Cum să aveți mâini super-moi (metoda peste noapte)

Nu numai că sunt mâinile uscate, scârțâite, ele nu arată bine și nu sunt confortabile pentru a ține sau tremura. Bateți pielea moartă cu metoda de hidratare peste noapte, folosind un exfoliant, un produs de hidratare și mănuși. Citiți mai departe la Pasul unu pentru instrucțiuni privind obținerea suprafeței super-moi peste noapte.

Cap 1
Alegerea produselor dvs.

 1. Selectați un hidratant.
  1
  Selectați un hidratant. Mâinile super-moi nu vin fără produsele potrivite; nici un hidratant vechi nu va face, dacă doriți pielea silkiestă. Găsiți o cremă hidratantă care este anunțată în mod specific pentru a fi utilizată pe mâini. Cremele de mână sunt de obicei mult mai groase decât o loțiune obișnuită și au mai multe substanțe nutritive necesare pentru înmuierea mâinilor dure (care tind să fie cea mai uscată parte a corpului). Dacă hidratantul dvs. este curgător sau subțire, probabil că nu va face treaba de care aveți nevoie pentru a obține mâini super-moi. [1]
 2. Alege un exfoliant bun.
  2
  Alege un exfoliant bun. Exfolierea este folosită pentru a curăța pielea moartă de pe mâini, atât înainte cât și după hidratare. Motivul pentru care mâinile se simt aspru pentru a începe, este din cauza pielea moartă care este prezentă. Poți să speli asta și apoi pielea proaspătă de dedesubt este expusă. Exfolianții pot fi cumpărați în magazin sau puteți crea propriile lor. Încercați una din următoarele rețete de casă:
  Zahăr și ulei de măsline, amestecate într-o pastă Făină de ovaz și lapte, amestecate într-o pastă Cafea și ulei de nucă de cocos amestecate într-o pastă Suc de coacere și apă, amestecate într-o pastă [2]
 3. Găsiți o pereche de mănuși.
  3
  Găsiți o pereche de mănuși. Utilizarea metodei overnight pentru mâini moi implică un set de mănuși sau mănuși. Există câteva mănuși de spa special disponibile pentru a obține mâini moi peste noapte; acestea au un gel permanent care liniile mănușilor, care ajută la blocarea umidității în mâinile tale. În caz contrar, orice pereche de mănuși sau mănuși din tricot sau de bumbac va funcționa. Dacă nu ai mănuși, poți folosi o pereche de șosete curate. Dacă aveți mănuși de exfoliere, confecționate dintr-un material asemănător cu loofah-ul, puteți purta și ele aceste.

Cap 2
Hranirea mâinilor

 1. Exfoliați-vă mâinile.
  1
  Exfoliați-vă mâinile. Du-te la chiuvetă și alerga apă caldă; umeziti-va mainile complet, spalandu-le daca este necesar. Ia-ti exfoliantul si scoate-ti o lingura in maini. Rotiți-l bine pe fiecare dintre mâini timp de 3-5 minute. După ce ați terminat curățarea, întoarceți din nou apa și clătiți-vă mâinile. Uscați-vă complet mâinile.
 2. Adăugați hidratantul.
  2
  Adăugați hidratantul. Puneți câte o cremă de mărimea unui sfert pe fiecare mână; poate părea mult, dar se va absorbi în piele peste noapte. Masați crema în fiecare dintre mâini, petrecând timp pe palme, între degete și în jurul cuticulelor. Simțiți-vă liber să purtați ușor hidratantul în brațe, pentru a înmuia pielea din jurul încheieturilor. Nu vă faceți griji dacă mâinile dvs. se simt grase sau credeți că aveți prea multe.
 3. Pune-ți mănușile.
  3
  Pune-ți mănușile. Conceptul din spatele mănușilor (sau mănușilor, sau șosetelor) este că acestea vor prinde umezeala din interior, forțând crema să se înmoaie în piele. Acest lucru vă va împiedica să vă spălați în somn, pe pat sau pe haine.
 4. Du-te la culcare.
  4
  Du-te la culcare. Lăsați mănușile peste noapte în timp ce dormiți, având grijă să nu le scoateți în timp ce dormiți. Dacă ați fi mai degrabă, le puteți purta în timpul zilei pentru aceleași rezultate atâta timp cât acestea rămân în mâinile dvs. timp de cel puțin 6 ore.
 5. Finalizați înmuierea mâinilor.
  5
  Finalizați înmuierea mâinilor. Dimineața, scoateți mănușile; ar trebui să rămâi cu mâini super-moi! Aveți opțiunea de a adăuga un pic mai mult hidratant în acest moment, și sățuiești pe unii ulei de cuticule în jurul paturilor tale de unghii. Acest lucru va înmuia totul, și vă va lăsa mâinile matase și moi. Repetați întregul proces de 1-2 ori pe săptămână pentru mâini care sunt întotdeauna cele mai fine.