Cum să faci sex în timpul perioadei

Sexul în timpul perioadei tale poate aduce senzații uimitoare (chiar mai uimitoare decât cele normale, crezi sau nu). Dacă puteți trece de tabuurile culturale, se deschide o săptămână care altfel este limitată la căni de înghețată și crampe stomacale. Dacă tu și partenerul tău nu sunteți intimidați de factorul "icky" care blochează o mulțime de oameni, urmați aceste sfaturi pentru a face sex în timpul perioadei dvs. și bucurați-vă de plăcerea minimizând mizeria.

Cap 1
Stăpânirea acțiunii gratuite

 1. Ia niște prosoape.
  1
  Ia niște prosoape. Nu vrei ca lichidul tău menstrual (combinat cu orice altceva) să se înmoaie în foile și saltelele tale, așa că, în timp ce faci sex, puneți niște prosoape sub tine și niște țesuturi lângă tine. Prosoapele vor avea o sarcină constantă; țesuturile vor fi folosite pentru a vă șterge chiar înainte de a vă așeza (când totul este spus și făcut). Dacă mirosul este o problemă, nu lăsați-o să ruineze momentul - aruncați pe niște pături. Dacă le țineți deasupra secțiunilor medii, acestea vor ajuta la blocarea mirosurilor aromate.
 2. Stați la poziția misionară.
  2
  Stați la poziția misionară. Lie pe spate pentru a reduce fluxul de sânge în timp ce aveți relații sexuale [1] De asemenea, aveți grijă de penetrare profundă, deoarece colul uterin poate fi mai mic și mai sensibil în timpul perioadei. Dacă ceva începe să rănească, spuneți partenerului dvs. și continuați cu grijă.
 3. Faceți sex în duș.
  3
  Faceți sex în duș. Nu numai că este mai puțin dezordonat de la început, este și o schimbare a ritmului. Când sunteți sub fluxul de apă, acel flux devine mult mai puțin vizibil. Dacă vă puteți încadra în două confortabil, dați-i o șansă (dacă nu ați făcut-o deja!).
 4. Nu te obișnui.
  4
  Nu te obișnui. Cu excepția cazului în care partenerul dvs. este în mucoasa uterină, probabil că nu ar trebui să înceapă să se simtă în jur. Cu toate acestea, dacă sunteți tipul care are nevoie de încărcături de preludiu, aveți noroc! Aveți deja un lubrifiant natural, deci degetele partenerului dvs. (și orice altceva) pot avea o noapte liberă. Asta nu înseamnă că ar trebui să renunți complet la preludiu. Nu, nu, nu, nu - eo travestire! Utilizați-l doar ca o scuză pentru a experimenta noi trucuri și mișcări.
 5. Urmați zilele mai ușoare.
  5
  Urmați zilele mai ușoare. Asta are sens. Dacă știți că zilele 3-5 sunt mai ușoare decât zilele 1 și 2, trebuie doar să păstrați chiloții pe cei 48 de ore. Lasă anticiparea să construiască și să evite excursii ciudate la spălătorie. Dacă nu vă deranjează partenerul și sunt total dezactivate pentru sexul din prima zi, evaluați preocupările. Poate că este ceva pe care ai putea să-l depășești - la urma urmei, nu e mai puțin sanitar decât ceea ce ai făcut. E doar un pic mai roșu!
 6. Luați un duș după.
  6
  Luați un duș după. Probabil va exista cel puțin puțin pe pielea dvs. care trebuie spălată. Dacă nu ați făcut fapta în duș, să vă așezați după cel puțin o clătire rapidă. Te vei simți mai bine. Dacă folosiți jucării în acest timp, obțineți imediat aceste lucruri igienice. Punerea la o parte va duce doar la o experiență mai puțin plină de farmec, cum zici tu. În general, obțineți totul igienic cât mai repede posibil.

Cap 2
Starea curată și sănătoasă

 1. Utilizați contracepția.
  1
  Utilizați contracepția. Când vă aflați în perioada dvs., aveți un risc mai mare de BTS și infecții pelviene [2]. Mai mult, este mai puțin probabil să rămâneți gravidă, sigur, dar nu este imposibil. [1] Deci, dacă credeți că acesta este biletul dvs. de plimbare, îmi pare rău - trebuie să rămâneți în siguranță. Iată câteva dintre opțiunile dvs.: Diafragme
 2. Purtați o ceașcă care va opri fluxul menstrual de la părăsirea vaginului.
  2
  Purtați o ceașcă care va opri fluxul menstrual de la părăsirea vaginului. Purtați o ceașcă menstruală pentru joc sexual, care nu implică actul sexual. Purtați un softcup pentru un act de penetrare. Evitați să purtați cupe menstruale regulate în timpul penetrării. Acestea nu sunt concepute pentru a fi utilizate în acest fel și probabil că vor scurge. Cu toate acestea, dacă doriți doar să vă păcăliți, cupa menstruală împiedică scurgeri și permite jocul fără probleme, inclusiv sexul oral. Indepartati cupa din cauciuc deoarece mirosul cauciucat si gustul cauciucului din lichidul vaginal pot fi neplacute pentru partenerul dumneavoastra. Utilizați în schimb o pahare de silicon. În schimb softcups sunt special concepute pentru a fi utilizate în timpul actului sexual. Ele sunt în formă de diafragmă, sunt foarte flexibile și sunt disponibile la majoritatea farmaciilor. Rețineți că în timp ce puteți avea relații sexuale cu o ceașcă moale, aceasta nu funcționează ca un contraceptiv.
 3. Știți că sperma poate rămâne în viață timp de până la 72 de ore.
  3
  Știți că sperma poate rămâne în viață timp de până la 72 de ore. [7] Asta sunt cele trei zile pe care tipii ăștia mici trebuie să înoate în jurul lor, făcând tot ce le aruncă bine. Deci, dacă îți asumi riscul de a avea sex neprotejat și partenerul tău ejaculat în tine, asta se va întâmpla în tine. Dacă perioada ta se termină mâine, deși riscul de a rămâne gravidă este minim, este încă acolo.

Cap 3
Convingerea partenerului dvs.

 1. Discutați-l în prealabil.
  1
  Discutați-l în prealabil. Nu toată lumea se bucură de sex, așa că este mai bine să nu inițiați sex în timpul perioadei și să oferiți o surpriză ciudată partenerului dvs. și un răspuns potențial frustrant pentru dumneavoastră. În schimb, discutați și aflați ce gândește partenerul dvs. despre situație înainte de a începe. Probabil are o opinie! Unele religii și culturi consideră actul de a avea relații sexuale în timpul vostru ca să fie greșit. Deși nu există principii științifice care să susțină această restricție, va trebui să respectați sentimentele partenerului dvs. în această privință. [1]
 2. Strângeți beneficiile.
  2
  Strângeți beneficiile. Sexul din perioada ta are de fapt multă sens, dacă te uiți de la unghi drept. O mulțime de femei pot fi, de fapt, mai excitate sexual în această perioadă, astfel încât sexul poate fi chiar mai bun. Dar ce e mai mult, e bine pentru perioada ta. A face sex pe perioada ta face de fapt mai scurtă. Contractiile musculare ale orgasmului elimina totul mai rapid (spre deosebire de a face sa dispara in mod magic). Perioada dvs. poate fi un pic mai mare, dar va scădea în timp. [7] Crampele dvs. vor fi diminuate. Un orgasm este versiunea corpului nostru a unui analgezic natural. Este o grămadă care șterge toate acele dureri și inundă receptorii noștri senzaționali în creierul nostru. Dacă ieșiți din Midol, duceți-vă la foi! [7]
 3. Fii încrezător.
  3
  Fii încrezător. Perioada și vaginul tău nu sunt murdare sau grosolane. A face sex in timp ce menstruatia nu este ciudata, neobisnuita, neigienica sau nesigura. E totul în capul tău, așa că nu te mai sperie! Dacă voi doi vă veți bucura (și voi în mod inevitabil vă veți face), de ce nu vă faceți griji? S-ar putea să vă simțiți ciudat când începeți prima oară, dar mintea voastră va fi eliminată în câteva minute. Poate chiar câteva secunde!
 4. Fii inventator.
  4
  Fii inventator. Sexul este considerat, în general, ca fiind o penetrare, dar există multe alte forme de joc sexual care pot aduce plăcere ambilor parteneri, chiar dacă dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră nu doriți să aveți contact sexual vaginal în timpul perioadei. Folosiți această ocazie pentru a discuta și a crea idei noi.