Cum să te cunosc mai bine pe iubitul tău

Când vă aflați într-o relație cu un tip care vă place, ați putea începe să realizați că nu îl cunoașteți așa cum ați dori. Prietenul tău ar putea fi un tip dur pentru a citi sau poate că ești nou în relație și căutați să aflați mai multe. Indiferent de situația dvs., puteți afla mai multe despre prietenul dvs., având o conversație, observându-l în diferite situații și interacționând cu el cu prietenii și familia.

Cap 1
Cu o conversație

 1. Alegeți un moment calm și liniștit.
  1
  Alegeți un moment calm și liniștit. Pentru a vă concentra cu adevărat pe cunoașterea prietenului dvs. mai bine, alegeți setarea potrivită pentru a avea o conversație profundă. Evitați un bar sau un restaurant zgomotos sau vorbiți într-un moment în care unul dintre dvs. va fi ocupat. În schimb, alegeți să vorbiți frumos în timpul unei plimbări prin parc, în timpul unui picnic sau în timp ce vă așezați pe verandă privindu-vă stelele.
 2. Întrebați despre copilăria sa.
  2
  Întrebați despre copilăria sa. Pentru a cunoaște pe deplin pe iubitul tău, mai întâi află cum au fost cei mai vechi ani ai săi. Întreabă-l unde a crescut, despre frații săi, despre relațiile cu părinții săi și despre prietenii lui când era copil. Întreabă-i memoria lui preferată și cea mai rea memorie din copilărie. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o simțire generală pentru evenimentele majore care au avut loc în timpul creșterii.
 3. Discutați despre muncă sau școală.
  3
  Discutați despre muncă sau școală. Adresați-vă întrebărilor beau despre școlile pe care le-a fost, despre experiențele lor acolo și despre locul de muncă actual. Aflați dacă se bucură de slujba lui sau dacă dorește să-și schimbe cariera sau să se întoarcă la școală. [2] Întreabă-l cum ar arăta locul său de muncă ideal sau colegiu. S-ar putea spune ceva de genul "Deci, spune-mi despre munca ta acum. Ce îți place cel mai mult? Și ce vrei să te poți schimba?
 4. Întrebați despre cărțile, filmele și muzica preferate.
  4
  Întrebați despre cărțile, filmele și muzica preferate. De asemenea, puteți să cunoașteți cu adevărat o persoană, descoperind ce fel de divertisment se bucură. S-ar putea să afli că ai mai multe în comun decât crezi. Aflați ce cărți le-a plăcut cel mai mult sau citește mereu. Vezi dacă vreun film la făcut să plângă. Aflați la ce concerte ați fost sau la care vreți să mergeți. [3] Puteți încerca să spuneți: "Când eram copil, îmi amintesc să citesc" Să ucid o pasăre mielă "și mi-a schimbat cu adevărat viața. Aveți cărți care v-au afectat așa?
 5. Fii un bun ascultător.
  5
  Fii un bun ascultător. În timpul acestui proces, asigurați-vă că sunteți pe deplin angajat în conversație. Nu puteți să cunoașteți pe cineva dacă nu vă acordați atenție. Puneți telefonul în jos și ascultați cu adevărat. Râdeți-vă cu el, plângeți-l cu el, să-l sărutați și să dați din cap să arătați că vă acordați atenție. [4] Aveți grijă de indicii nonverbale pe care le dă, de asemenea, cum ar fi zâmbetul, încruntările sau furia. Respectați intimitatea lui dacă nu vrea să vorbească despre anumite subiecte. Utilizați întrebări de urmărire pentru a sări ușor mai adânc, odată ce știți că se simte confortabil vorbind despre un anumit subiect (de exemplu, Spuneți, "Spuneți-mi mai multe?").
 6. Vorbește și despre tine.
  6
  Vorbește și despre tine. În ceea ce-l cunoașteți, asigurați-vă că și el te cunoaște. Pe măsură ce termină să împărtășească povești sau informații despre el însuși, împărtășiți câteva lucruri despre dvs., de asemenea. Acest lucru vă va ajuta pe cei doi să vă apropiați mai mult. [5] De exemplu, vorbind despre copilăria sa, puteți vorbi despre propria voastră. Dacă își amintește de o vreme când sa luptat cu sora lui, poți să spui că "m-am luptat cu fratele meu tot timpul! Mama și tata ne întăreau întotdeauna argumentele
 7. Respectați tăcerea.
  7
  Respectați tăcerea. Poți cunoaște pe cineva chiar și atunci când nu vorbești. Observați cât de des tăceți cu prietenul tău și dacă acea tăcere este confortabilă. Acesta este un semn al apropierii adevărate. Permiteți momente de tăcere când nu aveți nimic de spus și pur și simplu vă bucurați de liniștea în cameră.

Cap 2
Observându-l în noile medii

 1. Încercați o activitate aventuroasă.
  1
  Încercați o activitate aventuroasă. Noțiuni de bază pentru a cunoaște omul dvs. ar trebui să depășească doar conversațiile pe care le au cu el. Cunoașteți cu el văzând cum răspunde la stres, frică sau emoție. Vizitați un parc tematic local împreună, mergeți la călărie sau încercați ceva asemănător cu parașutismul de interior. Observă modul în care reacționează la aceste situații. De exemplu, poate că atunci când ajunge pe un rollercoaster, el devine foarte anxios și apoi este frustrat cu tine. Acest lucru ar putea indica faptul că nu este o persoană care se ocupă bine de frica. De asemenea, ar putea reacționa pozitiv la o aventură, iar voi doi vă puteți distra foarte mult.
 2. Încercați un nou tip de hrană.
  2
  Încercați un nou tip de hrană. Extindeți ambele palete culinare, încercând o mâncare pe care niciodată nu ați avut-o. Indiferent dacă vă îndreptați spre noul restaurant din centrul orașului sau gătiți împreună o masă, acest lucru vă va arăta modul în care prietenul tău răspunde experiențelor noi. Poate că nu îi place prea mult mâncarea, și totuși nu se plânge, ceea ce este un semn bun. Sau poate continuă să hrănească mâncarea toată noaptea, ceea ce ar putea fi un downer pentru tine.
 3. Începeți un nou hobby împreună.
  3
  Începeți un nou hobby împreună. Încercați ceva nou împreună, cum ar fi dansul, călăria sau pictura. Observați cum reacționează să învețe ceva nou. Unii oameni vor renunța dacă nu pot să se agațe de ea în curând și alții vor păstra la ea până când o vor stăpâni. Observați cum prietenul tău răspunde în situații în care este un începător. [7]
 4. Joacă un joc împreună.
  4
  Joacă un joc împreună. Unii oameni sunt răniți și alții pierd sau câștigă ca un campion. Redați câteva jocuri video sau jocuri de bord cu prietenul dvs. și vedeți cum reacționează la rezultatul. Poate că are un spirit competitiv care se potrivește cu al tău sau poate că se înfulecă când pierde sau e înfocat când câștigă. Oricum, acest lucru vă va ajuta să evaluați caracterul său. Puteți face, de asemenea, ceva care este un efort de echipă, cum ar fi un puzzle, cameră de evacuare sau chiar un proiect DIY. Vezi dacă el conduce, urmează, nu ajută deloc, sau preia complet.
 5. Observați cum îi tratează pe ceilalți.
  5
  Observați cum îi tratează pe ceilalți. În a te cunoaște mai bine pe iubitul tău, acorde o atenție deosebită modului în care tratează și vorbeste despre alții. De exemplu, bârfează sau vorbeste prost despre prieteni? Dacă da, ar putea vorbi și despre tine. Este el bun la ospătari atunci când ești afară să mănânci sau îi este nepoliticos? Un partener ideal este cel care tratează bine toți oamenii, nu doar pe cei care consideră că au un statut social similar.

Cap 3
Întâlnire cu prietenii și familia

 1. Acordați atenție interacțiunilor familiei sale.
  1
  Acordați atenție interacțiunilor familiei sale. Dacă v-ați cunoscut familia, gândiți-vă la modul în care au fost interacțiunile. Dacă nu le-ați întâlnit, poate le-a vorbit la telefon când erați în jur. Dacă el este bun și iubitor cu ei, atunci probabil că aveți un om bun pe mâinile tale. Cu toate acestea, dacă este aspru, aveți grijă. [8] Înainte de a vă judeca, asigurați-vă că ați învățat o parte din istoria sa cu familia sa. De exemplu, dacă au fost abuzive sau neglijente în trecut, acest lucru ar putea explica de ce este frig pentru ei.
 2. Obțineți opinia familiei dvs.
  2
  Obțineți opinia familiei dvs. Dacă sunteți serios în legătură cu acest prieten, plănuiți-i să vă întâlnească cu familia. Adu-l la cină duminică sau îl invităm să meargă la un eveniment de familie cu tine. Observați cum interacționează cu familia, dacă este prietenos, rezervat sau nepoliticos. Adresați-vă familiei ce au crezut despre el mai târziu.
 3. Planificați o excursie cu prietenii.
  3
  Planificați o excursie cu prietenii. În afară de a afla mai multe despre iubitul tău, permite-i și prietenilor tăi să facă acest lucru. Ei vor aduna adesea lucruri pe care nu le puteți observa. Ieși la cină cu el și cu prietenii tăi sau cu bowling-ul. Întrebați-i ce au crezut despre el la scurt timp după aceea. De exemplu, prietenul tău ar fi putut face ceva frumos pentru prietenul tău în timp ce erai în toaletă pe care vor să ți-o vorbească.
 4. Faceți cunoștință cu prietenii lui.
  4
  Faceți cunoștință cu prietenii lui. Se spune că sunteți compilația celor cinci persoane pe care le petreceți cel mai mult în timp și este posibil ca prietenul tău să petreacă mult timp cu prietenii săi. Cunoașteți cei mai apropiați de el și obțineți un simț pentru caracterul și personalitatea lor. Deși mulți prieteni sunt diferiți unul de celălalt, probabil că vor avea multe asemănări. [9] Ca bonus, ei probabil vă vor spune câteva povesti jenante despre prietenul tău!