Cum să hack arhitectura

Iată cum se poate hacked popularul MMORPG MapleStory.

Paşi

 1. Înțelegeți riscurile.
  1
  Înțelegeți riscurile. Orice tip de hacking este împotriva regulilor jocului și vă va interzice să vă jucați dacă sunteți prinși. Server hacking (pachete hacking) este împotriva legii în unele țări, deoarece aceste pachete și servere sunt proprietatea companiei. Dacă hackeri serverele, este doar politica companiei privind instrumentele de hacking de la terți. Puteți găsi politica în secțiunea Asistență. Unii oameni consideră că hacking-ul este un pic inutil și îndepărtează de experiența jocului. Ei cred că nu are nici un punct în hacking, deoarece nu îl face pe hacker mai bun la joc.
 2. Aflați valorile de schimbat.
  2
  Aflați valorile de schimbat. Setările pe care trebuie să le schimbați sunt stocate în notație hexazecimală sau Base-16, ceea ce înseamnă că acestea vor avea o lungime de 8 cifre și uneori fac propria căutare Google pentru a le găsi: Descărcați un motor ieftin. Descărcați un bypass pentru Game Guard, software pus în aplicare pentru a proteja jocul de la hackeri. MAI SUNT PRIVATE AȚI FACEȚI-VĂ DUMNEAVOASTRĂ
 3. Hack jocul.
  3
  Hack jocul. Rulați software-ul Bypass. Deschide-ți motorul ieftin. Deschideți MapleStory. Selectați Maple Story ca proces pe care doriți să-l hack în motorul ieftin. Puteți seta MapleStory ca implicit, dacă doriți.
 4. Utilizați motorul de înșelat pentru a găsi valoarea pe care doriți să o modificați.
  4
  Utilizați motorul de înșelat pentru a găsi valoarea pe care doriți să o modificați. În exemplul AAAAAAAA: Schimbați-l la noua valoare, în exemplul nostru BBBBBBBB. Apăsați Confirmare. Uneori trebuie să bifați "ZF" pentru a activa acel hack (Ctrl + R în lista dvs. de cheat). Verificați dacă funcționează. În cazul în care hack-ul nu a funcționat, atunci este posibil să fi făcut o greșeală sau hack-ul poate fi patch-uri.
 5. Cunoașteți valorile.
  5
  Cunoașteți valorile. Pentru a vă începe aici este o listă de valori comune pe care trebuie să le schimbați: Godmode: O valoare pe care o schimbați astfel încât să nu fiți lovit niciodată. Dupex Vac: Trebuie să adăugați un cod astfel încât monstrul să vină la dvs. Meso hack: Trebuie să hack server. HP hack: Trebuie să hack server. MP hack: Cu excepția cazului în care sunteți un mag, trebuie să hack serverul. Level hack: Trebuie să hack server NX hack: Server hack prea. Scurgere: deconectează după 3 secunde de zbor. Viteză de atac: Vă deconectează de la serverul de conectare după 5 secunde de atac de masă.