Cum să obtii teenage sims gravide in sims 2

Deși nu puteți crea o adevărată sarcină adolescentă în The Sims 2, puteți folosi acest ieftin pentru a pune un adult Sim într-un corp adolescent Sim. Citiți pentru instrucțiuni.

Paşi

 1. Apăsați Ctrl + â € œ § Shift + C pe tastatură pentru a afișa caseta de dialog pentru cheats și introduceți "boolProp Testingcheatsenabled true".
  1
  Apăsați Ctrl + â € œ § Shift + C pe tastatură pentru a afișa caseta de dialog pentru cheats și introduceți "boolProp Testingcheatsenabled true". Acest lucru va permite ieftin. Nu includeți ghilimelele sau nu uitați niciun spațiu, care va înșuruba codul. Pentru a face mai ușor, copiați codul din acest ecran și inserați-l în caseta de dialog apăsând pe Ctrl + V.
 2. Fă-ți doi Simi adulți.
  2
  Fă-ți doi Simi adulți. Acestea vor deveni cuplul adolescent. Ei nu vor fi vreodată adolescenți "adevărați", pentru că nu vor trebui să meargă la școală, dar pot obține slujbe, "WooHoo", au copii și chiar pot bea Elixirul Vieții pentru a rămâne tineri pentru totdeauna. Dacă ați făcut deja simii în adolescenți, nu vă îngrijorați: apăsați Ctrl + ‡ § Shift + C pentru a deschide din nou meniul de înșelătorie, apoi tastați "onsimscheat on" pentru a vă putea modifica vârsta. Apoi, clic-shift
 3. Apăsați Shift pe primul Sim pe care doriți să-l transformați într-un adolescent, apoi faceți clic pe Spawn> More> Sim Modder.
  3
  Apăsați Shift pe primul Sim pe care doriți să-l transformați într-un adolescent, apoi faceți clic pe Spawn> More> Sim Modder. Trebuie să apară o păpușă pentru copii. Faceți clic pe acesta pentru a selecta vârsta
 4. Faceți clic pe același Shim și accesați Mai multe> Forțare eroare> Ștergere.
  4
  Faceți clic pe același Shim și accesați Mai multe> Forțare eroare> Ștergere. Aceasta va șterge (temporar) Simul dvs., permițându-vă să le restaurați într-un corp adolescent.
 5. Dați clic pe coșul de gunoi și selectați Resetați durata vîrstei.
  5
  Dați clic pe coșul de gunoi și selectați Resetați durata vîrstei. Primul tău Sim va reapărea, acum pe deplin capabil să facă tot ce fac adulții, dar într-un corp de adolescent. Apoi puteți intra în modul Cumpărați și puteți șterge păpușa copilului. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea acesteia, coșul de gunoi se află în fața casei dvs. Sim. Dacă simul dvs. nu apare, încercați să faceți clic pe celălalt Sim, să pătrundeți în Tombstone of Life & Death, să faceți clic pe el și să alegeți Membru de familie. Simul dvs. va apărea din nou.
 6. Repetați pașii 3, 4 și 5 cu al doilea Sim.
  6
  Repetați pașii 3, 4 și 5 cu al doilea Sim. Când te-ai hotărât, acești adolescenți vor putea să "WooHoo", să încerce un copil și să se căsătorească.
 7. Apăsați Ctrl + ‡ § Shift + C și introduceți "testul boolPropCheatsEnabled false" pentru a dezactiva cheaturile.
  7
  Apăsați Ctrl + ‡ § Shift + C și introduceți "testul boolPropCheatsEnabled false" pentru a dezactiva cheaturile. Cheat-ul ar putea face lucruri funky la jocul dvs. dacă este lăsat pe prea mult timp.